| Fotky z hraní TS4 | |
|
+6Kolikokoli Shina Fidgety Ludmila Lucisab Hellohello 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 03/06/18, 02:02 pm | |
| Teda, to mě zase tvůci hry překvapili - to bych do nich neřekla, že půjdou až do takových detailů A jak se na ty myšičky tváří domácí mazlíčci ? |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 03/06/18, 03:14 pm | |
| Tak to je něco . Budu tu čtyřku taky muset pořádně prozkoumat už. |
|
| |
soarka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 380 Join date : 19. 02. 18 Location : Praha
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 04/06/18, 07:30 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| |
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 09/06/18, 02:03 pm | |
| Jéé, ta myšička to bych taky nečekala, že tohle přidají do hry! Konečně mě něčím zajímavým překvapili! |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 09/06/18, 08:34 pm | |
| Tak i já činím objevy pro mě dosud neznámých funkčností hry! Už od minulého hraní se rozčiluji nad skládáním písniček, že to není možný splnit, protože když siminka odejde od kláves, tak pak začíná pořád od nuly, a celá písnička trvá moc dlouho na to, aby jí vydržely potřeby A teď jsem náhodou koukla do jejího inventáře a ejhle, ona tam má deset rozepsaných skladeb. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| |
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 10/06/18, 01:28 pm | |
| Já myslím, že už jsem to řešila podruhé Jenže poprvé to bylo v příběhu se Sofií a to už je opravdu dávno, takže jsem to zapomněla, no... A ještě tu mám pár momentek z hraní...Pozor, obsahují SPOILERY z poslední části reportu Takhle to dopadá, když člověk ty dvě hrdličky chvíli nehlídá... Nevím proč, ale občas po sobě dost štěkají! Díky tomu jsem ale objevila interakci "Omluvit se v posteli" A Lauren se opravdu snaží bez mé pomoci, pořád s Andrewem flirtuje, takže Chloe opravdu žárlí a chytá náladovku Slábnoucí láska. René taky Dennise moc nemusel.. I když bulel jak želva, pro jistotu ho ještě zašlápl, asi aby náhodou neobživl... Mimochodem smrťáka jsem se nemohla zbavit... Normálně si sednul, a pustil se do šachů... Tak jsem mu odemkla dveře, zkusila jsem ho poslat pryč i přes MCCC, a výsledek? Šel si přečíst knihu... Nakonec jsem ho musela teleportovat před plot pomocí teleportačního rytíře...A po několika simích hodinách to kontroluju, a on pořád okouní kolem pozemku! Začínám se trochu bát, protože brzy má olsavit narozeniny René... _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 10/06/18, 02:24 pm | |
| |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 10/06/18, 04:54 pm | |
| Smrťák mě dostal ale Dennise je mi moc líto a René... no co se od něj dá čekat jsem zvědavá, jak dopadnou jeho narozeniny... |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 10/06/18, 06:40 pm | |
| To je teda neúcta, od Reného! Chudák Dennis je to fakt smutné.Ale co se dá dělat. Ještěže ses toho smrťáka zbavila, nechtěla bych, aby pokosil i ostatní obyvatele bunkru. Jsou to moc hezké fotky |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 10/06/18, 08:24 pm | |
| Já bych to tak nebrala - třeba chtěl René Dennisovi zkrátit smrtelné utrpení nebo že by ho bránil před Smrťákem ? Ale byl ten Smrťák pěkně oprsklý, nechtěl se ještě po "dobře vykonané práci" třeba občerstvit nebo osprchovat ? |
|
| |
soarka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 380 Join date : 19. 02. 18 Location : Praha
| |
| |
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 14/06/18, 09:48 pm | |
| |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 14/06/18, 10:13 pm | |
| Pěkné, nejvíc se mi líbí ta čtvrtá varianta |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 17/06/18, 02:51 pm | |
| Ty obrazy musím vyzkoušet, to jsem teda fakt nevěděla! Ještě jsem našla pár momentek k poslednímu reportu z Výzvy: - Člověk pracně usmiřuje ty dvě hrdličky, a Lauren už hned zkouší kout železo a naskakují jí další romantické interakce! - A fotit něco v bunkru je fakt oříšek, pořád se tam někdo motá... Třeba ze zásnub málem nebyl hezký záběr...A to podotýkám, že původně si April stoupla těsně k nim, v místě kde je ta roura, a čučela na ně... Aneb zásnuby za asistence tchýně. Tak tak jsem jí stihla poslat pryč a už se dolů hnala Annabel... _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 17/06/18, 08:08 pm | |
| Očividně hraju fakt málo, protože jsem právě objevila docela zajímavou věcičku. V Briddleton Bay je malinký domek u pobřeží a kousek od něj je molo. A tam je malý člun. Jen tak "ze zajímavosti" jsem na něj klikla, když na mě vyskočilo toto: No a po načítací obrazovce se ocitneme na ostrůvku s majákem :-o Kde je u mola kromě našeho člunu i větší loďka, kterou jde cestovat do přístavu ve městě :-o A na tom ostrově je i zvířecí hřbitov! Zajímavost č. 2: Skupinka racků u pobřeží. Jde na ně kliknout a vybrat si mezi "pronásledovat hejno" a "zahnat hejno" :D Plus krasavica Nebula na procházce :D |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 17/06/18, 09:09 pm | |
| Jo, jo, to nešťastné focení, když se tam člověkovi plete nepotřebná osoba, to je mi teď taky stává, a to jich tam ještě nemám tolik, soucítím s Tebou, Fidgety ! A ty interakce s loďkami jsou fakt zajímavé, Kolikokoli, stejně jako fotka chudinky Nebuly bez nohou a se zdeformovanýma rukama |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 18/06/18, 09:37 pm | |
| Ta Nebula je nějaká skutečná zaseknutá siminka nebo je to socha? jinak TS4 vypadá úžasně Fidgety, to focení znám nejlepší je když se ti před obraz nacpe jiný simík a ty díky tomu pŕijdeš o nejlepší záběr |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 19/06/18, 05:12 am | |
| Fidgety - s tím focením je to někdy fakt "vtipné", často už mi s tím dochází trpělivost 1 pitomý záběr a nejde normálně nafotit. Jako by si usmysleli, že to budou kazit u té trubky je to fakt romantické místo k zasnoubení. Kolikokoli - ta poslední fotka mě děsí, brrrr ale ty předchozí - kdo by řekl, že je v TS4 tolik skrytých pokladů? EA měli super nápad s tou loďkou, u majáku je to moc hezké. A zvířecí hřbitov mě taky překapil! Ti racci líbili se mi i holoubci, je to super přídavek do hry. |
|
| |
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 19/06/18, 02:01 pm | |
| Ta čtyřka mě nepřestává překvapovat, tolik věcí, o kterých jsem vůbec neměla tušení. A ten hřbitov pro zvířátka... nejde tam náhodou pohřbívat i simíky? Že by se pak vraceli jako zombie |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 24/06/18, 11:27 am | |
| Tak Amelie si už užívá léta :) A majordomus Niles trošku přebral :D |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 24/06/18, 07:25 pm | |
| V TOMHLE bych usnout nechtěla, ať už je to cokoliv zato v tom bazénku by se mi líbilo super fotky! |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 24/06/18, 08:29 pm | |
| Moc pěkná idylka v bazénku A chudák Niles |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 30/06/18, 09:24 pm | |
| Ta fotka s bazénkem je moc dobrá akorát Niles... chudák, chtěla bych vědět, jak se tvářil když se probral a zjistil v čem se válí |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fotky z hraní TS4 | |
| |
|
| |
| Fotky z hraní TS4 | |
|