|
| Staveniště od Lucisab | |
|
+7Shina Janika31 Věrka Veverka Ludmila Fidgety Hellohello Lucisab 11 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 29/09/18, 11:41 am | |
| Moc povedené koupaliště! |
| | | Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 07/10/18, 05:26 pm | |
| Přidávám domek do soutěže "Dům s přesným rozvržením" Domek si nechali postavit dva mladí muzikáloví tanečníci, kteří se nedávno vrátili z vysoké do celé budovy tak padli jejich veškeré peníze a netřeba dodávat, že se i slušně díky tomu zadlužili... ale co by neudělali pro budoucnost, zvláště když brzy očekávají příchod jejich prvního dítěte Domek v noci Obývací pokoj propojený s kuchyní Šedivá kuchyň Zrcadlový taneční sál, kde obyvatelé domku trénují na svoje vystoupení v divadle Horní chodba se šachovým stolkem, který si pán domu pořídil kvůli svému otci, který tuto hru zbožňuje a moc rád si dává se svým nejmladším synem závody Ložnice Červená koupelna Dětský pokoj je prozatím vybaven neutrálními barvami, protože zatím není jasné, co se narodí Pokoj pro hosty Tělocvična Půdorys EDIT: přidávám snímek celého snímku kvůli kontrole kostiček A kdo v domku bydlí? Richard Lucero je mladý mimořádně talentovaný muzikálový tanečník, který nedá dopustit na svoji obrovskou rodinu. Jeho největší vášní je tanec, zpěv a hraní na hudební nástroje. Jeho otec po něm původně chtěl, aby převzal rodinnou firmu (zelinářství), ale Richard se rozhodl postavit proti jeho rozhodnutí a vydal se po své vlastní cestě. Nyní je z něj úspěšný tanečník a jeho otec ho bere takového jaký je Naopak jeho největší slabinou je jeho vyřídilka... pokud mu na někom něco opravdu vadí, tak mu to řekne na rovinu bez toho aniž by nad tím příliš přemýšlel právě díky své mrzutosti a nerudnosti se tak občas dostává do potíží... má neobyčejný smysl pro humor a nikdy ven nevychází bez svých pokerových žetonů, které získal od svého dědy než zemřel a myslí si o nich, že mu nosí štěstí (jestli vám tenhle simík připomíná Mathiase, pak máte proč Richard byl předobrazem pro něj, protože to měl být původně on, který měl jít do bunkru... ale nakonec jsem si to rozmyslela, protože už v té době byl na vysoké a měl spoustu bodů schopností a vysokou aspiraci... nepřišlo mi fér, abych začínala se simíkem, který není tzv. nepopsaný papír, proto jsem vytvořila Mathiase a Richarda jsem nechala na pokoji )Další obyvatelkou domu je Adelaine Scottová, které nikdo neřekne jinak než Adéla (svoje jméno dostala od své matky, která pochází z Francie a všem svým dětem dává výhradně jen francouzská jména, aneb jejich otec do toho nesmí kecat ). Adéla je poněkud divočejší a nenechá si nic jen tak líbit. Nesnáší nespravedlnost a byla by ochotná se i poprat za někoho koho má ráda. Jako malá si přála být policistkou, ale poté co ji její matka (nekonečná milovnice muzikálů) vzala do divadla na představení, Adéla změnila svoje sny a stala se tanečnicí. Podobně jako Richard má i ona neobyčejně velkou rodinu na kterou nedá dopustit, i když jí někdy působí potíže. A jak se tihle dva poznali? Seznámili se na střední škole, kde Adéla omylem trefila Richarda při tělocviku tenisovým míčkem do hlavy. Od té doby se začali nesnášet (on ji nazval hloupým zrzavým buldozerem a ona jeho vyzáblým pitomečkem). Osud je svedl dohromady až když oba přišli o své taneční partnery a zbyli si na sebe. Trvalo delší dobu než si na sebe zvykli, ale nakonec to stálo za to a teď by pro sebe navzájem udělali cokoliv. Po vysoké, tak začali budovat svoje hnízdečko... ...jejich první dokončenou místností se stala zrcadlová místnost, kde svého času spali, jedli a trénovali , ale veškerý čas strávený s malbou a štětkou v ruce nakonec stál za to až tak, že si mohli splnit svoje nejvěší přání Na svatbu jim přišlo kompletní příbuzenstvo (další fotky přidám do příslušného tématu ) a nadělali jim tam opět tolik pověstný "bordel", ale i tak to pro ně byla ta nejkrásnější svatba na světě Tak snad všechno našemu páru vyjde, jak má a brzy se budou radovat z novorozeného dítěte (hlavně, aby to nebyla dvojčata )
Naposledy upravil Lucisab dne 14/10/18, 03:34 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 07/10/18, 06:46 pm | |
| Moc krásný dům, prostorný, útulný, pěkně propracovaná zahrada i každá místnost. Kromě toho i moc pěkné fotky majitelů - hned jsem se zarazila u "Mathiase", ale všimla jsem si nějakých maličkých rozdílů mezi nimi. Richard má docela štěstí, že se do bunkru nedostal a může žít v tomhle pěkném domě a mít rodinu. Ale zase se nedá říct, že by se Mathias měl špatně, vlastně má v bunkru všechno, co potřebuje |
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 07/10/18, 08:31 pm | |
| Moc pěkný příběh, a ten domek samozřejmě taky Podrobnější komentář snad dodám při hodnocení soutěže. |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 14/10/18, 04:16 pm | |
| Moc děkuju Jinak Hello, to jsem právě chtěla, aby se mu podobal Richard se mi hrozně moc jako simík líbil a když jsem se pak rozhodla ho tam nedat, tak jsem si alespoň stvořila kopii ale jsem ráda, že ty rozdíly vidíš, takhle si jsou sice podobní, ale každý je vlastně originál jinak s tebou souhlasím sice neměl Mathias v bunkru svobodu, ale jinak tam měl úplně všechno, co potřeboval včetně kytary a mikrofonu určitě si nemohl stěžovat |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 28/10/18, 06:38 pm | |
| Přidávám domek do soutěže s názvem Startovní domek musím říct, že to byl nejrychleji postavený a i nafocený dům ze všech soutěžních dílek, které jsem kdy stavěla Jinak později upřesním, jak to bylo s tím schodkem v rozpočtu do stanovených 20 000,- EDIT: přidávám slibované vysvětlení Rybičky mě stály 35,- , v inventáři siminky jsem našla ten obraz jak jsem si myslela byl to obraz se zebrou od Ikey za 102,- no a pak už zbývají jen ty 2 simoleony... napadá mě jen to, že je to cena za písečnou cestu u domu, ptž jsem díky jinému domu zjistila, že se tahle úprava terénu nezapočítává do celkové ceny domu... Obývací pokoj propojený s kuchyní Pracovna Koupelna Ložnice Půdorys Cena Šťastnou majitelkou tohoto malinkého domku je mladičká Adriana, která čerstvě opustila vysokou školu. Momentálně se snaží usadit a snaží si najít svoji vysněnou práci novinářky. Prozatím se jí bohužel nedaří, ale nevzdává se. Jejím velkým snem je psát dobré články, mít větší akvárium a velkého chlapa, nejlépe s nějakými kontakty na šéfredaktory tak snad se jí zadaří |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 05/11/18, 06:18 pm | |
| Strašně se mi líbí! Je to příjemný světlý dům s útulným interiérem. Nejvíc mě dostala ložnice v moc pěkných barvách! |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 08/11/18, 06:01 pm | |
| Díky Hellohello za milý komentář |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 24/11/18, 06:54 pm | |
| Přidávám domek do soutěže s podivným sousedem Předem se omlouvám, že na některých snímcích schází vířivka na velké terase, ale měla jsem problém s tím, že se mi její velké dno pletlo do spodní části domu, takže jsem ji na focení dala pryč a někde jsem ji zase zapomněla vrátit V tomhle domě platí jediné heslo. Co byste byli ochotni udělat pro někoho koho milujete? Byli byste ochotni i ztratit sami sebe, aby vám ten druhý nezmizel navždy ze života? Na samém začátku bylo všechno dokonalé... Dva mladí lidé, čerstvě sezdaní botanici, si hledali místo kde postavit svůj vysněný dům. Zanedlouho se na ně usmálo štěstí a tak se mohli už jen těšit. Krátce po postavení svého domova se vydali na opožděnou svatební cestu do tropických pralesů, kde chtěli nasbírat cizokrajné rostliny... Jenže situace se poněkud zvrtla a mladá manželka se tam nakazila podivnou nemocí... Její srdce sice nadále bilo, ale její oči se už neměli nikdy otevřít... stala se z ní v podstatě spící mrtvola. Nebyla ochrnutá, ale vir v jejím těle jí zabraňoval v tom žít normálním způsobem... doktoři nad jejím stavem jen kroutili hlavou, nikdo netušil jak mladou ženu uzdravit a tak manželovi jen doporučili zdravotnické zařízení pro její vegetativní stav... Mladý novomanžel se ale odmítal vzdát. Podstatné se pro něj stalo její srdce, které stále slyšel bít díky přístroji. Věděl, že dokud se ona nevzdá, neudělá to ani on sám, i kdyby se měl poprat se zubatou. Několik měsíců tak strávil vysedáváním u jejího lůžka a mluvením na ni ve snaze, že alespoň spatří nějakou její reakci. Bohužel se tak nestalo. A tak začal pátrat na vlastní pěst... Za necelý rok se mu podařilo vypátrat od domorodců o jakou nemoc by se mohlo jednat a zároveň si vyslechl tajemnou legendu o květině života, která by mohla jeho ženu postavit na nohy. Problém byl v tom, že rostlinu nikdo nikdy neviděl... byla legendou podobně jako kámen mudrců... jenže muž se nevzdal. Věřil tomu, protože to potřeboval... Trvalo několik let než se mu podařilo zjistit alespoň částečné údaje, které se samozřejmě pokaždé odlišovali, ale to mu nevadilo... a tak začal křížit podobné rostliny. Dokonce získal za nemalé peníze i vzorky květin ze Sixamu a začal je křížit s pozemskými. Výsledkem tak občas byla věc neslučitelná se životem, ale jednou... jednou se něco přeci jen uchytilo a v ten okamžik pocítil muž úlevu. Rostlina rostla a sílila až později začala vydávat podivné zvuky... jako kdyby byla živá, ale živá jako jiný organismus... Až v ten okamžik dostal muž strach, ale bylo již pozdě. Podivná květinu jednu noc utekla i s květináčem a její stvořitel ji později našel až nad ránem o několik metrů vyšší s podivně naplněným vakem. Muž rostlinu odvedl zpět a rozhodl se kolem svého pozemku postavit tak vysokou zeď jak to bylo jen možné, protože podvědomě tušil, co divoká květina provedla. Schoval ji tedy do kůlny, kam ji pravidelně nosil velké množství masa, aby jí už nikdy nenapadlo utéct. Začal jí říkat Krávokytka a nadále pokračoval v hledání květiny života pro svoji stále živou/mrtvou manželku... Domek zvenčí působí nenápadně, i když je vlastním způsobem jiný a nejde jen o absenci oken... Z ulice je vidět i malá stavba skrytá přerostlou vegetací... Domek v noci Obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou Pracovna Hnědá koupelna Horní chodba se šachovým stolkem Malá terasa se stolkem a židlemi, které pomalu zarůstají do zeleně Ložnice Terasa s vířivkou Modrá koupelna Pokoj pro hosty A konečně se dostáváme na zahradu, která už několik let trpí nedostatkem údržby. Majitel se totiž natolik zaměstnal vlastním projektem, že už nedokázal dát dohromady dům i zahradu... Záběr na kůlnu... Skleník, který skrývá neobyčejné rostliny... Kůlna, která skrývá to největší tajemství a zároveň pěstební a vědecký omyl našeho majitele... Půdorys EDIT: dodána pracovna |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 07/12/18, 09:18 pm | |
| |
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 08/12/18, 11:20 am | |
| Jak už jsem psala v hodnocení obou soutěží, ten dům podivného souseda se mi moc líbí, pěkný příběh i provedení Jen v tom obýváčku mi drobátko překáží ta šatní skříň |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 09/12/18, 05:10 pm | |
| |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 16/12/18, 05:08 pm | |
| Domek do soutěže "Vánoční chaloupka" Tak tohle mě moc bavilo, i když samotná stavba trvala neskutečně dlouho a zdobení střechy bylo příšerné , ale nakonec se nějak zadařilo Když Patrik dorazil k Šéfovi do kanceláře, měl nejdříve strach. A poté co mu Šéf oznámil, že mu dá vánoční dovolenou a k tomu poukaz na pobyt v horách v jeho dotované chatce, pro všechny z kanceláře včetně jejich rodin, myslel si že se zbláznil (Šéf, ne Patrik ), nebo že si dal k obědu zase čočkovou polévku a díky tomu ho zase potrefilo... no však vy víte co . Ale Šéf si trval na svém a tak se Patrik vydal do kanceláře, kde našel své dva spolupracovníky. Služebně nejmladšímu Erikovi se moc na cestu nechtělo, protože doma kromě neskutečně tlustého psa nikoho neměl, ale jen co zaslechl, že poslední z kanceláře (pohledná Daphne) půjde, změnil názor... Chatka se nachází až na samém konci Trojjazerska, kde jí souseda dělá jen malý chatkový resort, kde se dá i ubytovat do naší velké chatky. Šéf totiž nechtěl mít recepci v chatce kvůli většímu soukromí. Exteriér Po těch schodech bych nechtěla jít... Na terase se dá v letních měsících posedět při jídle, nyní jsou však veškeré židle i stoly uklizené Vstupní hala přes kterou se dostaneme i na zahradu... Obývací pokoj Jídelna Kuchyň Herna Chodba Patrikův pokoj, který je spojen s dalším malým pokojíkem pro jeho malou dceru Erikův pokoj, který si nechal na pokoj speciálně donést malý stolek, kde má v plánu pracovat na svém tajném koníčku - básničky... Modrá koupelna Béžová koupelna Pokoj pro správce chatky Pokoj Daphne Převlíkárna před saunou Sauna Zahrada Dům v noci Dům bez sněhu Půdorys --------------------------------------------------------------------------------------------- Naši tři spolupracovníci pracují v jednom nejmenovaném časopise... Patrik je nejstarší v kanceláři a píše články ze světa. Jeho největším koníčkem je sbírání suvenýrů a jeho vlastní rodina, kterou by rád na této neplánované dovolené v horách rozšířil o dalšího člena. Benjamínek Erik je na první pohled podivín, který žije sám se svým psem Karlem. V časopise zpracovává vědecké články a tajně si myslí na svoji kolegyni Daphne. Daphne je zapálená do všeho. V časopise píše feministické články o mužích. Všeobecně se snaží bránit práva kohokoli a to ať už se jedná o mouchu na stropě nebo vitamíny v ovoci. S oběma svými kolegy se příliš nebaví, protože má vždy až příliš moc práce. Dokonce si ani nestačila všimnout, že za ní běhají kolegové z různých pater Tak snad si naše trojice v chatce opravdu odpočine a splní si své cíle, které si na cestu každý z nich stanovil |
| | | Ludmila Admin
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 16/12/18, 09:16 pm | |
| Další pěkné soutěžní dílko, zajímavý příběh, taky tleskám A s těmi schody máš pravdu, představa, že jsou třeba zmrzlé a ujely by mi na nich nohy .... . škoda, že tuhle interakci Simíci nemají |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 17/12/18, 06:11 am | |
| |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 27/12/18, 04:20 pm | |
| |
| | | Ludmila Admin
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 27/12/18, 09:10 pm | |
| Pěkná kuchyň, tu zelenou knihu jsem sice musela chvíli hledat, ale já už poněkud hůř vidím Víc si nechám do hodnocení soutěže |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 28/12/18, 02:01 am | |
| Jej nějak jsem tam zapomněla dopsat, že je v polici hned to doplním, aby ji nikdo už nemusel hledat, díky Ludmi za upozornění |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 03/01/19, 07:41 pm | |
| |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 04/01/19, 04:58 am | |
| Nádherná ložnice! Moc se mi líbí, jak jsi použila ty barvy. I vybavení je moc hezké, líbí se mi to posezení tam moc dobrá práce |
| | | Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 04/01/19, 12:31 pm | |
| Nějak jsem úplně zapomněla komentovat tvé úžasné domečky. Hrozně mě nadchnul tvoje vánoční rekreační chata! Nádherná propracovaná stavba jak exteriérově tak interiérově. A ložnice je moc povedená. Ty barvy si zvolila parádně! Krásné místo na odpočinek. |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 19/01/19, 05:58 pm | |
| |
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 19/01/19, 06:55 pm | |
| Nádhera! Je to moc příjemný prostor tam by mě bavilo trávit čas, moct si takhle kdykoliv odskočit a zahrát kulečník krásné barvy. |
| | | Ludmila Admin
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 19/01/19, 08:32 pm | |
| Zajímavě laděná zašívárna ! |
| | | Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab 20/01/19, 05:29 pm | |
| Moc příjemná místnost Barvy jsou zvoleny úžasně. Moc se mi líbí ten lustr, už jsem si ho všimla ve tvém příběhu. Mohla bych se zeptat odkud je? |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Staveniště od Lucisab | |
| |
| | | | Staveniště od Lucisab | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |