| Budovy od Havranice | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Havranice Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 297 Join date : 23. 06. 19
| Předmět: Budovy od Havranice 24/07/20, 08:52 pm | |
| zde je trochu podrobnější verze mého posledního domku, doplněná o komentáře a nějaké fotky, které se nevešly do limitu. jelikož součástí zadání bylo představit majitele, fotila jsem během hraní a umístila fotky chronologicky tak, jak vznikaly, takže se z domkem nebudete seznamovat jako řádný návštěvník nejprve zvenku a pak od předsíně dovnitř. snad mi to odpustíte, stejně jako diamanty, bubliny a odměrky nad hlavinkami obyvatelek. taky mi dost často lilo nebo byla tma.. postavila jsem domek pro dvě slečny, které někteří možná znáte z mých fotek ze hry Joann Cook a Kim Wu se daly dohromady na maturitním plese. Přestože jsou obě zatím středoškolačky, rozhodly se začít spolu bydlet. Podařilo se to nejen díky tomu, že matka i setra Joann jsou bohaté a vlivné političky, ale i proto, že obě dívky mají koníčky, ve kterých vynikají takovým způsobem, že je mohou živit. Joann je nadaná sochařka a Kim se daří v rybolovu. Pokud jde o mazlíčky, nemohu vyfotit 'všechny tři'. Domácí mazlíčci jsou totiž opravdu rybičky. Kromě těch v akváriu lze pozorovat prosklenou částí podlahy i ty mořské.. *pokud by se vám zdálo divné, že se Joann sprchuje oblečená, tak se vůbec nedivte. jedná se o ultramoderní sonickou sprchu, která očistí simíky včetně jejich oblečení *když ale nemáte zkušenosti s novými technologiemi, může se stát malá nehoda.. *je potřeba se posilnit. sixazemštané sice mohou spát, ale energii jim to nepřidává. Joann absorbuje energii z hornin *Joann je opravdu nadaná a umí tvořit ledové sochy živých simíků. Kim jí často stojí modelem. *aby těch supermoderních technologií nebylo málo, tohle je Kim u svého levitujícího počítače. je velmi pracovitá, takže si přilepšuje i takto na dálku *od sochaření bolí záda, je dobré si zaplavat *a také je třeba udělat domácí úkoly *Kim chytila mečouna, to je skvělý úlovek *ty menší se zase dají použít jako návnada *tady je prosklená podlaha, kterou Kim ráda pozoruje život pod hladinou (asi jste si už všimli, že dům je nad jezerem) *Joann dokončuje sochu, kterou za chvíli uvidíme na terase *a nakonec půdorys, obytná část má 10x10 simčtverečků ps: nevím, jak se zbavit těch písmen nad obrázky návod na vkládání obrázků jsem četla, ale stejně jsem na to nepřišla |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2988 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 24/07/20, 09:56 pm | |
| Jak už jsem psala v soutěžním vláknu, moc pěkné bydlení, zvláštně ta možnost pozorovat mořský život podlahou A taky se mi líbí ta krásně náladová fotka v dešti |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 24/07/20, 09:57 pm | |
| Moc povedený domek to bude zase hodnocení jinak ten text nad obrázky se zobrazuje, protože forum je nastavené tak, že když máš větší obrázky než 800 pixlů, tak je automaticky zmenší proto tam jsou ty písmena, díky kterým si můžeš obrázky zvětšit na původní velikost |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2886 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 25/07/20, 05:48 am | |
| Překrásné, nápadité, moderní styl, plno zajímavých prvků - strašně se mi líbí! |
|
| |
Havranice Simpařan
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 26/07/20, 02:29 pm | |
| Díky moc všem Tu velikost jsem si dříve hlídala vizuálně, takže mě to nenapadlo.. |
|
| |
Havranice Simpařan
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 13/12/20, 10:58 pm | |
| zde je trochu rozšířená verze festivalového pozemku. má pět variant, pro každé roční období jedna a pak ještě jedna obecná.. tou začneme. bez ohledu na roční období se zde simíci mohou pobavit na koncertech, hlad mít určitě nebudou a i umělci se mohou před představením rozptýlit například házením podkovou. dnešní večer patří skupině Splašená zebra a rozjet to opravdu umí jaro je moc fajn, venku je hezky a všechno kvete, simíci si užívají drinky i bublifuk léto je léto, když den patří snílkům.. tedy simíkům! a nejen den, i letní večer se dá využít všelijak. hudebně nadaní simíci ani neotřebují pódium, dají jamík pod letní oblohou i na podzim je o zábavu postaráno. ať už máte raději jablka či hotdogy, přijdete si na své ani v zimě tu není nuda, zvlášť když si tu upírka uspořádá svatbu pro pořádek sem hodím půdorysy jednotlivých období v pořadí, jak byla představena a úplně nakonec nepovedené klapky, kdy se záhadně zvýšila spotřeba alkoholických nápojů v naší domácnosti jasně, Carol, úplně klidně můžeš chodit po vodě, nikomu to nebude divný tady je vlastně všechno v pořádku, až na to, že Terry a Elias vytáhli bicí a klávesy prostě z kapsy.. ve trojkách nic nic divnýho, jde to i s autem. Sally asi hudba nezaujala, tak se chopila lopaty.. asi už by mě to nemělo zarážet.. hlavou do zdi bych chápala, ale slunečník je pro ořezávátka Catelyn tančí senzačně, ale musí to být metr nad parketem? ačkoli to vypadá na hustou bitku, jedná se o taneční kreaci zase Catelyn. asi jí byla zima? nebo prostě zase musela být středem pozornotsi? Arone, ano, my vidíme, že ta zmrzlina je už čtvrtá.. Lili-Bo se netvářila moc nadšeně, když jí oznámili, že dnes už jí nenalijí Alex s Olafem to domů nestihli včas.. snad to vyžehlí tak to je vše, co se mi nevešlo do limitu díky za pozornost |
|
| |
Petr Simík Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 274 Join date : 31. 07. 19
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 13/12/20, 11:56 pm | |
| A já si celou dobu říkal, jak jsou ty dvě prostranství vůči sobě natočené, až půdorys mi dodal jasno! :D Líbí se mi to. A simíkům určitě taky... A jinak... nostalgie vidět mé nejoblíbenější město Bridgeport :) |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 14/12/20, 07:49 am | |
| Krása... tleskám ti nejen za ten nádherný pozemek, ale taky za to, že sis s nafocením dala tolik práce a fotila v různých obdobích. Je tam tolik možností a ty záběry jsou hodně povedené (a plno jich je vtipných ). A pohled na most v Bridgeportu je úchvatný! |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2988 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 14/12/20, 08:57 pm | |
| Moc krásně jsi pojala soutěžní zadání Ani jsem netušila, jak se dokážou vyblbnout na párty i duchové a že přijdou i koně |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 15/12/20, 10:01 am | |
| Krásně vymyšlené a zrealizované! Hrozně se mi líbí ta zimní varianta. Ten sníh kolem tomu dodává takový pohádkový nádech . Krásná práce! |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 16/12/20, 11:37 pm | |
| |
|
| |
visty Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 151 Join date : 02. 12. 20 Location : Česká Lípa
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 20/12/20, 11:23 am | |
| Tak došlo i na tvé téma. Když to tu vidím, úplně jsem si vzpomněla na to, jak člověk hrál. Docela se mi zastesklo. To co jsem měla velmi ráda na třetí sérii, byl naturalistický vzhled flory, možnosti stylů se vzorky a barvami. Tvoje pozemky jsou velmi pěkné a zajímavé. Bridgeport byl asi jediným místem, kde jsem aspoň chvíli zkoušela hrát. Simina se vdala za jedno upíra, co bydlel v takovém velkém luxusním domě. Máš moc pěkné fotky a hezké nasvícení. Na tom posledním pozemku se mi líbí v zimě fotka s rampouchy. |
|
| |
Havranice Simpařan
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 03/01/21, 02:06 pm | |
| Děcka, moc děkuju všem za milé komentáře Ludmi, samotnou mě překvapilo, jak si Simíci to místo oblíbili, za rodinu s koníkem jsem zrovna hrála, tak jsem je tam kvůli focení často posílala ono se ve trojkách nedá moc fotit jinak než v živém módu.. Lucisab, koník se do auta samozřejmě nevešel, ostatně se na něho na rozdíl od Alex nevztahuje zákaz vycházení v noci, takže nedostal ani klepeta.. naštěstí trefí domů sám ********************************************************************************************************* teď tu mám horskou chatu do nové soutěže. stojí na kopci (jak jinak) u horského jezera. Terry s Eliášem zde na podzim strávili první společný víkend poté, co se seznámili na festivalovém pozemku při společném 'jamíku', a protože se jim na chatě líbilo, domluvili se s přáteli, že zde oslaví silvestra. místa je dost pro všechny, kdo není cimprlich, může přespat ve spacáku v kumbálku pana údržbáře, což udělala Terry a Eliáše to dost mrzelo, protože do postele v hlavní ložnici by se vešli oba.. free image hosting website občas jsem neodolala a cvakla výhled do okolí, zejména na můj oblíbený most.. jednou mi zkazila záběr šmírující paparazzi a jednou Eliáš, který se rozhodl vyběhnout z vířivky nahatý v nejméně vhodném okamžiku také požár na párty nebyl v plánu..
Naposledy upravil Havranice dne 03/01/21, 04:18 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 03/01/21, 03:01 pm | |
| Úchvatné, postavené na překrásném místě a moc pěkně vybavené. Nemůžu se vynadívat Pár obrázků se nezobrazuje, je místo nich "image not found or was removed". EDIT: Už to po tvojí úpravě funguje je radost si ty fotky prohlížet!
Naposledy upravil Hellohello dne 03/01/21, 05:36 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
| |
Havranice Simpařan
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 03/01/21, 03:29 pm | |
| Hello děkuji mmoc za komentář i za upozornění. mně se zobrazují všechny obrázky v PC, ale máš pravdu, zkusila jsem to na mobilu a některé chybí. pokusím se to dát do pořádku, chyba nastala asi při promazávání do soutěžního vlákna, kde jsem to redukovala |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 03/01/21, 04:03 pm | |
| Další překrásná stavba s povedeným vybavením! Nestačím zírat |
|
| |
Ludmila Admin
| |
| |
Havranice Simpařan
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 03/01/21, 09:12 pm | |
| Ludmi, nachytala jsi mě na švestkách, Foxie je pejsek chtěla jsem ji zakomponovat do záběru, jakože na chatě dávají lišky dobrou noc, ale ona se potvůrka chtěla také pobavit na silvestrovské party a já neměla to srdce ji vyhánět.. je to Eliášův domácí mazlíček, bohužel se nevešla do pelíšku, tak musela spát v posteli a taky se ráda dívá z okna.. |
|
| |
Ludmila Admin
| |
| |
Petr Simík Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 274 Join date : 31. 07. 19
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 03/01/21, 10:46 pm | |
| Moc pěkné. Líbí se mi tvůj styl focení i se Simosejema, má to úplně jinou atmosféru. Jinak "panoramata" a zvířátko boží |
|
| |
visty Simpařan
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 04/01/21, 02:07 pm | |
| @Havranice - Tak tohle je názorná ukázka toho, co jsem měla na trojkách ráda. Moc pěkná chata. Ty fotky jsou super |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 04/01/21, 02:22 pm | |
| Nádherná stavba a nádherný výhled na širé okolí! :*IN LOVE*:Moc se Ti to povedlo. Btw: Lištička je taky roztomilá. |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 04/01/21, 04:15 pm | |
| Ta lištička je perfektní je to originální mazlíček a moc roztomilý! |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 09/01/21, 05:30 pm | |
| Lištička je naprosto boží taky bych ji nemohla vyhnat, hned by byla adoptovaná |
|
| |
visty Simpařan
| Předmět: Re: Budovy od Havranice 16/01/21, 09:18 am | |
| Protože jsem se rozhodla, že soutěže hodnotit nebudu, napíšu ti to aspoň sem. Chatka jako taková je pěkná. Ve trojkách bylo pro hodně lidí složité sladění barev a vzorů, což se u tvé chatky říct nedá. Barvy máš krásné a přírodní, interiér je podle mého vybaven akorát. Hlavně jsi vybrala moc krásné místo. Ta zima mi tady ve trojkách přijde asi nejhezčí. Fotky a západ slunce..Nádhera |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Budovy od Havranice | |
| |
|
| |
| Budovy od Havranice | |
|