Fórum o The Sims

Diskuzní fórum pro uživatele forum.thesims2.cz a ostatní fanoušky série The Sims.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Staveniště od Lucisab

Goto down 
+7
Shina
Janika31
Věrka Veverka
Ludmila
Fidgety
Hellohello
Lucisab
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorZpráva
Shina
Simpařan
Simpařan
Shina

Poèet pøíspìvkù : 272

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty10/03/18, 09:51 pm

Ten si moc dobře pamatuju Úsměv Na můj vkus je sice docela velký, ale opravdu moc povedený. Vlastně jsem si uvědomila, že na to, jak velký dům to je, nevypadají jednotlivé místnosti vůbec prázdně a jsou krásně zařízené *THUMBS UP*
Návrat nahoru Goto down
https://shinasims.tumblr.com/
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

Poèet pøíspìvkù : 2496

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty11/03/18, 06:53 pm

Moc děkuju Shino Červenám se Hellohello, myslím, že ten díl s Homerem jsem dokonce i viděla Vysmátý

Přidávám nový soutěžní domek s názvem "Kopie nejmenšího anglického hradu" (Molly´s lodge)  Úsměv

V hrádku bydlí začínající archeoložka Emma a učitel historie Michal, kteří zachránili dům před demolicí  Mrkající

Exteriér
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Snapshot_e7a5b503_c7adb3ce

U domu je i příjezdová cesta na které většinou majitelům parkuje auto (starý veterán ze 40.let), který je nyní v servisu  Mrkající
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 001a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002b

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002d

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 003

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 003a

O zahradu se jim stará najatý zahradník a když má Michal čas tak občas i on Úsměv
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 003b

Původního nábytku se moc nedochovalo, ale soch pravý opak  Úsměv oba noví majitelé si dali hodně záležet na tom, aby je nechali stát na svých místech
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 003c

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 004

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 004a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 005

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 005a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 006

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 007

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 007a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 008

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 008a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 008b

Na zahradě je i k vidění starý fotoaparát, který patří k věcem co Emma a Michal našli ve špatném stavu na půdě  Smutný  Dnes je však už všechno co tam bylo schované zrenovované natolik, že dokonce i tenhle starý foťák je schopen zase pořizovat krásné fotky Úsměv
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 009

Dům v noci
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 010

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 010a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 010b

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 010c

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 010d

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011c

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011d

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011e

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011f

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011g

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011h

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011ch

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011i

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011j

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011k

Předsíň spojená s kuchyní
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 012a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 012b

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 013

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 013a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 013b

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 014

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 015

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 015a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 015b

Obývací pokoj, kde Emma pěstuje spoustu květin. K její smůle její péči většinou nepřežije žádná z nich, i když se snaží ze všech sil Nevím  Prozatím si z ní všichni dělají kvůli tomu legraci a říkají jí "likvidátorka kytek"
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 016

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 017

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 017a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 017b

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 018a

Jídelna
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 019

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 020a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 020aa

Zadní vchod s původními kamny Úsměv vzadu jsou police ve kterých lze najít prakticky cokoli  Vysmátý v úplně dolní polici leží kámen o kterém Emma tvrdí, že vypadá jako Michalova hlava  Vysmátý kdysi se snažila kámen vystavit v obývacím pokoji, ale Michal brzy našel způsob, jak ho rychle přemístit jinam  Vysmátý
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 021

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 022a

Koupelna
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 023

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 024

Horní chodba
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 025a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 026

Ložnice, kde je zbytek původního renovovaného nábytku  Úsměv pán domu má nejraději zdobenou knihovnu Úsměv
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 027

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 027a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 028a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 029

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 030a

Půdorys
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 031

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 032

A teď přicházejí na řadu páni domu, kteří jsou vášniví milovníci historie a sběratelé knih Úsměv

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Snapshot_e7a5b503_67a84912
Emma je začínající archeoložka, která se snaží vždy přijít na kloub každé záhadě. Ve svém nitru je velmi milá, ale navenek působí nerudně a nepříjemně, proto nemá prakticky žádné přátele a všichni o ní mluví jako o "ledové královně". Je sirotek a svoji rodinu nikdy nepoznala a možná právě proto si jde vždy zarputile za svým, i kdyby při tom měla srazit třeba stovku lidí. Je zvyklá se starat sama o sebe a popravdě jí trochu děsí když o ni má někdo větší zájem, natož aby k ní byl někdo milý, to ji teprve dokáže vyvézt z míry Vysmátý

