| Domečky od Fidgety | |
|
+7soarka Shina Kolikokoli Lucisab Fidgety Hellohello Ludmila 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 01/10/18, 02:06 pm | |
| Oooo, děkuji, jsem ráda, že se líbí Sice bylo narychlo, ale i tak jsem se snažila, tak jsem ráda, že né marně _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 15/10/18, 09:49 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
Naposledy upravil Fidgety dne 16/10/18, 09:31 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 15/10/18, 09:59 pm | |
| Nádherný domek, či spíše vilka ! Já mám momentálně taky problém přebrat cca 60 fotek, snad to do termínu uzávěrky stihnu ... |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 15/10/18, 10:25 pm | |
| Já jich měla přes 90!!!! A děkuji za pochvalu _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 16/10/18, 05:12 am | |
| To je taková krása tenhle domek mě úplně uchvátil. Je moc útulný, je tu použité moc pěkné barevné schéma, nábytek přesně tak, jak se mi líbí... chtěla bych tam bydlet. Neuvěřitelné, žes tady prošla tvůrčí krizí (mně se to stává snad u každého domu, nějak si to představuju v hlavě, ale když to pak stavím, většinou mi na tom něco nesedí a musím to předělávat a výsledek se mi stejně ani moc nelíbí - zato tohle je pro mě jeden z nejkrásnějších domů, cos postavila, i když bych asi neuměla vybrat ten úplně nejhezčí, líbí se mi z tvé tvorby snad všechno |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 16/10/18, 07:42 pm | |
| Překrásný domek plný úžasného nábytku a barev já měla taky potíže přebrat to množství fotek... měla jsem jich přes 100 někdy je to hotové umění vybrat do soutěžního vlákna jen některá jsem moc ráda, že zbytek můžeme dát do vlastního tématu |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 16/10/18, 09:21 pm | |
| Jé, děkuji moc za krásnou chválu Mám pocit, že si to ani nezasloužím, o to víc mě to těší _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| |
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 19/10/18, 10:06 am | |
| |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 23/10/18, 01:58 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 23/10/18, 07:27 pm | |
| Nádherný domeček! Má moc hezký tvar. A je to za málo peněz hodně muziky |
|
| |
Shina Simpařan
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 25/10/18, 05:58 pm | |
| Moc povedený domek a je úžasné kolik věcí jsi tam dokázala dát paráda |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 16/01/19, 03:13 pm | |
| Ha, tak protože na aktuální kolo Random House Challenge nemám absolutně žádnou inspiraci, aspoň jsem si dodělala kuchyň, kterou jsem přes svátky nestihla No nic světoborného to není, ale aspoň mám splněno Mimochodem jsem si upravovala i rekolory fialových židlí, ty původní byly málo výrazné 1. barva - jídelní židle, barové židle, lustr nad stolem, nádobí na lince, a vlastně i ovoce v miskách 2. barva - nábytek v kuchyni, stěny v jídelním koutě 3. barva - jídelní židle, lampy nad barem, něco málo v obrazech a na ubrusu _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 16/01/19, 08:43 pm | |
| Sympatická kuchyň, barvy docela odpovídají zadání Škoda, žes to nestihla, měla bys určitě šanci na vítězství ! |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 17/01/19, 05:02 am | |
| Krásná kuchyň moc dobrá práce, líbí se mi zase ta stěna s rostlinami. Moc pěkné a zdařilé zpracování kuchyně! |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 19/01/19, 04:44 pm | |
| Nádherná kuchyň! moc se mi líbí vybrané doplňky je škoda, že jsi se nemohla účastnit... pevně doufám, že tě do dalšího kola brzy něco pěkného napadne! |
|
| |
Shina Simpařan
| |
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 21/01/19, 01:44 pm | |
| Ooo, děkuji za krásnou chválu, moc jste mě potěšily Doufám, že něco stihnu vymyslet a hlavně realizovat - malý nápad by byl (i když asi trochu neoriginální), tak snad to v těch barvách nějak půjde A musím to stihnout, než dorazí látky - příští sobotu máme karneval, a já si zase na sebe šiju bič (a na dceru kostým, snad) _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 10/06/19, 01:42 pm | |
|
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 10/06/19, 09:21 pm | |
| Brada na zemi, to jediné můžu říct :D |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 10/06/19, 09:35 pm | |
| Další velmi pěkné veledílo, tady se mi asi nejvíc líbí ta vinotéka a první ložnice |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 11/06/19, 05:25 am | |
| Krásné, nemůžu se vynadívat mě zaujala zase relaxační místnost, koupelna, ložnice i nahrávací studio... je toho spousta |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| |
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 13/06/19, 08:06 pm | |
| Jejda, dámy, děkuji Já punťa jsem totiž pořád nebyla spokojená - tu s kobercem, tu s kytkou nebo dekorem, až jsem se musela napomínat, ať to neřeším, a jdu na další místnost, jinak to nestihnu Tak mě o to víc těší, že se dům líbí _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety | |
| |
|
| |
| Domečky od Fidgety | |
|