| Pokusy od Ludmily | |
|
+7Shina Janika31 Lucisab Ludmila Fidgety Hellohello Věrka Veverka 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 12/09/18, 07:46 pm | |
| Moc vydařený domeček. Mrzí me, že jsi se nemohla zúčastnit.. Působí útulně. Zvolila jsi příjemné barvy.Zamilovala jsem si koupelničku. Krásná práce. |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 23/09/18, 10:06 pm | |
| Děkuji za předchozí komentáře a tady je můj pokus o koupaliště. Pokusila jsem se vytvořit něco podobného, co jsem měla ve svém starém sousedství, o které jsem bohužel přišla. Mělo by to být veřejné zařízení na způsob Hammamu, tedy tureckých lázní : Při vstupu je nutno se převléknout - bohužel Simíci nemůžou dodržovat zvyk, že muži a ženy navštěvují lázně zvlášť. K tomu jsem někde četla takovou zajímavost, že ženy se mohly pohybovat v hammamu zcela nahé, ale muži si museli zahalovat spodní část těla, snad aby nepobuřovali Alláha : Ze vstupní šatny můžeme jít vlevo do sprch : Protože tedy nejsou oddělené dny pro pány a dámy zvlášť, vznikají tyto situace - pánové se vesele baví a za nimi se klidně sprchuje hezká holka : Pokračujeme k toaletám : Ze vstupní převlékárny se můžeme dát chodbou buď k bazénu nebo na "procedury" : Aspoň že pro dámy je tu docela fešácký masér : A pro pány pěkná masérka : Taky je tu malý koutek pro děti, i když TS2 neumožňuje brát s sebou potomstvo na obecní pozemky : Ale i dospělí Simíci si eventuálně můžou hrát : Tohle není utopenec, to jen Simík plave naznak : Pak si můžeme trošku odpočinout na lehátku : Jak je známo, islám zakazuje alkohol, tak si místo něho dáme kafíčko a něco jako vodní dýmku : A protože v mém novém sousedství zrovna začíná podzim, tak do venkovního bazénu se už nikomu nechtělo : Pro lepší orientaci ještě přidám půdorys : Jak vidno, prozatím stále jedu bez downloadů, jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím ... |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 24/09/18, 08:23 pm | |
| Jejda, ani jsem netušila, že se mi to při tom včerejším výpadku proudu podařilo zveřejnit ! |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 27/09/18, 09:08 pm | |
| Je to moc povedené a je vidět, že sis s ním dala spoustu práce na to hodnocení se skutečně netěším... |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 29/09/18, 11:33 am | |
| Přesně, škoda, že ses nemohla zúčastnit. A škoda ztracené zálohy ale hlavní je, že hra už jede. A tenhle domek v džungli je moc povedený a krásný. Tady je důkaz, jak pěkný a stylový dům jde vytvořit bez downloadů. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 22/10/18, 09:58 pm | |
| |
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 22/10/18, 10:20 pm | |
| Ten podzim z toho dýchá! |
|
| |
Janika31 Simík designér
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 23/10/18, 07:32 pm | |
| Máš nějakou novou grafickou kartu? Připadá mi, že všechno teď na fotkách vypadá líp, než předtím. Domek se mi líbí, je moc příjemně vybavený. Delší komentář přidám v hodnocení soutěže |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 24/10/18, 08:32 pm | |
| Díky vám, milé dámy, za komentáře, potěšily jste mě Hellohello, nevím, že by mi přítel nenápadně propašoval do počítače novou grafárnu, že bych se ho zeptala |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 25/10/18, 06:06 pm | |
| Moc povedený domeček úplně jsem si zamilovala pokoj prarodičů nebo verandu... |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 31/10/18, 09:17 pm | |
| |
|
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 02/11/18, 05:01 pm | |
| Moc hezký domek Ludmi. Plno pěkných nápadů. šikula. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/11/18, 08:06 pm | |
| Děkuji za milý komentář, Janiko. Sice je to asi bezpředmětné, ale chtěla bych dodat, že střecha v TS2 samozřejmě snižovat jde, dělám to v podstatě vždycky. U tohoto domku je dokonce jen kolem 30 % sklonu, snažila jsem se spíš o to, aby mi jednotlivé části plynule navazovaly. Nižší úhel už se mi moc nelíbil a pěkně nenavazoval |
|
| |
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/11/18, 08:11 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 04/11/18, 03:44 pm | |
| Moc pěkný domeček jinak se mi i moc líbí tvůj simík holt chtěl rybařením hned vydělat peníze na další nábytek (a chytil aspoň něco zajímavého?) jinak je to typický chlap |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 05/11/18, 06:16 pm | |
| Krásný domeček, moc se mi líbí kombinace fialové s okrovou. Souhlasím s Kolikokoli, tvoje domečky jsou čím dál hezčí! A taky útulné. Tvůj styl se mi líbí, máš nezaměnitelný styl, myslím, že bych tvůj domek mezi jinými vždycky poznala |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 05/11/18, 10:27 pm | |
| Mockrát děkuji za milé komentíky, dámy. Dovolím si předvést svůj první domek z nového sousedství, bydlí v něm jistá Ada, která už dosáhla postu manažerky a poohlíží se po nějakém partnerovi a lepším bydlení. Na zahrádku není moc času, podzim si vybírá svou daň : Poněkud nám nasněžilo - řekla bych, že ta vyšší zasněžená střecha vypadá líp než nižší : Ale než přišla Ada z práce, nastala obleva : Trochu flirtování se sluhou : Hygiena - asi si zase někde zkusím najít nudepatch : Dáme si něco k jídlu a pokocháme se u toho kyticí od ctitele : A jen jsem se otočila k televizi a zapomněla hru zastavit, ejhle, kde se vzal, tu se vzal džin v lampě , aspoň budou prachy na lepší bydlení : |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 06/11/18, 05:00 am | |
| Další moc příjemný domeček a hezké fotky z hraní. Kdybys chtěla, ten nudepatch ti můžu poslat |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 06/11/18, 01:13 pm | |
| Jé, to je milý domeček - moc pěkné bydlení má Ada Ale pobavilo mě, že v tak malém domku potřebuje sluhu Zase na druhou stranu, když se podívám za sebe, jeden by se hodil nám i v malém bytě, takže vlastně proč ne _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 07/11/18, 08:54 pm | |
| To je hezoučký domeček Opravdu se ti povedl! Moc se mi líbí rozložení místností i výběr tapet a nábytku Docela mě pobavil ten sluha. Má moc zajímavý pracovní oděv Vypadá, jako by si právě odskočil z disco klubu |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 08/11/18, 05:56 pm | |
| Moc pěkný domek líbí se mi, jak jsi se snažila využít každou část domu, co nejúčelněji a musím říct, že se ti to povedlo jinak Ada je moc sympatická siminka, už jsi jí našla nějakého pěkného sima? Nebo nakonec vzala zavděk sluhou? |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 11/11/18, 08:46 pm | |
| Díky moc za komentáře, jsem ráda, že se Adin domek líbil. Ve druhém starťáku, který jsem v novém sousedství postavila, bydlí Boris, duše sice veskrze romantická, ale zařízení domku zatím moc nátuře majitele neodpovídá : Tady Boris zaujatě paří na počítači : A jde se do práce, už je z něho kadet u policie : S Adou ani Colinem se zatím ještě nesetkal, budu jim na to muset spáchat nějaký ten komunitní pozemek. Zatím tvořím něco do výzvy se svatebním pozemkem, pak uvidím, do čeho se mi bude chtít. Naskýtá se tolik možností - park, obchody, diskotéka, herna ... |
|
| |
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 11/11/18, 09:30 pm | |
| Boris, to je vtipné jméno :D. Starťáček pěkný, líbí se mi ta tapeta v koupelně! |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 13/11/18, 06:27 pm | |
| Moc pěkný domek! Líbí se mi ten netradiční vzhled domu a Boris je taky sympaťák že by byl později partnerem Ady? |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily | |
| |
|
| |
| Pokusy od Ludmily | |
|