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Snapshot_e7a5b503_87a89624
Michal je učitelem historie, který pochází z velmi bohaté rodiny. Je hrozně moc milý a hodný muž, který nikdy nezkazí žádnou legraci, i když jeho smyslu pro humor rozumí málokdo, má spoustu přítel a je mezi lidmi mimořádně oblíbený Úsměv Má starší sestru, která s ním měsíce nemluvila, když se dozvěděla o jeho plánu koupit "starou ruinu". Ten si však z jejího uražení nic nedělal a naopak se vrhl do svého projektu jako vždy do všeho po hlavě a to i kdyby se u toho měl sám zruinovat Vysmátý

A jak to všechno začalo?
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 001
Michal na hrádek narazil náhodně, když se mu snad už po tisícté rozbil jeho milovaný veterán ze 40.let a on musel kvůli opravě ulice jít pěšky jiným směrem do práce Vysmátý Jakmile dům viděl, věděl, že ho musí zachránit. Spousta lidí by to nepochopila, ale Michal vidí v každém domě jeho příběh, v každém si vždy snaží představit kolik staletí tu musel stát a co všechno musel vydržet a přes to všechno tu nadále je Mrkající

Netrvalo dlouho a Michal díky svým kontaktům zjistil celou historii domu až do dnešního dne. Stejně jako zjistil, že kromě něj se o dům zajímá ještě mladá archeoložka Emma, která se domnívá, že na pozemku je někde ukrytá vzácná kniha, která před sto lety patřila majiteli hrádku, hraběti Muchlzadkovi Mrkající Proto neváhal a hned si s ní sjednal schůzku.

Měl v plánu se s ní domluvit na spolupráci, protože jeho vlastní peníze nemohli nikdy pokrýt nesmyslně vysokou sumu, co majitel za dům požadoval. Jenže už od samého počátku se k němu Emma chovala neskutečně nepříjemně.

A o nějaké spolupráci samozřejmě nechtěla ani slyšet. Přece si nenechá "vyfouknout" vzácnou knihu nějakým "obrýleným pitomcem" Vysmátý Oba se proto rozešli ve zlém a každý už v hlavě spřádal plán, jak dům získat

Zatímco Michal měl v plánu hrádek získat za nižší cenu (nebo se alespoň domluvit na splátkách) díky své pověsti a titulům. Emma zvolila trochu jiný způsob... vsadila na ženské zbraně Vysmátý čímž trochu Michala vyvedla z míry Vysmátý (zatraceně na tyhle šaty by měla nosit zbrojní průkaz, napadlo ho Vysmátý )

Jenže jak se ukázalo, majitele mnohem více zajímal Michal Vysmátý dokonce by ho velice rád pozval na drink Vysmátý ale ani sympatie k Michalovi ho nepřinutili k tomu, aby mu dům prodal na splátky, takže se nakonec přeci jen Emma s Michalem domluvili na spolupráci, aby hrádek nemusel být zdemolován a místo něj postaven obchodní dům

Vzájemná spolupráce měla ale spoustu úskalí Vysmátý Emma nevynechala příležitost, aby se Michalovi vysmála

Ale ani přes nepříjemnou parťačku neztratil Michal svůj elán a snažil se zjistit nakolik je dům zničený a nadále věřil, že z něj jednou udělá to, čím býval dříve  Mrkající

Emma se mezitím pokoušela najít na zahradě svůj poklad, ale i přes několik hodin práce nenašla nic jiného než kameny a střepy  Nevím

Dalo se očekávat, že nakonec vyčerpaně klesla na příšerně rozvrzanou pohovku a tvrdě usnula. Díky tomu Michal zjistil, že je nejenom Emma příšerně nesympatická, ale ještě ke všemu chrápe jako medvěd  Chichichi

Ale i přeze všechno se k ní snažil najít cestu. Bohužel však stejně jako ostatní ani Emma nepochopila jeho vtipy a naopak se ještě více urazila  Chichichi

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011

Stejně jako jí iritovali jeho věčné sendviče, které jedl pořád a nosil je po kapsách jako kapesníky  Chichichi

Tihle dva spolu strávili několik měsíců než se od něj Emma konečně nechala pozvat na večeři, aby oslavili první úspěch (novou střechu, okna a dveře Mrkající ) kde nakonec Emma zjistila, že je Michal vlastně docela sympatický  Mrkající

...a Michal zjistil, že jeho nerudná společnice vlastně není tak strašná. A rozhodl se, že ji přinutí se usmát  Chichichi

Emma byla vůči jeho pokusům zpočátku imunní, ale později si uvědomila, že se jí vlastně Michalův smysl pro humor začíná líbit... Mrkající

...stejně jako jeho sendviče Vysmátý

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 018

Trvalo spoustu let než dům dali dohromady stejně tak jako sebe Mrkající Ale nakonec vše dopadlo podle očekávání  Mrkající

Oba ještě čeká dlouhá cesta, co se týká renovací zbytku přiléhajících pozemků (a možná tam i Emma najde konečně tu knihu  Mrkající ), ale už teď jsou oba šťastní z toho, jak se jim dům podařilo opravit  Úsměv

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 020

Naposledy upravil Lucisab dne 12/04/18, 05:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://lucilla-sims.tumblr.com/
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

Poèet pøíspìvkù : 1630

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty11/03/18, 08:06 pm

Válím se smíchy Válím se smíchy  Tak ten příběh nemá chybu ! Opravdu od srdce jsem se pobavila, prostě dokonalé *THUMBS UP*
A hrádek je taky nádherný, ach, ta zahrada Láska Jen se zase o kousek míň těším na hodnocení Zmatený

Návrat nahoru Goto down
https://fidgetysims.blogspot.com/
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

Poèet pøíspìvkù : 2989

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty11/03/18, 08:30 pm

Člověče, ty máš perfektní "básnické střevo" ! *BRAVO* Úchvatný příběh, pěkně zpracovaný dům, opravdu to hodnocení nebude jednoduché !
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

Poèet pøíspìvkù : 2887

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty12/03/18, 05:27 am

Nádherné, ten hrad vypadá moc hezky a ta zahrada je přímo kouzelná Úsměv úplně cítím vůni těch květin a stromů! A ten příběh je úžasný, dala sis s tím mnohem víc práce, před rekonstrukcí a po ní (a Hrabě Muchlzadek zní opravdu noblesně Válím se smíchy ). Po těch všech patáliích se divím, že skončili spolu.
Návrat nahoru Goto down
http://www.modthesims.info/member.php?u=1113201
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty15/03/18, 09:21 pm

Moc děkuju Červenám se jsem moc ráda, že příběh pobavil Červenám se

Hellohello, myslím, že si ti dva na sebe prostě zvykli Mrkající Emma nebyla zvyklá na to, že ji má někdo rád a když ji najednou někdo začal projevovat zájem, tak už by si nejspíš nedokázala představit, že by ji Michal ignoroval Mrkající a co se týká Michala tak ten by se kamarádil nejraději s každým Vysmátý a Emma a její chování pro něj bylo něco jako šifra, kterou by rád rozlousknul Vysmátý no a když se k ní po takové době dostal blíž tak už prostě nemohl jít od ní Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
Shina
Simpařan
Simpařan
Shina

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty26/03/18, 10:03 pm

Sice jsem si říkala, že si komentáře k soutěžním domkům nechám až k hodnocení, ale když se tu zároveň objevil tak pěkný doprovodný příběh... *BRAVO* Ale přeci jen si neodpustím.... ta zahrada, ta zahrada... Láska
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty29/03/18, 04:25 pm

Moc děkuji Shino Červenám se
Návrat nahoru Goto down
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

Poèet pøíspìvkù : 1474

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty29/03/18, 06:24 pm

Moc krasna prace. Láska A ten pribeh, cetla jsem jednim dechcem. Musim uznat, ze tvuj styl vypraveni je bezvadny.
Nosici sendvice po kapsach, jako kapesniky me dostaly. Vysmátý Válím se smíchy

Klobouk dolu. *BRAVO*
Návrat nahoru Goto down
http://janika31.tumblr.com/
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty31/03/18, 05:29 pm

Jee moc děkuju Janiko Červenám se nikdy by mě nenapadlo, že by se mohl příběh tak líbit Červenám se

