|
| The Sims Movie | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: The Sims Movie 21/03/24, 07:18 pm | |
| Tak to vypadá, že nás čeká film o simících https://simscommunity.info/2024/03/21/the-sims-movie-margot-robbie/ Jsem zvědavá jakým směrem se vydají a jestli bude film o známých postavách ze simího světa, jako je třeba Bella Goth, nebo to pojmou úplně jinak každopádně se na něj moc těším doufám, že nakonec nebudu zklamaná |
| | | Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2886 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: The Sims Movie 24/03/24, 05:12 am | |
| No teda, něco takového bych nečekala Vůbec bych nevěděla, co si představit pod filmem o sims, ale kdyby se zabývali třeba těmi příběhy postav jako Bella, mohlo by to být zajímavé. Dole lidi píšou, že zvěsti o takovém filmu existují už od roku 2007. Ale tentokrát to vypadá, že se na tom už pracuje. Mohlo by to být zajímavé, snad nás nezklamou |
| | | Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: The Sims Movie 24/03/24, 04:06 pm | |
| Taky doufám, že nás nezklamou kdyby to opravdu bylo o klasických postavách ze simího světa, tak by to bylo moc fajn třeba by se tam nakonec mihl i Nervózní, i když u toho se bojím jakou dějovou linku by nakonec dostal a kdo by ho hrál, přeci jen i simík ve hře je hrozně specifický snad se brzy dozvíme víc Ještě jsem našla jeden článek o připravovaném filmu, tentokrát psané v češtině https://www.antiyoutuber.cz/clanky/margot-robbie-the-sims-4-film-hra-barbie-salt-burn.A240321_150056_antiyout-clanky_ablha |
| Předmět: Re: The Sims Movie 26/03/24, 06:58 am | |
| To teda jsem zvědavá, jak by si poradili s Nervózním. Mně by se líbil tvůj příběh zpracovaný jako seriál ale pochybuju, že by našli tak dobré herce odpovídající i vzhledem tvým krásným simíkům. Díky za další odkaz, asi bude tvoba filmu teprve v začátcích. Jsem zvědavá, co z tak širokých možností nakonec vykouzlí. Snad to bude stát za to. A jak se píše v tom článku o rodině, kde „se spekuluje, že matka prodává drogy" - nějak si nemůžu vybavit, o koho se jedná nevíte, koho tím myslí? Vypadá to na Podivín a za ten jsem moc nehrála a nemůže mi to docvaknout. |
| | | Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: The Sims Movie 26/03/24, 07:29 pm | |
| Popravdě řekla bych že to bude Pavlína Švorcová z Krasohlídkova, ale jistá si nejsem i když o té se hlavně říká, že měla utopit svého manžela v bazénu některé teorie mě nepřestávají udivovat Tady jsem našla pár teorií o přednastavených rodinách https://www.thegamer.com/mind-blowing-sims-fan-theories-that-might-actually-be-true/ Jinak jsi zlatá moc mě těší, že by se ti můj příběh líbil jako seriál popravdě kdysi jsem si pohrávala s myšlenkou, že bych zkusila svoje simíky natáčet a dělat z nich něco na způsob tzv. machinima (něco takového ) ale na to bych musela mít mnohem víc času než mám a hlavně zkušeností |
| Předmět: Re: The Sims Movie 29/03/24, 06:51 am | |
| Zajímavé, mně připadá jako normální slušná simka, která se stará o svoje děti a snaží ze všech sil vyjít z toho mála, co mají na živobytí. Nemyslím si, že by jela v něčem takovém... to spíš její syn. Někdy si myslím, že lidi mají opravdu bujnou fantazii A že by utopila manžela v bazénu, to si nemyslím... teda doufám, že to tak není, mám ji ráda Machinima v tvém podání by bylo super ale kde vzít čas, to je pravda Připadá mi to jako hodně dřiny, dát to dohromady. Neumím si to představit, vždyť simíci pořád tak zlobí a já bych na to neměla trpělivost. Obdivuju lidi, kteří se do toho pustí, musí to být opravdu dřina a chce to asi spoustu modů. Už tak tvorba příběhu zabere strašně moc času. A tvůj psaný příběh prokládaný fotkami je dokonalý tak, jak je |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: The Sims Movie | |
| |
| | | | The Sims Movie | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |