Fórum o The Sims

Diskuzní fórum pro uživatele forum.thesims2.cz a ostatní fanoušky série The Sims.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků

Goto down 
+4
Hellohello
Michaelas
Janika31
Ludmila
8 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

Poèet pøíspìvkù : 2989

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty
PříspěvekPředmět: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty19/09/19, 09:44 pm

Tato výzva má jednoduchá pravidla :
- účastník této výzvy má za úkol ukázat fotku a slovně popsat charakter svého domácího mazlíčka a následně předvést jeho zpodobnění jako Simíka nebo Siminku, přičemž vzhled i povaha by měly odpovídat v mezích možností popisu (např. zelený papoušek = Simík v zeleném oblečení nebo se zelenými vlasy, černobílá kočička = černoška v bílém nebo běloška v černém atd. Mrkající )
- ostatní přispívající z fóra se samozřejmě mohou přidat a pokusit se o totéž, aby bylo co porovnat a čím se pobavit Úsměv
Návrat nahoru Goto down
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

Poèet pøíspìvkù : 1474

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty20/09/19, 09:45 pm

Tak já bych s dovolení začala. Červenám se Vysmátý

Tahle malá potvůrka se jmenuje Gina. Je to skoro 4letá merle yorkšíří fenečka. Svojí povahou je poněkud atypická, než její příbuzenstvo. Je velmi klidná, neštěkající, což už šokovalo velmi mnoho lidí Vysmátý a trochu nesmělá, co se týče psího seznamování, je to spíše sólistka a vystačí si sama.Úsměv
Ovšem na druhou stranu dokáže být i pěkně otravná. Vysmátý Ale to se mě moc netýká, protože její veškerá pozornost putuje k mému mužskému protějšku, kterého nade vše miluje a často se dožaduje jeho pozornosti.
Miluje válení, častá činnost mimochodem Vysmátý + si k tomu ráda přidá velmi hlasité chrápáníčko, poštěkáníčko a poběháničko, zřejmě mívá často zajímavé sny:-D: , ale miluje i procházky, její neutuchající radost je toho důkazem pokaždé, když se sáhne na vodítko Úsměv

+ bych ještě dodala barvu jejího kožíšku.
Je to blue merle yorkshire terrir, proto její barvy jsou světle hnědá, dominantně v okolí hlavy, kde se lehce mísí s šedou, břicha a nohou. Na jejím hřbetu dominují šedá s černou, které se pravidelně střídají. To je krásně vidět, pokud má dlouho srst, po ostříhání se lehce podobá dalmatinovi, nebo kravičce Vysmátý , protože na zcela šedém pozadí září černé flíčky. Úsměv

Snad takováhle charakteristika stačí. Úsměv

Dvě fotečky na ukázku. Úsměv

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 71144985-523532111727798-8023317642746003456-n

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 71483775-391667735094124-278443279555493888-n

A teď už simíkovské zpodobnění v člověčí verzi

GINA

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Gina

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Gina2

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Gina3
Návrat nahoru Goto down
http://janika31.tumblr.com/
Michaelas
Simpařan
Simpařan
Michaelas

Poèet pøíspìvkù : 214

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty20/09/19, 10:36 pm

Tak i já mám výzvu překvapivě rychle hotovou  Úsměv  Andílek
Tohle je můj mazlíček Jeremy, zkráceně Jerry.
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Budgie-2201255-960-720

Jeremy je, jak už vidíte, andulka vlnkovaná. Má 4 roky a jsme nerozlučná dvojka. Celé dny tráví tak, že buď , prohlíží se v zrcadle nebo si zpívá  Chichichi . Tyto tři zmíněné aktivity jdou většinou až do extrémů, kdy jakmile vytáhnu zrcátko, tak doletí a hned mi ho zabaví a musí se okamžitě načechrávat a prohlížet. Když si donesu jídlo, už je v talířku a hoduje se mnou a když tento drobeček spustí, jen tak nepřestane  Vysmátý Je také velmi přítulný a rád si pospí.

