| Pokusy od Ludmily | |
|
+7Shina Janika31 Lucisab Ludmila Fidgety Hellohello Věrka Veverka 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 23/11/18, 08:31 pm | |
| Další pěkný starťáček! |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 28/11/18, 09:06 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 07/12/18, 11:07 pm | |
| Zde fotky ze soutěže "Podivný soused aneb co je za tou zdí" : Podivný dům, ukrytý za vysokou zdí a hradbou vzrostlých stromů … Co asi skrývá jeho majitel ? Málokdo ho vídá, s nikým v sousedství se vlastně nestýká, dům prakticky neopouští. Čím se živí, nikdo netuší, prý jako výtvarník … Nejen zahrada, ale i interiér domu vypadá, že majitel občas propadá depresím, údajně ze ztráty partnerky … Ale čí hbité prsty potom rozeznívají klapky klavíru nebo struny houslí krásnými tóny, které bývají slyšet mezi šuměním větví ? Takřka nikdo netuší, že dům ukrývá i další obyvatelku … Vězní ji snad její otec nebo ji s jejím postižením jen chrání před okolním „zlým světem“, před kterým utíká i on sám ke svým obrazům ? Odkaz na mou inspiraci (tedy když nepočítám ono skutečné staveniště) : https://www.youtube.com/watch?v=gGvrI_5qFXA A co se týče dotazu Hellohello v hodnocení této soutěže, ano, máš pravdu. Právě ta vysoká zeď mi vyvolala asociaci na tu Krylovu písničku, a záhada přišla tak nějak sama ... |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 07/12/18, 11:52 pm | |
| Moc povedený domek i příběh to že skrývá svoji dceru před světem je trochu děsivé i smutné zároveň, jistě má pro to nějaký důvod... |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 09/12/18, 02:04 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 09/12/18, 03:43 pm | |
| Mrzet tě to nemusí, naopak, díky tomu vznikl hezký obývák , je to moc příjemný prostor. V té hře je opravdu málo barevných možností. I možností pro dekorace/nábytek - je jich žalostně málo. Jedinou záchranou jsou pak tapety/podlahy apod. Tvoje stavby mám moc ráda a obdivuju, jak to umíš krásně dát dohromady. Tvoje domky vždycky působí útulně. Moc se mi líbí i ten nahoře s tím podivným sousedem - perfektní příběh |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 09/12/18, 05:07 pm | |
| Moc povedený obýváček mě se naopak líbí, jak se ti podařilo ze hry "vymáčknout" maximum co se týká barev v TS2 jen Maxis to je vždycky oříšek... za mě je to povedení dílko a zbytek si nechám pro hodnocení, které bude zase až moc náročné... |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 27/12/18, 08:44 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 28/12/18, 01:56 am | |
| Moc zajímavá kuchyň jinak na vánoční hotýlek jsem už moc zvědavá a držím palce, aby ti brzy nasněžilo |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 06/01/19, 09:20 pm | |
| Konečně se po náročném víkendu dostávám ke zveřejnění slíbených fotek vánočního hotýlku : ----- Když se Boris dozvěděl, že pojedou s kolegy z kanclu do malého horského hotýlku U dvou zamilovaných medvědů na dovolenou, moc se těšil, jak se předvede před svou přítelkyní a jak si užijí hrátky na sněhu. Doma krásně nasněžilo, ale když přijeli do hotýlku, sníh bohužel nikde … Tak se ubytovali, prohlédli si pokoje (poněkud větší, prý v sezóně přidávají přistýlky ), vyzkoušeli saunu a léčivý pramen (výmalba snad má připomínat les), masáže prý radši ne – ta masérka nevypadá moc sympaticky … A hele – do společenské místnosti se může i v plavkách, takže zapálíme v krbu a vyzkoušíme koledy … Do jídelny a na večerní partičku karet se Boris přece jenom oblékl : Karetní hra všechny kolegy docela pobavila a unavila, takže velká televize v patře a i další zábava zůstala nevyužitá : A protože byli asi všichni hodní, do rána jim Santa přinesl pořádnou sněhovou nadílku : Jenže ani pak se Borisovi a kolegům moc nedařilo, třeba na kluzišti : Obsluha nějak nestíhala zároveň roznášet jídlo a uklízet pohromu na WC : Takže Borisův kolega se rozhodl kuchaři fušovat do řemesla a uvařit si sám : Příště bude asi lepší, když pošlou na dovolenou rovnou šéfa - podle toho vtipu, jak potěšit co nejvíc zaměstnanců A ještě nakonec půdorysy : Teď jdu páchat tu soutěžní ložnici, ty barvy, to bude asi problém |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 06/01/19, 10:30 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 13/01/19, 08:35 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 13/01/19, 09:29 pm | |
| Zajímavě pojatá ložnice moc se mi líbí ta zelená tapeta a doplňky kolem |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 27/01/19, 09:44 pm | |
| Děkuji za pochvalu, Lucisab. Přidám si sem i svůj pokus o bonusovou místnost - miniposilovnu, kde je možno své úspěchy zaznamenávat nejen na nástěnku, ale i chlubit se jimi na netu : - 1. barva - šedomodrá - posilovací nářadí, jeden plakát, hodiny možná i závěsy a s přimhouřením oka koberec - 2. barva - modrá - stůl, židle, plakátek u počítače - 3. barva - červená - místy na té celoplošné tapetě, možná i na tom druhém plakátě Bohužel jsem při stavbě musela zrušit okno u jídelního stolu, snad to není příliš proti pravidlům Edit : Jsem moc zvědavá, co budeme stavět od zítřka - vstupní halu nebo dětský pokoj ? A jaké budou asi barvy ?
Naposledy upravil Ludmila dne 27/01/19, 09:48 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 27/01/19, 09:47 pm | |
| Moc zajímavě pojatá tělocvična, Ludmi povedlo se ti to |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 28/01/19, 03:16 am | |
| Příjemná místnost rozesmála mě ta věta o chlubení se svými úspěchy na netu, představila jsem si, jak sim letí z rotopedu a hned na facebook postuje, kolik km ujel to hodně odráží dnešní dobu EDIT: Zapomněla jsem minule okomentovat ložnici, ta je opravdu moc krásná hrozně se mi líbí. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 30/01/19, 09:34 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 31/01/19, 03:24 am | |
| Krásná kaplička, úžasný parčík, moc pěkně propracovaný! Nemůžu se vynadívat na spoustu těch hezkých detailů dobrý nápad přidat do parčíku i šachy, simové mají i o zábavu postaráno i když to vypadá, že je zatím víc baví fontána |
|
| |
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 31/01/19, 12:15 pm | |
| Moc hezká kaplička! I parčík je krásný |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 31/01/19, 08:03 pm | |
| Moc děkuji, milé dámy, za vaše komentáře ke kapličce i k minitělocvičně. Ale ta vstupní hala, ta mi teda opravdu dává zabrat |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 02/02/19, 05:06 pm | |
| Moc krásná kaplička! je vidět, že i MO se dají stavět pěkné domky moc se mi líbí zahrada i interiér Věřím, že nakonec vstupní halu nějak dáš dohromady a bude to zase stejně originální jako vždycky sama si totiž nedokážu představit, jak bych ji jen s MO věcmi složila takže jsem už moc zvědavá jak to vykoumáš |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 07/02/19, 09:31 pm | |
| Mockrát díky za milé komentáře, dámy. A po několika pokusech, kdy už jsem málem váhala a chtěla praštit se svým předsevzetím ohledně stahování, je tady konečně moje vstupní hala, kterou už jsem si dovolila propojit se zbytkem domu : 1. barva - fialová - na obraze a boční stěně šatní skříně, možná i ta dekorace kravička 2. barva - zelená - rostlinstvo, dekorace letadélko 3. barva - modrá - taky na obraze, koberečky, telefon, snad i některý květináč |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 18/02/19, 08:50 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| |
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 19/02/19, 10:19 pm | |
| Díky moc, Hellohello, teď ještě se nějak poprat s tím exteriérem ! |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily | |
| |
|
| |
| Pokusy od Ludmily | |
|