|
| Domečky od Fidgety | |
|
+7soarka Shina Kolikokoli Lucisab Fidgety Hellohello Ludmila 11 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| | | | Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 15/05/21, 06:57 pm | |
| Souhlas s Ludmi to je úplně přesně řečeno. Ten dům je prostě dokonalý - perfektně zvolené materiály, vzory i barvy k tomu prostředí, ve kteérm se nachází A ty terasy s výhledem na moře mě úplně dostaly, to musí být posezení Hrozně moc se mi líbí na tom domě úplně vše, včetně možnosti skočit hned do moře nebo na ten skútr A už jsem moc zvědavá, co se bude v příběhu dít dál, těším se na další pokračování |
| | | Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 16/05/21, 05:39 pm | |
| Tak to je naprosto nádherný domek líbí se mi jak sis poradila s barvami a se vším je opravdu úžasný |
| | | Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 16/05/21, 08:36 pm | |
| Mám radost, že se domek líbí. Byl to první na Sulani, do kterého jsem se pustila, takže je tak trochu vzorníkem objektů, které dodatek přinesl. Ale ještě pár detailů mu chybělo,až teď, když v něm konečně začínám hrát, tak ještě dolaďuji. Např. konečně jsem vymyslela, jak zútulnit prázdný kout pod schody _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 17/05/21, 10:36 am | |
| No musím říct, že si holky nežijou špatně! JE to naprostá bomba. Všechno je nádherně stylově sladěno. Tehle sulanský styl se mi ohromně líbí. Sama bych se tam ráda nastěhovala! Úplně na mě dýchá ten mořský vzdoušek a teplíčko. Nádherná práce! |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 17/05/21, 12:42 pm | |
| Děkuji, tak přece jen Kayla měla slušný startovní kapitál ze svých rolí v seriálu a filmu, tak si mohla dovolit domeček vyladit a pak ho jen udržovala Ještě doplňuji foto koutku pod schody, který byl zatím prázdný. Až během hraní dorazil konečně nápad, co s ním: _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| | | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 19/03/22, 07:45 pm | |
| I sem přidávám svůj středověký domek (aspoň tak, jak se mi ve hře podařilo přiblížit, co jsem k tomu našla). Bydlí v něm kovář Joachim Smith - drsný chlapík se svaly, které umí použít. Ve své kovárně si poradí nejen se zbraněmi, ale i věcmi běžné potřeby. Rád vyrábí i netradiční věci. Zrovna třeba dokončil sluneční hodiny. Navíc je to tak trochu inovátor a vynálezce, takže když v jeho domku najdete něco, co předběhlo dobu, bude to nejspíš tím Jeho bydlení je skromné - v zádveří především skladuje své hotové výrobky. Má jednu obytnou místnost s pecí, postelí a stolem, a malou komoru, kde skladuje zásoby jídla, hlavně na zimu. Kromě své obživy má na svém pozemku pro svoji potřebu pár hospodářských zvířat, malé políčko a dva včelí úly. A jelikož žije sám, umí nejen podojit krávu, vytrhat plevel, ale když už je potřeba, klidně si sám i vypere. Takže dámy, až ho uvidíte plavat v nedaleké řece, nepoperte se o něj (Pozn. Ta skříň je tu hlavně proto, aby neumřel hlady, než něco vypěstuje - je to totiž lednice, ale pssst. Jen pro doplnění, plavání v řece bohužel moc jako koupání nefunguje (snižuje hygienu), takže má simík na pozemku káď (vanu). A na vykonávání potřeby má v rohu pozemku keříček _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 19/03/22, 07:46 pm | |
| Pokračování soutěže "Cesta časem" - Za ty roky se toho hodně změnilo. Na kopci, kde stála Joachimova kovárna, vyrostlo menší sídlo obehnané vysokou zdí. Joachimova chaloupka se rozrostla, dostala nové patro. A hlavně už nebyla přímo Joachimova (i když ji stále vlastnil), ale sloužila čeládce, která na jeho panství vypomáhala. Místnost v přízemí už sloužila čistě pro občerstvení. V patře pak přibyly dva pokojíky - útulnější pro děvečku a skromnější pro čeledína. Na sídle zůstával patrný odkaz zakladetele rodu - kováře Joachima. A tak i kovárna si našla své místo v koutku. Joachim se naučil řemeslu od svého otce, a i když byl nyní zemanem, často využíval její zázemí pro svého koníčka, vynalézaní. Praktickou kovařinu nechával pak na svém služebníkovi. Pro své potřeby, jakožto váženého zemana, využíval Joachim malou, ale vcelku reprezentativní věž. V přízemí se nachází hlavní sál, ve kterém Joachim hostí své přátele i významné partnery. Jsou tu dva krby - jeden na topení, a druhý pro ohřev jídla, které jinak děvečka připravuje ve vedlejším stavení. V prvním patře se nachází Joachimova ložnice - nechybí zde i malý prevét, orientovaný mezi věž a hradby. Posezení v chodbě prvního patra. V druhém patře má Joachim svoji "pracovnu". Stejně jako jeho prapraděda miluje vynalézání nových věcí. K tomu si sestrojil podivný přístroj. Kromě toho se všude válí knihy s technickými nákresy a nápady k jeho vynálezům. Jak je vidět, kromě ošacení je Joachim věrnou kopií svého předka. A pokud zrovna řádí v kovárně, nikdo by je od sebe nerozeznal. Spolu s ním tvrz obývá čeledín Joshua a děvečka Eloine. Ti dva k sobě mají celkem blízko, což se Joachimovi nelíbí. Ne, že by jim nepřál štěstí, ale ví, že čeledín prohání každou sukni ve vsi. A pro milou a vlídnou Eloine by si přál lepšího mládence. Nebo je v tom něco víc? Jinak kromě užitného zvířectva (krávy a slepiček) se zde nachází už i dva koníci. Teď zrovna dojeli z města, ale brzy je Joshua odvede na pastvu za tvrzí. Zde prosím trochu představivosti - jakože jsou ti koníci uvázaní.A ještě půdorysy. --------------------------------- Mimo soutěž - přemýšlím, jestli se mi toto už někdy stalo _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Hellohello Simí pisálek
| | | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 21/07/22, 10:09 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 24/07/22, 07:46 am | |
| Ten svatební salon jsem obdivovala už v příběhu. Jsem tak ráda, žes ten díl nevynechala a že i když tě to stálo práci navíc, žes necouvla a dala si na tom tolik záležet - protože pro mě je to snad nejkrásnější butik, jaký jsem viděla!! Všechno je tak hezky sladěné, moc se mi líbí ty platformy s oblečením (vím, že ses nechala inspirovat, ale v tvém podání se mi to líbí ještě více - ty barvy, vybavení, všechno!!) + náměstí s kavárnou a cukrárnou je dokonalé! Však se mi sbíhaly sliny na ty dortíky už v příběhu. Vše je propracované do nejmenšího detailu a všechno spolu krásně ladí. Je to kouzelné místo Klobouk dolů! |
| | | Ludmila Admin
| | | | Petr Simík Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 274 Join date : 31. 07. 19
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 28/07/22, 08:09 pm | |
| Práce s pódii a platformami zaujala i mě, pěkná práce. Ale asi bych radši trávil čas v té kavárně s tím frappé, co zmiňuje Ludmila :) |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 17/02/23, 02:40 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Ludmila Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 17/02/23, 06:13 pm | |
| Jak už jsem psala v soutěžním vláknu, je to paráda, a co věcí se Ti do toho mrňavého domečku vlastně vešlo ! I ta zahrádka se zvířátky je fajn - ta jsou živá nebo jen dekorace ? |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 17/02/23, 08:22 pm | |
| Děkuji. Zvířátka jsou živá - tedy slepice s kohoutem a kuřaty, kteří se dají chovat a snáší vajíčka, a ten králík přihopkal z pařezu. Myslím, že se dá taky nějak ochočit, nebo minimálně se s ním můžeš skamarádit. Dekorace je teda ten kohout u jezírka. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 18/02/23, 05:52 am | |
| Tak to je něco, je to moc příjemné bydlení, krásný domeček! Je neuvěřitelné, kolik se ti tam toho vešlo. moc se ti to povedlo! P.S. Ten králík mě taky zaujal, to je perfektní přídavek do hry, samozřejmě i kohout a slípky, toto rozšíření ještě nemám. |
| | | Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 20/02/23, 12:05 pm | |
| No pááni. Tolik mi toho ve tvém vláknu uteklo . Ať už ten překrásný salón, nebo stavba ze soutěže ''Cesta časem'' až po nový domeček do soutěže. Všechno je tak krásně sladěno. Úplná pastva po oči, popravdě nevím, co dřív obdivovat . Líbí se mi i použité nápady! Třeba u toho malého domečku do soutěže . Je to tak malý prostor, ale ty sis s tím hravě poradila, vypadá to celkově větší než je. Všechno se ti tam parádně vešlo a působí to tak krásně útulně. Krásná práce! |
| | | Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 27/02/23, 08:06 pm | |
| |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety | |
| |
| | | | Domečky od Fidgety | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru