| Fotky z hraní TS4 | |
|
+6Kolikokoli Shina Fidgety Ludmila Lucisab Hellohello 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 06/03/21, 07:16 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| |
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 07/03/21, 12:45 am | |
| Tak to je konec Model roku. Módní policie by si docela smlsla. Ale tak proti gustu žádný dišputát, že? Pěkná momentka! |
|
| |
Petr Simík Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 274 Join date : 31. 07. 19
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 07/03/21, 02:05 pm | |
| Proti gustu žádný dišputát! Co to má na té ruce? Tetování? Vypadá to jako přilepené listy :D |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 07/03/21, 08:28 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 08/03/21, 07:09 pm | |
| |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 11/05/21, 11:18 am | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 11/05/21, 08:50 pm | |
| |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 11/05/21, 10:40 pm | |
| Vůbec nevím, Ludmi, co je to za gymnastický prvek Myslím, že se převlíkala do svátečního nebo ze zimního, to už nevím. Protože jsem měla svatbu jako událost, a i když nebyla zvaná, byla na pozemku, a očividně jsem pauzla hru v pravou chvíli A ženich mi usnul před obřadem, hledala jsem ho, abych ho převlékla a on se tam válí Proto je v černém - hra totiž snoubence obleče automaticky do svatebního, ovšem dle svého, nikoli mého výběru. No, tak jsem mu musela doplnit potřeby, aby tu svatbu vůbec přežil _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 12/05/21, 04:47 am | |
| No teda, té první fotky jsem se lekla divné! Ale zachyceno v ten správný moment A druhá fotka - ten spáč v kostele Není nad to, pořádně se prospat před svatbou Ještě bude dlouho slavit, tak ať se prospí aspoň teď |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 12/05/21, 07:14 pm | |
| Ta první fotka mě dostala doufám, že se siminka dokázala narovnat to jsou teda gymnastické prvky a ženich na lavičce ještěže jsi ho vzbudila, jinak by zaspal celý obřad |
|
| |
Petr Simík Simpařan
| |
| |
Havranice Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 297 Join date : 23. 06. 19
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 15/05/21, 11:18 am | |
| chudák ženich, asi měl náročné loučení se svobodou simíci se občas přetaví do zajímavých tvarů říkám tomu transformers |
|
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 17/05/21, 10:19 am | |
| To jsou pěkné momentky U té první fotky mi dalo chvilku rozpoznat o co se jedná . Takový akrobatický kousek se jen tak nevidí. A ženich mě taky pobavil potřeboval si po tak náročném dni odpočinou, alespoň na lavičce. Moc pěkné! |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 03/06/21, 02:39 pm | |
| Jsem ráda, že vás fotky pobavily Už jsem zažila, že se mi na svatbě složili na lavičce rodiče jednoho ze snoubenců, ale ženich před obřadem byla premiéra. Dnes zase nějaká momentka z natáčení - to si tak fotím Kaylu, jak poklidně připravuje snídani, a nakonec to tak poklidné nebylo: Naštěstí plameny tou obracečkou umlátila, a na větší požár nedošlo. Jinak byste se asi pokračování jen tak nedočkali _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 04/06/21, 07:41 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 04/06/21, 09:39 pm | |
| Kdysi dáááávno jsme s tatínkem vhodili hořící pánvičku oknem do sněhu, umlátit plameny obracečkou nás tehdy nenapadlo Perfektní momentka, i ten odhodlaný postoj |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 04/06/21, 10:44 pm | |
| No, ona do toho opravdu mlátila obracečkou tak dlouho, než to zhaslo Až mě mrzí, že jsem nespustila video A Ludmilo, ten postoj je fakt top, ten se mi na tom právě líbil nejvíc Každopádně myslím, že s tatínkem jste zvolili vhodnější řešení - s Kayliným postupem bych to jinde než v simíkách raději nezkoušela _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Petr Simík Simpařan
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 13/06/21, 08:11 am | |
| Aj flambovat se Simík naučit musí! |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 15/06/21, 04:28 pm | |
| Flambovaný toust s vajíčkem, hmmm, to zní zajímavě Poslední dobou si říkám, že budu muset Kaylu s Filipem "odcelebritovat" - prakticky se s nimi nedá fotit na veřejných pozemcích, včera jsem byla úplně zoufalá. A třeba romantika na molu vypadala ve skutečnosti takto: Podobných tam vlezlo snad deset, resp. se mi pořád vraceli Naštěstí noc byla dlouhá A ještě zajímavější to bylo na pláži, kam dorazila jančit speciální fanynka, a to Filipova ex Pak sebou švihla o zem, to už jsem nestihla vyfotit, byla jsem ráda, že skončila u fanouškovského šílenství a nedošlo na nějakou žárlivou scénu Jo, a ta Katie zadkem nahoru To mi taky dělají pořád zlatíčka, když jen mají stát a koukat - vystrčí zadek a začnou hrabat v písku (ať žije funkce "Obnovit objekt"!! ) _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 15/06/21, 05:02 pm | |
| Tyhle situace jsou tak super (i když pro tvůrce je to kolikrát o hlavu, když se to pořád opakuje ) - jsem ráda, žes nám to vyfotila, ať se můžem taky zasmát To je neskutečné, co ti simíci vyvádějí a jaké paradoxy pak vznikají |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 15/06/21, 08:02 pm | |
| Teda tohle ti vůbec nezávidím u bunkru jsem ráda, že mě nikdo nemůže otravovat a co se týká Nervózního, tak tam jsem si nějak zvykla, že je pořád někdo otravuje (ještě mám pro vás taky připravené extra záběry, kde se mi jeden simík do kterého by jste to nikdy neřekli, málem popral )Každopádně to jsou naprosto boží fotky tyhle momenty z "natáčení" jsou vždycky nejlepší |
|
| |
Janika31 Simík designér
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 15/06/21, 08:24 pm | |
| To je konec Koukám, že to je všude stejné. Taky se u toho kolikrát vztekám, když mi nejde něco vyfotit, protože mi leze nezvaný host nebo mi simíci dělají, to co nechci. Ale je pravda, že ty nejlepší momenty jsou za kamerou a občas se člověk nestačí divit. Jásající Flipova ex mě pobavila To se jen tak nevidí |
|
| |
Ludmila Admin
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 | |
| |
|
| |
| Fotky z hraní TS4 | |
|