Fórum o The Sims

Diskuzní fórum pro uživatele forum.thesims2.cz a ostatní fanoušky série The Sims.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Kolikokoli a její bunkr

Goto down 
+5
Fidgety
Hellohello
Lucisab
Ludmila
Kolikokoli
9 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Kolikokoli
Simík stavitel
Simík stavitel
Kolikokoli

Poèet pøíspìvkù : 960

Kolikokoli a její bunkr Empty
PříspěvekPředmět: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty31/03/18, 08:05 pm

Takže vás vítám u mého tématu s apocalypse challenge. Začala jsem s předstihem před ostatními, abych případně vychytala nějaké chybky nebo nepřesnosti v pravidlech, které se mohou objevit až postupem času.

Zároveň to může sloužit i trošku jako motivace Andílek

Tak se prvně seznamte s našimi rezidenty :)

1. GENERACE

PS: omlouvám se za přesvícenost některých fotek, dělal to špatný mod.

Máme tu Jeffa. Jeff je citlivý typ. Miluje přírodu, je tak trochu Truhlík a Rodina je pro něj na prvním místě. Vymykal se tak oproti svému dědečkovi, škarohlídovi, který čekal jenom to nejhorší. Nakonec je ale dědečkova podezřívavá povaha vyplatila. V průhěhu života totiž budoval podzemní bunkr, jelikož se obával nukleární války. Když tato válka přišla, byl Jeffův dědeček již mnoho let po smrti.

Kolikokoli a její bunkr Image

Zrovna ve chvíli, kdy se objevil na horizontu podivný prachový hřib, byli u Jeffa na návštěvě tři další lidé. Jeff, dobrák, všechny tři vzal s sebou do bunkru. A taky svou kočku.

Prvně tu máme Jeffovu kolegyni z práce Christine. Christine těžce nesla celou situaci. Ve chvíli, kdy se ukrývali, nemyslela na svůj život, ale na život svého snoubence, se kterým žila jen o pár bloků dál... Jeff měl Christine vždycky velmi rád, protože je Dobračka a vždycky Veselá. Stačilo pár dní v bunkru, aby si všimnul její snad jediné otravné vlastnosti - je to děsná Bordelářka. Jeff se zapřísahal, že se o Christine postará, aby ztráta jejího přítele pro ni byla co nejmíň bolestivá.

Dalším návštěvníkem (a zachráněným) byl Jeffův nejlepší kamarád Bear. Bear je pro Jeffa modla, vzor, ideál muže. Je Sebejistý, Aktivní, ale stále něžně Romantický. Medvěd, který svou lásku bude milovat nadevše a i přes svou velikost a sílu, by nikdy neublížil ani mouše. Jeff si kolikrát říká, proč se s ním Bear vůbec kamarádí.

No a nesmíme zapomenout na posledního zachráněného. Tedy zachráněnou. Mia nebyla technicky u Jeffa na návštěvě, vlastně se nikdy moc nemuseli. Je to je realitní makléřka, která Jeffa nahlodávala posledních několik měsíců, aby od něj mohla odkoupit lukrativní pozemek, na kterém stál starý dům po Jeffově prarodičích. V ten osudný večer Jeffa znovu překvapila nezvanou návštěvou. A zachránilo jí to život. Té Zlé, Přecitlivělé, Snobské realitní makléřce...

Ale teď už se pojďme podívat, jak to vlastně vypadalo v prvních několika dnech a týdnech po úkrytu...

Jakmile Jeff vešel do krytu, všimnul si něčeho, co od dědečka opravdu nečekal. Škarohlíd a podivín, který trávil většinu času zavřený v podivném domku na zahradě (teď už Jeff věděl proč), po celém bunkru rozmístil fotografie své rodiny.
Našel fotografii svých rodičů ještě když spolu jenom chodili...

... a dokonce i fotografii Jeffova strýce, který si vzal Evropanku. Na jedné z fotografií byl dokonce i Jeff jako dítě na svých osmých narozeninách.

Jeffovi se draly slzy do očí. Nikdy si nemyslel, že je dědeček tolik miloval. Jeff strávil skoro celý svůj život s představou, že je jeho dědeček šílený a názor nezměnil ani s jeho smrtí před pár lety. Alespoň měl stále svou kočku Calico, která také patřila dědečkovi, a které se po jeho skonu ujal.

"Calico, má zlatá kočičko, ještě štěstí, že máme aspoň jeden druhého."
"Přestaň bulet a dones svý královně nějaký žrádlo, ty poddanej," odpověděla Calico, ale Jeff slyšel jen tiché předení...

Čtyřka se v bunkru snažila sžít, jak to jen šlo. Christine, třebaže nikdy předtím nemalovala, se rozhodla využít spousty barev, které našla v jednom ze skladů. Chtěla namalovat nebe, stromy, ptáky... život... dokud si ještě pamatovala, jak vypadají.

Bear potřeboval svou frustraci vybít jinak. Naštěstí Jeffův dědeček myslel i na tohle a nachystal jim starý dobrý boxovací pytel.
"Všichni moji přátelé!" BUM "Celá moje rodina!" BUM "Můj pes!" BUM "Můj život!!"

Jeff, který se snažil soustředit na budoucnost a jejich další životy, se ihned pustil do sázení rostlin. Semínka našel dobře uschovaná, snad budou ještě živá a vyklíčí.

"Pf, tenhle bunkr smrdí," stěžovala si Mia nahlas.
"Jo, smrdí a nejsou tu žádní ptáci nebo ryby. Fakt skvělý," ozvalo se tiše za ní.
"Boha, nechápu, že ten stařík myslel na nukleární válku a nemyslel na vkusné vybavení a... co jsem to slyšela?"
Mia se otočila a všimla si Calico, která zírala přímo na ni.
"Ty jsi ta Jeffova kočka, co?"
"A ty jsi ta druhá Jeffova kočka, co?" odpověděla Calico.
"Jsme tady pěkně zkejsli s ním a těmi jeho povedenými kamarádíčky, že ano, kočko?"
Calico zamňoukala. Tenhle člověk se jí líbí.
Mia se usmála. Tahle umňoukaná kočka se jí líbila.

Po několika dnech se již v bunkru zabydleli. Dokonce se dohodli i na společných večeřích, kde si shrnuli všechno, co bylo potřeba v bunkru ještě zařídit, a co budou dělat dál.
"Koukal jsem na přístoje, nemůžeme ven."
"Co tím myslíš, Jeffe, že nemůžeme ven?" zeptala se Mia podrážděně.
"Myslím tím to, že nad celým státem, možná na celém světě, je obrovský radioaktivní mrak," odpověděl Jeff.
"A co lidi, kteří..."
"Obávám se, Beare, že neměli šanci. Pokud se nikdo jiný neschoval do bunkrů, tak jsme možná poslední lidi na Zemi."
"Proboha..." rozplakala se Christine. "Erik, můj snoubenec... Není nějaká šance, že by... utekl, nebo něco?"
Jeff ji pohladil po ruce. "Je mi to líto, Christine."
Bear se zamyslel. "A co rostliny? Zvířata?"
Jeff pokrčil rameny. "Víme, že příroda si vždycky najde cestu. Nějací brouci a podobně, ti jsou známí tím, že přežijí vysokou radioaktivitu. Prvotní výbuch je jenom první věc. Možná, že ho dokonce přežili i nějací lidé. Ale radioaktivita je mrcha... mutace, rakovina... kdo ví, co to udělá s rostlinami a zvířaty a..." zarazil se.
Christine zvedla hlavu a zadívala se na Jeffa. "Chceš říct, že i někteří lidé můžou být stále naživu?"
Jeff znervózněl. Tohle nebyla příjemná konverzace. "Erik už není. Pokud... pokud... přežil výbuch, pak už není Erikem. Radioaktivita byla příliš silná."
"Kdy můžeme odejít z bunkru?" nedala se Christine.
"Nejméně za pět lidských generací. Nejspíše až deset," odpověděl Jeff těžce.
"No, aspoň už nemusíme řešit ten odprodej, co?" prorazila Mia následující ticho.

