|
| Stavební výzva „Dům pro Hellohello" | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 17/07/18, 05:36 am | |
| Při příležitosti mých narozenin zakládám výzvu k postavení domu pro mě Díky za to, že byl zájem - strašně se těším a jsem zvědavá, jaký dům postavíte! Stavební výzva „Dům pro Hellohello"
- přízemní dům (ne čtvercový nebo obdélníkový půdorys, chtěla bych něco členitějšího)
- moderní útulný styl (klidně něco ve stylu IKEA)
- kuchyň + jídelna propojená s obývákem, kde nesmí chybět pohodlná sedačka a knížky
- další místnosti: ložnice, koupelna + 1 další místnost, kterou můžete vybavit libovolně
- v domě musí být počítač, ať mám kde hrát Sims
- světlé barvy a svěží barvy (mám ráda bílou, modrou, šťavnatou zeleň, žlutou, můžou být i pastelové barvy, klidně i nějaká výrazná, ale ať výsledek nepůsobí tmavě)
- podlaha světlé dřevo / koberec / kachličky - dle typu místnosti
- zahrada: malý bazén, pohodlné posezení, hodně květin / bylinek
- jestli přidáte místečko pro pejska nebo jiná zvířata, budu moc ráda
- downloady povoleny, finance neomezeny
- zbytek nechávám na vás - fantazii se meze nekladou
Už se moc těším! |
| | | Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 18/07/18, 08:11 pm | |
| Takže, Hellohello, předně ti přeji VŠECHNO NEJLEPŠÍ k narozeninám, a doufám, žes je náležitě oslavila (oslavíš) Přicházím se svým domečkem pro tebe. Počasí nám trošku nepřálo, dva dny pršelo, a když už konečně přestalo, tak bylo trošku zamračeně. Navíc byla i bouřka a blesk tak trochu seškvařil židličku u bazénu, čehož jsem si všimla až na fotkách, původně byla bílá, chuděra Domeček jsem se snažila postavit tak, jak většinou ráda stavíš, a jak jsi zadala. Moderně, ale útulně a příjemně. Najdeš tam hodně bílé, nějakou tu pastelovou modrou a zelenou. Rozbila jsem to oranžovo-hnědou (na dveřích, podlaze, kuchyňské lince a pár detailech) a šedou, aby to dodalo celkovému dojmu na hloubce. Také je vyzdoben narozeninově Posezeníčko na terase Skleněná střecha do obývací části Soukromá teráska z ložnicové koupelny Vchod Vstup Obývací část Kuchyňská/jídelní část (s čičinkou Taco Bell ) Ložnice Soukromá koupelna z ložnice Malinkatá pracovna na hraní Simíků Tělocvična Koupelna pro všechny A na závěr půdorys |
| | | Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 19/07/18, 05:08 am | |
| To je úžasné, Kolikokoli! Vyrazilo mi to dech, až takové luxusní sídlo jsem teda nečekala! Je to nádhera, moc moc děkuju za dům i za přání a že ses pustila do téhle krásné stavby - doufám, že sis stavění užila, stejně jako já prohlížení fotek Je to krásný dům, plný zajímavých a pěkně vybavených zákoutí Ani neumím říct, co se mi líbí nejvíc, každé to místo je něčím speciální, ať už je to venek, prosklená střecha, střešní zahrada, zajímavě řešené terasy, nebo samotný interiér, který je moc příjemný - líbí se mi úplně všechno. A samozřejmě Taco Bell Každá fotka stojí za to. Díky moc! EDIT: Teď jsem to ukázala mamce a nemohla se vynadívat „Škoda, že to není doopravdy naše" |
| | | NekoMH Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 57 Join date : 13. 06. 18 Location : Praha
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 28/07/18, 08:02 pm | |
| Kolikokoli jak jinak, domeček se ti opravdu povedl! Jinak Hellohello, přiznám se že domeček pro Tebe už mám. Jen, díky rozehrané hře je teď nevyfotitelný. Začala mi zima a on tak trochu zaniká. Ale slibuji, že hned jak se přes tohle tmavé období dostanu postnu fotky. Moc se těším na tvou reakci. |
| | | NekoMH Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 57 Join date : 13. 06. 18 Location : Praha
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 11/08/18, 04:39 pm | |
| Opožděně, všechno nejlepší Hellohello! Dnes jsem se (konečně) dostala k tomu nafotit Tvůj dárek. Doufám, že se Ti bude líbit. Snažila jsem se aby odpovídal Tvému stavebnímu stylu. (inspirovala jsem se Tvými domy, proto je hlavní barvou modrá). |
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 12/08/18, 06:49 pm | |
| Jéééééé, Neko, to je překvapení! Moc děkuju, že ses pustila do stavby domku, taky oceňuju, žes dokonce procházela moje téma. Výsledek je prostě nádherný! Moc se ti to povedlo, nemůžu se vynadívat. Je opravdu inspirativní, hodně se mi líbí ložnice, venkovní terasa, šachový stolek, malířský stojan každý koutek je něčím zajímavý. A dokonce je tam místo pro tolik zvířat fakt úžasné, ještě jednou děkuju! Mám z toho obrovskou radost |
| | | Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 26/08/18, 04:22 pm | |
| Tak jsem taky konečně dokončila domek k tvým narozeninám takže ti dodatečně přeji všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky a spoustu splněných přání doufám, že se ti domek ode mě bude líbit (já jsem nespokojená především s příliš vysokými komíny, ale to se mi bohužel nepodařilo snížit, ať jsem dělala, co jsem dělala ) Předsíň Netuším, jestli máš řidičák, ale snad nevadí, že jsem ti do domku pořídila i garáž s autem Obývací pokoj propojený s kuchyní, ve které nesmějí chybět misky pro kočičku Belinku Vzhledem k tomu, že jsi říkala, že ráda čteš, říkala jsem si že ti nadělím spoustu regálů na knihy vím z vlastní zkušenosti, že místa na knížky není nikdy dost, respektive je ho pořád málo Koupelna Pracovna Ložnice Zahrada, kde nechybí posezení, gril a ani bazén Domek v noci Půdorys |
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 26/08/18, 07:34 pm | |
| Jéé, děkuju mooooccccc nečekala jsem, že by tu ještě něco dalšího mohlo přibýt, udělalo mi to velkou radost! Je to moc krásný domek s pěknou zahrádkou, líbí se mi hodně posezení a bazén. Taky koupelna, plno regálů na knížky.. vlastně vše. Tam se mi bude bydlet perfektně Celkově je opravdu příjemný, teď si jdu všechny fotky prohlídnout znova a do detailu Děkuju, že sis na dům udělala čas a věnovala tolik práce, je moc krásný P.S. ty komíny se dají snížit jen tak, že se smažou pomocí moveobjects on po částech, ale pak tam chybí ten vršek. Takže to není dokonalé řešení. Já občas komíny obestavím půlzdí, ale pak bývají dost tlusté (1x2 čtverečky) |
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 25/09/18, 10:18 pm | |
| |
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 29/09/18, 11:17 am | |
| Jé, Ludmi, nečekala jsem, že se ještě někdo přidá - moc děkuju, že sis udělala čas a postavila mi tak krásný domeček! *4YOU*A líbí se mi hrozně moc, je pěkně světlý, líbí se mi použité barvy. Přesně jsi vystihla tu zelenou v koupelně. Zařízení domu se ti moc povedlo, vše na mě působí útulně a mile. Krása :*BRAVO*:líbí se mi tvůj styl, je nezaměnitelný. Ještě jednou moc děkuju! |
| | | visty Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 151 Join date : 02. 12. 20 Location : Česká Lípa
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 21/01/21, 12:13 pm | |
| Pěkné stavbičky Zkusila bych to taky. Pak bych jela postupně nahoru k dalším výzvám |
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 21/01/21, 01:05 pm | |
| @Visty - Tak to je super, budu moc ráda, když se do toho pustíš Znovu jsem si prohlídla tyhle starší domky a jsou nádherné. Ještě jednou všem děkuju, že jste se zúčastnili. |
| | | visty Simpařan
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 22/01/21, 01:02 pm | |
| |
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 22/01/21, 01:16 pm | |
| Fíha, tak rychle jsem to nečekala! A zase jsem úplně unešená výsledkem - je to překrásný dům, strašně moc se mi líbí! A ta zahrada je bomba. Opravdu nádhera, hned se chci stěhovat! Jsi mistr ve stavění a pro moderní styl máš taky cit, nejen pro klasické a majestátní stavby. Děkuju za krásný domek Asi bych musela mezi všemi těmi domky pendlovat sem a tam Všechny se moc povedly. |
| | | visty Simpařan
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 25/01/21, 08:55 pm | |
| Jsem moc ráda, že se ti líbil. Pro mě to bylo vcelku náročné, protože nejsem zvyklá stavět moderní domy a musela jsem hodně improvizovat :) |
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 26/01/21, 01:28 pm | |
| Právě proto to obdivuju snad ještě víc. Je to nádherný dům a improvizace dopadla na jedničku s hvězdičkou Je to mistrovské dílo a moc se mi líbí i to prostředí, domy v sousedství. A celkově barvy, zahrada, všechno. Všechny domky jsou moc povedené a jsem hrozně ráda, že se do nich pustilo tolik lidí, dokonce i ty, visty, po tak dlouhé době ještě jednou děkuju! |
| | | visty Simpařan
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" 26/01/21, 07:32 pm | |
| HelloHello Jsi moc milá |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Stavební výzva „Dům pro Hellohello" | |
| |
| | | | Stavební výzva „Dům pro Hellohello" | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru