|
| Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení | |
|
+4Hellohello Kolikokoli soarka Fidgety 8 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 07/04/18, 11:03 pm | |
| Jdeme na to... Zatím vám jen představím svoje čtyři simíky, protože nahrát bunkr a něco víc už nedám Na počátku války bylo vybráno několik jedinců, kteří měli v případě jejích fatálních následků zajistit přežití lidstva. Po světě v bunkrech by měli být rozesety čtveřice vyvolených. Život jedné z nich budeme sledovat. Nicméně válka byla natolik ničivá, že jsou naprosto odstřiženi od světa a netuší, jestli ostatní uspěli a dostali se do svých bunkrů včas. Mohou být tedy posledními čtyřmi lidmi na zemi. 1. generaceDámy mají přednost, takže... April Lawrence- Aspirace: Výjimečná malířka (dává vlastnost Políbená múzou) - nelze, dokončit (nemůže do muzea)- Nová aspirace - Superrodič - Splněno- Max. dovednosti: Malování April je prostě nad věcí. Aspoň tedy byla, když jí nad hlavou létali ptáci a v dálce šuměl les. Hod kostkou -> Mutace Příčina smrti - Stáří Sheila Sanders- Aspirace: Osudová láska (dává vlastnost Svůdná) - Splněno- Nová aspirace: Botanička na volné noze - Splněno- Max. dovednosti: Zahradničení Sheily je všude plno, tváří se nezávisle. Přitom její hlavní touhou je mít milujícího manžela a šťastnou rodinu a opečovávat pro ně rodinné hnízdečko. Hod kostkou -> Mutace Příčina smrti - Kraví rostlina René Brenner- Aspirace:Mistrovský kuchař (dává vlastnost Podstata chuti) - nelze dokončit (vyžaduje kulinářskou kariéru) - Aspirace: Vůdce smečky (dává vlastnost Rozený vůdce) – Splněno- Nová aspirace: Osudová láska Max. dovednosti: Vaření, Gurmánské vaření, Atletika Frajírek každým coulem - všechno umí nejlíp, prostě mistr světa amoleta. Dennis Gordon- Aspirace: Mimoňský intelekt (dává vlastnost Učenlivý) - nelze dokončit (vyžaduje raketu) - Nová aspirace - Úspěšný rod Max. dovednosti: Kutilství, Logika Tak trochu vědátor. Ale strašně líný vědátor, takže se těžko zvedne od knih k nějaké manuální činnosti. Hod kostkou -> SMRT Tak tolik k našim výchozím hrdinům. Podotýkám, že jsem se s nimi moc nemazlila, prostě jsem házela kostkou, než se mi někdo zamlouval 2. generaceAnnabel Brenner - dcera Reného a Sheily - Dětská aspirace: Geniální dítě – Splněno- Aspirace: Hudební génius - SPLNĚNO- Max.dovednosti: Psychika (dítě), Klavír Mladá dívka, která je předem odsouzena k životu bez dětí, neboť jediným klukem v okolí (a možná na světě) je její vlastní bratr. Pomalu si na svůj úděl zvyká, což se projevuje v její osobnosti. Andrew Brenner - syn Reného a Sheily - Dětská aspirace: Kámoš třídy– Splněno- Aspirace: Osudová láska - Max.dovednosti: Sociální dovednost (dítě) Mladý muž, na kterém možná stojí naděje na přežití lidstva. Popral se s tím statečně a společně s Chloe se postaral o pokračování rodu. Chloe Gordon - dcera Dennise a April - Dětská aspirace: Zázračná umělkyně – Splněno- Aspirace: Vůdce smečky - Max. dovednost: Kreativita (dítě) Nadaná po mamince, aktivní a šťastná za svého muže a syna. Kéž by mohla stejné štěstí zažít i její sestra. Lauren Gordon - dcera Dennise a April - Dětská aspirace: Geniální dítě – Splněno- Aspirace: Vůdce smečky - Max.dovednosti: Psychika (dítě), Vaření Stejně jako Annabel, i ona měla přijít o šanci na partnera a potomky. Záviděla své sestře, i když jí štěstí přála. V nitru duše odmítala přijmout svůj osud a toužila bojovat o své štěstí. Nakonec ho po smrti Sheily našla po boku Reného a dočkala se tak i vytouženého dítěte. Ostatní si na novou situaci zvykali pomalu, ale nakonec ji přijali. 3. generaceTobias Brenner - syn Andrewa a Chloe Nová naděje na záchranu lidského rodu. Jen se mu musí podařit opustit včas bunkr! Hope Brenner - dcera Reného a Lauren Možná se neměla nikdy narodit, ale stalo se. Navzdory tomu, že mnozí s počínáním jejich rodičů nesouhlasili, Hope si od narození zamilovali. A Tobias aspoň nebude na svůj úkol sám. MOJE BODOVÁNÍ _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
Naposledy upravil Fidgety dne 06/03/19, 03:46 pm, celkově upraveno 12 krát |
| | | soarka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 380 Join date : 19. 02. 18 Location : Praha
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 07/04/18, 11:21 pm | |
| Máš dost extrémní vlastnosti simíků koukám jsem zvědavá, jak se snesou a kdo si koho zamiluje |
| | | Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 07/04/18, 11:31 pm | |
| Renému bych dovolila, aby na mě byl zlej Moc se těším na tvůj příběh, líbí se mi, že sis hezky vyhrála s těmi vlastnostmi. |
| | | Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 08/04/18, 04:33 am | |
| Tahle sestava simíků se mi taky moc líbí! Nejsympatičtější je mi April. S tím amoletou asi budou problémy dávám přednost spíš hodným simům (a lidem) - už se těším na zajímavé zápletky a dění v bunkru! Jsem zvědavá, jak se to spáruje |
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 08/04/18, 12:20 pm | |
| Jak je vidět, že máme každá jiný vkus - pánové mě příliš nezaujali, zato dámy jsou pěkné typy, myslím, že v bunkru budou úřadovat hlavně ony. Ostatně na ženách je vlastně ten nejdůležitější úkol, tedy zplození příštích generací, že ano ... Hodně štěstí s výběrem partnerů ! |
| | | Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 08/04/18, 02:46 pm | |
| Musím souhlasit s ostatními, máš moc zajímavou sestavu simíků nejvíc mě zaujala April, jsem zvědavá, jak bude snášet uzavřený prostor v bunkru a René má takové zajímavé oči, ta jeho povaha mu z nich přímo kouká |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 08/04/18, 10:32 pm | |
| To mě těší, že vás moji simíci zaujali, já je fakt namlátila tak nějak, jak mi přišlo pod ruku Dnes už nestihnu přidat ani bunkr (zapomněla jsem vyfotit jednu místnost), ani report z úvodních dní. Tak můžete zatím tipovat, kdo se s kým dá dohromady Jen taková perlička - René má po dvou dnech načatý romantický vztah se všemi třemi No a taky jsem ještě zapomněla na posledního obyvatele bunkru - seznamte se prosím ještě s Goldie _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 08/04/18, 10:39 pm | |
| No ne, Fidgety, neříkej, že jsi koupením tohoto datadisku k datadisku podporovala hrozné praktiky EA (Jinak je Goldie cute) |
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| | | | soarka Simpařan
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 09/04/18, 06:35 am | |
| René chce mit potomstva teda |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 09/04/18, 11:35 am | |
| Koli, já to raději nebudu komentovat A ano, René to rozjíždí. Jsme jen kontrolovala, jestli mu neskočil vztah s týpkem, co od nějaké aktualizace nabízí sluchátka do uší a najednou zírám, jak mu to tam zrůžovělo _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 09/04/18, 10:40 pm | |
| Konečně jsem se dostala k fotkám z prvního dne v bunkru. Jen se omlouvám, ale nebudu se asi rozepisovat tolik, jako dámy , takže to nebude asi ani tak zajímavé Protože psát dva příběhy by už bylo fakt moc, takže (aspoň zatím) zůstanu u stylu takové reportáže, jen stručnějších komentů k fotkám. Ostatně tak začínala i Historie rodu A teď už k dění v bunkru... První generace – kapitola č. 1Tahle čtveřice simíků byla vyvolena k zajištění přežití lidstva. Jelikož očekávaná apokalypsa se stala skutečností, opravdu se sešli v podzemním úkrytu, aby zahájili novou etapu života. Ze začátku bylo potřeba se otrkat, a tak vzpomínali na své dosavadní životy. A jak začali své nové životy? René se rozhodl, že nikdo by neuvařil dost dobře, aby uspokojil jeho gurmánské buňky a tak si vzal na starost vaření. Sice v tom neměl moc zkušeností, ale v knihovně vylovil nějaké recepty a pustil se do guláše. Sheila pro změnu objevila nějaké balíčky semínek a rozhodla se založit malou zahrádku. Zásoby jim nevydrží věčně, a tak je potřeba myslet na budoucí zdroj obživy. April, naše umělecké duše, si mezitím zuřivými tahy štětcem vybíjela svoji frustraci z toho, že je zavřená v podzemí. No a Dennis? To byl technik a vědátor. Ale jelikož byl bunkr nový a nebylo v něm co opravit, rozhodl se, že si půjde dát drink. „Hm, ten bar je taky dobře zásobený!“ Mimochodem pořádkumilovná zahradnice Sheila dostává pěkné schízy, protože zalíváním nadělá louže, které ji děsně štvou, a tak je pak zuřivě vytírá Když René dokuchtil cosi, co by se dalo s trochou nadsázky považovat za guláš, sešli se všichni k první společné večeři. Samozřejmě René nemohl přiznat, že jeho jídlo nestojí za nic. Naopak ještě si ho sám vydatně chvíli, o čemž si Sheila myslela svoje. Po jídle se pak všichni odebrali dolů. April se vrátila ke svému plátnu, René se šel uklidnit boxem a Sheila s Dennisem si dali partičku šachů. Jelikož se téměř neznali, nikomu nebylo příjemné sdílet dvojlůžko s někým dalším. Chudák Dennis se tedy obětoval a složil se na gauč. Druhý den vstával dost rozlámaný. „Tohle se musí brzo nějak vyřešit!“ skuhral s bolavými zády. René se snažil vylepšit si reputaci přípravou snídaně - míchaných vajíček. Sheila si ovšem stále myslela svoje, a tak si raději připravila vlastní snídani. A hádanka na konec – kdopak je to ve sprše, že se neobtěžoval dát svoje svršky do koše na prádlo? _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
Naposledy upravil Fidgety dne 12/04/18, 11:01 am, celkově upraveno 1 krát |
| | | soarka Simpařan
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 09/04/18, 10:48 pm | |
| Ten vyraz Sheily u toho gulase a ja tipuju asi April, protoze neni na fotkach z rana a Sheila je podle vytirani moc cistotna na to, aby nehodila pradlo do kose.. a kdybych se netrefila do zen, tak z kluku by to byl urcite Dennis, protoze Rene o sebe pecuje |
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 09/04/18, 10:54 pm | |
| Moc hezky to začíná. Snad ti taky nezačnou hořet, až to prádlo hodí do pračky :D |
| | | soarka Simpařan
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 09/04/18, 11:14 pm | |
| To uz bych spis zacala premyslet nad zavadou pracky a susicky nez nad neschopnosti simiku (Beara) |
| | | Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 09/04/18, 11:18 pm | |
| Že by byla April tak "pořádkumilovná" ? |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 10/04/18, 09:26 am | |
| soarka to trefila na druhý pokus Je to Dennis, asi důsledek toho, že je lenoch Však Sheila to uklidí, tak co by se snažil _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | soarka Simpařan
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 10/04/18, 10:01 am | |
| Dedukce, mily Watsone |
| | | Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| | | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 13/04/18, 12:16 pm | |
| První generace – kapitola č. 2V bunkru se každý snažil, aby to víceméně nějak fungovalo a byli schopní přežít. Dokonce i Dennis musel přiložit ruku k dílu, když začal protíkat záchod. Pokud nebylo potřeba nic dělat, snažili se zabavit každý po svém, i když stále stejně. April prostála hodiny u plátna, Dennis učil Sheilu šachy a René se udržoval v kondici. April pohled na šachovou partii zaujal, a tak se rozhodla ten souboj zvěčnit. „Tak co na to říkáš?“ vyzvídala na Sheile, když skončila. „Hele, dobrý, myslím, že tam vypadám líp než na fotkách.“ pochválila její dílo. René se mezitím odebral připravit oběd. Ve vaření zlepšoval, i když občas se mu vymstilo jeho machrování a salát skončil na zemi. „Nemůžeme plýtvat, normálně to posbírej, já to neřeknu.“ poradila mu April, která zrovna vylezla nahoru. A tak se za chvíli všichni sešli u oběda a nikdo nic nepoznal. Ona beztak Sheila každý den vytírala, takže by se dalo jíst i ze země. Po jídle je ovšem zaskočily velmi silné otřesy celého bunkru, které se dokonce opakovaly. Nikomu se naštěstí nic nestalo, a nic zásadního se ani nerozbilo. Dennis a Sheila se šli ze zemětřesení odreagovat k další partii šachů, takže René s April opět osaměli. René dokonce shodil na chvíli hřebínek, a poděkoval April za pomoc. Nicméně si usmyslel, že mu určitě nepomohla jen tak. Za tím musí být víc. Vycítil v tom znamení, že se April libí a „nenápadně“ se pokusil o sblížení. April se nechala obejmout a zhluboka se mu podívala do očí „Hele hochu, hezkej pokus, ale myslím, že by sis po tom běhu měl dát sprchu!“ spražila ho vzápětí. No, tohle chlapec neodhadnul. Všichni ale tušili, že radiace jen tak nezmizí, varovali je, že tu můžou být zavření desítky let, a že nadějí na přežití lidstva je přivést na svět další generaci. Věděli tedy, že se budou muset nějak rozhodnout a dát s někým dohromady. Dennis dokonce našel knihu „Jak ji ulovit.“ Večer se pak pokusil aplikovat poznatky v praxi a začal házet lichotky na adresu Sheily. „Ale prosímtě, ještě se budu červenat.“ hihňala se. A tak se všichni dál vzájemně oťukávali, ale zatím to k ničemu valnému nevedlo. Přeci jen, znali se krátce, a ten tlak na plození potomstva je tak nějak brzdil. Jednoho rána se holky rozhodly, že to proberou u snídaně. „Já nevím, René je namachrovanej sobeček, a Dennis se zdá fajn, ale ten bordel co za sebou nechává, mě přivede k šílenství.“ zoufala si Sheila. „Jó, holka, to jsou chlapi.“ uchechtla se April a prohlásila: „Já tomu nechám volný průběh, ono to nějak dopadne. Ale jestli chceš, klidně si vyber jako první.“ mávla rukou. April se odebrala, kam jinam než k plátnu. Na schodech potkala Dennise, který nejspíš část rozhovoru musel slyšet. Když dosnídal, došel totiž za Sheilou na zahrádku a sám od sebe začal vytírat louže vody, která přetekla z truhlíků. Bohužel, ani po tomto gestu se ledy nehnuly, Sheila se rozhodla počkat, jak dlouho mu ta snaha vydrží. Pobyt v bunkru jim tak dával čím dál víc zabrat a každý se z toho dostávala po svém. April naprosto nečekaně malovala. René si své milostné neúspěchy vybíjel na domku pro panenky. Dennis se rozhodl na chvíli schovat před světem a trucoval pod peřinou. A Sheila se pustila do zuřivého úklidu s takovou vervou, že uklízela i tam, kde to vlastně nebylo ani potřeba. Bohužel, její úklidová mánie se jí málem vymstila, když se pokusila zapnout sušičku. Naštěstí byl nablízku René a nebohou Sheilu uhasil. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | soarka Simpařan
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 13/04/18, 12:22 pm | |
| Ale kluci se taaak snaziii no tak holky, honem na druhou generaci, svet vas potrebuje! |
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 13/04/18, 12:32 pm | |
| Aha, tak to jsem myslela z nějakýho důvodu, že to dají dohromady naopak :D. Už se těším na pokračování a na 2. generaci :) |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 13/04/18, 12:36 pm | |
| Hele, oni to ti chlapi moc neusnadňují Já si to nějak namyslím, a pak Renému, který má být jednoznačně na ženský, vyskočí mezi přáními toto: Takže být po jeho, tak vymření lidstva je zaručeno!!!! _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | soarka Simpařan
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 13/04/18, 02:09 pm | |
| srdci neporucis |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 13/04/18, 08:39 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení | |
| |
| | | | Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |