| Výzva - Simíci podle našich mazlíčků | |
|
+4Hellohello Michaelas Janika31 Ludmila 8 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 19/09/19, 09:44 pm | |
| Tato výzva má jednoduchá pravidla : - účastník této výzvy má za úkol ukázat fotku a slovně popsat charakter svého domácího mazlíčka a následně předvést jeho zpodobnění jako Simíka nebo Siminku, přičemž vzhled i povaha by měly odpovídat v mezích možností popisu (např. zelený papoušek = Simík v zeleném oblečení nebo se zelenými vlasy, černobílá kočička = černoška v bílém nebo běloška v černém atd. ) - ostatní přispívající z fóra se samozřejmě mohou přidat a pokusit se o totéž, aby bylo co porovnat a čím se pobavit |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 20/09/19, 09:45 pm | |
| Tak já bych s dovolení začala. Tahle malá potvůrka se jmenuje Gina. Je to skoro 4letá merle yorkšíří fenečka. Svojí povahou je poněkud atypická, než její příbuzenstvo. Je velmi klidná, neštěkající, což už šokovalo velmi mnoho lidí a trochu nesmělá, co se týče psího seznamování, je to spíše sólistka a vystačí si sama. Ovšem na druhou stranu dokáže být i pěkně otravná. Ale to se mě moc netýká, protože její veškerá pozornost putuje k mému mužskému protějšku, kterého nade vše miluje a často se dožaduje jeho pozornosti. Miluje válení, častá činnost mimochodem + si k tomu ráda přidá velmi hlasité chrápáníčko, poštěkáníčko a poběháničko, zřejmě mívá často zajímavé sny:-D: , ale miluje i procházky, její neutuchající radost je toho důkazem pokaždé, když se sáhne na vodítko + bych ještě dodala barvu jejího kožíšku. Je to blue merle yorkshire terrir, proto její barvy jsou světle hnědá, dominantně v okolí hlavy, kde se lehce mísí s šedou, břicha a nohou. Na jejím hřbetu dominují šedá s černou, které se pravidelně střídají. To je krásně vidět, pokud má dlouho srst, po ostříhání se lehce podobá dalmatinovi, nebo kravičce , protože na zcela šedém pozadí září černé flíčky. Snad takováhle charakteristika stačí. Dvě fotečky na ukázku. A teď už simíkovské zpodobnění v člověčí verzi GINA |
|
| |
Michaelas Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 09. 06. 18 Age : 26 Location : Uherské Hradiště
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 20/09/19, 10:36 pm | |
| Tak i já mám výzvu překvapivě rychle hotovou Tohle je můj mazlíček Jeremy, zkráceně Jerry. Jeremy je, jak už vidíte, andulka vlnkovaná. Má 4 roky a jsme nerozlučná dvojka. Celé dny tráví tak, že buď jí, prohlíží se v zrcadle nebo si zpívá . Tyto tři zmíněné aktivity jdou většinou až do extrémů, kdy jakmile vytáhnu zrcátko, tak doletí a hned mi ho zabaví a musí se okamžitě načechrávat a prohlížet. Když si donesu jídlo, už je v talířku a hoduje se mnou a když tento drobeček spustí, jen tak nepřestane Je také velmi přítulný a rád si pospí. No na základě jeho vzhledu a výše popsaných vlastností vznikl tento simík. [url Aspirace:-Nejlepší kámoš na světě Vlastnosti:-Gurmán -Společenský -Milovník hudby Co se týče vzhledu, tak jsem simíkovi dala: - Postava při těle=Baculatější andulka - Žluté vlasy=Žlutá peříčka na hlavě - Tmavší obočí=Tmavé proužky hlavě - Šedé oči=Šedé oči - Jemné vousy=Trčící peříčka pod zobáčkem - Větší zahnutý nos dolů=Zahnutý zobáček - Zelené oblečení=Zelená andulka - Šedé kalhoty a boty=Šedé nožky Obecně by to měl být namyšlený, bohatší simík co se rád předvádí, žije v Del Sol Valley a chodí na zběsilé večírky. Co myslíte, povedlo se mi zpodobnit mého mazlíčka? |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 21/09/19, 04:51 am | |
| No teda, oběma se vám to povedlo k dokonalosti a máte krásné mazlíčky! U Giny-simky je perfektně vybraný účes a oblečení moc pěkně ladí k yorkšírovi, i její výraz ho vystihuje U Jeremyho-simíka se mi líbí ty vlasy, celkově jeho chování a povaha sedí na to, co si představím pod papouškem.A ten zářivý oblek a snaha být v centru pozornosti dokonalé. Mohl by o něm být nějaký příběh. Tahle výzva je vtipná Kdysi dávno jsem mívala fenku boxera (barva žíhaná), ale zatím mě nenapadlo, jak to ztvárnit v TS Zkusím to vymyslet. A možná bych se prozatím pokusila o tu černobílou kočičku v zadání? Jestli to takhle nevadí, že nemám takového domácího mazlíčka a že se inspiruju jenom tím popisem? |
|
| |
Michaelas Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 09. 06. 18 Age : 26 Location : Uherské Hradiště
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 21/09/19, 06:23 am | |
| Děkuji Já, když řekneš žíhaný boxer, tak si představím černošskou siminku, drsnějšího rázu, která se třeba i tím boxem živý, taková holka od rány prostě Taky když tak přemýšlím o té černobílé kočičce, tak mě mrzí, že v simsu nejsou i nějaké atypické věcičky, že by se dal udělat simík s "poruchou" vitiligio, nebo jak se to jmenuje. Jak má člověk dvojbarevnou kůži. Například kdo neznáte, tak se mrkněte na tuhle holku (modelka) -Winnie Harlow. Je nádherná a skvěle by se to na to hodilo |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 21/09/19, 07:37 am | |
