| Staveniště od Lucisab | |
|
+7Shina Janika31 Věrka Veverka Ludmila Fidgety Hellohello Lucisab 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 25/04/19, 07:36 pm | |
| Vždyť je to moc krásný domek! Líbí se mi ty jemné barvy uvnitř, dodávají tomu domu moc příjemnou atmosféru. A máš moc hezky sepsaný příběh k tomu domku Kája mě pobavil tím svým pravým předlouhým jménem to je super |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 03/05/19, 09:46 am | |
| Moc hezký domek Luci. :) A parádní malé povídání. P.S. Kája je nejlepší. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 27/05/19, 09:43 pm | |
| Díky holky Přidávám domek Justina Biebera není to nic moc... přijde mi, že se v domku mixují styly a na strop v ložnici bych si snad nezvykla ani se zavázanýma očima ale co už... snažila jsem se, aby to bylo co možná nejpodobnější jinak jsem dlouho pozorovala dostupné fotky na internetu, tak snad se mi povedlo pochytit rozmístění místností Jinak některé místnosti se mi nepodařilo vyfotit, protože byly moc malé, takže například kino uvidíte jen z leteckého pohledu, protože zbytek byl nepoužitelný Nejvíc zabrat mi dal suterén, protože jsem si ho zapomněla vybudovat hned na začátku... proto je koupelna taková divná Předsíň Koupelna v přízemí Obývací pokoj Pracovna Posilovna Kuchyň propojená s jídelnou Schody, které vedou do suterénu + chodba, která vede k zadnímu vchodu domu Zelený pokoj pro hosty Chodba v suterénu Samostatný záchod a koupelna v suterénu Soukromé kino Vinotéka Horní hlavní chodba Malý balkon nad hlavním vchodem Hlavní ložnice Šatna Hlavní koupelna Knihovna s dřevěným obložením Talentová místnost Vedlejší horní chodba Malý fialový pokoj pro hosty Zelená koupelna Garáž Zadní vchod, který nás zavede ke garáži Zahrada Domek v noci Půdorys |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 27/05/19, 10:23 pm | |
| Uff, já nemám slov, to ses, pane, vyřádila ! Moc pěkné, myslím, že by Justin Bieber nepohrdnul ! |
|
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 28/05/19, 03:58 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 09/06/19, 08:26 am | |
| Krásné, některé záběry mi vyrazily dech. Moc hezky postaveno, máš můj obdiv. |
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 10/06/19, 09:19 pm | |
| Ach jo, to zase bude těžké hodnocení :). Moc hezké :) |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| |
| |
Sarah666 Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 270 Join date : 11. 02. 18
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 16/06/19, 09:35 pm | |
| Díky Sarah a máš rozhodně pravdu no říkám si, že jsem to tam asi neměla dávat, ale nevadí... někdo na poslední příčce být musí Každopádně z hodnocení vašich dílek se mi už dopředu točí hlava bude to náročné |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 17/06/19, 04:25 am | |
| To určitě ne mně tohle řešení případá strašně kreativní a užasla jsem nad ním - nikdy by mě nenapadlo to takto udělat (použít jako strop) a naopak to obdivuju, i když by se do té místnosti více hodil nějaký jednoduchý strop, ale rozhodně je to splnění zadání, navíc s nápaditým řešením. A určitě je to milionkrát lepší řešení, než tam hodit nějaké tlusté desky, skoro polena (jiné v té barvě dřeva jsem neměla), jako já - hned jsem je odstranila, protože to vypadalo hrozně (slabé slovo). Holt je v TS moc nízký strop a nevycházelo mi to dobře ani u oken, tak to muselo jít. Tohle je lepší způsob, jak to vyřešit, aniž by něco zasahovalo do oken. Prosím tě, mohla by ses podívat, odkud máš tu zelenou stěnu pokrytou rostlinami v té horní chodbě? |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 17/06/19, 07:11 pm | |
| - Hellohello napsal:
- To určitě ne mně tohle řešení případá strašně kreativní a užasla jsem nad ním - nikdy by mě nenapadlo to takto udělat (použít jako strop) a naopak to obdivuju, i když by se do té místnosti více hodil nějaký jednoduchý strop, ale rozhodně je to splnění zadání, navíc s nápaditým řešením. A určitě je to milionkrát lepší řešení, než tam hodit nějaké tlusté desky, skoro polena (jiné v té barvě dřeva jsem neměla), jako já - hned jsem je odstranila, protože to vypadalo hrozně (slabé slovo). Holt je v TS moc nízký strop a nevycházelo mi to dobře ani u oken, tak to muselo jít. Tohle je lepší způsob, jak to vyřešit, aniž by něco zasahovalo do oken.
Prosím tě, mohla by ses podívat, odkud máš tu zelenou stěnu pokrytou rostlinami v té horní chodbě? Moc děkuji za tak milý komentář, Hello tvoje dílka jsou vždy zárukou kvality a pokaždé žasnu co dokážeš vymyslet s interiérem a exteriérem jinak na ten download se hned mrknu není to tak dlouho co jsem ho stahovala, takže ho jistě najdu snadno |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 19/06/19, 09:31 pm | |
| Přidávám soutěžní domek s tajnou hernou Vítám vás v romanticky laděné restauraci La Nina jedná se o celkem vytříbený podnik, kde se dají pořádat nejenom rodinné oslavy, ale také svatební hostiny majitel si zakládá na svém dobrém jméně, takže v podniku nechybí ani drahá umělecká díla od mladého malíře... Restaurace se krčí téměř nenápadně za několika stromy, ale už zdálky můžeme spatřit šlechtěné růže, jež elegantně šplhají po sloupoví verandy na které si můžete užít i svoji ranní kávu... ...postranní chodník nás zavede za restauraci, kde je k vidění větší veranda, ale k té až později... Recepce Bar, kde mohou zákazníci počkat na svůj stůl... Samotná restaurace... ...kde nechybí ani soukromé místo pro zamilované... Malá odpočívárna před wc Dámské toalety Pánské toalety Kuchyň Salonek pro pořádání různých oslav, který je nyní vyzdoben na svatební veselí... Veranda, která se nachází hned za salonkem A všimli jste si těch dveří v baru? Spousta lidí si myslí, že se tam nachází jen nějaká zašívárna pro zaměstnance... ...no zašívárna to je, ale rozhodně ne pro zaměstnance U tajné herny pro vyšší společnost jsou dokonce vyhrazené i vlastní záchody, aby plně hrou zaujatá smetánka nemusela chodit kvůli nutné potřebě nahoru mezi normální lidi a budit tím pozornost... Odpočívadlo před wc Dámské toalety Pánské toalety Restaurace v noci Půdorys |
|
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 20/06/19, 11:24 am | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 30/06/19, 10:59 pm | |
| Díky holky za tak krásné komentáře |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 08/07/19, 04:48 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 08/07/19, 06:35 pm | |
| Nádhera, úchvatné moc se mi líbí barevné ladění, takové jemné a optimistické. Je to moc příjemný domek když jsem přemýšlela o domě pro Fidgety, taky mě napadlo něco dožluta/jemné oranžové barvy v tvém podání je to prostě úžasné. |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 08/07/19, 09:13 pm | |
| Pěkný domeček, určitě se bude Fidgety líbit Já se se svým výtvorem asi půjdu zahrabat nebo učiním další pokus ... |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 08/07/19, 09:23 pm | |
| Prosímtě Ludmi, neblázni! Jistě je tvoje dílko moc krásné a originální jako všechna ostatní a to hlavně tím, že jsou MO (to my zhýčkanci s downloady bychom nikdy nedali dohromady! ) už se strašně moc těším až uvidím tvůj počin a věř mi, že určitě hrozný není určitě je moc hezký, zvláště tím, že jsi ho jistě dělala s radostí takže ještě jednou... už se moc těším až ho uvidím Jinak ale moc děkuji za tak krásné komentáře holky opravdu moc mě to těší |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 25/08/19, 04:58 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 25/08/19, 05:36 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
| |
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 25/08/19, 10:10 pm | |
| Naprostá nádhera!! Obě stavby se Ti moc povedly Luci. Plážový domek je naprostá skvost. Ta dominantnost modré mě učarovala. Navíc vše působí parádně exoticky, ale zároveň moc útulně. Tam by se dovolenkovalo. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab | |
| |
|
| |
| Staveniště od Lucisab | |