| Pokusy od Ludmily | |
|
+7Shina Janika31 Lucisab Ludmila Fidgety Hellohello Věrka Veverka 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Pokusy od Ludmily 29/11/17, 06:01 pm | |
| |
|
| |
Věrka Veverka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 21. 11. 17
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 29/11/17, 06:08 pm | |
| Tu soutěž si pamatuji, ty houbičky byly booooží. Pohledám ten svůj, myslím že jsem tam taky nějakou měla :) Mě se strašně líbilo jak si simové hrají s tou sekerou co vrhají na terč. |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 30/11/17, 08:03 am | |
| Já tady naopak vidím, kolik jsem toho zapomněla - nebyla tohle náhodou ta poslední soutěž, kterou jsme už na fóru nestihli ohodnotit? Ta s těmi skřítky nebo nějakými jinými nadpřirozenými stvořeními. Vzpomínám si, že ta soutěž se akorát uzavřela a hned na to fórum spadlo. Napadlo mě, jestli máte pořád ještě svoje domky do této soutěže, můžeme si tu soutěž udělat znova a ohodnotit tady. Ty svoje fotky mám pořád ještě uložené, ten příběh už ne, ale pokusila bych se. Je to hezký domeček a taky se mi líbí to házení sekerou a další horské aktivity. Ten datadisk Bon Voyage přidal plno dobrých věcí, dost to obohatilo hru. |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 30/11/17, 10:23 am | |
| Pěkná chatička... Ale letí to, tohle bylo v září a pan majitel měl mít myslím ve sklepě nějaké tajemství... Pohledám, a taky přidám. Ale poslední byla právě s trpaslíkama, byl zadaný půdorys, a ta opravdu skončila před vyhodnocením. Taky mám domek uložený, takže klidně se dá dotáhnout aspoň v omezeném počtu soutěžících... _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 30/11/17, 10:56 am | |
| Ano, Fidgety, máš pravdu ve všem - ve sklepě té chaty mělo být cokoli, co majitele napadne. A poslední soutěž byla s těmi trpaslíky, podle domku z Houseplan. Taky mám obrázky z té soutěže ještě uložené, podobně jak z té horské chaty, ale teď bych radši soutěžila "ve vánočním duchu". |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 30/11/17, 08:52 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 01/12/17, 03:29 am | |
| Samozřejmě teď je čas na vánoční soutěž. Mysela jsem, jestli si tu trpasličí soutěž ,,zopakujeme" až někdy v novém roce, jen ať ji dotáhneme do konce. Interiér chatky je super, vevnitř je to moc příjemné, líbí se mi to. Kdo by řekl, že tam bude i sklep, který ten prostor ohromně rozšířil. Hezký nápad se saunou a vířivkou. |
|
| |
Věrka Veverka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 21. 11. 17
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/12/17, 07:41 am | |
| Uvnitř to díky těm záclonkám působí jako v malém zámečku. Asi tam jezdil nějaký král nebo císařpán či hrabě na hony. :) |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 10/12/17, 08:28 pm | |
| |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 12/12/17, 11:21 am | |
| Na barvě je vidět, že to byla hasičárna Je moc hezky zařízený, hlavně ta ložnice se mi líbí _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 12/12/17, 04:28 pm | |
| Domeček je povedený Nejvíc se mi líbí ten malý Stonehenge na zahradě |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 12/12/17, 07:40 pm | |
| Hezký dům se spoustou zajímavých prvků venkovní barva fasády je na mě moc jasná a zářivá, možná kdyby byla na menším úseku nebo ztlumená jinou barvou, případně jiná barva střechy. Ale zase působí vesele. V interiéru se mi moc líbí oranžové prvky |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 12/12/17, 10:11 pm | |
| Díky, děvčata, ještě jsem našla jednu verzi toho soutěžního domku, ale tu sem asi dám až později, až dotvořím nový soutěžní výtvor - už mám hrubou podobu přízemí. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 02/01/18, 09:43 pm | |
| A tož si ten svůj soutěžní výtvor šoupnu i sem, i když jsem to špatně nafotila (po přeinstalování hry jsem zapomněla upravit nastavení či co). Přidám samozřejmě i nějaké další fotky, co se do soutěžního vlákna nevešly. Bohužel mi nechtělo moc sněžit, takže žádné velké závěje nečekejte : Chcete zabavit svého mazlíčka ? Pořiďte si velké zrcadlo ! Takto se vám představuje první člen domácnosti, psí mazlíček All : Polibek manželů Diany a Bernarda pod jmelím (tak dlouho hraju TS2 a tuhle interakci jsem zatím nevyužila). Paní domu očekává Santu nebo manžela ? A tak něco upečeme Dopřejeme si bublinky aspoň ve vaně Nakoukneme do adventních kalendářů Zahrajeme si koledy A jdeme chrnět, třeba ten Santa přijde Stále nic ? Tak rozděláme oheň v krbu ... A hádejte, kdo se dostavil místo Santy ... V noci sice dlouho očekávaný Santa přišel, ale něco mu asi nevonělo A protože cukroví na něho už nezbylo (už s ním nikdo holt nepočítal), tak nechal u krbu jen kousek uhlí : Ještě jsem zapomněla na horní chodbu : A nakonec půdorysy : Uff, to by pro dnešek stačilo, včera v noci jsem se sice pokoušela upravit to nastavení a ještě něco jsem nafotila, ale už toho mám plné krovky |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 02/01/18, 09:56 pm | |
| Jé paráda, tak nejsem jediná, kdo si podpálil soutěžní domek A ty adventní kalendáře jsou super _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 02/01/18, 10:13 pm | |
| A co na tom bylo ještě zvláštní, že začalo hořet, až se Simíci vrátili z práce ! Proto má Diana co by kabaretní hvězda na sobě tu róbu při hašení ! Jo, a ty adventní kalendáře jsou fakt dobré, kromě čokolády se tam dají najít i prachy, to tak mít ve skutečnosti |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/01/18, 03:51 am | |
| To je perfektní a pak se nemám čemu divit, když slyším ve zprávách, kolik bylo vždycky během svátků hasičských výjezdů dokonce i Santa byl u mě štědřejší. Jak vidím, tak ty Vánoce nedopadly zrovna idylicky, ale zase máš plno vtipných zážitků Jsem moc ráda, že se ti podařilo dát počítač zase dohromady a že jsi to stihla postavit To nastavení fotek najdeš tady https://vignette.wikia.nocookie.net/sims/images/7/7e/The_Sims_2_Camera_Options.png/revision/latest?cb=20111229131431 Je to ve hře v Nastavení/Settings - v Camera Options- Snapshot Size - musí být nastaveno jako Large - Snapshot Picture Quality - jako High, pokud možno Potom taky tady, v Graphics/Performance Optionshttps://vignette.wikia.nocookie.net/sims/images/1/15/TS2_Graphics-Performance_Options.png/revision/latest?cb=20111211183540 čím vyšší nastavení, tím lépe, ale zase záleží, jak to ukočíruje počítač. A ten adventní kalendář se mi moc líbí, můžu se zeptat, kde se dá najít? |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/01/18, 05:37 pm | |
| Díky moc, Hellohello, já už jsem to nastavení snad nějak upravila, jen to vyzkoušet. Tady je na oplátku odkaz na ty adventní kalendáře :
http://svs.paysites.mustbedestroyed.org:8080/booty/ts2/xxxsims/
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/01/18, 06:52 pm | |
| Tak to vypadá, že podle bubliny Santovi nevoněl Bernard a výjezd hasičů místo Santy... chudáci tvoji simíci, ale aspoň, že mají jeden druhého a sympatický domek a hlavně, že jim díky ohni neutekl All |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 05/01/18, 06:31 pm | |
| Děkuji vám, milé dámy, za komentáře, a tady ještě zkusím vložit pár obrázků coby pokus, jestli jsem do nastavení upravila správně : - znovu napečeno - znovu oheň v krbu - a zase ... - a ještě zasněžený vchod se začatým sněhulákem |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 06/01/18, 08:39 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 24/01/18, 09:10 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 27/01/18, 05:21 pm | |
| Pěkný domek trpaslíky se ti to tam jenom hemží už se těším na hodnocení |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 13/02/18, 08:57 pm | |
| Ludmi, moc pěkný domek. Oceňuji, jak parádně jsi vylepšila svoje interiéry. Vypadají o mnoho zaplněněji a navíc parádně slazeno. Palec nahoru. Jen tak dál. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 13/02/18, 09:41 pm | |
| Děkuji vám, dámy, moc jste mě potěšily ! Zrovna přemýšlím a vybírám, co ukázat ze starší tvorby. |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily | |
| |
|
| |
| Pokusy od Ludmily | |
|