| O tom vitiligu jsem slyšela, právě to byl článek o nějaké modelce možná to byla zrovna tahle. A dokonce je ke stažení i skin na ten způsob https://www.thesimsresource.com/members/missladyboo/screenshots/details/id/84692/ U té kočičky bych zkusila asi tu černošku. Uvidíme, jak to půjde. Máš pravdu, u boxera si taky představím drsně vypadajícího sima děkuju za inspiraci, já asi nemám moc fantazie, takže ocením každou radu, od které se budu moct odpíchnout snad se to aspoň trošku povede. Paradox ale je, že náš boxer vůbec nebyl drsný, povahou byl naopak strašně miloučký a přátelský, takový miláček Veselý, vhodný do rodiny, přitom taky poslušný a klidný, takže ideální povaha. EDIT: Dobrý nápad s tou boxující simkou, určitě se do toho pustím. Ještě jednou díky |
|
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 21/09/19, 10:32 am | |
| Já moc děkuju Ještě jsem zapomněla přidat vlastnosti siminky, tak to ještě doladím. Michaelas: Tvoje ztvárnění papouška je parádní! Moc se mi líbí jeho styl. A přesně, jak řekla Hello ten zářivý oblek je boží. Jinak Hello, pokud si pamatuješ i vlastnosti tvojí boxerské fenečky tak si myslím, že by jsi to mohla vystihnout:) Každopádně se těším i na tvůj výtvor! Je to moc zajímavá výzva. |
|
| |
Michaelas Simpařan
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 21/09/19, 01:49 pm | |
| Hello- Není vůbec zač Janika- Děkuji mnohokrát! Tvé ztvárnění Giny se ti také moc povedlo Líbí se mi, jak je to sladěné do hnědé barvy a ty vlásky to uplně vystihují toho Yorkshírka |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 21/09/19, 05:01 pm | |
| Vidím, že ač jsem ta pravidla sem šoupla docela narychlo, výzva se docela ujala ! Vaše ztvárnění mazlíčků jsou perfektní, musím moc poděkovat Michaelas za její myšlenku i projednání pravidel ! Hellohello, myslím, že když nějaké zvířátko, které jsi měla nebo bys ráda měla, jen popíšeš a předvedeš v Simí podobě, nikomu to tady snad vadit nebude |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| |
| |
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 23/09/19, 11:45 am | |
| Paráda! Musím říct, že jste obě dvě vytvořily opravdu věrné simí kopie |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 28/09/19, 06:12 am | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| |
| |
Ludmila Admin
| |
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 30/09/19, 07:14 pm | |
| Jééé, ti jsou všechni tak krásní! To sem budu muset taky přidat toho svého mazlíka! |
|
| |
soarka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 380 Join date : 19. 02. 18 Location : Praha
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 30/09/19, 08:36 pm | |
| To je vyborna vyzva! Zkusim zitra taky vytvorit kopii meho zviratka ostatni simici jsou opravdu povedeni! |
|
| |
soarka Simpařan
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 04/10/19, 10:55 am | |
| |
|
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 04/10/19, 06:41 pm | |
| Náhodou moc povedené! Řekla bych, že jsi podobiznu vystihla velmi dobře. |
|
| |
soarka Simpařan
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 04/10/19, 06:56 pm | |
| Janiko, jsi prilis mila, ale dekuju |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 04/10/19, 07:14 pm | |
| Souhlasím s Janikou! Ten jeho knír úplně vystihuje tu kočičí pusu A taky jeho pohled, něco v těch očích, jak se lesknou, i ten tvar sedí. Je to moc povedené. A sranda je, když jsem scrollovala a viděla tu fotku, kde zívá, taky mě to rozzívalo Btw. máš krásného kocourka a má strašně zvláštní barvu očí, takovou jsem ještě neviděla na takovém světlém kocourkovi |
|
| |
Ludmila Admin
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 06/10/19, 08:39 pm | |
| Moc podařené zpodobnění tvého kocourka! tvůj simík mi přijde takový hrozně roztomilý, kulaťoučký, přesně jako jeho kočičí předloha moc se ti povedlo Jinak se konečně přidávám se svojí kočičkou, která je tak trošku voříšek Číča se k nám dostala vlastně náhodou, když její majitelka musela jít do nemocnice a neměl se o ni kdo postarat a jelikož jsme sami měli kočičku Minnie (která už bohužel není ), která milovala všechny koťata (tenkrát byla Číča poloviční kotě ) vzali jsme si ji po dobu co byla paní v nemocnici k sobě jenže jak to občas bývá, paní si pak Číču už zpátky nevzala... a tak jsme si ji nechali A jaká je? Většinu času se tváří jako vrahoun a nesnáší focení, stačí na ni vytáhnout mobil a odchází ale jinak je to nejhodnější kočka jakou jsme kdy měli miluje hlazení, společnost, hračky všeho druhu... ale úplně nejvíc miluje jídlo kvůli němu je schopna dělat téměř akrobatické kousky každopádně, když jste s ní, můžete si být jistí, že nikdy nebudete sami... je totiž stále za vámi a doslova se motá pod nohy holt chce u všeho asistovat Siminka tedy po vzoru kočičky získala světlou pleť a tmavohnědé a zrzavé (oranžové) doplňky na bradě také získala znaménko, protože naše Číča tam má tmavý flíček Popravdě největší problém mi dělal ten její výraz, tak snad tam aspoň malou podobu uvidíte |
|
| |
soarka Simpařan
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 06/10/19, 08:45 pm | |
| Ja tam podobu rozhodne vidim a je i hezky barevne sladena. Moc hezky |
|
| |
Ludmila Admin
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 07/10/19, 04:51 am | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků | |
| |
|