| Pokusy od Ludmily | |
|
+7Shina Janika31 Lucisab Ludmila Fidgety Hellohello Věrka Veverka 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 21/04/21, 08:06 pm | |
| Moc děkuji i vám, Janiko a Lucisab Sice to asi není moc vidět, ale použila jsem ty Tvoje krásné břízy, Janiko, krásné stromy ! |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 22/04/21, 10:04 am | |
| Jee Ludmi, to mám radost, že se Ti moje břízky hodily! |
|
| |
visty Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 151 Join date : 02. 12. 20 Location : Česká Lípa
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 30/04/21, 12:19 pm | |
| Ludmi, bohužel se mi dnes nechtějí zobrazit fotky, ale minule jsem jen tak mrkla bez přihlášení a viděla jsem pěknou práci. Jak už jsem psala u Hello, tak není na simy čas a tak ted nic nevytvářím a ani na forum nechodím. Přišla jsem tě pozdravit a popřát hodně inspirace a radosti z tvorby :) |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 30/04/21, 08:50 pm | |
| Mně se taky napřed fotky neukázaly, ale později už ano. Děkuji Ti, Visty, že ses mi tu zastavila a okomentovala. Prostě to nemáme asi všichni poslední dobou moc lehké ... |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 24/05/21, 09:18 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 25/05/21, 05:12 am | |
| Moc krásná vila! Je opravdu hodně velká a ta nádherná zahrada ti musela dát hodně práce, ale výsledek stojí za to! Je to dokonalé, možná bych ještě zkusila posunout okna na přední straně jenom o jedno nebo dvě políčka více ke středu, ale muselo by se vyzkoušet, jak by to vypadalo - ale je to úplná maličkost a není to nutné. Moc se mi líbí ty červené chodníčky a krásně upravené záhonky. Úplně na mě dýchá vůně z těch květin. Na příjezdovce zase stojí nádherné auto a altán je jedna báseň! A taky se mi zamlouvá sjednocené ladění do cihlové a černé barvy. Jedním slovem - nádhera! Tyto vily jsou typ staveb, co ti neskutečně sedí! Pokaždé je to bomba |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 25/05/21, 09:29 am | |
| :=-O:Teda. Já nestačím zírat!! TO je skvost! Moc se ti to povedlo Ludmi. Plno zajímavých nápadů. A co teprve ta zahrada?? Popravdě nevím, kam dřív s očima. Klobouk dolů. Jsem zvědavá na interiér! |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 25/05/21, 07:18 pm | |
| Děkuji vám, milé dámy, za vaše pěkné komentáře, další fotky dodám snad brzy. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 27/05/21, 04:26 pm | |
| To je naprosto nádherný domek Ludmi ta zahrada je naprosto boží už se moc těším až budeme moci vidět i interiér, protože ten bude určitě taky bomba |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 31/05/21, 09:25 pm | |
| Díky i Tobě, Lucisab, za milá slova. Tady jsou fotky z přízemí oné rezidence : - vstupní hala, ze které vede celkem 6 dveří : - hned vlevo od vchodu je pánská pracovna, laděná do tmavých barev - do dámské pracovny či budoáru vstoupíme dveřmi za schodištěm - naproti pánské pracovny je kuchyň, z ní projdeme do jídelny - z jídelny můžeme pokračovat do salonu s kulečníkem, přitom do obou těchto pokojů můžeme samozřejmě vejít i ze vstupní chodby - a v přízemí ještě máme naproti dámské pracovně koupelnu No, z půdorysu to bude určitě lépe patrné, ten ale teprve musím dofotit, stejně jako místnosti v horním patře - tam jsou 4 ložnice, každá s koupelnou. |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 01/06/21, 06:16 am | |
| Vypadá to moc dobře! Poradila sis s tím opravdu krásně Moc dobrá práce! Ta vila je nádherná. Kdybych si měla vybrat jeden pokoj, který mě zaujal ze všech nejvíc - okouzlila mě koupelna Překvapilo mě barevné ladění, původně jsem asi očekávala jiné barvy, ale líbí se mi to moc v tvém provedení. Už se těším na horní patro |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 01/06/21, 09:59 pm | |
| Děkuji Ti, Hellohello, za rychlý a milý komentář. Já osobně jsem to taky plánovala trošku jinak, ale hodně mě ovlivnily downloady od Janiky |
|
| |
visty Simpařan
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 03/06/21, 06:39 am | |
| Ahoj Ludmi, ty vily tě opravdu chytly a je vidět, žes tomu přišla na chuť. Přišla jsem se mrknout, protože mám opět nostalgickou náladu a musela jsem opět přeinstalovat sims. Musím tedy říct, že se ti moc povedlo a to všechno. Hlavně je to vidět na těch zahradách, ale i interiéry jsou velmi vkusně zařízeny. Klaním se a přeji hezký den :) |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 04/06/21, 07:54 pm | |
| Tak to je nádhera Ludmi tenhle styl ti jde přímo úžasně! Nevím kam s očima a souhlasím s Hello, že se mi nejvíce líbí koupelna ten zavřený záchod vypadá v simících hrozně roztomile |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 04/06/21, 08:53 pm | |
| Děkuji i vám, visty a Lucisab, za pěkné komentáře. Další obrázky už mám nafoceny, teď ještě najít čas na jejich přebrání a zveřejnění |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 09/06/21, 09:24 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 10/06/21, 06:51 am | |
| Horní patro je taky krásné! Moc se ti to povedlo! Zamlouvají se mi použité barvy. Simíkům se tu bude moc pěkně bydlet A naprosto mě okouzlila ta fotka z altánku - tam si tak moct posedět a obdivovat tu nádhernou zahradu. Mám moc ráda tenhle set stolku s židlemi, ale mně z nějakého důvodu ze hry zmizel, asi jsem tam měla nějaké špatné rekolory a po jejich smazání se mi smazal i hlavní maxis mesh nechápu, jak je to vůbec možné. Jestli pak budeš i hrát za simíky v těch domech, můžeš přidat nějaké fotky z hraní bylo by super vidět aspoň některé z těch krásných vil v akci (tedy jenom v případě, že v nich plánuješ hrát) |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 10/06/21, 07:22 am | |
| Ludmilo, ta rezidence je naprosto parádní Už od samotné stavby, přes naprosto luxusní zahradu - ta je fakt vyšperkovaná A interiér taky nemá chybu - každá místnost má své kouzlo, a moc se mi líbí, jak jsou odlišeny barevností tapet apod. Procházet fotky bylo jako účastnit se prohlídky nějakého malého zámečku. Prostě ty salonky jsou krásně vybavené, koupelny stylové a ložnice perfektně doplňují celek Máš můj obdiv, že jsi tak velkou stavbu dokázala do puntíku a ještě tak krásně vybavit _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 10/06/21, 09:25 pm | |
| Děkuji vám za komentáře, milé dámy, ale jak už jsem psala, tato rezidence se mi ve výsledku jeví opravdu poněkud "předimenzovaná", místy už jsem pomalu nevěděla, co tam dát, čím ty prostory vyplnit Pokusím se v tomhle příště polepšit Hellohello, v těchto vilách prozatím Simíky nastěhované nemám, možná, až si na to některý z mých Simíků nějakým způsobem vydělá. Tvořím si totiž zase svoje sousedství, kde mám momentálně jen šest starťáků a jako protiklad tyto větší stavby. Ovšem nikdy neříkej nikdy, třeba až narazím na pěkné dobové oblečení, ubytuju tam někoho hned za pomoci motherlode |
|
| |
visty Simpařan
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 11/06/21, 11:07 am | |
| Moc krásné, prostorné bydlení. Určitě bych ho brala i v reálu. Moc se mi líbí tvé pojetí koupelen a vlastně všechno. :) Myslím, že zahrady ti jdou úplně nejlépe :) A už se moc těším na tvůj další stavební projekt :) |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 11/06/21, 09:39 pm | |
| To je nádhera Ludmi nemůžu se vynadívat |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 11/06/21, 09:43 pm | |
| Děkuji i vám, Visty a Lucisab, za milá slova Teď pracuji na pravidlech nové soutěže, jsem zvědavá, co na to řeknete |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 29/08/21, 08:38 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 30/08/21, 07:18 pm | |
| Tak to je parádní maják, Ludmi! Moc se ti to povedlo. Působí to přesně jako od nějakého severního pobřeží. Je vidět, že je tam chladno. A na vědecký výzkum je to místo jako dělané Moc se mi líbí ten doprovodný příběh, super nápad tam ubytovat vědce. A taky se mi moc zamlouvají všelijaké detaily, co všechno moře vyplavilo, mořští ptáci... |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily 30/08/21, 08:58 pm | |
| Děkuji Ti za milý komentář, Hellohello |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pokusy od Ludmily | |
| |
|
| |
| Pokusy od Ludmily | |
|