| Fidgety stavěla i v TS2 | |
|
+4Věrka Veverka Fidgety Hellohello Ludmila 8 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 02/01/18, 05:39 pm | |
| Úplně souhlasím s Hellohello, je úžasné, jak se ti to povedlo postavit přesně podle předlohy Nejvíc se mi líbí ten altánek a vůbec celá zahrada je moc krásná |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 31/01/18, 10:23 am | |
| Jsme moc ráda, že se předchozí domek líbil, myslím, že nic lepšího jsem v TS2 nevyplodila. A úplně jsem zapomněla ještě na poslední soutěžní domek - má teda hroznou verandu. Dokonce jsem ho našla v záloze, tak jsem přemýšlela, že ho upravím. Jenže do nové hry se mi ty domy instalují více méně prázdné, takže to nechám takto být. A příště možná přidám něco úplně nového. Stavby podle předlohy - 3. koloPředloha se bohužel nedochovala, tentokrát jsem ji ani nenašla nikde v internetovém světě. Ale byl zadaný dům z čelního pohledu a pak jedna místnost v přízemí. Je až s podivem, co se člověku všechno po těch letech vybaví. Jak jsem bojovala s tou verandou - v patře je moc široká, ale když jsem ji po celém obvodu zúžila, v přízemí to zase nebylo ono A v interiéru jsem pořád štelovala všechna ta křesílka (punťa se nezapřela), než jsem byla jakžtakž spokojená. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 31/01/18, 08:10 pm | |
| Velmi zajímavý dům, to muselo dát spoustu práce ! To řešení okenního prostoru, zeleň nad kuchyňským ostrůvkem, a ty koberce krásně zapadají do celého prostoru. Jakpak asi vypadalo horní patro ? |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 01/02/18, 04:04 am | |
| Tuhle soutěž si moc nepamatuju. Je za tím vidět obrovský kus práce a výsledek je moc hezký |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 01/02/18, 12:23 pm | |
| Děkuji, snažila jsem se Horní patro bylo prázdné, do soutěže nešlo a já se pak k tomu domu už nevracela. Sice ho mám taky uložený, bylo by zajímavé ho zkusit dodělat, ale pokud zase bude bez nábytku, tak se asi nehecnu _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| |
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 14/02/18, 11:02 am | |
| Janiko, děkuji Ano, já většinou se u stavění seknu a nervím a nadávám Tak a tentokrát něco nového, stavěla jsem pro svoji starou rodinku, protože jejich starý dům mi při načtení shazoval hru. Žije zde babička se svými dvěma syny, snachou a vnoučkem (pak dám i foto, až je vyfotím). Domek zatím nemá moc "zařízenou" zahradu, paní domácí se musí pustit do pěstování a pak se uvidí, co se kam vejde PŘÍZEMÍ - Zde se nachází hlavní obytný prostor s kuchyní, dále ložnice babičky (ta se stylem trochu vymyká, ale je to její prostor, tak si ho zařídila po svém) a první koupelna. PATRO - Tady už jsou tři ložnice, jedna z nich využívaná jako dětský pokoj, a druhá koupelna. A zde předloha: _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 14/02/18, 12:02 pm | |
| Moc povedené a útulné dílko skvěle jsi ten domek vystihla i podle předlohy moc se mi líbí ti plyšáčci v dětském pokoji |
|
| |
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 14/02/18, 03:20 pm | |
| U tebe je úplně jedno, jestli stavíš ve dvojce, trojce nebo čtyřce, s downloady nebo bez. Vždycky je to paráda |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 14/02/18, 07:42 pm | |
| To je perfektní vystižení předlohy Kdybych byla Simí babičkou, moc ráda bych se tam nastěhovala |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 15/02/18, 04:39 am | |
| To je úžasné, jak přesně umíš vystihnout pokaždé ty předlohy. Je to krásný domek, jak zvenčí, tak uvnitř |
|
| |
visty Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 151 Join date : 02. 12. 20 Location : Česká Lípa
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fidgety stavěla i v TS2 | |
| |
|
| |
| Fidgety stavěla i v TS2 | |