| Hellohello: Domy | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Hellohello Bronzový simík stavitel

Poèet pøíspìvkù : 1170 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
 | Předmět: Hellohello: Domy 23/11/17, 08:24 am | |
| |
|
 | |
Fidgety Admin

Poèet pøíspìvkù : 949 Join date : 10. 10. 17
 | Předmět: Re: Hellohello: Domy 23/11/17, 03:25 pm | |
| Juu, ten si taky pamatuju... Ale je dobře, že jsi ho sem dala, aspoň se zase můžu kochat a rozplývat. Je fakt nádherný, super interiér a hlavně zahrada za domem...  _________________ RODOKMEN k Historii jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Háčkovaná a jiná (s)tvoření
|
|
 | |

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 24/11/17, 07:17 pm | |
| Děkuju moc, Fidgety nějakou dobu sem budu dávat jenom starší domky, jestli nevadí - minimálně, než budu mít nějaké nové  což by se mohlo povést, s přicházející soutěží. |
|
 | |
Ludmila Admin

Poèet pøíspìvkù : 1341 Join date : 10. 11. 17 Location : poblíž Olomouce
 | Předmět: Re: Hellohello: Domy 24/11/17, 09:06 pm | |
| Taky si tenhle domek pamatuju, moc se mi líbí ta skalka vedle parkovacího stání, kuchyň a samozřejmě i ložnice |
|
 | |
Fidgety Admin

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 24/11/17, 09:10 pm | |
| _________________ RODOKMEN k Historii jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Háčkovaná a jiná (s)tvoření
|
|
 | |

| Předmět: 2 26/11/17, 07:01 am | |
| |
|
 | |
Ludmila Admin

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 26/11/17, 10:13 am | |
| Na toto si taky vzpomínám, myslím, že byl dokonce daný i půdorys. Vždycky mě fascinuje Tvé použití zajímavých downloadů, které krásně doplní domek a dodají mu na představě, že by tam člověk hned zašel na návštěvu. |
|
 | |
Fidgety Admin

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 26/11/17, 10:39 am | |
| Krásné.. A souhlasím s Ludmilou. Já jsem u tvých domků vždy měla pocit, že bych se tam mohla dokonce okamžitě sama nastěhovat  _________________ RODOKMEN k Historii jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Háčkovaná a jiná (s)tvoření
|
|
 | |
Věrka Veverka Simpařan

Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 21. 11. 17
 | Předmět: Re: Hellohello: Domy 26/11/17, 10:47 pm | |
| Nádherné domečky, radost pohledět. Ten první si pamatuji že mě fascinovala ta šikmá zeď u schodiště. |
|
 | |

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 27/11/17, 04:51 am | |
| Jé, děkuju moc vám všem za krásné komentáře  ta šikmá zeď je hodně šikovný download, dám ho do doporučených downloadů  |
|
 | |

| Předmět: 3 29/11/17, 04:00 am | |
| |
|
 | |
Fidgety Admin

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 29/11/17, 10:17 am | |
| Soutěž dle pokynů, z té ten domek taky mám uchovaný, a dokonce mám uložené, co jsem napsala k tvému domku do hodnocení Jako vždy vynikající práce, hlavně tvou úpravu exteriéru nepřestanu asi nikdy obdivovat. Interiér je taky povedený, ale tentokrát mi přece jen pár maličkostí úplně nesedlo a hlavně šikmý strop v jídelně mi prostě do přízemního domku nepasuje, už vůbec ne k vysokým oknům.
Ale to byla jen taková malá výtka:-[:, jinak je to opravdu krásný domek. _________________ RODOKMEN k Historii jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Háčkovaná a jiná (s)tvoření
|
|
 | |
Ludmila Admin

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 29/11/17, 01:37 pm | |
| Pěkné řešení soutěže, myslím, že k dalším pokynům kromě hodin patřily tatínkova zašívárna v garáži, květinové šílenství dcery a velký gauč. Líbí se mi i to pojetí zeleně - hlavně ten vyvýšený záhon ! |
|
 | |
Věrka Veverka Simpařan

Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 21. 11. 17
 | Předmět: Re: Hellohello: Domy 29/11/17, 06:28 pm | |
| Jj, to si taky pamatuji. Mě se naopak ten strop v jídelně moc líbil, stejně jako šikmá část linky. A ty barvičky.... radost pohledět. Do bazénu bych hned skočila, ale do garáže bych nepáchla, mají tam děsný binec. :) |
|
 | |

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 30/11/17, 07:59 am | |
| Děkuju vám všem za hezké komentáře  díky moc za připomenutí hodnocení i těch ostatních pravidel, už jsem skoro zapomněla na ty květiny a záhony, co byly v zadání. Na tu garáž jsem si ještě vzpomněla, protože většinou tam dávám jen auto a tady je teda opravdu binec :D |
|
 | |
Lucisab Simpařan

Poèet pøíspìvkù : 1336 Join date : 11. 12. 17 Age : 24
 | Předmět: Re: Hellohello: Domy 12/12/17, 05:40 pm | |
| Mě se vždycky hrozně moc líbí, jak tvoje domky vypadají skutečně  člověk má pocit jako kdyby tam mohl hned skočit do bazénu nebo se uvelebit na pohovce |
|
 | |

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 12/12/17, 07:23 pm | |
| Děkuju moc, Luci  klidně si můžeš zabrat pohovku i bazén, simové se nějak uskrovní |
|
 | |
Lucisab Simpařan

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 13/12/17, 11:56 pm | |
| Díky, věř mi, že bych to nejraději udělala |
|
 | |

| Předmět: 4 16/12/17, 05:13 pm | |
| |
|
 | |
Lucisab Simpařan

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 16/12/17, 05:38 pm | |
| Moc krásný domek  Vánoce z něj doslova sálají  Už se těším na hodnocení soutěže Já mám svůj domek už taky hotový akorát se pořád nemůžu prohrabat tou hromadou fotek |
|
 | |
Ludmila Admin

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 17/12/17, 08:56 pm | |
| Lucisab má pravdu, i mě se toto dílko moc líbí, více se vyslovím při hodnocení soutěže. |
|
 | |

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 18/12/17, 04:34 am | |
| Děkuji za krásné komentáře |
|
 | |

| Předmět: 5 21/01/18, 08:41 am | |
| Domek s trpaslíky do soutěže Stavba podle půdorysu Houseplan                                                    ************************************************************** Až do této doby se v domku u lesa žilo poklidným a idylickým životem, když jednu noc o úplňku se malému zdála noční můra a šel si lehnout k rodičům do postele. Když všichni usnuli klidným spánkem, najednou se u domku zjevili nečekaní návštěvníci:  Vkradli se dovnitř. Hned po vstupu do domu se lekli, že mají společnost v podobě dalších tří trpaslíků, když jim po delším zkoumání došlo, že je to jen jejich vlastní odraz v zrcadle, které nikdy předtím neviděli...  Další na ráně byl pokojíček, kde všechno podrobně prozkoumali a přitom pošlapali postel...  V prádelně prošmejdili koše s prádlem a prohlídli si pračku...  ...vyšplhali se do umyvadla...  ...mamince ukradli perlový náhrdelník a další šperky...  ...tatínkovi vypili čaj...  ...a snědli všechny sendviče.  Pak zmizeli zadními dveřmi a namířili si to zpět do lesa  Ráno se všichni divili, proč jsou otevřené oboje dveře, kam se podělo všechno jídlo, kdo vypil čaj a kdo blátem zašpinil čerstvě vyprané prádlo. Perly a jiné cennosti nebyly nikde k nalezení... ještě podivnější byly miniaturní blátivé šlápoty napříč celým domem... jak tohle vysvětlit policii po ohlášení krádeže? 
Naposledy upravil Hellohello dne 17/03/18, 04:33 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
 | |
Ludmila Admin

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 21/01/18, 10:38 am | |
| Velmi vtipně zpracovaný soutěžní domek, aneb jak to s těmi trpaslíky udělat, aby se tam dalo rychle zase bydlet |
|
 | |
Fidgety Admin

| Předmět: Re: Hellohello: Domy 21/01/18, 11:06 am | |
| Ta invaze trpaslíků je super - trochu mi to připomíná, jak mi nedávno prolezli domek mimozemšťané  A domek jako vždy krásný, už se těším na hodnocení soutěže  _________________ RODOKMEN k Historii jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Háčkovaná a jiná (s)tvoření
|
|
 | |
Sponsored content
 | Předmět: Re: Hellohello: Domy  | |
| |
|
 | |
| Hellohello: Domy | |
|