| Fidgety stavěla i v TS2 | |
|
+4Věrka Veverka Fidgety Hellohello Ludmila 8 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Fidgety stavěla i v TS2 22/11/17, 09:15 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 22/11/17, 09:23 pm | |
| Tak tuhle soutěž jsem určitě ještě nepořádala já Vyšlo Ti z toho sympatické bydlení, zajímavé downloady, jen škoda, že chybí nějaká fotka z interiéru. |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 22/11/17, 09:27 pm | |
| Nene, tu vyhlašoval Filan - archiv mě pustil jen na seznam soutěží, úvodní příspěvek se mi už bohužel neotevřel, ale to téma zakládal on. Tehdy se podle mě hrálo jen na exteriér, tak ani nevím, jestli interiér vůbec vznikl. Edit - teď koukám oknem dovnitř, a asi vznikl. Ale fotky jsem měla vytažené jen tyto _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 23/11/17, 08:10 am | |
| Hezké, moc povedený! :) škoda, že fotky interiéru nemáš zazálohované. Na tuhle soutěž si snad ani už nevzpomínám. Nejspíš jsem se nezúčastnila, protože za Krasohlídkov jsem začala hrát vlastně až nedávno. |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 23/11/17, 03:31 pm | |
| Je to rok 2010, v té době jsem ten disk ani neměla, takže se divím, že jsem našla aspoň něco. I když možná někde, v krabicích po stěhování nebo u našich, se možná bude válet nějaké CD se starou zálohou a kdo ví... _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 25/11/17, 03:45 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
Naposledy upravil Fidgety dne 02/12/17, 11:15 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 25/11/17, 05:37 pm | |
| Tuto soutěž si nepamatuji, asi se mi z ní už neukazovaly obrázky, jak se to stávalo u Imageshacku. Kuchyň mi sice přijde trochu tmavá, ale zato ta ložnice s dětským koutkem je perfektní ! |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 26/11/17, 06:59 am | |
| K neuvěření, že tu byl omezený rozpočet. Je tam úplně všechno, včetně dekorací. Ještě větší výzva by bylo maxis-only. Někdy si to můžeme vyzkoušet v nějaké soutěži. Taky si už tuhle soutěž nepamatuju v každém případě už je to pěkně dlouho. Ale je to moc příjemný domeček. V některých místnostech by při focení prospělo zapnout světla, možná proto působí trochu tmavě. |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 26/11/17, 09:02 am | |
| Jejda, Imageshack, z toho už jsem pak taky starší věci neviděla... Však MO byly pak další starťáky, zkusila jsem si to v TS3 i v TS4, a byla jsem překvapená, že to docela i šlo, i když ze začátku jsem z toho hlavně ve čtyřkách byla nešťastná A k focení se světly jsem se taky nakonec dopracovala, tohle fakt byly moje stavební začátky a domky jsem poprvé fotila snad právě do této soutěže. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Věrka Veverka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 21. 11. 17
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 26/11/17, 10:43 pm | |
| Pěkné domečky. Ten první na první pokus není špatný. Ten druhý má moc pěkný interier. Jen koukám co bylo downů. Já jsem stále jen MO, tak je to pro mě exotika :D |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 01/12/17, 10:24 am | |
|
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 01/12/17, 10:28 am | |
| Moc pěkné, taková spousta zajímavých detailů - altánek, střecha, a to šikmé parkovací stání opravdu funguje ? |
|
| |
Věrka Veverka Simpařan
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 01/12/17, 10:37 am | |
| Jak jsi udělala to šikmé parkování? To by mě vážně zajímalo. Chci to vyzkoušet :) Už moc neumím používat cheaty na stavění, nemáš je někde všechny uložené? Na starém foru bylo jedno pěkné témátko s cheaty a taky s tím jak co stavět. |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 02/12/17, 08:47 am | |
| Fíha, další krásný domeček! Vypadá moc útulně s těmi dřevenými okenicemi a hezkou zahrádkou. To parkování mě taky zaujalo, zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli funguje a jak se dá vytvořit a vidím, že na to samé se ptají předešlé příspěvky :D Doufám, že je funkční... a pokud jo, tak myslím, že je to to samé, jako když posunu příjezdovku a to auto tak poskočí a pak se objeví na cestě. Taky jsem kdysi zkoušela různě otáčet příjezdovku, ale nepamatuju si, jak to pak fungovalo. Většinou ji nechávám rovně, ale tohlě vypadá moc hezky. @Věrko - tady v poradně nám Fidgety dala seznam cheatů přímo ze starého fóra je to opravdu moc šikovně sepsané, mám to i vytisknuté už asi víc než 10 let (tomu číslu nemůžu uvěřit! Úplně se mi z toho udělalo nevolno :D ). https://thesims234.forumczech.com/t16-cheaty-pro-ts2#38 |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 02/12/17, 10:32 am | |
| Děkuji za pochvaly Jestli fungovalo, si nepamatuju, ono je to opravdu přes sedm let Matně si vybavuju, že když auto nemohlo vyjet, teleportovalo se na silnici, ale nevím, jestli to bylo TS2 nebo TS3. A pokud se nepletu, dalo se stáhnout někde průhledné parkovací stání. Pak jsem zdmi udělala jakoby garáž s cestou a vyplnila to dlažbou, smazala zdi a položila tam to stání (asi přes moveobjects). Ale je to jen teorie, 100% jistá si nejsem. Nová tvář Krasohlídkova - 4.koloZávěrečné kolo mé první soutěže aneb předělávka interiéru jednoho domku z TS2.Trochu divočina, ale co už _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 02/12/17, 04:37 pm | |
| Moc pěkné! Tvůj styl se mi líbí A k té šikmé garáži - v tom případě to asi bude TS2. I při posunuté příjezdovce se auto teleportuje na silnici, tak by to stejně mohlo fungovat i u té šikmé. Později to vyzkouším Do downloadů dám odkaz na neviditelnou příjezdovku. |
|
| |
Věrka Veverka Simpařan
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 03/12/17, 07:34 am | |
| Moc pěkný domeček. Miluji ty barevné okna co jsi tu použila a oranžovou linku mám taky moc ráda. Tygrovaný vzor v ložnici na stěně a na podlaze se mi moc líbí a přemýšlím jestli bych ten koberec byla taky schopná dát tak našikmo aby se nezmršil. Já když posouvala moveobjectem koberce, tak mi vždycky začaly dělat neplechu a nějak podivně svítily. Možná že otočení o 45 stupňů by to dělat nemuselo. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 03/12/17, 11:53 am | |
| Taky se mi ten interiér líbí, sympaticky sladěné MO (jestli se nepletu), možná bych jen tu koupelnu oživila ještě něčím v jiné barvě (třeba ty ručníky). |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 12/12/17, 11:35 am | |
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 12/12/17, 04:36 pm | |
| Já taky zrovna moc modernu nemusím, ale tvůj domek je hodně zajímavý a moc hezky provedený Strašně se mi líbí rybníček s malým můstkem A ten bazén je úžasný tvoje zahrádka dodala tomu domku spoustu života |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 12/12/17, 07:37 pm | |
| Opravdu povedená stavba, v TS2 je to dost těžké napodobit, ty novější díly Sims už mají jiné stavební prvky - mně někdy chybí, že takové ploché střechy nejdou udělat trošku tlustší, ale tvoje verze je perfektní, |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 12/12/17, 10:17 pm | |
| Mně se toto dílko taky moc líbí, zajímalo by mě, jak se ti na tu stěnu u bazénu podařilo dát ta malá okna. A ta kombinace zeleně je perfektní ! |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 31/12/17, 08:38 pm | |
|
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 31/12/17, 09:57 pm | |
| To tedy opravdu muselo dát práci, a určitě nejen ten chodník, ale i ten šikmý můstek a altánek (nebo je to snad takový zajímavý download ?) ! |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 01/01/18, 07:36 am | |
| Krásný domeček! A moc pěkné řešení, je vidět, že to nebylo moc jednoduché, hodně stavebních prvků v TS2 chybí. Líbí se mi, jak přesně se ti podařilo napodobit i tu zahradu zepředu, ty keře, rostliny, auto, to všechno je naprosto přesné! Moc obdivuju, jak se ti podařilo dodržet vše podle předlohy, nejlíp, jak to jenom šlo A tenhle download znám a je to opravdu fuška vyskládat celý chodník, umím si představit, kolik to muselo spolknout času. |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 | |
| |
|
| |
| Fidgety stavěla i v TS2 | |
|