Naposledy upravil Kolikokoli dne 12/04/18, 10:17 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
http://simkiim.tumblr.com
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

Poèet pøíspìvkù : 2989

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty31/03/18, 09:44 pm

Dobře se Ti to rozjíždí, jsem zvědavá, jak se budou dále vyvíjet vztahy zúčastněných, i když něco je jasné už teď, že ano Mrkající Mimochodem, ten Bear se mi líbí čím dál víc ...
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

Poèet pøíspìvkù : 2496

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty31/03/18, 09:47 pm

Pěkný začátek Úsměv A Bear... Láska trochu mi připomíná vikinga Láska Jinak s mluvící kočkou bude ještě pořádná zábava Vysmátý Jsem zvědavá na pokračování Úsměv

Návrat nahoru Goto down
https://lucilla-sims.tumblr.com/
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

Poèet pøíspìvkù : 2887

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty01/04/18, 09:04 am

Začátek se mi moc líbí. Láska Máš pěkně vymyšlené ty jejich povahy, díky tomu bude zajímavé sledovat další vývoj Úsměv
Návrat nahoru Goto down
http://www.modthesims.info/member.php?u=1113201
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

Poèet pøíspìvkù : 380

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty07/04/18, 09:50 pm

Teď jsem si konečně přečetla celé to povídání a bude to teda nářez Vysmátý Ta Mia, to je ale pěkně zlomyslná pi.... Vysmátý jak to zatím v bunkru vypadá?? Šílený
Návrat nahoru Goto down
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

Poèet pøíspìvkù : 1630

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty07/04/18, 10:40 pm

Taky jsem to přečetla až teď Červenám se  Ale parádní, ti simíci jsou super a ty dialogy...ale nejlepší jsou postřehy Calico Válím se smíchy

Návrat nahoru Goto down
https://fidgetysims.blogspot.com/
Kolikokoli
Simík stavitel
Simík stavitel
Kolikokoli

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty07/04/18, 11:32 pm

Děkuji moc za pochvalu, dneska jsem zase něco stavěla, ale slibuju, že zítra odehraju kousek bunkru a hodím to sem :). Zas tak růžově to pro ně ale nevypadá...
Návrat nahoru Goto down
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 07:48 am

Nenapínej nás Vysmátý Tytyty
Návrat nahoru Goto down
Kolikokoli
Simík stavitel
Simík stavitel
Kolikokoli

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 03:44 pm

Tak tu máme druhý díl... dneska krapet dramatický  Vysmátý

Prosím, neděste se hambatosti některých obyvatelů bunkru. Již po několika týdnech všichni ztratili stud Vysmátý

1. GENERACE - DÍL DRUHÝ
... o několik měsíců později...

Christine myslela na svého sboubence, ztraceného či mrtvého, stále méně a méně. Milovala ho, to ano, ale pokud chtěla přežít, musela na minulost zapomenout.
Z toku myšlenek nad obědem ji vyrušil podivný zvuk vycházející z obýváku. Christine odložila talířek a šla se podívat, co se to tam probůh děje. Znělo to jako kdyby někdo boural zeď.

"Bože! To je snad nejhorší chrápání, co jsem kdy slyšela!" vykřikla Christine a neuvědomila si, že až příliš nahlas.
Bear se s trhnutím probudil: "Co... co se děje?"
"Oh, promiň, nechtěla jsem tě probudit," omlouvala se Christine, "ale chrápeš fakt strašně."
Bear se nervózně zasmál "Tak už víš, proč spím v pokoji sám."
Christine se usmála.
Bear se na sedačce posadil, aby si Christine mohla sednout vedle něj.

"Je mi to fakt trapné, Chris, můžeš mi to odpustit?"
Christine mávla rukou. "Mia taky občas chrápe," zahihňala se, a hned se rozhlédla, aby se ujistila, že ji Mia náhodou nezaslechla.

Christine a Bear si povídali skoro do rána. Christine překvapilo, jak moc je Bear laskavý. Když ještě žili na povrchu, učil v mateřské školce a děti přímo miloval. Každý den jim vymýšlel nové hry a nová překvapení. Dokonce jednou nechal svou třídu pokreslit zdi ve školce. Ředitelce se to zprvu nelíbilo, ale když viděla, jak šťastné dětičky byly, nechala Beara, ať pokračuje, jak se mu zdá za vhodné.
Christine zase Bearovi vykládala o svém dětství na venkově. O dědečkovi a babičce, kteří ji vychovávali, o své kočce Micině, kterou dostala od tety, když jí bylo pět let, a nakonec i o svém snoubenci.
Christine a Erik měli vztah z rozumu. Erik byl veterinář, Micina byla nemocná a potřebovala ošetřit. V té době už prarodiče na Christine tlačili, že je načase, aby se usadila a založila rodinu. Erik byl dobrý parťák, Christine ho měla ráda, a zamilovali si ho i všichni její přátelé a rodina. Chodili spolu dva roky, když ji požádal o ruku a Christine přijala. Teprve v bunkru uvažovala, zda přijala kvůli sobě nebo kvůli prarodičům, kteři zemřeli krátce po sobě půl roku před válkou.
"Jsem rád, že ses konečně trochu otevřela, Chris," řekl náhle Bear vážně.
"Moc mi to naše povídání pomohlo," přikývla Christine. "Děkuju."
"Objetí?" "Jasně!"

"Dobré ráno!" pozdravil Bear na druhý den, když Christine vešela do obývacího pokoje.
"Co to je?" smála se Chris.
"No, růže přece!" odpověděl Bear vesele. "Je umělá, našel jsem ji ve skladu, když jsem hledal lepší bačkory."
Chris růži přijala. "To teda, a čím jsem si ji zasloužila?"
Bear zvážněl. "Včera jsi toho o sobě hodně řekla a bál jsem se, aby sis nemyslela, že jsem z tebe chtěl jenom vytáhnout informace. Slibuji, že nikomu nepovím, cos mi řekla. Jsem rád, že jsme přátelé."
Christine se rozněžněla. "To je tak pozorné, děkuji, Beare."

Jeff byl zrovna v kuchyni, když zaslechl hlasy. Vyšel z kuchyně a viděl Beara s Christine.
Zasmál se, protože si myslel, jak není Bear vtipný.
Ale potom mu úsměv povadl.
Proč je najednou tak smutný? Chvíli pozoroval Beara a Chris, jak se smějí a flirtují.
A potom utekl rychle do svého pokoje, aby ho neviděli, kterak se mu derou slzy do očí...

"Kde je Jeff?" zajímala se Mia, když vešla do obývacího pokoje. "Potřebuju spravit ten šuplík u stolku."
Bear se rozhlédl a nahlédl do kuchyně.
"Naposledy jsem ho viděl v kuchyni, ale myslím, že tady kolem proběhl. Zkus se mrknout k němu do ložnice."
Mia poslechla.
"Jeffe? Jsi tu? Potřebuju spravit ten..." Jeff seděl na posteli, s prázdným výrazem, ale bylo vidět, že plakal. "Jsi v pohodě?" zeptala se Mia.
Jeff se rychle otočil na druhou stranu a utřel si zaschnuté slzy z tváří. "Jo... ehm... nedáš si něco k jídlu?"
Mia přikývla.

"Jídlo je fantastický, ale co to s tebou vlastně bylo? To jen tak nezahraješ do outu, viděla jsem tě jak bulíš."
Jeffovi bylo v tu chvíli tak mizerně, že mu bylo jedno, jak se k němu Mia chová. Hlavně, že tam byla ona a nemusel se dívat na ty dva... flirtující... setřásl myšlenku.
"Prostě se mi stýská po povrchu," odpověděl diplomaticky. "Tobě snad ne?"
Mia pokrčila rameny. "Vlastně ani ne... byla jsem... brala jsem všechno strašně vážně, víš? Bože... jak já tě pronásledovala kvůli tomu pozemku. Tolik nervů, tolik vrásek mi to jistě přidá, když tady nemáme pořádné krémy. Mažu se vazelínou! No, to je peklo, ale co, může to být všem jedno. Aspoň furt nemusím poslouchat svýho šéfa. Takovej idiot, tos neviděl..."
Mia mluvila a mluvila a Jeff byl rád, že mluví o sobě a neptá se ho na nic dalšího.

Když dojedli, dostal Jeff chuť na víno. Možná, že aspoň tohle mu trošku uleví. Ano, potřebuje se odreagovat.
"Víno? Skvělý nápad! Taky mi nalij!"

Kolikokoli a její bunkr ImageKolikokoli a její bunkr Image

"...A potom jsem mu řekla... ať se jde vycpat!!!" smála se Mia a občas u toho zachrochtala.
Jeff se smál s ní. "Ať se jde vycpat! To je skvělý! Doufám, že tě ten úchylák pak nechal na pokoji."
"Nenechal, ale soudní nařízení mu to zakázalo!"
Přiťukli si a Mia vypila celou sklenici jedním hltem.
"Ty teda valíš!!!" chechtal se Jeff. Mia ukázala na dvě prázné lahve na baru. "Kámo, jedeme v tom stejně."
Plácli si.

