| Pokusy od Ludmily | |
|
+7Shina Janika31 Lucisab Ludmila Fidgety Hellohello Věrka Veverka 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 07/07/19, 03:15 pm | |
| Moc zajímavé barevné kombinace.:) Hezká práce. |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 07/07/19, 08:21 pm | |
| Díky moc, Hellohello |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 07/07/19, 09:10 pm | |
| Děkuji i Tobě, Janiko, za komentář ! |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 08/07/19, 04:07 pm | |
| Popravdě ani já jsem některé věci, které máš v domku nikdy nepoužila ale moc se ti to povedlo! Paní domu má opravdu unikátní styl, který se jen tak nevidí |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 08/07/19, 08:59 pm | |
| Víš, Lucisab, když už tak dlouho hraju MO, tak si říkám, co bych ještě použila, a pak mě napadají takovéhle blbinky |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 30/10/19, 08:37 pm | |
| Tohle je jen pokus, jestli jsem si po přeinstalování počítače naštelovala dobře focení : Edit : Takže chybička se vloudila, jde se fotit znovu |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 30/10/19, 10:12 pm | |
| Pokus číslo dva - snad už to bude lepší : |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 02/11/19, 05:12 pm | |
| Samozřejmě hned po prodloužení soutěže mi konečně nastal ve hře ten pravý podzim a začalo padat listí (podobně jako u zimní soutěže - zákon schválnosti). Udělala jsem pár snímků, ale bohužel se špatným nastavením, takže jsem musela fotit znovu a Simíci si zákonitě dělali, co se jim zachtělo. Dokonce jsem měla obavy, že než vše nafotím, tak mi děti vyrostou Ale už dost řečí, tady je můj soutěžní počin : - Vždycky, když se blíží Dušičky, ráda vzpomínám na dětství a můj rodný cihlový dům se zelenou střechou ... (je to jen malá farma s jabloňovým sadem a zeleninovými záhony) ...Jako snad každý víkend jsem se v našem dětském pokoji, plném veselých barev, obrázků, hraček a knih probudila do ticha. Nebyl tu ani jeden z mých bratrů. Starší brácha už byl z toho našeho "chaosu" na mrtvici a těšil se, až se dostane z domu, třeba na vysokou. Prckovi to bylo celkem fuk, ale s oblibou se po něm sápal z postýlky. Rychle jsem se oblékla a utíkala dolů do koupelny. Škoda, že máme jenom jednu, a ještě navíc spojenou s WC ! Aspoň že tam máme velké zrcadlo a dost skříněk a poliček na všechny ženské serepetičky, což samozřejmě táta s bráchou nechápou. Prckovi naštěstí stačí nočníček ... A oranžová barva koupelny člověka dokáže krásně povzbudit do nového dne. Když jsem pak šla za maminkou do kuchyně (máme ji spojenou s obývákem), málem jsem prcka zašlápla - hrál si před televizí a u květovaného gauče ho málem nebylo vidět. Kuchyň máme z nějakého tmavě hnědého dřeva, s velkým jídelním stolem, kam si při prostírání dáváme i dekorace podle ročního období nebo svátků. Maminka zrovna u kuchyňského pultu chystala snídani a hned mě požádala : " Prosím tě, najdi tatínka i tvého bráchu, určitě jsou v kůlně a hrabou se v tom starém autě nebo u ponku, ať se taky přijdou nasnídat a přinesou s sebou dřevo do krbu, večer se bude hodit, zapálíme si ho, až se vrátíme ze hřbitova !" Vyšla jsem tedy z kuchyně dveřmi na zahradu, vonící spadaným listím a mezi sklizenými záhony sem šla k naší dřevěné kůlně. Cestou jsem si všímala keřů a zbývajících kvetoucích květin a přemýšlela, z čeho nachystáme s maminkou kytici na hřbitov, jako každý rok. Minula jsem ohniště s posezením a musela jsem se zasmát. Před kůlnou bylo pár halloweenských nesmyslů, asi abychom se s maminkou a prckem bály dovnitř ?! (Škoda, že v MO není víc halloweenských dekorací.) Předsíň : Ložnice : A ještě půdorysy : |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/11/19, 02:05 pm | |
| Moc povedená farma moc se mi líbí rozmístění budov povedlo se ti to |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/11/19, 02:29 pm | |
| Krásná farma! Působí pěkně podzimně, líbí se mi ty barevné kombinace i použitý nábytek a taky zahrada |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/11/19, 09:09 pm | |
| Mockrát děkuji za milé komentáře, dámy ! |
|
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 04/11/19, 09:58 am | |
| Krásná farma Ludmi. Ty jsi ukázka toho, že i v MO se dají postavit krásné stavby. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/01/20, 04:33 pm | |
| Dlouho jsem si sem nic nepřidala, takže napřed opožděně děkuji Janice za pěkný komentář a teď vkládám domek ze soutěže Starťák pro Asiatku : - Mladá Harumi (v překladu Jarní krása) z dynastie Goto se rozhodla porušit rodovou tradici a začít žít jinak a jinde. Proč spoléhat na dědictví předků a nezkusit se uživit sama ? Do nového, celkem moderního domova si ale přece jen přinesla pár věcí, které jí připomínají vzdálenou vlast - třeba hned za dveřmi na botníku trůní oblíbená "vítací" kočička : Vedle knihovny a v ložnici si Harumi pověsila malé tapiserie : V ložnici je dekorace s japonskými znaky pro štěstí, malá bonsaj, i ten lustr - lampion a tapeta můžou připomínat rodinu na opačné straně zeměkoule ... Noční pohled : Pro kontrolu půdorys : Zbývající částku se mi nedařilo vyfotit, a to ani podle návodů, tak jsem prostě a jednoduše použila normální foťák Mrkající - Harumi má do začátku 862 Simoleonů, s tím se dá chvíli vyžít, než si najde práci, případně se může živit malováním ... Tak, a teď ještě znovu přebrat asi 70 fotek soutěžního domu z budoucnosti, abych je sem mohla taky šoupnout ... |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/01/20, 04:35 pm | |
| Moc povedený domek Ludmi moc se mi líbí koupelna už se moc těším i na druhý domek z budoucnosti až si budeme moci více prohlédnout i z něho |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/01/20, 07:45 pm | |
| Hezký dům, taky se mi líbí koupelna, ložnice a jak je světlý a samozřejmě to poetické jméno obyvatelky |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/01/20, 08:38 pm | |
| Děkuji mnohokráte za krásné komentáře, děvčata ! |
|
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 04/01/20, 12:01 pm | |
| Příjemné dílko! Mně osobně se moc líbí ložnice! A simka má velmi krásné jméno. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 04/01/20, 02:40 pm | |
| Díky i Tobě, Janiko, za komentář ! |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 07/01/20, 09:13 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 08/01/20, 04:47 am | |
| Přesně to samé napadlo i mě, úplně jsem užasla nad tvými nápady a raketou, je tam tolik inovativních řešení, neskutečné! Mě by vůbec nenapadlo ty objekty takto použít a hrozně se mi to v tvém podání líbí moc povedená stavba |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 08/01/20, 09:05 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 09/01/20, 05:53 pm | |
| Moc krásný interiér, Ludmi! úplně z toho dýchá mimozemská atmosféra |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 09/01/20, 05:56 pm | |
| Neuvěřitelné, co všechno dokážeš vyzkouzlit jen za pomocí maxis objektů moc krásné, líbí se mi, jak nápaditě jsi využila všechny ty věci vypadá to moc hezky |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 09/01/20, 09:16 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily | |
| |
|
| |
| Pokusy od Ludmily | |
|