| Fidgety a její stavební archiv | |
|
+4Věrka Veverka Fidgety Ludmila Hellohello 8 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Fidgety a její stavební archiv 21/11/17, 09:45 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 21/11/17, 11:00 pm | |
| Jo, jo, to jsem si dovolila spáchat soutěž podle půdorysu jednoho domu z nějakého katalogu - zaujal mě tenkrát ten výklenek či co to bylo. Vyšlo Ti z toho velmi zajímavé dílko, možná bychom mohly zkusit najít výherní pořadí |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 22/11/17, 04:34 am | |
| Krásný domek! :) Ta zahrada má teda všechno, co si jenom simové můžou přát, tolik vyžití! Podařilo se mi najít tu soutěž, ale k pořadí jsem se stejně nedostala. Byla to "Stavebni soutez "Stavby podle pudorysu" (TS2+3)". Bohužel zatím nemůžu vkládat linky. |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 25/11/17, 04:08 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 25/11/17, 04:34 pm | |
| Dobrá práce hezký dům a navíc se ho podařilo vybavit vším, co simové potřebují. Ta pračka je funkční ? Jak vlastně funguje praní v TS3? Je nutné prát oblečení, nebo je to jen dekorativní předmět? |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 25/11/17, 05:02 pm | |
| Děkuji Pokud si dobře pamatuju, přibyla s nějakým rozšířením a byla funkční. Simíci měli koš na prádlo, pračku a věšák na prádlo nebo sušičku. Ale myslím, že pokud na pozemku nebylo ani jedno, tak praní nepotřebovali. Ale jakmile měli pračku a nebyl v místnosti koš na prádlo, tak při převlečení simíci rozhazovali oblečení po zemi. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 25/11/17, 05:56 pm | |
| Jo, jo, ty trable s pračkou v TS3 jsem si taky vyzkoušela, ale stejně jsem se vrátila k TS2. Domek je moc pěkný, zvenku jednoduchý, interiér doladěný. Tu soutěž jsem možná už vyhlašovala já, ale jistá si nejsem |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 25/11/17, 09:18 pm | |
| Díky a ano, to už byla Ludmilo tvoje soutěž, podle stáří fotky Stavební soutěž "Starťák" (TS2+TS3) z května/června 2012. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 01/12/17, 10:34 am | |
|
|
| |
Věrka Veverka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 21. 11. 17
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 01/12/17, 10:44 am | |
| Krásné domky. A ta stavba podle reálné fotky domu je zarážející jak se povedlo napodobit. Miluji takové domy, ale vím, jak moc práce dá postavit něco takového a pak to ještě pěkně vybavit. Trojku můj PC nikdy nezvládal a tak jsem jen tiše záviděla těm, co ji mají a tvoří v ní. Adam mi však říkal, že z jeho pohledu je lepší dvojka a tak mě ta tichá závist časem přešla. :) |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 01/12/17, 10:59 am | |
| No, dlouho to trvalo, já jsem taky věčně nespokojená a pořád to pak předělávám A i já si myslím, že dvojky byly lepší. Jako trojky měly něco do sebe - to přebarvovátko, otevřený svět, hratelné kariéry byly fajn. Ale simíci byli oškliví, ať se člověk snažil sebevíc, vždy z toho vyšla plastová panenka Takže pokud bych se vracela zpět, tak taky spíš ke dvojkám. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 01/12/17, 09:07 pm | |
| To muselo dát tedy hodně práce, perfektně se Ti povedlo napodobit předlohu. Podle mě to vůbec nevypadá tmavé. A co se týká Simíků, právě kvůli nim jsem zůstala radši u dvojky. |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 02/12/17, 08:41 am | |
| Tak toto mě naprosto uchvátilo je to mistrovské dílo, ta zahrada je překrásná! Ten altánek, fontány, jezero... krásně rozmístěné květiny a stromy. Vůbec mi to nepřipadá tmavé, tvoje verze se mi líbí ještě víc, než originál je to nádherné! rozhodně jeden z nejkrásnějších domů v TS3, jaké jsem kdy viděla Jinak úplně přesně souhlasím s TS3 simíky - moc mě zklamala grafika, co se simů týče. Je fakt, že v TS2 taky nehraju se simy v jejich maxis-only podobě, mám stažené kůže a všechno možné, takže ve výsledku to vypadá jinak, ale jinak mi asi grafika simů sedí víc ve dvojce, i stavba těla, všechno. Zato ta krajina vypadá nádherně ve trojce. Tenhle domek je toho důkazem |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 02/12/17, 10:40 am | |
| Téda děkují, to jste mne potěšily Je pravda, že v TS2 jsem taky měla stažené i skiny. Ale do trojek už se mi s tím nechtělo vymýšlet, aby to nějak vypadalo, navíc to stejně myslím tolik nepomohlo. Takže jsem si tam vyzkoušela nové herní možnosti, projela ty hratelné kariéry a pak už se věnovala spíš stavění. Když natrefím na fotky z hraní v TS3, ani mi nepřijde, že to byli mí simíci. Ale svojí poslední rodinku z dvojek, ke které jsem zkoušela i příběh, pořád v povědomí vedu A ještě jsem vylovila i tu moji kolej... Kolej se nachází přímo uprostřed univerzitního kampusu, takže když zaspíte, na přednášku můžete doběhnout klidně v pyžamu Již pohled na zahradu zájemcům o ubytování napoví, že o vyžití ve volném čase tu nebude nouze – společenští simíci se mohou scházet u ohně nebo pikniku… … a ti sportovně založení jistě využijí příležitost zahrát si fotbálek nebo stolní tenis. Další možnosti pro aktivní trávení volného času se nacházejí v suterénu – studentům je k dispozici krytý plavecký bazén s vířivkou a saunou a také posilovna. A našlo se i místo pro prádelnu. Protože je univerzita hlavně o studiu, nabízí kolej studentům kvalitní zázemí pro jejich vzdělávání – studovnu s bohatou knihovnou, počítačovou učebnu a vědeckou laboratoř. V přízemí nesmí chybět samozřejmě jídelna s kuchyňským koutem a společenská místnost. Pro relax slouží také galerie v prvním patře. Ubytovat se zde může až 12 studentů (6 chlapců a 6 dívek), pro které jsou přichystány dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje. Uspořádání pokojů i celé koleje odhalí ptačí perspektiva. (Teď si říkám, že možná měla mít ještě jedno patro s pokoji, aby tam mohlo těch studentů bydlet víc, když je tam tolik aktivit ) _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 02/12/17, 04:42 pm | |
| Ó, další krásný dům. Kéž bych mohla bydlet na takové koleji moc se mi líbí zvenčí ta něžná barva fasády ve spojení s krásnou zahradou. A zase je tady plno aktivit pro simy. Vevnitř je taky útulná. Opravdu radost pohledět! |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 02/12/17, 09:43 pm | |
| Je to pěkně barevně sladěno a zároveň rozděleno na jednotlivé sekce. Dobrý nápad s tou laboratoří a prádelnou, velmi mě potěšil i ten klavír ve společenské místnosti |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 31/12/17, 09:00 pm | |
| V rámci čekání na půlnoc (a na manžela, než si taky dohraje a pustí film), ještě nahazuji soutěžní školu z TS3. Škola Nad ŘekouV přízemí se nachází jídelna se školní kuchyní, školní družina, kde mohou hlavně menší děti počkat na své těžce pracující rodiče, počítačová učebna a také knihovna, která je ale nudná (samé regály s knihami). V druhém patře se nachází většina učeben různého zaměření - např. matematická, chemická, zeměpisná nebo umělecká pro všechny možné talenty. Přes sekretariát se vchází do ředitelny. A nesmí chybět sborovna pro učitele - pro práci i odpočinek. Škola využívá i suterén, kde můžeme najít sportoviště - v první řadě tělocvičnu pro kolektivní sporty, gymnastiku i jiné aktivity, a vešel se i bazén s posilovnou. Samozřejmě po celé škole najdeme skříňky na chodbách, dívčí a chlapecké záchodky, do sportovního se dá převléknout v šatnách se sprchami. Půdorysy: _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 02/01/18, 05:33 pm | |
| Krásná škola ředitelna je doopravdy honosná, úplně si dokážu představit, jak sedí za stolem ředitel jinak nejvíc se mi líbí tělocvična a bazén |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 02/01/18, 05:50 pm | |
| Pěkné, moc pěkné, do téhle školy bych opravdu ráda chodila - teda kromě toho hřiště, tělocvik jsem nikdy nemusela ... |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 03/01/18, 03:59 am | |
| Překrásné, všechno je propracované, ta škola je opravdu úžasná a taky bych tam chtěla chodit. Ti tam mají snad všechno, dokonce i bazén. Ředitelna působí luxusně, ta knihovna se soškami zvířat, krásné hřiště, každá třída/místnost/zahrada vypilovaná do detailů. Úchvatné |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 03/01/18, 10:06 am | |
| Ó, děkuji Tak to byly ještě dávné časy, kdy měl člověk dost volna, aby si s tím mohl vyhrát. Teď se snažím to taky neflákat, ale hlasuji všemi deseti pro menší stavby, jinak bych to dělala půl roku _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 31/01/18, 10:37 am | |
|
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 31/01/18, 08:15 pm | |
| Jojo, tuhle soutěž si taky pamatuju, myslím, že ji dokonce vyhlašoval Filan. To byla tenkrát makačka, ta podzemní garáž. Nakonec jsem těch domků vytvořila víc, bohužel fotky už nemám To tvé dílko je vážně povedené, tam by se to bydlelo |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 01/02/18, 03:57 am | |
| Taky jsem si hned vzpomněla, že tohle vyhlašoval Filan. Moje fotky už jsou nejspíš taky ztracené, ale tvoje ztvárnění je nádherné! Všechno je tak útulné a ta zahrada je neuvěřitelná krása! To mě ale překvapilo, že v TS4 nejdou dělat jezírka! Doufám, že to přibude s nějakým dalším datadiskem. Hodilo by se to k Seasons, rovnou můžou udělat i zamrzlé verze apod. |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv 01/02/18, 12:39 pm | |
| Jo, ty garáže byly piplačka, ale pak to vypadalo hezky. Dokonce se dívám, že tady možná není ani moc stažených věcí (určitě to žehlicí prkno a okna). Jsem ráda, že se libí Já moc nemusím placaté střechy, tak jsem si to na té zahradě snažila vynahradit A to jsem zahrady nikdy neměla ráda Vůbec, terén je v TS4 placka, jde jen přebarvovat. Ale stáhla jsem si aspoň rybníček, co normálně je na veřejných pozemcích, nebo to ještě jde "nafalšovat" přes bazény nebo fontánky. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fidgety a její stavební archiv | |
| |
|
| |
| Fidgety a její stavební archiv | |
|