Jinak doufám, že se vám taky bude líbit můj příběh v bukru Píšu už to začínám pomalu dávat dohromady Píšu
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty15/04/18, 03:35 pm

Tak tohle byl porod... Nafocení tohohle nesoutěžního bunkru mě málem stálo včera nervy Sakra minulý týden se mi uložilo jen 6 fotek a včera se mi pro změnu zaseklo celé pc Sakra dokonce mi nefungovala ani klávesnice, takže jsem se vztekla...  Sakra  (hlavně proto, že jsem měla celý postup výzvy neuložený) takže jsem musela vypnout pc (vypnutí trvalo cca 30 minut), které se podivným způsobem jen uspalo Aha takže po opětovném nastartování se mi znova simíci zobrazili Jupííí měla jsem neskutečnou radost, že jsem nepřišla o postup Jupííí no a pak jsem zjistila, že mi nefunguje myš Sakra naštěstí se po troše "jemného" zacházení znova umoudřila jinak bych musela vzít zavděk touchpadem Vysmátý no myslím, že tahle výzva bude každopádně pořádně zajímavá Vysmátý

Takže vám konečně představuji nesoutěžní bunkr ve kterém se odehrává výzva (doufám, že nevadí, že jsem použila tučné písmo, ale chtěla jsem soutěžní a nesoutěžní bunkr od sebe odlišit) a který navrhl Julián Mrkající

https://thesims234.forumczech.com/t63-lucisab-a-jeji-postapokalypticky-svet

Uvnitř je spousta místností, protože jsem chtěla, abych měla k dispozici spoustu věcí a mohla tím oživit příběh Mrkající

Exteriér

Vstupní místnost

Obývací pokoj

Kuchyň

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 012

Jídelna

Dílna nebo také umělecká místnost s Mathiasovou kytarou a mikrofonem Mrkající

Terasa

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 022

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 025

Vnitřní zahrada

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 028

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 030

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Image

Hlavní chodba
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 033

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 034

Modrá ložnice
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 035

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 036

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 037

Béžová ložnice
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 038

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 039

Dětský pokoj
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 041

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 042

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 043

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 044

Karetní místnost (tu jsem bohužel zapomněla nafotit normálně)
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 045

Pracovna
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 047

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 048

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 049

Koupelna
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 050

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 051

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 052

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 053

Fialový pokoj
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 054

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 055

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 056

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 057

Aranžérská místnost se schody do druhého patra
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 058

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 059

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 060

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 061

Horní chodba
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 062

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 063

Kaplička
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 065

Kulečníková místnost
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 066

+ Skrytá místnost s TV a rádiem Úsměv
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 067

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 068

Půdorys
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 069

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 070
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty15/04/18, 04:37 pm

Omlouvám se za špatné fotky podzemí, ale z nějakého nepochopitelného důvodu se mi nepodařilo fotit od země, i když v nesoutěžním bunkru jsem na to přišla  Sakra nechápu v čem je tenhle bunkr jiný než ten na výzvu  Vzteklý

Ale teď už vám představuji svůj bunkr, který je do soutěže s názvem Protiatomový kryt Mrkající

Téhle stavbě se říkalo Chrám dvou tváří nebo také Zikkurat věčnosti, dnes už z něj zbylo jen pár stupňovitých stěn, ale kdysi to byla majestátní stavba, která se tyčila nad ostatními budovami, jejíž zbytky se nadále odráží v kamenech starého chrámu Úsměv

Každopádně o chrámu panovaly šílené historky a legendy. Jednou z nich byla pověst o dvou bozích, kterým byl svatostánek zasvěcený. Dva rozhádaní bozi se totiž údajně nikdy neshodli čí strana chrámu je hezčí a tak kdokoli kdo na jeho půdu vstoupil měl potíže. Psi utíkali, křehké povahy omdlévali... Ale i tak byl velmi vyhledávanou turistickou aktrakcí Mrkající Další záhadou bylo tajemné světlo na špičce chrámu, které nikdy nezhaslo... bádalo nad tím stovky vědců, ale nikdo nepřišel na to, jakto že nikdy nezhasne... Nevím

Ale proč vám to všechno vykládám? V roce 2020 se stala jaderná katastrofa , která většinu živých organismů zabila, ti silnější přežili, ale raději nechtějte vědět v jakém stavu Zmatený svět zaplavili lidští mutanti... a i přes to, že jejich lidství zmizelo v propadlišti jejich mysli, nadále se nepřestali obávat tohoto tajemného místa, které si jako jediné zanechalo dva živé stromy... co na tom, že je radiace citelně zkroutila... a tajemné světlo na špičce chrámu zůstalo svítit i po tom, co lidé zapomněli přemýšlet nad tím, jak je to možné...

Možná to byla náhoda, možná osud... ale zhruba rok předtím se rozhodl mladý architekt založit v podzemí starého chrámu bunkr Nevím stavba proběhla v naprosté tajnosti a vědělo o ní kromě něj ještě trojice jeho kamarádů (dvě ženy a jeden muž) se kterými se po hrozivé katastrofě ukryl do jeho nitra Úsměv

Nyní se musejí společně naučit žít a především doufat, že je chrám skutečně bezpečný Mrkající

Exteriér ve dne
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 000a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002b

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002c

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002d

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002e

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002f

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002g

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002h

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 002i

Exteriér v noci

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 003b

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 003c

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 003d

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 003e

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 003f

Vstupní místnost
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 003g

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 005a

Předsíň

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 006a

Strojovna

Obývací pokoj
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 007b

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 007c

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 007d

Kuchyň
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 009a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 011a

Jídelna

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 013a

Chodba

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 016a

Hnědá ložnice
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 016b

Šedá ložnice

Barevná ložnice

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 021a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 021b

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 021c

Koupelna

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 023a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 023b

Dětský pokoj

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 024a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 024b

Terasa s vnitřní zahradou, ve které ač je to k nevíře roste hojně všechno i bez slunečního svitu jen s pomocí solárních lamp Nevím

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 025b

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 025c

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 026a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 027a

Půdorys

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 029a
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty15/04/18, 06:23 pm

Majestátní stavba, moc krásně vybavená i vevnitř *BRAVO* Láska muselo ti to dát obrovské množství práce. To focení je asi tím, že je bunkr v podzemí. Mně se nejde přiblížit na úroveň simů, vždycky musím použít tabulátor, když chci fotit z perspektivy simů. A moc se mi líbí i tvůj druhý bunkr, ta vnitřní zahrada, obývák, to místo s vířivkou... oba jsou perfektní Úsměv
Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty15/04/18, 08:08 pm

Zajímavé pojetí obou bunkrů, dalo to určitě hodně práce. Ani nevím, které z těchto útočišť bych si vybrala pro přežití a tvorbu a výchovu dalších generací *THUMBS UP*
Návrat nahoru Goto down
Kolikokoli
Simík stavitel
Simík stavitel
Kolikokoli

Poèet pøíspìvkù : 960

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty15/04/18, 08:10 pm

Veledílo Šokovaný *BRAVO*
Návrat nahoru Goto down
http://simkiim.tumblr.com
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty16/04/18, 09:28 pm

Moc děkuju Červenám se

Jinak fotit jsem se snažila i s tabulátorem, ale bohužel jsem se stejně nedostala na zem Smutný problém je opravdu s tím podzemím, i když je fakt, že mi hlava nebere proč to u nesoutěžního bunkru jde Aha tam se prostě v jedné části jednoduše propadnu dolů a pak můžu fotit přes tabulátor jak chci, ale tady ani ťuk SOS
Návrat nahoru Goto down
Shina
Simpařan
Simpařan
Shina

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty19/04/18, 09:08 pm

Oba bunkry jsou naprosto parádní! První mě překvapil, jak je rozsáhlý a s krásnou, poměrně velkou zahrádkou. Tam se bude simíkům dobře přežívat Mrkající Druhý mě zase ohromil originálním pojetím. Exteriér je naprostá bomba! *BRAVO* A interiér velmi pěkně vybavený Mrkající Pokud jde o focení, tak já nejprve stisknu Tab, a poté používám klávesy Q (dolů) a E (nahoru). Takhle se dá dostat až na úroveň podlahy i ve sklepě.
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty23/04/18, 07:38 pm

Moc děkuju Shino Červenám se jinak i děkuji za tip na focení, skutečně to funguje Jupííí jen škoda, že jsem se včera zapomněla stavit v soutěžním bunkru... ale brzy to napravím a přidám sem nějaké neletecké fotky interiéru Mrkající
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty29/04/18, 06:47 pm

Tak jsem se k tomu konečně dostala a přidávám sem pár slibovaných neleteckých snímků interiéru soutěžního bunkru Mrkající ještě jednou moc děkuji Shině za tip na focení, strašně moc mi to ulehčuje práci a to i ve výzvě Pro Tebe

Nafotila jsem pár i fotek exteriéru, aby bylo vidět do budoucna z čeho ten vnitřek je Vysmátý

Předsíň

Obývací pokoj

Kuchyně

Jídelna

Chodba

Hnědá ložnice

Šedá ložnice

Dětský pokoj

Koupelna
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 030

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 032

Barevný pokoj

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 035

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 036

Terasa s malou vnitřní zahrádkou
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 037

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 038

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 039

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 040

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 041

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 042

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 043

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 044
Návrat nahoru Goto down
Shina
Simpařan
Simpařan
Shina

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty29/04/18, 11:00 pm

Nááádhera! *BRAVO* A nemáš vůbec zač, jsem ráda že to funguje Mrkající
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty01/05/18, 08:45 pm

To je nádhera!! Strašně se mi líbí to vybavení, barevné ladění, exteriér... všechno! *BRAVO*
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty03/05/18, 09:23 pm

Moc děkuju vám oběma Červenám se
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty30/05/18, 05:46 pm

Přidávám domek do nové soutěže s názvem Babiččina kavárna Úsměv

Tak vás vítám v Babiččině kavárně nebo jak jí obyvatelé Veronova rádi říkají, slunečnicová kavárna  Úsměv

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 008a

Kavárna v noci

Interiér kavárny
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 018a

Je tady k vidění i starý psací stroj na kterém babička Boženka stále vypisuje výdaje Úsměv

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 022a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 024a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 028a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 030a

Čítárna s dětským koutkem
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 032a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 035a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 036a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 037a

Dámské wc
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 038a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 039a

Pánské wc
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 040a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 041a

Půdorys
Staveniště od Lucisab - Stránka 2 042a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 043a

A komu kavárnička patří?

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 044a

Babička Boženka domek podědila po svých rodičích. V domě vyrůstala a celé svoje dětství byla zvyklá na vůni čerstvého pečiva, které se linulo z kavárny, která dříve okupovala jen malou část přízemí. Jenže později se vdala, měla děti a odstěhovala se do jiného města, ale to neznamenalo, že by zapomněla. Po smrti svého manžela se rozhodla vrátit do místa svého dětství a zachránit tak svůj milovaný rodný dům, který prozatím čekal až si jeho jediný dědic na něj vzpomene.

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 045a

Aneta je Boženina vnučka, která se spolu s ní vydala zachránit starou kavárnu. Aneta bývala dříve úspěšnou modelkou ale poté co spadla z koně a zlomila si nohy se její kariéra rozpadla. Nyní skrývá svoje jizvy do dlouhých sukní, ale i tak neztrácí svůj optimismus, i když by si ostatní mohli myslet, že bude plakat nad svoji zničenou budoucností. Nyní je šťastná, když vidí starousedlíky Veronova, jak jim chutná její vyhlášený jablečný koláč. A samozřejmě stále doufá, že se jí i mezi nimi podaří najít i správný chlap pro ni Mrkající

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 046a

Staveniště od Lucisab - Stránka 2 047a

Obě dvě jedna druhou zbožňují a doufají, že se jim podaří splnit své sny Mrkající
Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty30/05/18, 08:54 pm

Moc pěkně zpracované soutěžní dílo ! I majitelky kavárny jsou sympaťandy, snad budou mít hodně hostů a neodradí je ani EET Mrkající
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty31/05/18, 03:33 am

Moc příjemná kavárna i obě simky Úsměv  krása!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Staveniště od Lucisab   Staveniště od Lucisab - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Staveniště od Lucisab
Strana 2 z 8Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Lucisab a její výtvory
» Lucisab a její postapokalyptický svět
» Hokusy pokusy od Lucisab
» Stavební výzva "Domek pro dva, nebo čtyři simíky pro Lucisab"

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Fórum o The Sims :: The Sims 2 :: Vaše domky - TS2-
Přejdi na: