| Fotky z hraní TS4 | |
|
+6Kolikokoli Shina Fidgety Ludmila Lucisab Hellohello 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 23/06/20, 10:15 pm | |
| Jj, moc pěkně mi tam moje simí Ludmila ty dva okukovala Jako já jsem zvyklá, že mi leze do záběru kde kdo, většinou členové širší rodiny, a ještě častěji smrťák (ale na toho jsem si už stáhla mod, tak snad dá konečně pokoj ), ale tebe jsem Ludmi takhle ve hře potkala poprvé _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 25/06/20, 02:25 pm | |
| Páni Ludmi, moc pěkně okukuješ "natáčení" a dokonce jsi k sobě nabrala i kamarádku teď jen sama lituji, že jsem tě nevyrobila v TS2, aby jsi mohla navštívit i moje simíky, to by byla paráda parádní úlovek Fidgety a upřímně doufám, že tě simí Ludmila ještě navštíví |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 09/07/20, 10:26 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 10/07/20, 12:11 am | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 10/07/20, 07:13 pm | |
| Ježkovy zraky, to je svišťů, to bych asi taky nepřežila |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 11/07/20, 10:28 am | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 23/07/20, 10:57 am | |
| Ta mateřská školka tak to je moc. Určitě je to hrozně potěšilo na tom rande zvlášť poté, co jim nevyšla ani ta sauna. Chudák syn toho bývalého upíra - dobře, žes mu ty vlastnosti změnila |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 20/09/20, 08:18 pm | |
| Zrovna koukám, co mám za fotky do příběhu z hlavní linie, a vykoukla na mě jeden zážitek ze svatebního focení. Zatímco svatebčané pózují, jednu vetřelkyni přemohla únava - když musíš, tak musíš, klidně novomanželům do klína! Jak byla ještě nasupená, že jsem ji vzbudila a poslala pryč _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 21/09/20, 06:30 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 21/09/20, 09:49 pm | |
| Mně se takové nějaké stvoření dostavit na svatbu, tak nevím, nevím |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 27/09/20, 04:36 pm | |
| |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 13/02/21, 10:15 pm | |
| Musím se vám pochlubit, co se mi povedlo při focení do poslední soutěže. Chtěla jsem nafotit nějaké noční fotky, a protože se mi nelíbí rámeček kolem pozemku, fotila jsem v živém módu. Takže abych nemusela čekat, než najede noc, chtěla jsem čas posunout pomocí MCCC, jenže jsem se uklikla, a místo 8 hodin jsem přidala 8 dní Což by samo o sobě nebylo tak hrozné, krom toho, že trvalo, než projely všechny svátky, změna ročního období apod. Jenže ona projela i jedna bouřka, a prásk! - půlka terasy v háji Naštěstí stačilo párkrát kliknout "nahradit", ale stejně mě omývalo _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 14/02/21, 07:07 am | |
| Ajaj co všechno může způsobit jedno překliknutí... ještěže to šlo potom nahradit a naštěstí nemůže shořet celý dům od toho. Ale je to teda spoušť! Ani jsem nevěděla, že v TS4 může blesk praštit do objektů a ty zůstanou takhle ohořelé. V TS2 mě vždycky štve ten bug, když začne hořet strom a nejde to uhasit, nejde ani přejít do buy módu a smazat ho. |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 14/02/21, 08:33 am | |
| No, kdyby shořel celý, to bych se na tu hru na dlouho naštvala asi Nebo spíš na sebe, pokud jsem to před focením neuložila, jinak by stačilo vyskočit ze hry Každopádně bouřka přinesla i své ovoce, krom jednoho fleku v písku se mi na pozemku objevil nějaký vzácný krystal. To jsem taky neměla tušení, že se děje - většinu bouřek jsem odehrála totiž v bunkru _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 14/02/21, 09:50 am | |
| Jak vidno, všechno zlé je pro něco dobré - za ohořelou terasu extra krystal Hra si patrně opravdu jede podle svého ... |
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 14/02/21, 01:21 pm | |
| No, to je teda síla :D. Jinak Fidgety doporučuju tenhle mod, už mi mnohokrát zachránil od ztracení nervů a ty okraje se tam myslím taky nezobrazují.
https://www.patreon.com/posts/buildcam-freecam-20523425 |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 14/02/21, 01:31 pm | |
| Ludmi, já to pak hledala, a prý je to tak dané, že pokud blesk udeří do pozemku, je tam pak za to odměna Koli, díky za tip, na tvé dřívější doporučení už ho mám stažený nějakou dobu, a používám ho ráda, ale okraj kolem pozemku s ním zůstává. Ale někdy, když nepotřebuji ani zapalovat krby apod., tak jsem ráda, že nemusím do živého modu a ten okraj přežiju. Nebo když na poslední chvíli upravuji nějaký detail, tak je fajn, že člověk pořad nemusí přepínat ze stavebního do živého apod. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 14/02/21, 04:28 pm | |
| Fidgety, to se tedy doopravdy povedlo ještěže to šlo tak snadno nahradit a ještě jsi díky tomu získala i vzácný krystal |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 15/02/21, 05:36 am | |
| No teda, ten krystal to je dobrá kompenzace za bouřku! Kdyby se to stávalo i v běžném životě |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 20/02/21, 02:07 pm | |
| V běžném životě máme jen nudné pojištění, že? A u příběhu jsem se také pobavila, nejprve jsem šla do restaurace, a při pohledu do kuchyně by mě teda přešla chuť k jídlu raz dva Pak mi ale došlo, že to bude nejspíš tím, že jsem v restauraci zapomněla umístit popelnice A fakt, že jo, jen jsem je šupla na pozemek, bylo uklizeno Takže omluva personálu No, a pak jsem chtěla fotit u Filipa v bytě, vše si chystám, a nejednou čumím, že mi mizí "herečka". _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 20/02/21, 06:03 pm | |
| Jéje, a já jsem ty mimozemšťany čekala podle Tvého vyjádření k nového dílu příběhu někde jinde a jindy |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 20/02/21, 07:19 pm | |
| @Fidgety - nudné pojištění a ještě se z toho pojišťovna vždycky vykroutí Krystal je určitě lepší alternativa Ale tobě se teda dějou ve hře věci to UFO - doufám, že ti siminku vrátilo v pořádku (nebo to vyřešilo neuložení hry, nesnáším tyhle situace). A ten bordel v restauraci - obávám se, že v mnoha restauracích je tohle úplný standard Škoda, že ve skutečnosti to nejde vyřešit dodáním pár popelnic zlatí simíci, většina jich je aspoň čistotných |
|
| |
Petr Simík Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 274 Join date : 31. 07. 19
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 21/02/21, 10:26 am | |
| Vtipné momentky To ufo v té městské zástavbě je přímo jak vystřižené z nějakého akčního filmu |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 01/03/21, 09:03 pm | |
| Ten koš v kuchyni je teda řádná chuťovka a co se týká mizejících hereček... to ufo je bomba nejlepší je když se něco nedaří jak má, z toho jsou vždy ty nejlepší záběry na světě |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 06/03/21, 04:46 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 | |
| |
|
| |
| Fotky z hraní TS4 | |
|