|
| Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 30/06/19, 03:00 pm | |
| Pokusila jsem se sepsat, jak bych si představovala rodinný dům pro naši rodinku a nějak jsem se zase rozjela Doufám tedy, že nejsem moc náročná, ale v zásadě jde opravdu o normální dům pro čtyřčlennou rodinu! Rodinný domek pro FidgetyAktuálně žijeme v bytě, ale dlouhodobě tu zůstat nechceme – toužíme po domečku s aspoň menší zahradou, kde bychom mohli bez starostí vypustit děti. A jak by měl náš dům vypadat? Prostě obyčejný rodinný dům, nic moc velkého – to platí pro dům i zahradu (než trávit čas úklidem a péčí o trávník a rostliny, raději se chceme věnovat jiným společným aktivitám). Dům by měl mít dispozici 5+kk s garáží: -> V přízemí by se kromě hlavního obytného prostoru s kuchyňským koutem mělo najít místo na pracovnu, kde bych se mohla zašít a šít (šicí stroj je hlučný, takže do patra ji nechceme), a ve které může přespat i příležitostná návštěva. Nesmí chybět úložný prostor na látky a další šicí potřeby. Dole musí být aspoň toaleta, ideálně ale i sprchový kout, a technická místnost pro pračku a sušičku (může být součástí spodní koupelny). -> V patře pak logicky půjde o ložnici, ideálně s šatnou (nebo velkou vestavnou skříní, která ale působí nenápadně), a dva dětské pokoje pro holčičky. Mladší je ještě miminko a moc zálib tedy nemá. Starší půjde do školky, stará se o svoje panenky a plyšáčky, ráda maluje a vaří (ve velké kuchyni i ve své kuchyňce), a miluje knížky. Samozřejmě i nahoře je koupelna (WC, sprcha, vana). -> Do garáže se musí vejít nejen auto, ale i jízdní kola, a nejlépe i nějaké police na všechno možné harampádí. -> Za domem by určitě měl být kousek rovného trávníku, s nějakým vyžitím pro děti (písek, houpačka, bazének). Žádné velké pěstování neplánujeme, max. menší záhonek s malinami, jahodami a nějakou bylinkou. Nesmí chybět terasa s posezením na oblíbené grilování. Od sousedů by měla být alespoň částečně chráněna plotem – dřevěným, tújemi nebo něčím na pohled pěkným, ale zajišťujícím soukromí. Barvy nechám víceméně na vás. Spíš by ale měly doplňovat jinak světlý interiér, nechceme žádnou divočinu – naopak, doma chceme příjemně relaxovat. Určitě se nebráníme dřevěným dekorům (ba naopak), kde je možné volit i tmavší odstíny. Dětské pokoje mohou být ryze holčičí – opět ale spíše v jemnějších, až pastelových barvách. Styl domu a zařízení by mě být spíše moderní, nikoli však strohý a chladný, ale útulný. V dětských pokojích může mít nábytek trochu romantičtější (princeznovský) nádech. ------------------------------------------------------------------ Budu ráda, pokud vás obyčejný dům zaujme, a těším se na vaše výtvory - tím spíš, že aktuálně sama na stavění nemám čas, budu hltat aspoň stavby vás ostatních (nejen podle této výzvy, ale i v soutěžích nebo vašich vláknech ) _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 30/06/19, 10:39 pm | |
| Páni! Už se moc těším až se do toho pustím! akorát doufám, že nebude vadit, že ti tam pravděpodobně nebudu moci dát pračku a sušičku, protože moje hra se prozatím nespřátelila s žádným takovým zařízením (nikdy se mi zatím žádná pračka a sušička ve hře nezobrazila a to jsem už stahovalo kde co ), takže budu trochu improvizovat... a kdo ví, třeba se i konečně odvážím s tvým domkem stavět i v TS4 každopádně se už hrozně moc těším už brzy budu mít dovolenou, takže se na to hned vrhnu |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 01/07/19, 12:22 pm | |
| Juu, super, budu se těšit A samozřejmě, pračka a sušička jen, pokud to jde, když není, tak holt budeme prát ve vaně :-D _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 08/07/19, 04:42 pm | |
