| Staveniště od Lucisab | |
|
+7Shina Janika31 Věrka Veverka Ludmila Fidgety Hellohello Lucisab 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 27/01/19, 04:44 pm | |
| Moc děkuji holky, za milé komentáře Janiko, dlouho jsem hledala, ale nakonec jsem to našla lustr pochází z téhle stránky : http://tokyo-cafe-labo.dreamwidth.org/4337.html Jinak přidávám domek do soutěže "Církevní stavby" Tato původně raně gotická kaple je zasvěcená sv. Bartoloměji, který má Podivín ochraňovat před podivnými úkazy, které se tam dějí jak na běžícím páse. Za několik staletí kaple změnila několikrát podobu, takže díky tomu svůj původní stavební styl přípomíná snad jen okny, zároveň se stala několikrát obětí vandalů, kteří poničili obě sochy světce a ukradli některé historické vybavení... naštěstí v dnešní době je vše již v pořádku a kaple má svého stálého správce, který se stará o to, aby se to nezopakovalo Interiér kaple, kde nalezneme věčné světlo, nádobu se svěcenou vodou a oltář... V postraních místnostech se nacházejí malé přípravné pokoje, kde se mohou přednášející připravit... Ke kapli patří i malý park, kde si mohou obyvatelé Podivína uspořádat svatbu nebo jen posedět u fontány či pod altánem... Noční pohled Půdorys |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 27/01/19, 08:20 pm | |
| Moc pěkná stavba, i to okolí |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 29/01/19, 06:02 pm | |
| |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 30/01/19, 11:32 am | |
| Moc děkuji za odkaz Luci. Jinak se přidávám k holkám, nádherné dílo. Ta zahrada je neskutečná . Jsi moc šikovná! |
|
| |
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 02/02/19, 05:02 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 02/02/19, 05:31 pm | |
| Taky zajímavé pojetí vstupní haly, všeho je tam tak akorát, víc se snad vyjádřím při hodnocení všech soutěžních příspěvků Edit. : překlep. |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 03/02/19, 03:16 am | |
| Krásné! Ty barvy působí tak hravě a příjemně |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 05/02/19, 07:26 pm | |
| Díky holky |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 21/02/19, 06:04 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 21/02/19, 06:37 pm | |
| Páni, to je přímo ráj hraček! Pohled shora je opravdu působivý, s tím kobercem a tím hracím stolkem umístěným přesně uprostřed Líbí se mi ty světýlka a všechny hračky i nábytek a celkový charakter pokoje Koberec samotný se mi moc líbí, ale možná bych do tohoto prostoru dala raději jednobarevný, přece jen je tam vzorovaná (pěkná) tapeta a potom spousta věcí, co do pokojíku patří - člověku z toho oči přechází. Ale je to úžasný pokojík EDIT: @Lucisab - Prosím tě, můžu se zeptat, odkud jsou ty hračky, třeba ta velká žirafa, ten medvěd? Myslím, že jsou to konverty z TS4. Snažila jsem se to najít, ale ať tam zadám, co chci, vždycky mi to ukazuje jen konverty z TS4 do TS3. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 23/02/19, 07:53 pm | |
| Díky Hello no popravdě jsem chtěla, aby pokojík vypadal jako kdyby ho holky sotva opustily (sama jsem sdílela pokoj se sestrami a u nás v pokoji se vždy někde válely hračky, i když to člověk uklízel jak chtěl ) proto jsem tam těch hraček dala hodně jinak když se teď dívám na ten koberec a stěnu, tak máš pravdu možná by tam skutečně stačil jen jednobarevný koberec, ale je fakt, že jsem se do toho vzoru zamilovala sotva jsem ho viděla no nevadí, když už bláznivý dětský pokoj tak pořádně Jinak jsem taky ty hračky dlouho nemohla najít jsou to skutečně konverty z TS4 Medvídek a další hračky jsou odtud: http://hafiseazale.tumblr.com/post/111145351446/so-a-bunch-of-kid-clutter-yup-its-all-clutter ale doporučuji ti si stáhnout i tenhle upravený mesh, protože pak nebudou mít ti velcí plyšáci rozpažené packy https://freezerbunny-sims.tumblr.com/post/117639631383/mesh-edit-of-hafiseazales-conversions-of-the-big a ostatní hračky s domečkem jsou odtud: http://sims2.aroundthesims3.com/objects/special_advent_2015.html |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 24/02/19, 08:12 am | |
| Přesně to se mi na tom pokojíku líbí, je moc útulný a je vidět, jak je krásně zabydlený. pokaždé na těch fotkách objevím něco nového, čeho jsem si dřív nevšimla Ten koberec se mi taky líbí, zajímalo by mě, jak dělají tyhle vzory, které jsou větší, než jeden čtvereček. Ale myslím, že máme takové nějaké podobné koberce i ve hře od maxisu, tak možná to vyrobili z nějakého klonu maxis koberce. Zapomněla jsem okomentovat tu chodbu - je moc příjemná! Líbí se mi neutrální barvy a ty květiny. A děkuju moc za odkazy! |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 11/03/19, 09:23 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 11/03/19, 09:37 pm | |
| Velmi sympatické dokončení soutěžního domku |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 12/03/19, 03:58 am | |
| Krásné luxusní sídlo - tam se bude bohatým simům bydlet! Dokonce vlastní helikoptéra! Moc se mi líbí dřevěné obložení domu v kombinaci s těmi lampami, posezení, ty fotky je radost prohlížet |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 13/03/19, 09:06 pm | |
| Moc děkuji, holky Přidávám kostel ze soutěže Církevní stavby 2 Jak už jsem psala v soutěži, byla to fuška stavěla jsem to neuvěřitelně dlouhou dobu (nikdy by mě nenapadlo jak mě můžou potrápit obyčejné sloupy úplně nejhorší ale byla kruchta spolu se střechou, která se v šikmé podobě v TS2 prakticky nedá normálně protnout s rovnou takže si jí prosím příliš nevšímejte... dělala jsem co jsem mohla, ale nešlo to jak bych chtěla Jinak kostel je zasvěcen sv. Anežce a jeho pověst sahá až do dob, kdy usedl na trůn jeden z posledních Přemyslovců. V průběhu let se měnil a opravoval různými směry, proto je nyní kombinací hned několika stavebních stylů. Jeho součástí je i starý hřbitov, kde leží významné osobnosti města a zároveň je zde i hrobka jednoho z nejbohatších rodů, který bohužel po válce zcela vymřel Hlavní oltář Vedlejší oltář se svatebním obloukem Část se zpovědnicí Chodba k tajné kryptě Tajná krypta se starožitným nábytkem a dalšími drobnostmi Schody ke kryptě Odpočinková místnost v jedné z věží, kde se dá jen tak posedět a poslouchat zvonění zvonů Chodbička k přípravné místnosti pro kněze Kruchta s varhany a mikrofonem Další patra věží jsem nechala prázdná, takže kromě schodů v nich není vůbec nic Zahrada Hřbitov a hrobka Noční pohled Půdorysy |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 13/03/19, 10:31 pm | |
| To teda byla prácička, hlavně s tou kruchtou a schody ! Dokonce máš i zahradu, která není v zadání, i to nutno ocenit ! |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 14/03/19, 05:29 am | |
| Nádherný kostel! Tak majestátní! Nemůžu se vynadívat, je vidět, kolik to muselo dát práce! Moc se mi líbí stylové vybavení, nábytek, zahrada, všechno! a teď si to jdu prohlídnout znova. Sama jsem se ještě nedostala ke stavění, doufám, že to stihnu |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 24/03/19, 02:23 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 24/03/19, 07:34 pm | |
| Nádhera! Tvým simům se tam bude bydlet! Je super to vidět takhle pohromadě všechny místnosti jsou moc útulné. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 24/03/19, 08:46 pm | |
| Přesně jak píše Hellohello, tento celkový pohled na všechny místnosti je moc fajn, člověk si může vše krásně prohlédnout |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 25/04/19, 05:42 pm | |
| Díky holky za moc milé komentáře tak jsem se konečně odhodlala sem tu moji hrůzu přidat opravdu je to nic moc, popravdě jsem neměla moc inspiraci a brzy mi došly peníze Jinak se omlouvám za špatnou úvodní fotku... později jsem před dům přidala ještě jeden strom a venkovní světla... ale bohužel jsem to zapomněla vyfotit, takže to uvidíte jen na posledním snímku s cenou domu později se pokusím domek zase navštívit a vyfotit vám více snímků z exteriéru... prozatím aspoň takto Zelené věci: koberec v obýváku, pelech pro psa, lednice, skříňky v kuchyni, ručníky v koupelně Bílé věci: židle, stěny, umyvadlo v koupelně Žlutá věc: rám postele nebo skříňky u postele V domku bydlí starší lékař, který se snaží přijít na kloub léku na stárnutí... většinu času tak tráví zavřený v ložnici u svého pc a hledá různé cizorodé přísady, které by mohl do onoho odvaru přidat. Předsíň Kuchyně propojená s obývacím pokojem, na kterém je vidět, že ho nikdo příliš nepoužívá... útulnosti ani moc nepomáhají kresby jeho neteří... Koupelna Ložnice Půdorys Peněz mi moc nezbylo... a bohužel jako u předchozího domku jsem nedokázala přijít na to, kam mi zmizelo několik simoleonů zjistila jsem ale, že když se smaže již postavená stěna, tak je její demolice "levnější" než zakoupení nové stěny... takže je to možná tím A teď něco k našemu obyvateli... V domku již několik let žije samotářský starší lékař Marek, který by rád zařídil, aby lidstvo nestárlo. Bohužel však díky vlastnímu výzkumu si neuvědomuje, že zatímco on bádá (a nic nenachází) tak stárne sám... proto si možná ještě stále ani nevšiml náklonnosti jedné ze sestřiček ambulance, kde pracuje. Naštěstí náš podivín, ale není tak úplně sám... ...společnost mu dělá huňatý a všemi mastmi mazaný bernardýn Kája (papírovým jménem Sir Prezident Karlos II. Veliký), který mu nedává pokoj a nikdy ho nenechá dlouho sedět samotného. Tajně mu svým vlastním způsobem dohazuje již výše zmíněnou sestřičku, protože se mu líbí její fenka tak snad se mu časem podaří svého páníčka přimět udělat velký krok p.s. Dle půdorysu můžete vidět, že podaří |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab | |
| |
|
| |
| Staveniště od Lucisab | |
|