| Pokusy od Ludmily | |
|
+7Shina Janika31 Lucisab Ludmila Fidgety Hellohello Věrka Veverka 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 08/09/20, 09:32 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 09/09/20, 01:11 pm | |
| Další pěkně prostorný byt tak velkou koupelnu bych si taky přála mít v bytě |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 09/09/20, 08:50 pm | |
| Díky moc, Lucisab |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 27/09/20, 04:38 pm | |
| Tak to je moc krásný byt v příjemných barvách a moc se mi líbí i ten předchozí. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 14/10/20, 09:54 pm | |
| Konečně, po více než měsíci jsem vytvořila Simíka a nastěhovala jsem ho do posledního bytu v tom činžáčku, jak jsem slíbila. Zatím to bydlení není příliš "nazdobené", ale při hraní už to nějak dodělám : - napřed zase chodba : - z chodby do mrňavé předsíně a rovnou do kuchyně, ale bacha, ať z Vaší návštěvy majiteli bytu nezaskočí - zatím stroze zařízený obývák - ložnice s výraznou tapetou - asi jsem ji ještě nepoužila, tak proč to nezkusit - a koupelna je asi spíš pro ženskou, však uvidím, co se mi ze Simíka vyklube - proč by nemohl být třeba gay, že ano - a tady ještě pohled na čerstvě vyrobeného Simíka - jmenuje se Isaac a rád by byl jednou ředitelem nemocnice, nesnáší upíry a miluje přírodu |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 15/10/20, 07:28 pm | |
| To je moc hezký byt. Vůbec nevadí, že není moc vyzdobený, právě se to k tomu simovi hodí. I ta výrazná tapeta se mi zamlouvá, ani nevím, že takovou máme ve hře. Ložnice vypadá díky ní unikátně. Fialová barva v koupelně působí svěže. Jedinou malou výhradu bych měla k té televizi, obývák je hrozně malý prostor na to, aby televize mohla být v takové výšce a člověk si nezlomil krk - ale simíkům to naštěstí nevadí Zase šetří místo dole, to je fakt, ale hodila by se spíš do většího prostoru. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 15/10/20, 09:12 pm | |
| Díky za zajímavý postřeh, Hellohello, s tou televizí bych mohla něco udělat - že bych ten nábytek poněkud přeorganizovala ? Zkusím na to vlítnout, jak bude chvilka. Teď sem prozatím dám to místo pro festivaly - není to nic moc, oproti tomu, co jste vytvořily vy ostatní, já prostě mám radši menší věcičky. Pár slov na úvod : Městská rada se rozhodla, že pro nejrůznější pěvecké a případné alternativní vystoupení či festivaly postaví na okraji města menší scénu. Ve tmě vypadá docela opuštěně : Ale ve dne se tu už začínají shromažďovat obyvatelé - bude koncert skupiny Crazy Ladies, jako předskokanky možná poznáváte Helen a Charlotte z předchozí soutěže : Fascinují mě střídající se tanečníci break dance v pozadí, že se nevykloubí ? Nesmí chybět toalety : Pohled zeshora na prosklenou stříšku scény : A tady už je hlavní vystoupení skupiny : Copak se na tom asi aní Muchlzadkové nezdá ? Že by se jí nelíbíla hudba nebo oživlé sochy nebo ti tanečníci ? No, hlavně když štrikuje a nikoho nemlátí kabelkou A za scénou si znavení Simíci po vystoupení můžou odpočinout ve stanech nebo u ohýnku : |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 16/10/20, 05:50 am | |
| Jaképak nic moc? Naopak! Je to krásné místo na festivaly, přesně tak, jak si ho představuju Je tam všechno, co má být, pěkně uspořádané. Moc se mi líbí ty podzimní stromy, dodávají tomu krásnou atmosféru. Perfektní je i to stanové ubytování s ohýnkem a ten pult s fastfoodem se stromy v pozadí. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 18/10/20, 08:40 pm | |
| Ludmi, musím tě pochválit za oba tvé stavební počiny každopádně se nepodceňuj tvoje místo na festivaly je naprosto boží nic tam nechybí ani nepřebývá, za mně rozhodně paráda |
|
| |
visty Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 151 Join date : 02. 12. 20 Location : Česká Lípa
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 08/12/20, 12:40 pm | |
| Domečky jsou parádní. Moc hezky vybavené. Myslím, že tam toho je tak akorát Hodně ses zlepšila ve stavění Ludmi |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| |
| |
Petr Simík Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 274 Join date : 31. 07. 19
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 10/12/20, 09:49 pm | |
| Také se mi festivalové místo líbí. Já bych na takový plac chodil furt :D |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 18/03/21, 01:59 pm | |