No na základě jeho vzhledu a výše popsaných vlastností vznikl tento simík.
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 1[url

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Bez-n-zvu-2

Aspirace:
-Nejlepší kámoš na světě

Vlastnosti:
-Gurmán
-Společenský
-Milovník hudby

Co se týče vzhledu, tak jsem simíkovi dala:
-Postava při těle=Baculatější andulka
-Žluté vlasy=Žlutá peříčka na hlavě
-Tmavší obočí=Tmavé proužky hlavě
-Šedé oči=Šedé oči
-Jemné vousy=Trčící peříčka pod zobáčkem
-Větší zahnutý nos dolů=Zahnutý zobáček
-Zelené oblečení=Zelená andulka
-Šedé kalhoty a boty=Šedé nožky
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Sdasd

Obecně by to měl být namyšlený, bohatší simík co se rád předvádí, žije v Del Sol Valley a chodí na zběsilé večírky.
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 2
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 3
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 4
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 5
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 6

Co myslíte, povedlo se mi zpodobnit mého mazlíčka? Andílek Červenám se
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

Poèet pøíspìvkù : 2887

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty21/09/19, 04:51 am

No teda, oběma se vám to povedlo k dokonalosti Úsměv *BRAVO*   a máte krásné mazlíčky!
U Giny-simky je perfektně vybraný účes a oblečení moc pěkně ladí k yorkšírovi, i její výraz ho vystihuje Úsměv
U Jeremyho-simíka se mi líbí ty vlasy, celkově jeho chování a povaha sedí na to, co si představím pod papouškem.A ten zářivý oblek a snaha být v centru pozornosti Vysmátý  dokonalé. Mohl by o něm být nějaký příběh.

Tahle výzva je vtipná *THUMBS UP*   Kdysi dávno jsem mívala fenku boxera (barva žíhaná), ale zatím mě nenapadlo, jak to ztvárnit v TS Vysmátý Zkusím to vymyslet. A možná bych se prozatím pokusila o tu černobílou kočičku v zadání? Úsměv  Jestli to takhle nevadí, že nemám takového domácího mazlíčka a že se inspiruju jenom tím popisem?
Návrat nahoru Goto down
http://www.modthesims.info/member.php?u=1113201
Michaelas
Simpařan
Simpařan
Michaelas

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty21/09/19, 06:23 am

Děkuji Andílek Já, když řekneš žíhaný boxer, tak si představím černošskou siminku, drsnějšího rázu, která se třeba i tím boxem živý, taková holka od rány prostě Chichichi Taky když tak přemýšlím o té černobílé kočičce, tak mě mrzí, že v simsu nejsou i nějaké atypické věcičky, že by se dal udělat simík s "poruchou" vitiligio, nebo jak se to jmenuje. Jak má člověk dvojbarevnou kůži. Například kdo neznáte, tak se mrkněte na tuhle holku (modelka) -Winnie Harlow. Je nádherná a skvěle by se to na to hodilo Láska
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty21/09/19, 07:37 am

O tom vitiligu jsem slyšela, právě to byl článek o nějaké modelce Úsměv možná to byla zrovna tahle. A dokonce je ke stažení i skin na ten způsob  https://www.thesimsresource.com/members/missladyboo/screenshots/details/id/84692/
U té kočičky bych zkusila asi tu černošku. Uvidíme, jak to půjde.

Máš pravdu, u boxera si taky představím drsně vypadajícího sima  Úsměv děkuju za inspiraci, já asi nemám moc fantazie, takže ocením každou radu, od které se budu moct odpíchnout  Mrkající  snad se to aspoň trošku povede. Paradox ale je, že náš boxer vůbec nebyl drsný, povahou byl naopak strašně miloučký a přátelský, takový miláček  Vysmátý  Láska  Veselý, vhodný do rodiny, přitom taky poslušný a klidný, takže ideální povaha.

EDIT: Dobrý nápad s tou boxující simkou, určitě se do toho pustím. Ještě jednou díky Mrkající *THUMBS UP*
Návrat nahoru Goto down
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty21/09/19, 10:32 am

Já moc děkuju Červenám se Ještě jsem zapomněla přidat vlastnosti siminky, tak to ještě doladím.

Michaelas: Tvoje ztvárnění papouška je parádní! Chichichi Moc se mi líbí jeho styl. A přesně, jak řekla Hello ten zářivý oblek je boží. Vysmátý

Jinak Hello, pokud si pamatuješ i vlastnosti tvojí boxerské fenečky tak si myslím, že by jsi to mohla vystihnout:) Každopádně se těším i na tvůj výtvor! Úsměv Je to moc zajímavá výzva. Úsměv
Návrat nahoru Goto down
Michaelas
Simpařan
Simpařan
Michaelas

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty21/09/19, 01:49 pm

Hello- Není vůbec zač Andílek
Janika- Děkuji mnohokrát! Tvé ztvárnění Giny se ti také moc povedlo Andílek Červenám se Líbí se mi, jak je to sladěné do hnědé barvy a ty vlásky to uplně vystihují toho Yorkshírka Láska
Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty21/09/19, 05:01 pm

Vidím, že ač jsem ta pravidla sem šoupla docela narychlo, výzva se docela ujala ! Vaše ztvárnění mazlíčků jsou perfektní, musím moc poděkovat Michaelas za její myšlenku i projednání pravidel ! Pro Tebe

Hellohello, myslím, že když nějaké zvířátko, které jsi měla nebo bys ráda měla, jen popíšeš a předvedeš v Simí podobě, nikomu to tady snad vadit nebude Mrkající
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

Poèet pøíspìvkù : 2496

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty22/09/19, 03:24 pm

Páni holky Šokovaný Láska Láska to je nádhera, jste opravdu moc šikovné *THUMBS UP* Gina jako Yorkshír nebo nebo Jeremy jako andulka Láska opravdu moc vydaření simíci *BRAVO* já už mám také téměř hotovo, tak snad to sem do večera také dám Úsměv
Návrat nahoru Goto down
https://lucilla-sims.tumblr.com/
Shina
Simpařan
Simpařan
Shina

Poèet pøíspìvkù : 272

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty23/09/19, 11:45 am

Paráda! Musím říct, že jste obě dvě vytvořily opravdu věrné simí kopie *THUMBS UP*
Návrat nahoru Goto down
https://shinasims.tumblr.com/
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty28/09/19, 06:12 am

Tady je teda moje černobílá kočička Vysmátý tedy její simí alternativa.
Jejím charakteristickým rysem je černobílé oblečení a čelenka s kočičími oušky, kterou snad nikdy nesundává z hlavy. Má hrozně ráda kočky, i v pokojíku má plyšáka-kočku a samozřejmě vlastní i živou kočku. V plánu má adoptovat si ještě jednu.

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-0a9a6d8bphoto host

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-ea9a6e11

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-4a9a68c9

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-ca9a5f1c

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-2a9a5f3c

Důkaz, že ouška nesundává při jídle...
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-0a9a6bb7

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-0a9a6b9c

...ani při koupání...
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-ca9a70a1

...má je dokonce, i když jde spát.
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-ca9a6f75

Původně jsem ji vytvářela jako dospělou, ale pak jsem se rozhodla ji udělat jako teenagerku. Žije se svým taťkou a černobílou kočičkou, která asi umí karate, jak to tak vypadá:
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-ea9a69b1

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-ea9a699f

A tady se snaží vzlétnout.
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-ea922370

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-ea922387

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-ca9a5ee4

I když má dostatek hraček, její největší zábava je sedět na kuchyňském ostrůvku a zírat před sebe, hodiny a hodiny v kuse.
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-8a9a6b5c

Tady obě kočičky spolu:
Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-2a9a684cupload picture web address

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Snapshot-2a9211b5-aa9a6838
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty29/09/19, 06:31 pm

Překrásná simka i kung-fu kočka! Láska Láska moc se mi líbí jakou sis s tím dala práci Láska
Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty29/09/19, 08:18 pm

Krásné čičinky - jak ta dvounohá, ta samozřejmě i ta čtyřnohá ! *BRAVO* *THUMBS UP*
Návrat nahoru Goto down
Kolikokoli
Simík stavitel
Simík stavitel
Kolikokoli

Poèet pøíspìvkù : 960

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty30/09/19, 07:14 pm

Jééé, ti jsou všechni tak krásní! To sem budu muset taky přidat toho svého mazlíka!
Návrat nahoru Goto down
http://simkiim.tumblr.com
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

Poèet pøíspìvkù : 380

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty30/09/19, 08:36 pm

To je vyborna vyzva! Zkusim zitra taky vytvorit kopii meho zviratka Vysmátý ostatni simici jsou opravdu povedeni! *BRAVO*
Návrat nahoru Goto down
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty04/10/19, 10:55 am

Tak už přesně vím, co mi nejde Vysmátý moc podoby v mém zvířátku u tohoto simíka nevidím.. nebo spíš vůbec žádnou Válím se smíchy ale vážně zajímavá zkušenost Vysmátý

Na ukázku můj líný závisláček britský kocourek Dexter  Láska

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků IMG-20180126-WA0001

A pak co jsem to stvořila  Válím se smíchy

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Sn-mek-obrazovky-461

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Sn-mek-obrazovky-466

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Sn-mek-obrazovky-474

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Sn-mek-obrazovky-477

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Sn-mek-obrazovky-478
Návrat nahoru Goto down
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty04/10/19, 06:41 pm

Náhodou moc povedené! *THUMBS UP* Řekla bych, že jsi podobiznu vystihla velmi dobře. Pro Tebe
Návrat nahoru Goto down
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty04/10/19, 06:56 pm

Janiko, jsi prilis mila, ale dekuju Úsměv
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty04/10/19, 07:14 pm

Souhlasím s Janikou! Ten jeho knír úplně vystihuje tu kočičí pusu Úsměv A taky jeho pohled, něco v těch očích, jak se lesknou, i ten tvar sedí. Je to moc povedené.
A sranda je, když jsem scrollovala a viděla tu fotku, kde zívá, taky mě to rozzívalo Vysmátý Unavený
Btw. máš krásného kocourka a má strašně zvláštní barvu očí, takovou jsem ještě neviděla na takovém světlém kocourkovi Úsměv
Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty04/10/19, 10:06 pm

Taky se mi moc líbí - ty oči, fousky, prostě krásný mužský kocourek *THUMBS UP* *BRAVO*
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty06/10/19, 08:39 pm

Moc podařené zpodobnění tvého kocourka! Láska tvůj simík mi přijde takový hrozně roztomilý, kulaťoučký, přesně jako jeho kočičí předloha Úsměv moc se ti povedlo *THUMBS UP*

Jinak se konečně přidávám se svojí kočičkou, která je tak trošku voříšek Vysmátý

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 20190614-170949

Číča se k nám dostala vlastně náhodou, když její majitelka musela jít do nemocnice a neměl se o ni kdo postarat a jelikož jsme sami měli kočičku Minnie (která už bohužel není Plačící ), která milovala všechny koťata (tenkrát byla Číča poloviční kotě Mrkající ) vzali jsme si ji po dobu co byla paní v nemocnici k sobě Úsměv jenže jak to občas bývá, paní si pak Číču už zpátky nevzala... a tak jsme si ji nechali Úsměv

A jaká je? Většinu času se tváří jako vrahoun a nesnáší focení, stačí na ni vytáhnout mobil a odchází Vysmátý ale jinak je to nejhodnější kočka jakou jsme kdy měli Úsměv miluje hlazení, společnost, hračky všeho druhu... ale úplně nejvíc miluje jídlo Vysmátý kvůli němu je schopna dělat téměř akrobatické kousky Vysmátý každopádně, když jste s ní, můžete si být jistí, že nikdy nebudete sami... je totiž stále za vámi a doslova se motá pod nohy Vysmátý holt chce u všeho asistovat Vysmátý

Siminka tedy po vzoru kočičky získala světlou pleť a tmavohnědé a zrzavé (oranžové) doplňky Úsměv na bradě také získala znaménko, protože naše Číča tam má tmavý flíček  Úsměv

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 001a

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků 002a

Popravdě největší problém mi dělal ten její výraz, tak snad tam aspoň malou podobu uvidíte  Aha
Návrat nahoru Goto down
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty06/10/19, 08:45 pm

Ja tam podobu rozhodne vidim a je i hezky barevne sladena. Moc hezky Úsměv
Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty06/10/19, 08:52 pm

A další nádherná čičinka, moc se Ti povedla, Lucisab ! *BRAVO* *BRAVO*
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty07/10/19, 04:51 am

Tak to je nádherná kočička a stejně tak i siminka! Strašně moc se ti povedla, ty barvy dokonale odpovídají opravdové kočce a ten výraz se ti taky podařilo vystihnout Úsměv *BRAVO* Láska
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Výzva - Simíci podle našich mazlíčků   Výzva - Simíci podle našich mazlíčků Empty

Návrat nahoru Goto down

Výzva - Simíci podle našich mazlíčků
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili
» Výzva - protivný šéf
» Výzva - nadpřirozená bytost z balady
» Stavební výzva "Dům pro Ludmilu"
» Stavební výzva „Dům pro Kolikokoli"

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Fórum o The Sims :: The Sims 2, 3, 4 :: Ostatní výzvy-