| Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" | |
|
+3Hellohello Kolikokoli Ludmila 7 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 20/08/18, 08:34 pm | |
| Děkuji Fidgety za odsouhlasení rychlé odsouhlasení pravidel, můžu tedy vyhlásit svou výzvu. Pprotože se blíží moje narozeniny (ani nechtějte vědět kolikáté ), dovolila bych si požádat o nějaký ten domeček pro mou maličkost : - postavte mi, prosím, přízemní domek, praktický s jemným nádechem romatiky a historie (však všichni znáte mé koníčky ) - na půdorysu nezáleží, jen k životu nepotřebuji krb, bazén a gril - místnosti : - předsíň na přezutí, odložení kabátu a zkontrolování vzhledu před odchodem do práce - kuchyň s klasickým jídelním koutem a dveřmi do zahrady - obývák, kde bych při sledování televize mohla v klidu háčkovat či plést, nebo v odděleném koutku s počítačem pracovat či pařit Simíky, a taky se vzdělávat nebo hrát na klavír - ložnici pro dva (i tam může být knihovna a dveře do zahrady) - a samozřejmě taky koupelnu s WC - materiály - na podlahu mám nejradši dřevo, na fasádu cihly - barvy - jemné pastelové, ale mám ráda i fialovou, červenou a zelenou (jen prosím nepřehnat) - co se týká zahrady - miluji růže, ale taky čerstvou zeleninu a ovoce , líbilo by se mi i nějaké zákoutí s posezením a jezírkem ... - downloady a finance neomezeny a komu se tam vejde i nějaká kočička, bude mít u mě palec hore Snad to nebude moc obtížné, na času mi taky moc nezáleží, však slavit budu až příští týden. Už teď jsem ale zvědavá na vaše díla ! |
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 21/08/18, 02:57 pm | |
| Krásné zadání, Ludmi! pokusím se domek postavit co nejdřív, jak to půjde. Předběžně ti přeju všechno nejlepší k narozeninám |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 21/08/18, 05:45 pm | |
| Musím se přidat k ostatním taky se už moc těším až se do tvého domku pustím |
|
| |
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 22/08/18, 12:05 am | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 22/08/18, 08:46 pm | |
| Jé, děkuji mockrát, Kolikokoli, tak rychlou reakci jsem ani nečekala ! Je to krásné dílko,přesně podle mých představ a pokynů Jen by mě ještě zajímalo, cos mi to vlastně zasadila na té zahrádce, škoda, že to nestačilo povyrůst - doma nám totiž takřka všechno uschlo ... |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 26/08/18, 07:23 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 26/08/18, 08:58 pm | |
| Velmi pěkné bydlení jsi mi vybudovala, Hellohello, děkuji i Tobě ! Ty odrazy na jezírku jsou zajímavé, to jsem ještě nikdy neviděla, to okolí domku se Ti moc povedlo ! Tu koupelnu by si snad přála každá jen trošku romantická ženská duše A co teprve ten krásný obývák s klavírem |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 02/09/18, 09:29 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 02/09/18, 10:31 pm | |
| Děkuji Ti, Lucisab, ta zahrada s altánkem se Ti fakt moc povedla, i ta ložnice ! I některé downloady jsou moc zajímavé, třeba ta zasklená knihovna nebo dveře na zahradu ! |
|
| |
NekoMH Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 57 Join date : 13. 06. 18 Location : Praha
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 23/09/18, 10:16 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 24/09/18, 10:43 pm | |
| Díky, NekoMH za pěkné bydlení, líbí se mi hlavně ty závěsy, a taky obývák A co se mých koníčků týká, stačilo mrknout do diskuse "Kdo jsme v reálném světě" hned na začátek |
|
| |
NekoMH Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 57 Join date : 13. 06. 18 Location : Praha
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 25/09/18, 10:19 am | |
| Jsem ráda, že se Ti libí. Popravdě jsem netušila, že zde taková diskuze existuje. Děkuji tedy za tip, brzy se tam zajdu podívat. |
|
| |
visty Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 151 Join date : 02. 12. 20 Location : Česká Lípa
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 20/01/21, 07:56 pm | |
| Vím, že to již staršího data, ale chci se zeptat, zda-li bych ještě mohla přidávat do výzvy ? |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 20/01/21, 08:18 pm | |
| - visty napsal:
- Vím, že to již staršího data, ale chci se zeptat, zda-li bych ještě mohla přidávat do výzvy ?
Já si myslím, že tyto výzvy mají sloužit hlavně jako inspirace pro stavění. Takže pokud se necháš inspirovat zadáním kterékoli, klidně přidávej _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
visty Simpařan
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 20/01/21, 08:23 pm | |
| Díky za reakci @Fidgety. Určitě to projdu a promyslím |
|
| |
visty Simpařan
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 25/01/21, 08:52 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
| |
| |
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 26/01/21, 09:47 am | |
| To je krása, takový palác |
|
| |
visty Simpařan
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 26/01/21, 01:02 pm | |
| Další stavba od tebe, která mi doslova vyrazila dech. To je nádherné sídlo! Všechno je tak krásně sladěné, přitom říkáš, že je to maxis-only, to je opravdu kumšt to takto dát dohromady a vytvořit tak krásnou stavbu (prostě vládneš všem stylům, i moderní domek pro mě se ti hrozně moc podařil). Tady by se simince Ludmile bydlelo jedna radost Je to opravdu špičkové dílo |
|
| |
visty Simpařan
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" 26/01/21, 07:34 pm | |
| Juj, to jsem nečekala, že to bude mít ohlas. No samozřejmě jsem ráda A nikdo si nevšiml, že mi zmizelo z koupelny zrcadlo Zase chyba ve focení v TAB |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" | |
| |
|
| |
| Stavební výzva "Dům pro Ludmilu" | |
|