| Tak jsem dokončila rezidenci pro Visty. Fotek mám ažaž, proto jsem ve výzvě od Visty dala zatím jen něco málo, zbytek postupně přidám sem : Vstupní hala - vpravo jekuchyně a jídelna, vlevo obývací pokoj, malá koupelna a vzadu něco jako zimní zahrada či ateliér. V patře jsou 3 ložnice, pracovna a 2 koupelny. Pro lepší orientaci ještě dodám půdorysy : P.S. Jak jste si určitě všimli, opět jsem začala stahovat. Mám i nové sousedství s vlastní malou výzvou, kterou vám asi taky ukážu. Po loňském náročném roce (úraz, nemoc a úmrtí mé milované skoro-tchýně, úraz a naštěstí úspěšná operace mé maminky, přítelův covid a úmrtí naší fenky), když jste mi svými příspěvky a tvorbou dodávali chuti a elánu do života, jsem si řekla, proč si nedělat takové drobné radosti, jako je třeba i stahování zajímavých kousků |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 18/03/21, 04:32 pm | |
| Nádherné dílo!!! Krásná zaplněná zahrada, všechno působí tak idylicky a všechno je pěkně a vkusně sladěné. Strašně se mi líbí ten styl, barvy... taky to staré auto! Můžu se zeptat, odkud je, jestli si pamatuješ? Dala sis na tom domě hodně záležet, určitě ti to dalo spoustu práce, muselo trvat moc dlouho to postavit. Hrozně moc se mi to líbí, úplně mě to okouzlilo! Nádhera! Jednoznačně tvoje nejpovedenější stavba. Všechny mají takový specifický styl, působí tak mile a laskavě Už se moc těším na další fotky P.S. Tolik strašných pohrom v jednom roce je hrozné, kolik toho musí člověk snést. Doufám, že odteď už to bude jenom dobré! To špatné sis vybrala už na celý život dopředu. Jsem tak ráda, že máme toto fórum, je to takové milé útočiště, na které se můžeme pořád vracet a mám velkou radost z tvých milých slov. I kdyby to prostředí tady pomohlo jen zčásti, splnilo to svoji nejdůležitější funkci |
|
| |
Petr Simík Simpařan
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 18/03/21, 05:00 pm | |
| Hodně pěkné! Souhlasím s Hellohello, že bych se vůbec nebál to označit za tvou zatím nejpovedenější stavbu! Moc pěkně zaplněná zahrada, ten altán a to auto tam také sedí parádně. V interiéru se mi líbí použití dřevěného stropu, opticky to zaplňuje prostor a vůbec to nevypadá prázdně. Moc hezká práce. Radost je si třeba dělat, kor v náročném období. Tak snad se bude dařit ;) |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 18/03/21, 05:25 pm | |
| Ludmi, i já musím smeknout, nad nádhernou stavbou Krásná rezidence, ta věžička tomu dává styl a kouzlo, zahrada na první pohled vypadá nádherně. A už jen z ukázky interiéru a hlavně z půdorysů jsem natěšená na zbytek I mě mrzí, jak strašný rok máš za sebou. Někdy by stačila až až jedna taková událost, a i tak by toho bylo až moc Jsem ráda, jestli jsme aspoň trochu mohli přispět k lepší náladě A doufám a věřím, že už bude jen lépe, a té radosti aby přibývalo nejen v simíkách. Moc bych ti to přála, a hlavně by sis to zasloužila _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 18/03/21, 08:51 pm | |
| Děkuji všem za tak krásná a milá slova A musím se k něčemu přiznat - už se pracuje na další vile, třetí je ve výhledu Jo, Hellohello, a to historické auto je tady : https://www.thesimsresource.com/members/Agent420/downloads/details/category/sims2-objects-furnishing-misc-vehicles/title/midnight-green-1932-dodge/id/384776/ Jsou tam i nějaké rekolory, ty ještě nemám. |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 19/03/21, 06:22 am | |
| Moc děkuju za odkaz Těším se na ty další stavby |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 21/03/21, 09:21 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 22/03/21, 04:57 am | |
| Tleskám! Je to moc krásný a příjemný interiér Všechno působí tak čistě a vkusně. Obzvláště mě zaujaly prosvětlená kuchyň a koupelna. Líbí se mi tu úplně všechno a k tomu domku se to perfektně hodí |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 25/03/21, 08:44 am | |
| Tak tohle se Ti neskutečně povedlo Ludmi! Nádherná práce. Jak exteriér tak interiér. Naprosto mě uchvátila koupelna Jsi šikula! Těší se na další tvé stavební výtvory. |
|
| |
Petr Simík Simpařan
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 25/03/21, 09:20 pm | |
| Líbí se mi to. Ateliér je neskutečně příjemný ;) |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 25/03/21, 09:29 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 26/03/21, 04:31 pm | |
| Moc pěkné pokračování je to opravdu prostorný dům! Je tu plno místností, spousta zajímavých detailů a líbí se mi, jak jsi různé pokoje vybavila ve stejném duchu, který je v celém domě, přitom některé z nich mají svůj vlastní výrazný styl/barevné ladění a dost vypovídají o obyvatelích. Moc dobrá práce Na jedné fotce s tím toaletním stolkem to vypadá, jako by v tom zrcadle byly oči (je to zřejmě odraz skříně) Těším se speciálně na zahradu s tím pěkným altánkem |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 26/03/21, 08:19 pm | |
| Ty jsi teda všímavá, Hellohello, ty "oči" jsem musela hledat, máš perfektní postřeh Možná to bude odraz čela postele Děkuji moc za milý komentář ! |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily | |
| |
|
| |
| Pokusy od Ludmily | |
|