Havranice Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 297 Join date : 23. 06. 19
| Předmět: 'ConstrainFloorElevation' cheat 03/12/19, 09:17 am | |
| - Hellohello napsal:
- Havranice napsal:
- to by mě ďas vzal z těchto bugů jediný způsob, jak se tohoto zbavit, je asi snížit stěny pomocí cheatu.. ale neboj, odmyslíme si to domek je moc hezký, zaujala mě dispozice, tato varianta mě vůbec nenapadla, když jsem nad zadáním přemýšlela
@Havranice - Prosím tě, nevíš, jaký přesně je to cheat? Divím se, že ty střechy maxisáci oficiálně neopravili. Ale Lucisab, na tom domečku to nijak neruší, je krásný a že je stříška trochu snížená, vůbec nevadí přesunula jsem odpověď sem.. já používám cheat 'boolprop constrainfloorelevation false', který umožní měnit výšku zastavěného terénu včetně stěn. v případě stěny vykukující nad střechu bych postavila kousek od domečku krátkou stěnu (stačí jedno políčko) na malinko sníženém terénu (jedno až dvě kliknutí), pak zapnout cheat (příkazem false se zapíná a true vypíná) a pomocí nástroje vyrovnání terénu srovnat horní hranu vykukující stěny podle té pomocné snížené. střecha by měla zůstat. ještě víc profi by bylo postavit nad problémovou částí druhé patro, stejným postupem ho snížit na minimum, pak postavit šikmou střechu nad tímto patrem. tím by se střecha měla ocitnout malinko výš. stěny vyššího patra budou pochopitelně opět překukovat, takže je jednoduše smazat. jen bacha, počet pater pomocné srovnávací stěny musí být totožný jako upravovaný objekt, rovnám-li druhé patro, musí mít pomocná stěna také dvě. terén pod stěnou snížím v tomto případě o 10-11 kliknutí. blbě se to vysvětluje, kdyby to nebylo jasné, v případě zájmu nafotím ve hře |
|
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: 'ConstrainFloorElevation' cheat 03/12/19, 04:53 pm | |
| Jé, díky moc za návod! jsi moc hodná, musím to vyzkoušet ve hře |
|
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: 'ConstrainFloorElevation' cheat 03/12/19, 06:27 pm | |
| To vypadá opravdu moc dobře díky za info |
|
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: 'ConstrainFloorElevation' cheat 04/12/19, 03:33 pm | |
| Díky za info To se bude do budoucna velmi hodit! |
|
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: 'ConstrainFloorElevation' cheat 04/12/19, 08:33 pm | |
| To je velice užitečná věcička, Havranice ! Asi jsem to kdysi viděla u nějakého tutoriálu na sloupy napojené ke kostelu, ale nějak mi to hlava nepobrala ... |
|
Havranice Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 297 Join date : 23. 06. 19
| Předmět: Re: 'ConstrainFloorElevation' cheat 04/12/19, 10:23 pm | |
| přeji hodně štěstí při zkoušení já jsem se s tímto cheatem 'vyblbla' celkem dost, začátky byly trochu psycho, ale nakonec jsem si ho oblíbila. díky němu jsem třeba kdysi vytvořila zvlněnou střechu nad soutěžním domkem. chce to pevné nervy a hodně trpělivosti |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: 'ConstrainFloorElevation' cheat | |
| |
|