"Hele, neříkalas, že máš tu rozbitou poličku nebo co?" žvanil Jeff.
"Jakou poličku, ty trdlo! Mám *škyt* šuplík! Rozbitej!"
Jeff vrávoravě vstal ze stoličky. "Tak to jdeme opravit," rozhodl se a oba se smíchem šli dolů do ložnice.
"Tak kde je ten šuplík *škyt*, co potřebuje promazat?" mrkl Jeff na Miu, když došli do ložnice.
Mia se smála až se za břicho popadala. "Ty blázne! Už to nepij, vždyť jsme v tvojí ložnici!"
Oba se rozřechtali.
"No jo, tak na to si sednem!"

Sedli si vedle sebe a Jeff málem přepadl na Miu. "Tyjo, teď se mi úplně zamotal celý svět, hahaha."
Mia ho přidržovala. "Jsi úplně na šrot!" smála se a u toho znovu škytla.
"Fuj, smrdí z tebe chlast," smál se Jeff a ještě si znovu přičichl.
"Ti dám chlast, z tebe jde chlast!" urazila se Mia naoko.
"Ze mě?" Jeff dýchl Mie přímo do tváře.
"Prase!" dýchla Mia do tváře Jeffovi.
Jeff dýchnutí opakoval. Mia mu to vrátila. A pokaždé k sobě byli blíž a blíž...

"HOŘÍÍÍÍ! HOŘÍÍÍ!!!!"
Jeff se s trhnutím probudil. Rozhlédl se kolem sebe a uviděl vedle ležet nahou Miu. Podíval se na sebe pod peřinou. "Sakra."
"HOOŘÍÍÍÍÍÍÍ!" slyšel znovu někoho volat.
Vstal a natáhl a okamžitě ucítil palčivou bolest v hlavě. Natáhl si kraťasy a běžel nahoru.
U dveří do kuchyně potkal Christine. Křičela a byla celá rozrušená. "Bear hoří!" vykřikla na Jeffa zděšeně.
Jeff vběhl do koupelny. Bearovo oblečení bylo celé v plamenech. Christine panikařila a plakala. Vyhazovala z kyblíku nepořádek, aby mohla nabrat vodu.
"Prosím! Jeffe! Prosím, nenech ho zemřít! Prosím!!!" žadonila Christine. "Nemůžu ztratit... dalšího! Prosím!"
Jeffovi trhalo srdce vidět někoho, koho miluje v bolestech.
Naštěstí se samotnému Bearovi podařilo dostat se k dlouho neudržovanému hasicímu přístroji, který byl doslova přivrtán ke zdi.
"To bylo o fous," řekl Bear a snažil se, aby to znělo povzbudivě.
Jeff s Christine se s úlevou zasmáli.

Ehm... naprosto nezajímavá fotografie ze sprchy, kde se ze sebe Bear snažil dostat popel...  Andílek  Červenám se

Když se Bear osprchoval a převlékl, čekala na něj Christine v obýváku.
Jakmile ho uviděla, vrhla se mu do náruče. "Tohle už mi nedělej! Měla jsem TAKOVÝ strach!"
Bear ji k sobě přitiskl. Náhle mu nádherně zavoněla.
"Slibuji, že už se nikdy nenechám zapálit," řekl Bear a přitiskl ji k sobě ještě pevněji. A i když to znělo žertovně, věděla, že to myslí vážně.

Naposledy upravil Kolikokoli dne 12/04/18, 10:18 am, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 04:03 pm

Moc zajímavý díl Úsměv Nikdy by mě nenapadlo, že Jeff nakonec skončí s Miou Vysmátý A Bear... Láska ta nezajímává fotka je vlastně dost zajímavá Vysmátý Andílek Červenám se  a co se stalo, že se chudák zapálil? Vysmátý

Jinak mám jednu podobnou zápletku, tak snad až to sem dám, to nebudete brát jako opisování Červenám se změnila bych to, ale už to mám nafocené a připravené a nechce se mi to už předělávat *SORRY*
Návrat nahoru Goto down
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 04:07 pm

Chichichi to se teda rozjelo! Prej nezajímavá fotka ze sprchy Válím se smíchy Válím se smíchy tak snad se zadařilo na druhou generaci Vysmátý Proč Bear vůbec hořel? Šokovaný
Návrat nahoru Goto down
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 04:32 pm

Co se mu chudákovi stalo???  Šokovaný  Ale hlavně že to přežil! *OK*  A ano, taky nechápu proč sem dáváš fotky ze sprchy Vyplazující jazyk   Resp. teď spíš nechápu, proč Bear nosí tu děsnou nelichotivou vestu  Chichichi

Návrat nahoru Goto down
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 04:35 pm

Fidgety protoze v tom zrovna byl v den zachraneni tak nic jineho nema Vysmátý preceee nebo ne? Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
Kolikokoli
Simík stavitel
Simík stavitel
Kolikokoli

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 04:40 pm

Hele.. normálně chtěl jenom vyndat prádlo z pračky asi, všimla jsem si toho, až už hořel on i pračka Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 04:41 pm

Jak se mohl proboha vznitit od pracky Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 04:50 pm

Soarko, to vůbec neměl mít v šatníku ani před apokalypsou. Ale tak vestu zachodit, z trika ustřihnout rukávy a je to... Vysmátý  A i v reálu pračky vybuchují, no, tak pro ne v SIMS Nevím

Návrat nahoru Goto down
Kolikokoli
Simík stavitel
Simík stavitel
Kolikokoli

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 05:02 pm

Ach jo!!!! Zapnul sušičku!!! JENOM ZAPNUL SUŠIČKU A UŽ ZASE HOŘÍ Vysmátý Vysmátý

Kolikokoli a její bunkr 8_co4_10
Návrat nahoru Goto down
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 05:37 pm

Fidgety ja naprosto souhlasim, ale kdyz jemu nemel evidentne kdo poradit Vysmátý susicku Vysmátý nepoustej ho uz k ni Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 06:26 pm

Chudák Válím se smíchy Válím se smíchy už ho prosímtě nepouštěj k té sušičce Válím se smíchy docela ráda bych viděla jeho děti Červenám se Červenám se doufám, že mu budou hodně podobné Červenám se
Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

Poèet pøíspìvkù : 2989

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 08:32 pm

Bože, to jsou mi komplikace, fakt by toho borce byla škoda, obzvláště poté, co jsme si jeho mužné tělo mohly prohlédnout ve sprše Červenám se Jinak Mia má zajímavé tetování a doufám, že se její povaha časem aspoň trochu změní ...
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

Poèet pøíspìvkù : 2887

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 08:42 pm

To jsou nebezpečné spotřebiče! Pozor na ně! Vysmátý  Bear je fakt sympatický Úsměv a Jeff taky. Mrkající byla by škoda o kohokoliv z nich přijít. Ale to je fakt smůla, 2x hořet během tak krátké doby? Vysmátý kdy naposled dělal Jeffův děda revizi těch spotřebičů? Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
http://www.modthesims.info/member.php?u=1113201
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 08:44 pm

Hellohello on je Bear asi hodně zapálenej do všeho Válím se smíchy Prej "Slibuji, že už se nikdy nenechám zapálit" Válím se smíchy
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 09:14 pm

Slíbil, ale nedodržel Vysmátý preventivně bych mu teď nařídila zaracha od všech elektrických spotřebičů Válím se smíchy přece se o něj nenecháme připravit Láska Láska
Návrat nahoru Goto down
soarka
Simpařan
Simpařan
soarka

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 09:15 pm

To by byl teda rychlý konec Vysmátý STOP
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty08/04/18, 09:19 pm

Fidgety napsal:
Soarko, to vůbec neměl mít v šatníku ani před apokalypsou. Ale tak vestu zachodit, z trika ustřihnout rukávy a je to... Vysmátý  A i v reálu pračky vybuchují, no, tak pro ne v SIMS Nevím

Úplně s tebou souhlasím Válím se smíchy když tak vidím Jeffa v těch kraťasech tak mě napadá, že by Bear měl chodit oblečený jako on Válím se smíchy aspoň občas Válím se smíchy Červenám se
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kolikokoli a její bunkr   Kolikokoli a její bunkr Empty

Návrat nahoru Goto down

Kolikokoli a její bunkr
Strana 1 z 4Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Stavební výzva „Dům pro Kolikokoli"
» Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení