| Staveniště od Lucisab | |
|
+7Shina Janika31 Věrka Veverka Ludmila Fidgety Hellohello Lucisab 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Staveniště od Lucisab 12/12/17, 05:55 pm | |
|
Naposledy upravil Lucisab dne 12/04/18, 05:59 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 12/12/17, 07:22 pm | |
| Moc hezký! Tenhle domek si moc dobře pamatuju líbí se mi ta garáž zabudovaná do domu na úrovni sklepa i ten vtipný stojan na WC papír |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 12/12/17, 08:59 pm | |
| Jé, ten si taky vybavuju, moc se mi líbí to zasazení do terénu. A celkově je moc povedený _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 12/12/17, 09:33 pm | |
| Jéje, to je fakt zajímavé, že obrázky z této soutěže máme zřejmě všichni. Domek je moc pěkný, splňoval zadání, mě asi nejvíc pobavily ty hodiny na terase u grilu. |
|
| |
Věrka Veverka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 21. 11. 17
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 13/12/17, 06:32 am | |
| Taky si ten domek pamatuji. Moc se mi líbila kombinace červeno černé v obývacím pokoji. V dětském pokoji mělo být hodně kytiček a to je tam taky parádně vidět. Povedené dílečko. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 13/12/17, 11:52 pm | |
| Moc děkuji za hezké komentáře |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 16/12/17, 04:55 pm | |
|
Naposledy upravil Lucisab dne 12/04/18, 06:03 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 27/12/17, 04:39 pm | |
| Tak jsem se konečně dostala k postnutí mého soutěžního vánočního domu Nejvíce jsem se zaměřila na interiér V domku bydlí rodinka Horáčkových Paní domu má nejraději červenou barvu, takže je většina domu laděna do této barvy Exteriér Paní domu má slabost pro různobarevné polštářky takže se na masivní rohové pohovce povaluje hned několik různých podušek. Gauč je naopak výběrem jejího chotě, který má velkou rodinu, kterou rád zve na různé večírky apod. Pracovna je takové malé útočiště pro pána domu, kde se může v poklidu věnovat svému "podnikání". Nahoře na poličce jsou k vidění dárky pro vzdálené Filipovi příbuzné, kteří se vrátí až po Vánocích Kuchyň je naopak rájem jeho ženy, která je nadaná cukrářka Ložnice Koupelna Půdorys A teď už něco o pánech domu Tady máme Filipa Horáčka Filip měl v letošním roce velkou smůlu, protože mu zkrachovalo podnikání v malé moštárně, takže je až do této chvíle relativně nazaměstnaný. Nejčastěji ho můžeme vidět s novinami v ruce, kde si zakroužkovává nejzajímavější inzeráty. Vzhledem k nedostatku peněz byli nucení mladí manželé opustit svůj původní byt a nastěhovat se do malého domku na konci města, který Filip podědil po vzdálené tetě. Nyní se Filip aktivně věnuje finančnímu poradenství po internetu, které mu vynáší alespoň nějaký ten simoleon Ani Jana Horáčková neměla letos na růžích ustláno. Dohromady ji vyhodily ze čtyřech míst kvůli její "přehnané" aktivitě. Jana je totiž experimentální cukrářka, která ráda vyvíjí neznámé chutě pro zákusky. Takže když v poslední práci upekla dort s příchutí kyselých okurek a špetky čokolády pro jednoho významného zákazníka, měla vyhoz na hodinu. Jana je zdrcená z toho, že nikdo nechápe její umění. Nyní pracuje v jednom bistru jako číšnice a doma nadále vyvíjí nové cukrářské pochutiny v naději, že se přeci jen najde někdo kdo ocení její talent Filip se snaží mít pro její vášeň pochopení, i když občas mu dělá potíže sníst sardinkové kremrole Ale i přese všechny jejich rozdíly se tihle dva jednoduše zbožňují Každopádně si letos mladý pár nad miskami česnekovo-vanilkového pudingu slíbili, že příští rok bude jistě mnohem lepší než ten letošní
Naposledy upravil Lucisab dne 12/04/18, 06:09 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 27/12/17, 08:56 pm | |
| Ani nevím, proč jsem se nevyjádřila k Tvému předchozímu domku ze soutěže s nejmenším půdorysem - zajímavá stavbička, pěkně vybavená, jen se mi k němu nehodilo to sloupoví kolem. Současný soutěžní domek vypadá velmi dobře, oceňuji i vtipný popis a sympatický ohoz rodinky ! |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 27/12/17, 09:28 pm | |
| Krásný domek, ale víc si nechám k soutěži Každopádně ten popis je boží, sardinkové kremrole mě rozsekaly Ale asi ani já bych si nepochutnala, takže oceňuji Filipovu statečnost, je hezké, že se snaží svoji milou ženu podpořit _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 29/12/17, 05:26 am | |
| Moc pěkný dům! Líbí se mi moc i ti hezcí simové a vtipný příběh při čtení nahoře u fotek kuchyně jsem si říkala - simka je cukrářka, tak to se budou na Vánoce mít. Ale obávám se, že ani já nebudu patřit k těm, kdo by mohli ocenit dort s příchutí okurek nebo sardinkové kremrole takže do nového roku přeju Filipovi novou práci a Janě, aby tolik neexperimentovala s novými chutěmi když dort, tak raději celočokoládový ale co my víme, třeba jednou vytvoří něco nového a moc dobrého |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 30/12/17, 03:48 pm | |
| Moc děkuji za hezké komentáře no myslím, že Jana se svého experimentování určitě nevzdá, aspoň prozatím možná, že se něco změní až budou mít děti takže do té doby by si Filip určitě rád vypůjčil Fidgetina Santu, aby mu pomáhal s "dobrotami" (jen těžko říct, zda by to vůbec ten pes chtěl ) |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 23/01/18, 07:23 pm | |
| Soutěžní domek podle stránky: https://www.houseplans.com/plan/2026-square-feet-2-bedroom-2-bathroom-0-garage-bungalow-craftsman-contemporary-southern-40368 Vítám vás v domově rodiny Montgomery, která se skládá z Benjamina, Margaret a jejich malého Jamieho Všichni v rodince jsou zapálení do vědy a možná právě kvůli tomu je jejich dům za nepochopitelných důvodů obsazen trpaslíky (tam kde se mi nevešel skutečný trpaslík, tak tam je alespoň obraz ). Interiér je laděn do chladnějších barev. Rodinka má ráda soukromí proto je dům zasazen do velkého množství zeleně Na zahradě lze najít i místo pro posezení, kde nejvíce času tráví malý Jamie, který napjatě sleduje dění v sousedství (zoufale se snaží nachytat nějakého traslíka, který by kráčel k jejich domu ) A dokonce tu můžeme najít i stroj na počasí, který sestrojila Margaret a ke kterému se občas chová jako kdyby byl členem rodiny Za domem nesmí chybět velký dalekohled Zahradu jsem udělala až úplně nakonec proto je domek na nočních fotkách zachycený bez ní A vzadu chybí zadní dveře, protože se moji simíci zbláznili a místo hlavních dveří u silnice používali zásadně tyhle dveře Pořád mi obcházeli celý dům, takže jsem to vyřešila tím, že jsem je dala pryč a pak najednou byli schopní používat hlavní vchod a obcházet stůl v jídelně Jen pro zajímavost domek v zimě po těch schodech bych nechtěla chodit V hlavní chodbě je k vidění jeden z trpaslíků a stěny jsou ozdobeny několika rodinnými fotografiemi Ložnice Koupelna rodičů Šatna rodičů Prádelna Pokoj Jamieho Koupelna Jamieho Šatna Jamieho Jídelna Kuchyně Obývací pokoj, kde je k vidění i rotoped, na kterém nikdo nikdy nejel Benjamin ho dostal od svého mladšího bratra Davida, který si myslel, že ho tak přiměje dělat něco jiného než jen "čučet" na hvězdy (ale to ještě chudák nevěděl, že Benjamin se rád dívá nejenom na hvězdy ) Půdorys A tady máme členy rodinky Hlavou rodiny je Benjamin, který je poněkud flegmatický, takže ho hned tak něco nerozhodí a to ani nepořádek, který za sebou stále někde zanechává a dohání tak svoji ženu k šílenství Jeho největší vášní jsou hvězdy, kterým se věnuje prakticky každou noc (co kdyby přeci jen spatřil tolik vytoužené ufo?) Trpaslíci jsou vlastně to jediné co ho dokáže bezpečně rozhodit Každý den se je pokouší vyhnat, jenže jen co jednoho vyhodí oknem tak druhý přijde dveřmi Ale nemyslete si, že se Benjamin věnuje jen svým hvězdám, rodině a trpaslíkům jeho dalším koníčkem jsou ženy, což mu přivodilo potíže v rodině, zvláště když se to dozvěděla jeho žena a tak u nich zavládla tichá domácnost Ale zpátky k představování paní domu je Margaret, která se svojí čistotnou a puntičkářskou povahou dohání k šílenství jak svého muže tak i syna, který je celý po otci Stejně jako ostatní v rodině je i ona velká vědkyně, která by chtěla v budoucnu vytvořit lék, který by vymýtil všechny nemoce Margaret má však i jinou temnou stránku, která se probudila ve chvíli kdy se dozvěděla, že ji její manžel podvádí. Neváhala proto v noci zaměřit tolik nenáviděnou sousedku a osobně ji seškvařila strojem na počasí (aneb nikdy se nepokoušejte naštvat vědkyni ) Posledním členem rodiny je malý Jamie , který se ve svém pokoji pokouší sestavit skutečnou raketu Tajně přitom sní, že ho jednou vezmou rodiče do vesmíru Mimo jiné je hluboce přesvědčený, že všechny věci v domě jsou živé, takže napjatě pozoruje každý předmět co mu přijde podezřelý včetně jeho vlastního robota na hraní Nejvíce ho však dráždí trpaslíci, které neváhá pozorovat dokonce i v noci, v naději, že je uvidí se hýbat jenže zatím vyhrávají trpaslíci, protože náš malý vědec ani jednou nedokázal vydržet vzhůru až do rána Díky svému honu na trpaslíky si ani nevšiml, že jsou jeho rodiče rozhádaní, takže mu pak ani nepřišlo zvláštní, když se nakonec smířili (což mělo na vině především Margaretina odplata a fakt, že s Benjaminem čeká miminko ) Takže nakonec je rodinka zase spokojená
Naposledy upravil Lucisab dne 12/04/18, 06:17 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 24/01/18, 11:02 pm | |
| Z celé rodinky mě osobně nejvíc zaujal malý Jamie - ten jeho zkoumavý kukuč a jak zmoženě chrní na gauči, s žárlivou paní domu ani se záletným Benjaminem bych se asi setkat nechtěla Domeček je taky pěkný, tradičně se víc vyjádřím v soutěžním hodnocení. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 27/01/18, 05:15 pm | |
| Je pravda, že mám asi taky raději Jamieho na jeho rodičích mě dost často rozčilovala jejich netečnost (například dát je dohromady byla přímo katastrofa a to mají dva blesky :]:->: ), někdy to vypadalo, že snad ani nejsou spolu a to se znají od vysoké Benjamin má další dva bratry a je pravda, že z nich mám nejraději právě nejmladšího Davida (ten který mu dal ten rotoped). Ten je totiž narozdíl od těch dvou starších takový hrozně milý (a to se narodil omylem) a to jsem původně zamýšlela z něj udělat záletníka a Benjamin měl být ten hrozně chytrý a poctivý starší bratr no jo jenže člověk myslí a hra mění |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| |
| |
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 14/02/18, 03:33 pm | |
| Krásné domečky Ten vánoční je opravdu kouzelný! A musím ocenit jednu věc. Jak dokážeš u každého domku využít jiný styl. Mně se dost často stává, že si oblíbím pár objektů a kombinací a ty potom používám pořád dokola. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 14/02/18, 10:00 pm | |
| Jéé moc děkuji za hezké komentáře popravdě, když stavím tak nikdy moc nepřemýšlím v jakém stylu domek vybavím, většinou to u mě přijde tak nějak nárazově například tím, že najdu nějaký pěkný gauč a podle něj to postavím |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 15/02/18, 04:35 am | |
| Krásný domek ten příběh mě dostal - docela hororový, hlavně tedy ta vědkyně a její vražda pomocí stroje na počasí, ta milá tvář klame no a Jamie je úžasný taky jsem si ho oblíbila nejvíc. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 03/03/18, 02:57 pm | |
|
Naposledy upravil Lucisab dne 12/04/18, 06:21 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 03/03/18, 04:37 pm | |
| Teeda Parádní domek. Já mám hrozný problém stavět takovéhle vele-domky. Moc se mi líbí to provedení altánku. A interiér je také špičkový. |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 03/03/18, 07:47 pm | |
| Juu, ten si pamatuju Taky mám problém stavět tak velké domy, a je fakt, že tento mi už tehdy přišel vhodnější spíš jako svatební pozemek, než rodinný dům, ale jinak krásný _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 04/03/18, 05:26 am | |
| Tak to je opravdu velký dar moc hezky zpracovaný domek,musel dát hodně práce. Taky mám raději stavění malých domů, ale moc ráda si prohlížím velké domy, které postavil někdo jiný při prvním pohledu na venkovní fotky jsem si taky myslela, že jde o obecní pozemek (asi podle toho bludiště), ale pak jsem viděla další fotky interiéru a přečetla popis. Moc hezké dílo! |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 07/03/18, 09:13 pm | |
| Moc děkuji za milé komentáře No a to jsem dříve stavěla ještě větší domy Kdysi jsem postavila obrovský obchodní dům s výtahy a záchody jsem umístila do druhého patra vždycky byl problém simíky dostat na wc včas, protože nahoru cestovali celou věčnost |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 08/03/18, 05:28 am | |
| To mi připomnělo tu scénu s Homerem Simpsonem, kdy byl v New Yorku a chtělo se mu na záchod, tak cestoval celou věčnost až na vršek mrakodrapu č. 1, kde byl záchod mimo provoz a pak zase celou cestu až dolů a do mrakodrapu č. 2, kde konečně našel WC ozval se z tama povzdech úlevy. Chudáci simové - těm trvá extra dlouho se dostat z jednoho bodu do druhého |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab | |
| |
|
| |
| Staveniště od Lucisab | |
|