| Fotky z hraní TS4 | |
|
+6Kolikokoli Shina Fidgety Ludmila Lucisab Hellohello 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 02/10/19, 09:40 pm | |
| Krásný parníček, nebo spíš výletní loď, když má více palub, to se Ti povedl perfektní záběr Jakpak asi vypadá ve dne ? |
|
| |
soarka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 380 Join date : 19. 02. 18 Location : Praha
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 03/10/19, 08:06 am | |
| Ludmilo, kdyz ho chytim pres den, tak urcite vyfotim. Treba pres den nejezdi a jezdi jiny lodicky |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 18/11/19, 07:55 pm | |
| Tak jsem si pořídila Univerzitu a pustila jsem se do zkoumání nového datadisku a musím říct, že je to sranda do objevování jsem vzala svoje nejmladší dvojčata a nestíhala jsem prakticky nic takže jsem určitě polovinu věcí neviděla tak snad příště... udržování jejich známek byla neskutečná dřina... První musím říct, že nový svět je moc krásný Stačila jsem potkat roboty... ...a také simíky z traileru! Měla jsem neskutečnou radost, když jsem je viděla Kola jsou úžasná jen je škoda, že se s nimi simíci občas zaseknou a nevědí, jak je vrátit do inventáře (popravdě ani já bych to nevěděla nacpat si kolo do kapsy/batůžku musí být šílená dřina ) Jeden z dvojčat dokonce získal selfie s maskotem Ovšem jeho sestra neměla na podobné hlouposti čas... díky učební vytíženosti, tak skoro usínala na ramenou svých spolubydlících... ...zatímco její bratr získával body u dam (za který možná mohl účes ve stylu Edward Cullen ), ...což ho stálo body ve škole a dostal se do podmínky A tak jsem ho nechala víc dřít... a to doslova... chudák se při fotbale zranil... ...a hra mu tak dokonce přičarovala na ruku obvaz Díky neuvěřitelné dřině jsem ani neměla čas na mytí nádobí po mých simících často se tak stávalo, že po nich špinavé talíře umývali spolubydlící (na fotce můžete vidět spolubydlícího, který jim nosil jídlo na kolej ) Neúklid a ignorace kolejního pořádku tak vedla ke vzkazu od spolubydlícího A myslíte, že si z toho moji simíci něco dělali? Ne, raději si zašli na ping-pong Až se konečně dostali k promoci všimněte si těch bot moji siminka si vzala pod talár kopačky zřejmě je sebrala svému bratrovi Později došla řada i na bratra, který si pro změnu vzal pantofle... ...kdepak pantofle! Sebral svojí sestře ze skříně rovnou boty na klínu asi si chtěli být dvojčata při svém velkému dnu blíž A to ani nepočítám, že se kolem budovy, kde se zrovna odehrávala promoce, producírovala jejich matka jen ve vánočním oblečku Na konci ale dvojčata vyfasovala fotku z promoce a diplom (jinak doufám, že se vám zobrazí obrázky, protože mě se jich většina neukázala... dyžtak bych se to pak musela pokusit nějak přenahrát ) |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 18/11/19, 08:50 pm | |
| No to je špica, hlavně ten vzkaz od neumytého nádobí a matinka ve vánočním úboru Moc zajímavé úlovky |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 19/11/19, 03:43 am | |
| Dokonalé fotky to jsem se zase nasmála a u toho obdivovala propracovanost té hry. Stala se tam taková spousta vtipných věcí ty jsi proste záruka zábavy u jakéhokoli příběhu A ten areál univerzity je tak nádherný Že jsi to nestihla všechno prozkoumat, to je jedině dobře, budeš toho mít k prozkoumávání na příště ještě hromadu Jak zvládá počítač všechny ty dodatky, pořád to všechno jede svižně? |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 19/11/19, 09:33 am | |
| Tak to je paráda . Bomba fotky . Nejvíc mě pobavily záběry z jejich promoce- kopačky a boty na klínku , oba dva trochu zmatení . A jejich máma tomu nasadila korunu . Zajímavé momenty, přemýšlím také o koupi |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 19/11/19, 06:18 pm | |
| Hello, abych pravdu řekla aktuálně mám nainstalované všechny dodatky a moje pc je zatím zvládá bez problémů (je pravda, že asi i záleží na výkonnosti pc ) a doufám, že to tak bude i nadále je fakt, že občas když jsem přejela třeba před kolej a rychle jsem se vrátila zpět k mým simíkům, tak na vteřinku stáli na místě s rozpaženýma rukama, ale to mi přijde jako bug spojený s univerzitou nebo mi například simíci na koleji procházeli zdí ale to pravděpodobně doladí stejně jako tu chybu, když batolata nedojídala jídlo, nebo když v restauraci kradli cizí simíci jídlo těm mým Jani, určitě ti ho zatím mohu doporučit je to sranda a taky pořádná dřina, ale stojí to za to už se moc těším až dostanu šanci víc prozkoumat nový svět a všechny mimoškolní aktivity (včetně vandalismu na konkurentní škole a jejím fotbalovém týmu i když to už můj simík trochu vyzkoušel a možná i díky tomu se pak dostal do podmínky, protože kvůli všem těm blbostem neměl čas na školu ) |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 03/03/20, 02:28 pm | |
| POZOR SPOILER K PŘÍBĚHU!! Dnes ale nedokážu odolat a musím se vám pochlubit pár momentkami "z natáčení". - Z natáčení kapitoly 61:
_________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 04/04/20, 04:29 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 04/04/20, 06:09 pm | |
| Krásné fotky, nejvíc se mi líbí ta se spícím hafanem na gauči (připomíná mi naši potvůrku) . Simíci jsou samozřejmě taky moc pěkní, a což teprve jejich dětičky, jak způsobně vedle sebe sedí a papají - jakpak dlouho jim to asi vydrží, než se začnou hádat ? A že Santa sedí s rodinou u večeře, to ještě v žádné verzi nebylo, i ten jeho vzhled, vypadá docela sympaticky ! |
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 04/04/20, 09:00 pm | |
| To je super! Jsem ráda, že nemoci mazlíčků nejsou reálný, ale např. tyhle červený nosy atd. :D |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 04/04/20, 10:17 pm | |
| Krásné fotky! Docela mě pobavil ten červený čumáček u hafíka to jsem teda ještě neviděla a přesně, jak říkáš, jako Rudolph the raindeer . Jinak moc sympatičtí simíci a krásné, útulné vybavení domečku |
|
| |
Havranice Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 297 Join date : 23. 06. 19
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 05/04/20, 12:11 am | |
| jejda, Hello, to jsem vůbec nevěděla, že hraješ čtyřky.. chudák pejsek, snad se z toho dostane. ten teplý čumáček nevěstí nic dobrého |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 05/04/20, 05:18 am | |
| Jé, děkuju moc za tolik rychlých reakcí @Ludmila - tak to vypadá jenom na téhle fotce s dětma mám docela problém. Kdyby bylo jedno, možná by se to dalo, ale dvojčata jsou pořádný zápřah, rodiče doslova padají únavou a já málem taky Navíc se ty děcka často vztekají, odmlouvají... musím se teprve naučit, jak to v TS4 zvládat. Možná v nějaké rodině, kde budu mít jedno dítě. @Kolikokoli - přesně, kdybych viděla ty zvířata realisticky trpět, asi bych to nedala takhle svítící nos apod. není tak hrozný. I když bylo vidět na tom psovi, že se necítí, taky jsem hned letěla na veterinu. @Janika31 - moc děkuju @Havranice - začala jsem hrát tenhle rok, zatím jsem měla čas to zapnout jenom párkrát, což je dost tragické, když už máme duben... TS2 mi na notebook nešlo nainstalovat (nechápu proč... sice s Win10 byla ta instalace komplikovaná i na počítači, ale nakonec to šlo rozjet, na notebooku vůbec), zato TS4 tam jede jedna báseň. A hlavně tu hru nemám zapráskanou downloady, tak i to nahrávání je otázka chviličky. Ne jak u TS2, kde je to skoro na hodinu - mám v plánu to aspoň trochu vytřídit, ráda bych se dostala na půl hodiny načítání. TS4 je super hra, moc zábavná, modernější, ale k TS2 mě to pořád táhne a vždycky pro mě bude asi jednička naštěstí každá ta hra má jiný systém hraní, tak si můžu vybrat. Bála jsem se, abych nebyla až tak okouzlená čtyřkou, že bych úplně neodvrhla dvojku, ale jsem si jistá, že se to nestane. |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 05/04/20, 12:11 pm | |
| Já vždycky na veterině vykoupím celou tu lednici s lékama, takže většinou tam jedu sotva jednou za celé hraní :D |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 05/04/20, 02:56 pm | |
| Krásné fotky! mě právě u TS4 taky okouzluje to rychlé načítání u TS2 si pěkně počkám a některé věci tam jdou složitěji, ale jinak jsem TS2 nepřestala zbožňovat |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 19/06/20, 07:36 pm | |
| Tak samozřejmě si můj alfasamec této generace vybral za manželku siminku s extrémníma tvarama (tedy hlavně pusa, brada, uši :D) Každopádně jsem zkusila, co dokáže CC, aniž bych jakkoli měnila tvar jejího obličeje :D. |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 20/06/20, 07:09 am | |
| Tak to je vydařená proměna, je to moc zajímavá simka s netypickými rysy. ty pihy jí moc sluší. |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 20/06/20, 10:11 am | |
| Fakt hodně netypická, mě osobně zaujaly hlavně ty uši |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 23/06/20, 01:32 pm | |
| Panejo, siminka neuvěřitelně prokoukla A ty oči jsou úžasné Já jen pro zajímavost - zase trochu SPOILER k příběhu, i když ta fotka sama o sobě nic neprozradí. Ale heleďte, kdo se mi připletl do záběru : Jako upřímně jsem netušila, že jsem ji tvořila ve svém herním světě Myslela jsem, že ji mám v "sejvu" pro stavby, a najednou se mi zjeví v kavárně _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 23/06/20, 07:53 pm | |
| No teda Ludmi kde ses tam vzala? To je moc pěkný pohled do kamery přitom se tváříš tak nenápadně |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 23/06/20, 09:11 pm | |
| Ale já jsem dnes byla půl dne v práci, pak na větším nákupu a zbytek dne doma ?! To se fakt povedlo ! |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 | |
| |
|
| |
| Fotky z hraní TS4 | |
|