| Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili | |
|
+4Ludmila Janika31 Lucisab Kolikokoli 8 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| |
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 12/06/18, 09:58 pm | |
| Ta děvucha se mi líbí víc, ten hošan sice taky nevypadá špatně, ale má takový nějaký unylý výraz typu "mouchy snězte si mě", jenže to se ovlivnit nedá, že |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 13/06/18, 06:56 pm | |
| Další zajímaví simíci a všichni vypadají tak reálně |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 14/06/18, 05:01 am | |
| Zajímaví, netypičtí simové oba se mi líbí a jak píše Lucisab, vypadají reálně. Je fakt, že ten sim má takový zvláštní výraz, zase to přinese něco nového do hry. Zajímalo by mě, jestli má i takovou povahu, jak píše Ludmila docela by to k jeho vizáži sedělo. |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 14/06/18, 12:13 pm | |
| Siminka je moc krásná I simík je povedený, ale je takový...nesympatický? _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 19/06/18, 01:49 pm | |
| Simka je kočka! Sim je taky povedený Mně zase připadá namyšlený a tak trochu egoista. Ale to je asi proto, že je podobný jednomu známému, který je přesně takový |
|
| |
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 23/02/19, 06:42 pm | |
| Super, další simka od tebe po dlouhé době! a tahle se ti moc povedla! Vždycky si tak říkám, jací ti simové asi jsou, jakou mají povahu. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 23/02/19, 07:10 pm | |
| Moc pěkná siminka dokonce mi někoho připomíná, ale netuším koho |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 23/02/19, 08:35 pm | |
| Sympatická madam, má pěkné oči i účes A ty náušnice jí tak trochu závidím |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 23/02/19, 11:58 pm | |
| Děkuji @Lucisab Inspirovala jsem se trochu Audrey Hepburn, tak možná tu? |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 24/02/19, 05:29 pm | |
| Moc hezká siminka! |
|
| |
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 25/02/19, 04:58 am | |
| Tak to je něco! moc se ti povedla |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 25/02/19, 07:30 pm | |
| Jj, myslím, že to bude ona Jinak ta mimozemšťanka je naprosto úžasná! |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 25/02/19, 08:40 pm | |
| Moc pěkná mimozemšťanka, já být mimozemšťanem ... Ta modrá rtěnka je neslíbatelná ? |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 11/07/19, 09:10 pm | |
| Tak jsem se nakonec rozhodla kvůli Hello, sem ty moje simíky přidat někteří jsou dělaní horkou jehlou jinak moje hra je zatím čistě MO, takže na nich neuvidíte žádné downloady... za to jsem ale zjistila kolik oblečení mám už v TS2 překonvertované z TS4, takže mohli někteří dokonce získat i oblečení, které nosili v bunkru Simíci z bunkru 1.generace U Mathiase jsem chtěla, aby vypadal jako pořádný floutek jinak v TS2 měl jen jednu náušnici, ale v TS4 v základu prostě jedna náušnice tohoto typu není (jedině že bych mu dala fialové pírko, to je jako jedno z mála jen na jedno ucho v TS4 ale to by hádám na sebe náš extrémně sebevědomí Mathias/macho nikdy nevzal ) Caroline měla vypadat co možná nejvíce plaše Tereza měla vypadat tak nějak v pohodě a dokonce jsem zjistila, že jsou v TS4 i tyhle velké kruhy, které nosila každopádně jsem jí zapomněla dát na obličej pihy... (ne snad, že by ve hře nebyly, ale mám už hlavu děravou ) Julián mi připadá jako takový laskavý medvěd s trochou indiánských prvků 2.generace U dětí jsem se rozhodla prostě vytvořit skutečné děti výše podaných simíků, aby pořád vypadali, že jsou jedna rodina takže jsem rolovala tak dlouho, dokud mi někdo nepadl do oka a nepřipomínal mi moje původní simíky z TS2 Daniela Alex David mi zase přijde, že je mnohem hezčí v TS2, ale asi to bude hlavně můj pocit a Christine... no měla to být potvora už na první pohled, ale tady... no myslím, že jí to křičí z očí a navíc mi přijde až taková zvláštní 3.generace Tahle Anabela mi přijde takový hodně nesmělá... což i skutečná Anabela v TS2 je A nakonec Patrik ten mi přijde hodně sympatický, jen je škoda, že podobně jako jeho otec nemá pihy na obličeji Prozatím tedy takto a příště sem dodám i simíky z příběhu o Nervózním nechtěla jsem, aby se mi teď tady mixovali v jednom příspěvku |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 11/07/19, 10:17 pm | |
| |
|
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 12/07/19, 10:40 am | |
| Tak Ti jsou parádní. Jen musím říct, že se mi také někteří líbí více ve dvojce. Hlavně teda David a Bella. Ale každá hra má své Tu zas vypadají trošku jinak. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 15/07/19, 01:52 pm | |
| Jsem moc ráda, že se vám ti moji chudáčci líbili je pravda, že jsem to jen tak zkoušela, protože jsem byla zvědavá na funkce v CAS a také jak by vypadali v TS4 jinak konečně vám sem přidávám i slibovanou druhou půlku mých příběhových simíků i ti jsou dělaní narychlo a popravdě jsem dlouho zvažovala, zda budu Nervózního vytvářet, když ho už stvořili Maxisáci... ale pak jsem si uvědomila, že můj Nervózní je vlastně o malinko jinačí, takže jsem se rozhodla stvořit jeho malinko podobného simíka vytvořila jsem jen základní sestavu a to bez Kádinkových, protože... no zkrátka se mi nechtěli moc vytvářet Nervózní získal jinak umístěné jizvy a pihy (původní Nervózní z příběhu má pihy na čele a trochu na bradě ) U Emilie jsem chtěla, aby vypadala o něco dospěleji a střízlivěji než Patricie Patricie Simon Andrew Alicia |
|
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 15/07/19, 03:38 pm | |
| Tak ti jsou božííí!! Simon si je neskutečně podobný, ale to i ostatním. Andrew vypadá, jako pořádný machýrek na facku. Krásná práce |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 15/07/19, 08:27 pm | |
| Taky moc povedení Simíci, asi nejvíc se mi líbí Alicia. Jen se mi zdá, že Andrew se nějak podobá Patrikovi |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 17/07/19, 10:06 pm | |
| Moc děkuji holky Ludmi, mě to taky hned na první pohled napadlo ono to dělají ty vlasy a stejná póza, jinak když jsem se pak zaměřila na detaily, tak je naštěstí mezi nimi rozdíl |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 21/07/19, 11:21 am | |
| Krásní a moc povedení simíci! Nejvíc mě taky okouzlila Alicia. Z horní várky potom Julián, Daniela, Caroline. Moc se mi líbí obě varianty, TS2 i TS4, ale řekla bych, že víc inklinuju k TS2, asi je to síla zvyku a síla tvých krásných příběhů |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili 05/12/19, 08:24 pm | |
| Děkuji (i když opožděně) Hello popravdě zatím také spíše inklinuji k TS2, i když mě často dostává jaký je rozdíl mezi načtením TS2 a TS4 jinak jsem měla chuť zase vytvářet simíky v TS4 a tak jsem vyrobila pár známých tváří Jako první přišli na řadu naši mimozemšťané a jelikož v TS4 je možnost je mít v lidském převleku, tak je uvidíte i jako lidi Oxana Alan Jako další jsem stvořila i pár dalších simů z mého druhého příběhu Stefan Elisa Franco |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili | |
| |
|
| |
| Zajímaví Simíci, které jsme vytvořili | |
|