| Hokusy pokusy od Lucisab | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Hokusy pokusy od Lucisab 09/02/20, 06:23 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Hokusy pokusy od Lucisab 09/02/20, 08:42 pm | |
| Nádherné! Nevím, co obdivovat dřív strašně mě zaujala ta zahrada a exteriér, ten růžový strom, lavičky, moc útulné posezení, kolo, cihly, je to překrásné. A potom zase interiér, jemné barevné ladění, moc příjemné! jedním slovem - jsi MISTR Jsem ráda, že sis založila TS4 téma a už teď je jasné, že i tady exceluješ Těším se moc na další domky. Snad někdo zkušený poradí i s tím focením - já jsem teď TS4 nehrála pár týdnů a nemám to tak dobře prozkoumané, tak si nepamatuju, jak mi šlo fotit. Což mi připomíná, že jsem zapomněla dát fotky na fórum, i když je to takový první pokus Jen vím, že hned po nainstalování jsem si zapnula kameru jako v TS3 v nastavení, protože mě iritovalo scrollování a popojíždění myší, na které jsem nebyla zvyklá. Jen jsem asi nefotila až tak miniaturní místnosti, tak nevím, jestli tohle řešení pomůže nebo ne. A potom klasicky tabulátor a stejný způsob focení a klávesy jako v TS2, jestli se nepletu. |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Hokusy pokusy od Lucisab 09/02/20, 08:49 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Hokusy pokusy od Lucisab 09/02/20, 08:57 pm | |
| Hrozně moc děkuji za tak krásná slova, holky úplně se tady červenám Hello, už se moc těším na tvoje fotky i domky, jistě budou stejně výjimečné jako všechno na co sáhneš v TS2 Jinak popravdě já jsem si na tu kameru v TS4 nějak zvykla je pravda, že kvůli některým věcem zapínám i tu z TS3, ale jinak jednu hlavně na tu z TS4, která mi sice dost vadila, ale potom mi nějak přestala překážet jinak naštěstí pořád funguje tabulátor a podobné klávesy jako v TS2, akorát jsem pořád nepřišla na to jak v se v režimu tabulátoru dostanu až k zemi, nahoru to jde pořád stejnou klávesou, ale dolů už ne... většinou tak kombinuji kameru z TS3 a potom tabulátor, ale jsem si jistá, že to musí jít i jinak za každou radu budu také moc ráda |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Hokusy pokusy od Lucisab 10/02/20, 05:37 am | |
| Tady jsou klávesy na focení v TS4, snad to pomůže. • [tab] key = “Free Camera Mode” • [w, a, s, d, q, e] = Moves your camera • [z & x] = Zoom • [ctrl] + [5, 6, 7, 8, or 9] = Saves your camera positions • [5, 6, 7, 8, or 9] = Recalls your saved positions • [c] = captures and saves a screenshot |
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Hokusy pokusy od Lucisab 10/02/20, 06:31 pm | |
| Krásný!!!
Jinak opravdu doporučuju naučit se s tou z TS3, protože ta z TS4 z nějakého důvodu "neumí" některé pohyby, nebo jak to napsat.
Fotím takto:
- dám "TAB" - najedu si WASD tlačítky/pohybem myši kam potřebuju, Q pak posune kameru lehce dolů a E lehce nahoru - zmáčknu C (screenshot, uloží se v dokumentech)
v úzkých prostorách atd.: - dám "TAB" - najedu si kam potřebuju (nevadí, že nic nevidím) a kolečkem myši si "oddálím" pohled (takže se tam vejde třeba celá koupelna) - zmáčknu C
Když chci hodně k zemi v modu s TAB, tak stačí dát kameru do ptačí perspektivy a držet W, až jsi úplně na zemi a potom pohybem myší si dáš pohled jak potřebuješ.
Pak si ještě udělám reklamu s návodem na nějaké základní tipy :D https://www.youtube.com/watch?v=oj6zUfDpPOs |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Hokusy pokusy od Lucisab 19/06/20, 09:01 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Hokusy pokusy od Lucisab 20/06/20, 07:02 am | |
| Nádherný dům, mně se strašně moc líbí! Hodně dělá i to barevné ladění v interiéru, ty barvy působí tak příjemně a pozitivně simům se tam bude krásně bydlet to bude zase těžké hodnocení. Opravdu krásná práce! |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Hokusy pokusy od Lucisab 21/06/20, 03:11 pm | |
| Díky Hello |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Hokusy pokusy od Lucisab 25/06/20, 02:01 pm | |
| |