| Domečky od Fidgety | |
|
+7soarka Shina Kolikokoli Lucisab Fidgety Hellohello Ludmila 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 24/05/20, 09:41 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| |
| |
visty Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 151 Join date : 02. 12. 20 Location : Česká Lípa
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 03/12/20, 02:18 pm | |
| Teda, tak to je moc pěkné. Jsi šikula jako HelloHello. Vaše stavby mám moc ráda. Jak umíte používat downloady. Já s tím mám pořád problém. Jak to není součást hry, tak mi to tam prostě neladí Ale ve vašem podání je to pastva pro oči. Všechny stavby a interiéry jsou nádherné. Pro mě srdcovka chatička a domek v zimě. |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 03/01/21, 11:02 am | |
| @visty,koukám, že jsem zase zapomněla odpovědět Poslední dobou forum jen proletím Takže děkuji moc, já bez downů na začátku nebyla schopná stavět vůbec. Teď s datadisky to jde lépe, dokonce jsem očistila hru od spousty věcí a snažím se mít "maxis match" nebo jim podobné. V tomto duchu je i horský domek, kde díky menším peripetiím je minimum downloadů Málem ani nestál, protože jsem čekala na slevy, abych si konečně nadělila Život na horách - a dočkala jsem se. Jenže první vyhrání z kapsy vyhání, takže ačkoli po nejnovější aktualizaci s mody problém nebyl, tak po instalaci rozšíření se mi nechtěl nový svět načíst Nu což, tak jsem stavěla bez modů, aspoň jsem si osahala nové objekty (takže můj domek je malinko reklama na nový datadisk ). Pár stažených věciček jsem nakonec propašovala až na závěr. Jen trochu nevím, jestli mám správně podkroví - jaksi jsem ho protáhla. Nejprve navíc bez původní zdi. Ale tu jsem na poslední chvíli vrátila, tak doufám, že zbytek se schová pod to, že je povoleno přidávat zdi uvnitř domu A teď už domek. Je to klasická horská chata blízko sjezdovky, která však nabízí veškeré pohodlí a komfort. U chaty se nachází malá sauna s přírodním jezírkem. Na verandě lze odložit lyžařské vybavení a na terase posedět u venkovního krbu (např. se svařáčkem nebo grogem). Relaxovat lze i ve vířivce v patře. A pojďme dál - vstupní chodba pokračuje ke schodišti za rohem. V přízemí se nachází vybavená kuchyně propojená s jídelním koutem a přes bar i s obývákem. Nesmí chybět ložnice. WC jsou k dispozici dokonce dvě - jedno samostatné a druhé součástí koupelny Možná jste si všimli i dveří v kuchyni - ty vedou do komory za schody, kde najdete i pračku se sušičkou. V podkroví se nachází i malý pokojík pro další hosty. Ještě pár nočních fotek. A nakonec půdorysy. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Havranice Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 297 Join date : 23. 06. 19
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 03/01/21, 12:15 pm | |
| Fidgety, je moc dobře, že se domek podařilo postavit, je velmi zdařilý Ta venkovní sauna s jezírkem je senzační. |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 03/01/21, 03:04 pm | |
| To je krása! Jsem moc ráda, že se ti to podařilo stihnout a ještě tak překrásně! Chtěla bych být na třetí fotce odspod |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 03/01/21, 04:00 pm | |
| Překrásný domek nevím kam dříve s očima |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 03/01/21, 08:32 pm | |
| A další zajímavé soutěžní dílo, to se bude zase těžko hodnotit |
|
| |
visty Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 151 Join date : 02. 12. 20 Location : Česká Lípa
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 04/01/21, 02:12 pm | |
| @Fidgety - Tahle chatka je nádherná. Se stavebními možnostmi čtyřek je radost stavět. Já taky čekala na slevy a konečně mám nový datadisk taky a k tomu ještě něco navíc. Ta lázeň v kamenech je fakt bomba. Jako ve dvojce |
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| |
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 14/02/21, 08:35 am | |
| Domek do druhého kola soutěže Trochu mě štvaly ty odrazy v zrcadle, ale nakonec jsem našla úhel, kde to není tolik patrné. Snad to brzy opraví, už tak jsou ty fotky věda, věčně mi chybí lustry nebo sloupy Nemluvě o tom, co mě při focení ještě potkalo, ale to vám dám do fotek - ZDE. A upřímně doufám, že dveře už mám tentokrát všechny a nepokazila jsem to pro změnu jinde A i kdyby, tak stejně budu zase ráda, že jsem se zvládla zapojit Kdo holduje spíše teplému počasí nežli sněhu, ocení dovolenou v plážovém domku na Sulani. Nabízí vše pro relax - koupačka, opalovačka - i aktivnější trávení volného času, jako je potápění, nebo rybaření na stylové loďce. Posezeníčko a poleženíčko na terase přímo nad vodou: Válet se lze na pláži, kde u domku s příslušenstvím najdete i venkovní sprchu - spláchnout sůl tedy můžete bez nutnosti lozit do domu. Posezení na balkóně. A jde se dál - chodba se vstupem na WC a za rohem schodiště do patra. Kuchyň s jídelním koutem. Mimochodem s tímto výhledem bych si mytí nádobí oblíbila i já. Za dveřmi v kuchyni opět nechybí úklidová komora s pračkou a sušičkou - poradí si i s všudypřítomným pískem. Obýváček. Ložnice v přízemí. Hlavní koupelna a samostatné WC přístupné ze vstupní chodby. Přespat lze i v patře, kde se nachází i pracovní koutek pro stále modernější home office z pláže. Pohled do zmíněného domku s příslušenstvím - především potápěčským vybavením. A půdorysy! _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 14/02/21, 04:22 pm | |
| To je naprosto nádherný domek nemůžu se vynadívat na kuchyni a ložnici strašně moc se ti to povedlo! Úplně z něj cítím tu exotiku |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 14/02/21, 08:30 pm | |
| Tam by se moc hezky rekreovalo ! Mě zaujala taky ta kuchyně, tedy hlavně jídelní kout, koupelna a ty exotické dekorace ! |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 15/02/21, 05:38 am | |
| Krásný dům! Hrozně se mi líbí ty tropické materiály na nábytku. A netypické kachličky v koupelně, dekorace, barvy... je to super! |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 15/02/21, 04:15 pm | |
| Děkuji, moc jste mě potěšily Musím říct, že jsem si stavbu užila I když na chvíli jsem se zasekla stran materiálu a nakonec jsem měnila kompletně barevné schéma kuchyně, ale pak jsem chytla snad tu správnou vlnu _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 18/02/21, 11:47 am | |
| Z tohoto místa by mě nikdy nikdo nedostal :D. Skvělá práce! |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 24/03/21, 10:41 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| |
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 25/03/21, 12:49 pm | |
| Ano, je to parádní výtvor Ta kuchyně, jídelna, pracovna, prostě všechno ! Jen kdybych byla velký puntičkář, řekla bych, že ta spodní koupelnička je na mé gusto moc tmavá, ale je mi jasné, že to jinak vyřešit nešlo |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 25/03/21, 08:07 pm | |
| Děkuji za krásné pochvaly Já si to fakt nakonec docela užila A Ludmi, na mě je ta koupelna taky tmavá - dělala jsem jí ve chvíli, kdy jsem myslela, že se budu držet předlohy všude. Až pak jsem změnila názor, ta pracovna prostě už byla moc. Ale koupelnu už mě nějak nenapadlo předělat Ona je tak malá, že se mi v tom domě, zvlášť se zdmi nahoře, vlastně ztratila, až jsem na ni zapomněla _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Petr Simík Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 274 Join date : 31. 07. 19
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 25/03/21, 10:51 pm | |
| Moc pěkné, líbí se mi v interiéru využití těch koberců, aby se trochu rozbila ta jednolitost. A exteriér je bezchybný komplet ;) Jinak to houpací křeslo i s tím krbem beru okamžitě! |
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 27/03/21, 12:29 pm | |
| No, pecka, úplně se stydím za to, co jsem poslala já :D. Je to fakt moc krásný! |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 31/03/21, 07:40 pm | |
| Tak to je nádhera všechno se ti tam moc vydařilo nemůžu se vynadívat a popravdě ani nemám slov! Jsi vážně úžasná stavitelka |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 15/05/21, 12:45 pm | |
|
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety | |
| |
|
| |
| Domečky od Fidgety | |
|