Fórum o The Sims

Diskuzní fórum pro uživatele forum.thesims2.cz a ostatní fanoušky série The Sims.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Fotky z hraní TS3

Goto down 
+4
Petr Simík
Ludmila
Lucisab
Janika31
8 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

Poèet pøíspìvkù : 1474

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty11/09/19, 11:42 am

Tak jsem si dovolila založit téma i tu. Úsměv  Zase mě na chvilku chytlo i trochu hraní TS3 i když jsem nikdy nebyla fanda této série, musím říct, že přeci jen tato hra něco do sebe má. Úsměv

Moje simka se po práci dala do čtení knihy, nepočkala ani do tepla domova a otevřela si ji jen tak ve stoje hned před prací. Jaká to byla náhoda, když se kousek od ní objevila její osudová ''láska''.

Fotky z hraní TS3 P-ita-liv-sim-k

Fotky z hraní TS3 Sim-k

Ehm...musím uznat, že má moje simí dáma velmi zajímavý vkus. Pardon Vysmátý

Nedali se ani do řeči, ale jaké to bylo zjištění, když si siminka druhý den šla vybrat poštu a nalezla tam:

Fotky z hraní TS3 Zamilovan-dopis-1

Za několik dní se siminka odvážila Fernandovi odpovědět, ale jaké to bylo zklamání, když jí odpovědí bylo hořké odmítnutí.

Fotky z hraní TS3 Odm-tnut-po-dopise

Několik hodin po té se rozezvoněl telefon, jaké to bylo překvapení, když se na druhé straně ozval hlas Fernanda s nabídkou rande.

Fotky z hraní TS3 Pozv-n-na-rande-jen-p-r-hodin-po-odm-tnut

Nevím jestli jsem byla víc zmatená já nebo siminka, ale každopádně se vydala ven, konečně se s Fernandem seznámit.

Malý pohled na noční, zasněženou krajinu

Fotky z hraní TS3 Pohled-na-no-n-krajinu

Fernando se ve chvilce čekání dal do stavby sněhuláka

Fotky z hraní TS3 Ctitel-stav-sn-hul-ka

Když Cindy přijela dali se chvilku do řeči, rozhodla jsem se je dát dohromady, siminka už nebyla nejmladší a když si ho sama vyhlídla, tak proč ne. Strávili spolu nějakou tu chvilku, byli tam zcela sami až na jednu otravnou novinářku, která se za každou cenu snažila ulovit nějaké pikantní fotky Cindy.

Fotky z hraní TS3 Paparazzi-s-fotakem

Na rozloučenou nechyběla malá chvilka romantiky, akorát nechápu, proč to Cindy láme srdce.  Pardon  Vysmátý

Fotky z hraní TS3 Polibek-na-rozlou-enou-1

Fotky z hraní TS3 Polibek-na-rozlou-enou-2

Bohužel osud tomu chtěl jinak a tak když byla Cindy jednoho dne na večeři ve zdejším bistru, doslechla se tu hroznou novinu.

Fotky z hraní TS3 Fernando-zem-el

( Tohle se opravdu snad stane jen v simíkách  Vysmátý  Vysmátý )

Musím říct, že bylo náročné najít ji náhradu, většina jejich kolegů byla zadaná. Jednoho si nakonec vyhlídla, ale později zjistila, že je také zadaný, nechtěla to vzdát, protože biologické hodiny odbíjely neskutečně rychle. Požádala ho o rozchod a vytvořila si tak nepřítele na celý život, jeho bývalou přítelkyni.
Ani po té, co se sblížili natolik, se nechtěl nastěhovat na plný úvazek, jen jako spolubydlící, dodělával si školu.
(Nevím, jak tohle obejít popravdě. Pamatuji si, že jsem s tím kdysi v minulosti měla taky problémy, když jsem se s nějakým simíkem sblížila nedalo mi to volbu nastěhování ani zásnub apod. V tomto případě je to stejné, možná to budou tou univerzitou, nejsem moc v TS3 zběhlá)
Ovšem, co se nestalo. Siminka otěhotněla, ale s jistým simíkem to bylo dost na hraně, protože se proslíchalo, že je mu Cindy nevěrná a on ji nevěřil.  Smutný  
Takže takovej začarovanej kruh trošku. Přemýšlím, že ho odstraním z jejího života a vytvořím si nějakého simíka podle sebe a na férovku ho k ní nastěhuju a bude.  Vysmátý

Jinak fotka simíka, jak se stará o svého syna. Původně jsem myslela, že s ním chce odejít do školy, ale nakonec to vypadalo, že ho jde ven umýt do deště.  Vysmátý  Vysmátý

Fotky z hraní TS3 Ode-el-d-t-um-t-do-de-t

Fotky z hraní TS3 Ode-el-d-t-um-t-do-de-t-1

+ pár ''normálních fotek''

Balancování na ledu není sranda, pro nikoho z nás, ale tahle dáma si v tom očividně libuje. Dala přednost klouzavé procházce po ledu před normálním mostkem.

Fotky z hraní TS3 Paparazzi-na-ledu-0

Fotky z hraní TS3 Paparazzi-na-ledu-1

Fotky z hraní TS3 Paparazzi-na-ledu-2

Fotky z hraní TS3 Paparazzi-na-ledu-3

Fotky z hraní TS3 Paparazzi-to-zvl-dla-p-es-led

Fotky z hraní TS3 A-u-je-na-druh-stran-skoro

Nakonec to zvládla bez naražené zadnice. Vysmátý

Paparazzi dokážou být někdy dost drzí

Jeho pohled mě až trochu děsí.

Fotky z hraní TS3 Paparazzi-nedaj-pokoj-i-kdy-sp

Fotky z hraní TS3 Paparazzi-nedaj-pokoj-i-kdy-sp-2

Fotky z hraní TS3 Lisn-pohled-paparazzi

Další várka zase příště  Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
http://janika31.tumblr.com/
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

Poèet pøíspìvkù : 2496

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty11/09/19, 07:43 pm

Válím se smíchy Válím se smíchy Válím se smíchy Válím se smíchy Válím se smíchy Válím se smíchy to jsem se nasmála Vysmátý siminka má opravdu skvělý vkus Vysmátý akorát by mě zajímalo, co se Fernandovi stalo, že vydržel tak krátkou dobu Vysmátý každopádně chlapec asi také nejdříve nevěděl co chce Vysmátý nejdříve se s ní chce sejít, pak nechce a pak ji sám pozve na rande? Válím se smíchy a pak si prostě umře, chudák tvoje simka Válím se smíchy každopádně druhý nápadník, už vypadá lépe, akorát je škoda, že s ním nemůže bydlet... a ona ho opravdu podvádí, nebo si to jen myslí? Popravdě jsem vůbec nevěděla, že je TS3 takhle propracované co se týká charakterů Úsměv Jinak holčina na ledě mě taky pobavila a co teprve ten stalkující novinář *BYE* Válím se smíchy a ten jeho výraz... radši nechci uvažovat nad tím na co myslí Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
https://lucilla-sims.tumblr.com/
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

Poèet pøíspìvkù : 2988

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty11/09/19, 08:57 pm

No, než takovýhle typ jako Fernando, to bych asi radši zůstala na ocet Vysmátý Vysmátý A co proboha ten novinář zkoumal na spících Simících - kdo z nich chrápe a v jaké tónině ? Chichichi
Návrat nahoru Goto down
Petr Simík
Simpařan
Simpařan
Petr Simík

Poèet pøíspìvkù : 274

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty12/09/19, 08:49 pm

Fernando je král! Vysmátý Docela dostávám chuť si Sims znovu zahrát... Pohoda
Návrat nahoru Goto down
Havranice
Simpařan
Simpařan
Havranice

Poèet pøíspìvkù : 297

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty12/09/19, 10:43 pm

kde to Cindy spí, to je nějaká ubytovna? že je tam tolik simíků.. má to holka těžký, to se musí nechat. Fernando to zabalil nějak brzo Smutný s tou nevěrou jsem to nějak nepobrala, ale mám zkušenost, že pokud si simík najde novou lásku, může to s původním partnerem ukončit pomocí interakce 'být jen přátelé' a může se i přiznat k nevěře, když to nechá zajít daleko, aniž by se předtím rozešel. stávající partner nadšen nebude, to je jasné.
jsem ráda, že jsi to tu oživila, zdá se, že trojky skoro nikdo nehraje, je tu nejméně příspěvků. já jsem jim zkusila dát šanci Úsměv
Návrat nahoru Goto down
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty12/09/19, 11:13 pm

Díky za ohlasy, musím říct, že se člověk docela nasměje, co na něj občas vybafne a v té trojce je těch momentů požehnaně, nebo že bych na ně měla štěstí jen já? Respektive moje siminka?Pardon Vysmátý Vysmátý
Něco málo jsem zase posbírala tak asi zítra přihodím. Červenám se Vysmátý
Jinak co se týče Fernanda, vážně netuším, proč tak brzy natáhl bačkory. Možná kdyby se trochu držel ve formě a neládoval se koblihama, tak to mohlo být všechno jinak. Vysmátý

Luci: Musím říct, že propracovaná je pěkně Úsměv jen mě nějak baví jen chvilku, to stejné čtyřka, nevím proč. Vždy se pak věrně vrátím ke dvojce, ale momentálně hraju vše Vysmátý Vysmátý

Havranice: No s tou nevěrou se to má tak, že siminka má velmi dobré vztahy s kolegy a já se rozhodla, že ji dám s jedním dohromady. Jaká to pro mě byla smůla, když byl zadaný a ještě s její šéfovou Chichichi tak jsem to radši odpískala, ale bohužel pozdě. Už se do sebe decentně zahleděli a jak to bývá s celebritama ( siminka má momentálně 5 hvězdiček slávy) paparazzi jsou všude, nevěřila jsem, že by to mohlo mít nějaké pozdější následky. Tydýt K mé smůle mělo.
Jak jsem zmiňovala v příspěvku s fotkami, našla jsem simíka jiného, který tedy zadaný byl také, ale tentokrát jsem se rozhodla nevzdávat a požádala ho o rozchod s dotyčnou.
Ale moc mi to nepomohlo, nastěhovat se nechtěl a vážný vztah taky ne a pak se někde doslechl, zřejmě v tom měly prsty paparazzi, že má siminka poměr, i když tomu tak nebylo. Jen měla pořád srdíčko u toho kolegy, ale nikde s ním nebyla jen jí občas přišel zamilovaný dopis, na který nereágovala. Tak nevím Zmatený

A ta fotka ve společné ložnici ještě s X dalšíma simíka je, když mi siminka dovolenkovala. Úsměv
Návrat nahoru Goto down
Havranice
Simpařan
Simpařan
Havranice

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty14/11/19, 05:28 pm

tak dnes moje simačka dostala pracovní příležitost a mě málem trefilo  Šokovaný už jsem si ve hře párkrát všimla nesrovnalostí v překladu i pravopisu, ale ypsilon po 'ř' jsem ještě nikdy, nikdy v životě neviděla  Ďáblík

Fotky z hraní TS3 TS3-W-2019-11-14-17-09-15-04photo hosting
Návrat nahoru Goto down
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty21/11/19, 03:48 pm

Tak to je síla Vysmátý . Je fakt, že trojku stále prozkoumávám a někdy ty překlady jsou vážně vtipný i ve dvojce mimo jiné, ale takovouhle hrubku jsem snad ještě neviděla Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty21/11/19, 05:59 pm

Tak to je tedy něco Vysmátý tomu říkám dokonalý překlad Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
Petr Simík
Simpařan
Simpařan
Petr Simík

Poèet pøíspìvkù : 274

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty24/11/19, 10:09 pm

Asi tvrdý křyšťál! Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

Poèet pøíspìvkù : 2886

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty26/11/19, 04:30 am

Petr Simík napsal:
Asi tvrdý křyšťál! Vysmátý
Válím se smíchy

@Havranice to je perfektní úlovek Vysmátý a teď mi řekněte, co za lidi ty překlady dělaji - vychodili aspoň základní školu? Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
http://www.modthesims.info/member.php?u=1113201
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty26/11/19, 08:21 pm

Jestli to překládal nějaký ajťák, tak je to celkem jasné - ti jsou kapitola sama pro sebe (aspoň ti, co znám Mrkající ).
Návrat nahoru Goto down
Havranice
Simpařan
Simpařan
Havranice

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty27/11/19, 09:19 am

Hellohello napsal:
...a teď mi řekněte, co za lidi ty překlady dělaji - vychodili aspoň základní školu? Vysmátý

taky o tom často přemýšlím.. klasický překladatel to asi nebude, ten by snad toto nespáchal (ačkoli i mistr tesař se někdy utne), spíš to vidím na nějakého nerda (nemyšleno ve špatném smyslu slova).

Ludmila napsal:
Jestli to překládal nějaký ajťák, tak je to celkem jasné - ti jsou kapitola sama pro sebe (aspoň ti, co znám Mrkající ).

tak já mám jednoho doma Vysmátý  a je fakt, že s pravopisem občas válčí (i když tak moc zase ne), ale nenapadlo mě, že by to mohlo souviset. jinak je celkem normální Pohoda
Návrat nahoru Goto down
Havranice
Simpařan
Simpařan
Havranice

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty28/12/19, 02:28 pm

celkem nějak chápu, že když je někdo Sixamzemšťan, nemusí se vždy chovat jako běžný obyvatel Bridgeportu, ale průchod stropem s miminem v náručí už je docela hardcore  Zmatený a to nemluvím o tom, že se dotyčná místo chůze začala plížit, což je taky slušnej bizár Aha

Fotky z hraní TS3 Screenshot-63

Fotky z hraní TS3 Screenshot-64

Fotky z hraní TS3 Screenshot-65

Fotky z hraní TS3 Screenshot-66
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty28/12/19, 07:07 pm

Ježiš, z toho jde strach! Ještě ten výraz na poslední fotce. Šokovaný A to mimčo je duch, že je bílé a průhledné? Úsměv
Návrat nahoru Goto down
Havranice
Simpařan
Simpařan
Havranice

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty29/12/19, 10:32 am

ona se právě takhle zlověstně tváří při tom plížení, má to od té doby, co byla z domu po zákazu vycházení a takhle se vracela.. a skrz strop chodí asi proto, že jsem ji přesunula moveobjectem, když uvízla na špatné straně bazénu a nemohla zpátky Červenám se
a mimino je duch, je to její sestra. jejich máti Lady Cook (Maxis simík) měla napřed jednu dceru po únosu UFO se Sixazemšťankou, pak umřela při opravě rádia na zásah proudem. vrátila jsem ji do rodiny a teď má další dceru se simíkem ze sousedství. no a ta je duch po mámě Vysmátý ještě má Lady dospělou dceru s bývalým manželem, ze kterého se stal upír a zemřel na vyžíznění, což se stalo, když jsem byla v rodině na návštěvě s kamarádkou té dcery, za kterou jsem hrála. ta byla taky Maxis, mě baví za ty přednastavené rodiny hrát, většinou se jim ty osudy zajímavě zvrtnou Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty29/12/19, 04:23 pm

No teda, to je pěkně divoká rodinná historie Vysmátý fotky jsou boží!
Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty30/12/19, 01:13 pm

Ježkovy zraky, to jsou mi věci - dítě duch ??? To jsem ještě neviděla ! Čím nás hra ještě překvapí ?!
Návrat nahoru Goto down
Havranice
Simpařan
Simpařan
Havranice

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty30/12/19, 02:43 pm

ve trojkách mají duchové více možností, dá se za ně hrát a mohou se i množit. také mimozemšťané jsou super, ve dvojkách to byli vlastně normální simíci, ale tady nemusí spát, stačí tak po třech dnech 'obnovit sílu mysli', což je takový rituál, nebo mohou jíst kameny a tím získávají energii..
jinak dnes další překvápko ohledně překladu, když u batolete naskočila možnost 'zaútočit drápem'  Šokovaný to jsem se fakt lekla, co se bude dít.. nakonec to dobře dopadlo, ve dvojkách se ta akce myslím nazývala 'poškádlit', takové třepání rukou před mrňousem a pak drbání nebo šimrání na hrudníku Vysmátý ale překlad fakt neskutečnej..

Fotky z hraní TS3 TS3-W-2019-12-30-12-31-17-15
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty30/12/19, 04:30 pm

Ta tvoje rodinná historie by dala na román Vysmátý a dítě duch je také něco Vysmátý jinak zaútočit drápem Válím se smíchy Válím se smíchy šmarjá ta hra je opravdu úžasně přeložená Válím se smíchy
Návrat nahoru Goto down
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty04/01/20, 11:55 am

To jsou perličky..:D. Rodinná historie mě také pobavila, koukám, že se u toho vážně nenudíš. Vysmátý
Jinak ty překlady jsou něco, to se musí nechat. Válím se smíchy
Návrat nahoru Goto down
Havranice
Simpařan
Simpařan
Havranice

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty07/01/20, 05:07 pm

Janika31 napsal:
To jsou perličky..:D. Rodinná historie mě také pobavila, koukám, že se u toho vážně nenudíš. Vysmátý
...

a to jsem ještě nenainstalovala obludárium.. to bude teprve nářez Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
Havranice
Simpařan
Simpařan
Havranice

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty07/03/20, 09:02 am

tak mi to v ryze dámské domácnosti nečekaně zajiskřilo mezi holkama  Šokovaný to se mi ve trojkách ještě nestalo..

Fotky z hraní TS3 TS3-W-2020-03-06-17-25-04-17

jinak mi bohužel zmizelo dítě-duch, když jsem hrála za jinou domácnost  Plačící nemohu ji nikde najít a ostatní ji nemají na panelu známých simíků, pouze ve vzpomínkách.. trochu podezírám, že v tom má prsty Ling Wu, která se mezitím vypracovala na vrchol kariéry Lovec duchů  Aha

Fotky z hraní TS3 Screenshot-82

nevím, co znamená toto, jestli chytá do pusy kapky dešte?

Fotky z hraní TS3 Screenshot-84

tenhle panáček se mi sám od sebe objevil v postýlce.. mimino mělo potřebu společnosti, ale chůva nefungovala, tak možná něco jako sociální zajíček? (toho jsem milovala Láska )

Fotky z hraní TS3 Screenshot-75

tady už je Kim větší. Ling nemohla najít vhodného nápadníka, tak si vzala domů jednoho z lovených duchů, ale nakonec zůstali kamarádi a Ling se zamilovala do souseda Vysmátý Konrád jednou sám od sebe šel předčítat Kim před spaníma pak jí dal pusu na dobrou noc, to mě docela dostalo.

Fotky z hraní TS3 Screenshot-86
Fotky z hraní TS3 Screenshot-88laptop keyboard testing software

také nemáte rádi, když si někdo před vámi povídá a dělá, jakobyste tam ani nebyli?

Fotky z hraní TS3 Screenshot-89
Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty07/03/20, 05:50 pm

Kdyby mně přišel předčítat na dobrou noc tenhle duch a ještě mi chtěl dát polibek, tak zalezu pod peřinu a už nikdy nevylezu Vysmátý Vysmátý Ten panáček v postýlce je fakt zajímavý, že by si ho to mimčo třeba vysnilo ? Ale nejvíc mě stejně dostala ta poslední fotka, to je mi propletenec ! Vysmátý Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty08/03/20, 04:31 am

Super fotky! Vysmátý *THUMBS UP* i předchozí příspěvek „zaútočit drápem" Vysmátý
No ale z toho ducha by mě kleplo! Šokovaný v tom domě by mě už nikdo nikdy neviděl!

Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Fotky z hraní TS3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky z hraní TS3   Fotky z hraní TS3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Fotky z hraní TS3
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Fotky z hraní TS4
» Fotky z hraní TS2