Havranice Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 297 Join date : 23. 06. 19
| Předmět: Budovy od Havranice 26/12/19, 06:21 pm | |
| tak jsem se po dlouhé době a zároveň poprvé na znovuobnoveném fóru odhodlala ke zveřejnění svého výtvoru, a aby toho 'poprvé' nebylo málo, je to můj první takový počin v 'trojkách' jedná se o soutěžní domek 'starťák pro Asiatku'. v TS3 nejde fotit ve stavebním módu a nemám hack na vypnutí rámečku, takže se mi Ling tak dlouho motala v záběru, až jsem se rozhodla ji tam prostě nechat neměla jsem to srdce ji pořád vyhánět před barák.. ************************************************************************************ Do Bridgeportu se stěhují převážně simíci, kteří z jakéhokoli důvodu chtějí začít nový život, ať už se touží stát celebritou, či prostě jen utíkají před minulostí.. Ling Wu odešla od své rodiny poté, co odmítla rodinnými klany dávno domluvený sňatek s místním bohatým mafiánem, a nyní se snaží postavit na vlastní nohy. vybrala si malý domek na kraji města, kde se snoubí hory s jezerem a kde dominuje výhled na most, který dal městu jméno - most, který odděluje místní smetánku od obyčejných simíků. ale v Bridgeportu ve skutečnosti není nikdo obyčejný, Ling jistě potká spoustu zajímavých simíků a snad nebude litovat svého rozhodnutí.. z domova si přivezla oblíbené povlečení, orchidej od tajného ctitele a v domku nechala vystavět poloviční stěnu v asijském stylu. imageupload |
|
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2886 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2988 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 26/12/19, 08:20 pm | |
| Moc zajímavé bydlení Doufám, že Fidgety odsouhlasí prodloužení soutěže, abys tam tenhle pěkný domek mohla šoupnout Jen si dovolím drobnou připomínku - tvořila jsi v TS3 a patrně ze zvyku si svůj příspěvek dala do rubriky TS2 |
|
Havranice Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 297 Join date : 23. 06. 19
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 26/12/19, 08:41 pm | |
| děkuji, děvčata.. a Ludmilo, máš samozřejmě pravdu, ještě že o tom píšu holt zvyk je železná košile a starýho psa novým kouskům nenaučíš jen teď nevím, jak to přešoupnout do správné rubriky |
|
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2988 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 26/12/19, 09:19 pm | |
| Pokud se toho neujme Fidgety, pokusím se o přesun do rubriky TS3, snad se zadaří ... |
|
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 27/12/19, 12:48 pm | |
| Moc krásné dílko Havranice! dům působí moc příjemně moc kreativní pojetí zadaného půdorysu |
|
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 04/01/20, 12:04 pm | |
| |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Budovy od Havranice | |
| |
|