| Tak jsem to konečně dokončila popravdě jsem si u stavby pěkně odpočinula a taky jsem díky ní vyzkoušela jeden zapomenutý download! Takže díky němu nebudeš muset prát ve vaně! Oficiálně mohu říct, že moje hra nyní vlastní svoji úplně první pračku, která se načetla (škoda, že už nemohu poděkovat autorce, která ji úspěšně překonvertovala z TS4 ) Ze všech sil jsem se snažila dodržet pravidla, která jsi zadala (jen doufám, že nevadí, že jsem ti k domu pořídila pár květin... ) Takže bych ti chtěla tímto popřát dodatečně k narozeninám hodně štěstí, zdraví, spokojenosti, lásky, klidu a pohody ať se ti splní vše co si přeješ, holčičky ti rostou jako z vody a dělají ti jen samou radost ať se ti daří na co sáhneš a také, aby jsi měla pořád tak ráda naše krásné forum, které by bez tebe prostě neexistovalo zkrátka aby jsi měla pořád stejně ráda simíky jako nyní Domek není úplně čistou modernou, snažila jsem se mu dodat ještě malinko jiný ráz, aby působil jako když v něm žije čtyřčlenná rodina V obývacím pokoji propojeném s kuchyňským koutem a jídelnou je k vidění i malý stolek na kreslení pro malé holčičky zároveň je zde i vstup na zahradu Garáž, kde tě budu muset poprosit o trochu fantazie kvůli kolům... popravdě jsem si stáhla jedno pěkné kolo, ale nezjevilo se mi ve hře... a abych pravdu řekla, už jsem byla tak stavebně rozjetá, že se mi nechtělo hru vypnout a jít někde shánět nějaké jiné, tak snad nevadí ale místo na ně je hned nalevo vedle regálů je na ně pěkná mezera (a kdo ví, třeba jste s nimi zrovna vyjeli na výlet ) jinak v garáži nechybí ani potřebné regály na různé harampádí Spodní koupelna s pračkou a sušičkou Pracovna, kde můžeš najít šicí stroj spolu se skříňkami, kam lze ukládat látky vzadu pak jsou věšáky, kde jsou k vidění tvoje hotové výtvory pro manžela i děti a blízkou rodinu zároveň je zde k vidění i počítač, kde si můžeš odpočinout u simíků z pracovny dále vedou další dveře do zahrady, kterými je vidět přímo na dětskou část zahrady díky, tomu pak budeš moci šít nebo připravovat střihy a zároveň mít otevřené dveře a sledovat či slyšet co provádějí malé lotrandy za lumpárny na skluzavce Chodba v patře, kde toho moc k vidění není... Ložnice Šatna Pokoj pro nejmenší holčičku Pokojík pro malou slečnu (tady jsem musela dát už opravdu velkou postel, protože v TS2 spějí batolata stále v dětských postýlkách s ohrádkou a to už mi přišlo pro tvoji malou už trochu moc... ) jinak v pokojíčku nechybí domeček pro panenky, malá knihovnička, plyšáčci a samozřejmě kuchyňka, která je v mém případě pojatá jen jako sporák Hlavní koupelna Zahrada s posezením a grilem, kde se mohou malé vydovádět i na houpačce, skluzavce nebo pískovišti Domek v noci Půdorys |
| | | Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 08/07/19, 06:07 pm | |
| Tak to je luxus |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 13/07/19, 12:44 pm | |
| Lucisab, tak to je paráda Nádherný dům, ta kuchyně je luxusní (tam bych snad začala i pořádně vařit ), ta pracovna je úžasná, a mít u toho přehled o dění na zahradě, to je výborný nápad, jé, tam by se šilo Horní koupelnu jsem si zamilovala a ty dětské pokojíčky jsou TOP Úplně vidím tu starší, jak by se nehnula od tabule s křídami Naprosto si dokážu představit, jak krásně by se nám tam bydlelo Jestli bych něco změnila, tak jedině obývák bych oddělila od vstupu, aby nám netáhlo za krk Děkuju moc za domeček i za krásné přání _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 13/07/19, 05:37 pm | |
| To jsem moc ráda, že se ti líbí byla to pro mě hrozně moc příjemné pohodové stavění Jinak Koli, taky moc děkuji |
| | | Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 13/07/19, 11:13 pm | |
| |
| | | Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 14/07/19, 11:23 am | |
| |
| | | Michaelas Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 09. 06. 18 Age : 26 Location : Uherské Hradiště
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 14/07/19, 11:37 am | |
| |
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 14/07/19, 09:21 pm | |
| Dámy, všechna vaše díla jsou moc krásná, nelze než zatleskat A Michaelas, ty brepto, Ty se určitě nemáš za co stydět, jen to sem pěkně šoupni, vždyť to není žádná soutěž Já mám taky rozpracováno, jen dotvořit to patro |
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 15/07/19, 01:30 pm | |
| Nádherné domky! jinak plně souhlasím s Ludmilou neblázni a dej to sem, všechny už jsme hrozně zvědavé, co jsi vymyslela ty se určitě nemáš za co stydět a jinak i na tvoje dílko se moc těším, Ludmi |
| | | Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 21/07/19, 10:42 am | |
| Nádhera, scrollovala jsem odzdola a říkám si, že ten dům vypadá jako od Shiny, v jejím stylu. Úplně jsem užasla nad tím, jak je dokonale sladěný. Je to krása. Scrolluju nahoru - a co nevidím - @Shina Tvůj styl prostě zbožňuju a je nezaměnitelný. A nad tímto domem nádherný dům od @Kolikokoli - já se opravdu nemůžu vynadívat na tu krásu. Teď si musím jít prohlídnout ještě jednou všechny fotky do detailu. @Michaelas - tobě nemá být co stydno, vždyť sama stavíš překrásné domy, nad kterými se mi jenom tají dech. Jsi mistr stavitel. Ničeho se neboj a prosím, dej sem svůj domek, vždyť by byla strašná škoda ho nedokončit. Třeba i jestli není úplně moderní - zase to bude něco jiného a jedinečného a vsadím se, že moc útulného a krásného, jak je u tebe zvykem |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 22/07/19, 05:12 pm | |
| Ooo, to jsou nádherné domy Chodím se na ně dívat už několik dní, jen ne se dostat k reakci, tak snad to stihnu napravit @Kolikokoli, ten dům je parádní - moc se mi líbí kombinace bílé a toho tmavšího dřeva Bazén bych v těchto dnech ocenila asi ze všeho nejvíc, jen posezení bych si šupla někam na terasu nebo pod pergolu, ale jinak nemá chybu Interiér je taky moc krásný, naprosto mě dostala ta ložnice - kosmetický stolek je můj sen (i když na kosmetiku jsem maďar, ale co už ) a dětské pokojíčky (tolik hraček, no, to by byl ráj!). @Shina, tak tohle mi vzalo dech, myslím, že jsi to vystihla perfektně - velikostí i stylem, hned bych se nastěhovala Ten dvorek by nám bohatě stačil a je na něm vše důležité. Opět mě dostala kuchyň, no a ta pracovna, paráda A dětské pokojíčky, jak jsou něžné Mimochodem tuto barevnou kombinaci na zdech máme v pokojíčku i ve skutečnosti Ale tvůj pokojíček je mnohem útulnější Dámy moc děkuji, to je radost se dívat @Michaelas prosím, nehanbi se, a pokud se ti podaří domek dokončit, budu moc ráda, když ho přidáš Já jsem dost univerzální člověk, mně se líbí tolik stylů, že jednu chvíli chci moderní kuchyň, jako udělala Shina, a za pět minut už bych tam chtěla mít nábytek alá Provence _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 22/07/19, 10:21 pm | |
| Tak se i já dostávám k tomu, abych Ti, Fidgety, popřála a předvedla svůj "výtvor". Stále se mi na tom něco nezamlouvalo, ledacos jsem předělávala, ale víc už to asi vylepšit neumím : Vím, jak je občas složité přezouvat prcky, tak je v předsíni i něco malého na hraní : Podle mých zkušeností jsou v domě s dětmi hračky prostě všude, tak proč by v kuchyni nemohla být i kuchyňka : Zašívárna (doslova a do písmene) před denním frmolem (někam se mi ztratila fotka figuríny v rohu za dveřmi) : Horní chodba : Ložnice je možná trochu tmavší : A ještě mrknem do garáže : Mrzí mě, že ve dvojce nejsou žádné pračky a podobné vymoženosti, tak máš aspoň dvě vany A ta křesla v pracovně, dětském pokoji a v ložnici jsou rozkládací, takže by se na nich dalo docela dobře v případě nouze přespat |
| | | Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 23/07/19, 06:20 pm | |
| Je to moc krásné, působí mile a útulně, Ludmi Tvůj styl je taky nezaměnitelný, myslím, že bych ho poznala i mezi tisíci dalšími domy. Na interiéru se mi moc zamlouvá barevné ladění, že je tak pěkně prosvětlený a jak z něj čiší taková milá, příjemná atmosféra a pohoda. Exteriér je taky hezký, líbily by se mi i nějaké ty výklenky. Taky se mi líbí, že všude jsou nějaké ty hračky, je to opravdu realistické. I na zahradě je spousta vyžití pro děti a celou rodinu |
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 25/07/19, 09:23 pm | |
| Souhlasím s Hello opravdu moc se ti to povedlo zamilovala jsem si zahradu a dětské pokoje a na rozdíl ode mě jsi nezapomněla na místo pro hosty v pracovně to mě se bohužel vykouřilo z hlavy |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" 25/07/19, 10:14 pm | |
| Ludmi, děkuji moc za domeček, moc se povedl I já musím souhlasit s Hello, akorát u nás by asi nikdy nebylo tak uklizeno (aktuální stav nejlépe vystihuje rozházená hromádka knih a časopisů na WC ) Za sebe jsem si opět zamilovala ložnici a dětské pokojíčky No a ten bazén! Co já bych za něj teď dala _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" | |
| |
| | | | Stavební výzva "Rodinný domek pro Fidgety" | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |