| Pokusy od Ludmily | |
|
+7Shina Janika31 Lucisab Ludmila Fidgety Hellohello Věrka Veverka 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 21/02/19, 06:32 pm | |
| Moc krásný dětský pokojík! a na tvůj exteriér jsem už moc zvědavá, určitě bude stejně originální jako všechno co vytvoříš a k tomu ještě jen z čistě MO věcí |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 11/03/19, 09:28 pm | |
| Konečně jsem dotvořila i exteriér domu do soutěže Random House Challenge - víc už asi nevymyslím, obzvláště s MO : - 1. barva patrně tyrkysová - trochu rostlinstva, slunečník, stěny bazénu (ale ty nejsou moc vidět) - 2. barva fialová - auto, dětské prolézačky, některé stromy - 3. barva oranžovo-červená - cestička, gril, některé rostliny, lehátka u bazénu - dům stojí poblíž bouřlivého mořského pobřeží a nedaleko jsou i koleje rychlodráhy, proto je od všech těchto věcí odstíněn vzrostlými stromy, stále moderní je i živý plot (aspoň podle toho, co vidím ve svém okolí u novostaveb ) |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 12/03/19, 03:52 am | |
| Je to hezké, moc zajímavě řešené, výrazné barvy To rostlinstvo v kombinaci s červenou barvou působí dost exoticky. |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 17/03/19, 09:49 pm | |
| Děkuji vám, dámy, za milé komentáře a tady je můj pokus do soutěže Církevní stavby - kostel : Na okraji Města se nachází jedna z nejstarších historických památek - chrám, zasvěcený hned třem svatým ženám, svaté Dobroslavě, Valburze a Filoméně. Je vybudován na základech menšího románského kostelíku, v hrázděném stylu a uvnitř vše odpovídá luteránské víře - tedy minimum výzdoby, aby se věřící soustředil hlavně na Slovo Boží při kázání. Ke kostelu přiléhá malý hřbitůvek s několika jednoduchými hroby, zdobenými květinami, pár náhrobky a kašnou. Hlavní oltář, zasvěcený svaté Dobroslavě (více o ní zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Svat%C3%A1_Dobroslava) Levá boční kaple, určená pro svatební obřady, zasvěcená svaté Filoméně (viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Svat%C3%A1_Filom%C3%A9na ) A pravá boční kaple slouží k poklidnému rozjímání, je zasvěcena svaté Valburze (více zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Svat%C3%A1_Valburga) Dveřmi vlevo od vchodu se dostaneme do malé místnosti, která slouží pro zpovědi a jako sklad různých náboženských knih a ze které se můžeme podívat i do podzemí se zachovalými zbytky románské stavby, jsou tu i připravené náhrobky pro slavné osobnosti Města (ty slouží i jako jisté memento mori - pomni, že prach jsi a v prach se obrátíš ...) Vpravo od vchodu je místnost, kde se mohou převlékat Simíci do svatebního, a odtud se můžeme dostat nahoru na chór. Varhany tam sice nejsou, jen klavír a housle, ale pro prostou luteránskou bohoslužbu to stačí. Pohled z jedné z kostelních věží si začali mnozí Simíci zachycovat i na malířské plátno : A pohledy půdorysné : |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 18/03/19, 05:22 am | |
| Krásné! Je tam úplně vše, o čem se může simům jenom zdát! |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 18/03/19, 08:41 pm | |
| Díky, Hellohello,jen je mi záhadou, proč dnes najednou nevidím včera zveřejněné obrázky ? |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 19/03/19, 05:19 pm | |
| Tak to je naprosto dokonalé dílko! Zamilovala jsem si střechu opravdu moc se ti to povedlo a navíc s MO! |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 28/03/19, 10:19 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 29/03/19, 05:41 am | |
| Krása je to jeden z tvých barevně nejodvážnějších domů, přitom místnosti jsou světlé a moc příjemné, přesně jak se mi to líbí. Baví mě takhle scrollovat a vzpomínat na jednotlivá kola, jak přibývaly místnosti jedna za druhou a vidět ten celek. Na začátku by mě ani nenapadlo, že se domek vyvine tímhle směrem. Nejvíc se mi líbí koupelna, ložnice, dětský pokoj a tělocvična. Všechny místnosti jsou moc příjemné. Hlavně obdivuju, jak perfektně jsi to zvládla v maxis-only. O tom by se mi mohlo jenom zdát! Opravdu úžasné a výsledek je moc hezký A díky za zájem o další zopakování, to mě těší |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 29/03/19, 09:08 pm | |
| Díky moc, Hellohello, za milý komentář, až se musím červenat |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 09/04/19, 10:17 pm | |
| SOutěžní "starťák v jarní zeleni" - do sousedství se mi nastěhoval jistý Hugh, který hodlá být kapitánem - hrdinou. Jeho bydlení je prozatím jen jednoduché, šetří si totiž na pořádnou káru, na kterou má vedle domu dost místa. Barvy : - zelená - střecha, venkovní židle, pracovní deska na kuchyňské lince, koberec, lustr v ložnici, malba v koupelně, povlečení v ložnici - bílá - okna, dveře, pracovní židle v ložnici, polička, umývadlo, wc, některé žaluzie - žlutá - fasáda, některé žaluzie, židle Chudákovi zbylo jen 519 Simoleonů, ale bohužel se mi to, podobně jako Hellohello, nepovedlo vyfotit. |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 10/04/19, 07:53 pm | |
| Hugh má moc příjemné bydlení je to moc hezký domeček. Líbí se mi, jak se opakuje barevní ladění do zeleno-žluto-bíla. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 11/04/19, 07:49 pm | |
| Moc povedené dílko je z toho cítit, že je to čistý chlapský styl moc se ti to povedlo! |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 24/04/19, 09:32 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 25/04/19, 03:33 am | |
| Nádhera, krásný, útulný domeček, okouzlil mě na první pohled! Rozhodně je to jeden z tvých nejlepších domů. Moc se mi líbí ty příjemné barvy v kombinaci se dřevem. Jsi kouzelnice s MO! |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 25/04/19, 05:19 pm | |
| Krása! úplně z toho cítím venkov vypadá to tam moc útulně všechno se ti tam povedlo pěkně sladit a ta zahrada... musím souhlasit s Hello, jsi skutečně kouzelnice s MO |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 25/04/19, 07:49 pm | |
| Díky moc, dámy, potěšily jste mě, obzvláště po dnešním vytíženém pracovním dnu Ještě jsem zkoušela ohraničit záhonky, ale nějak to už nebylo ono. A taky škoda, že ve hře není nějaké auto staršího data výroby, aby se k tomuto domku víc hodilo, stahovat se mi zatím nechce ... |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/05/19, 09:49 am | |
| Moc hezký domek Ludmi. Venkovská atmosféra z něj přímo sálá. Vše krásně sladěno! |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 27/06/19, 09:41 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 28/06/19, 09:11 pm | |
| Moc povedené dílko! moc se mi líbí exteriér ale víc se raději nebudu rozepisovat... zkrátka krásná restaurace |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 28/06/19, 10:55 pm | |
| Děkuji moc za komentář, Lucisab |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 29/06/19, 04:58 am | |
| Unikátní exteriér, stavba se mi moc líbí, stejně jako interiér - zamlouvá se mi, že působí tak světle. Ta světlá podlaha ho pěkně rozzařuje. Je to krásná restaurace a pěkně vymyšlený tajný vchod do hráčského doupěte a hlavně že je vše ukryto v podzemí, takže při pohledu na tu přízemní budovu nikoho ani nenapadne, co se odehrává tam dole. Je to opravdu nápadité řešení Tu knihovnu bych ještě malinko posunula od okna. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/07/19, 10:01 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 07/07/19, 02:55 pm | |
| Tohle je super, vyzkoušet si nějaký nový styl je ve hře osvěžující. Většinou si člověk oblíbí pár věcí a ten zbytek nikdy nepoužije. Já jsem vlastně tuhle linku/barevný sporák/počítačový stůl asi taky nikdy ještě nepoužila |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily | |
| |
|
| |
| Pokusy od Ludmily | |
|