| Domečky od Fidgety | |
|
+7soarka Shina Kolikokoli Lucisab Fidgety Hellohello Ludmila 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 20/01/18, 10:20 pm | |
| Pěkné, Fidgety, moc pěkné, pravidla soutěže dodržena, trpajzlíků se Ti tam urodilo až až, více se vyjádřím později |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 21/01/18, 07:47 am | |
| Krásné! hezky propracované, líbí se mi tolik různých trpaslíků, každý z nich vhodně umístěný |
|
| |
Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 21/01/18, 01:09 pm | |
| Krásný domeček všechno ti to pěkně ladí a trpaslíci jsou prostě úžasní |
|
| |
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 30/03/18, 11:16 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 31/03/18, 05:15 pm | |
| Moc hezké barevné hřiště úplně vidím jak si tam budou děti hrát |
|
| |
Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 31/03/18, 06:06 pm | |
| Velmi hezké, tam by se určitě líbilo i lidským mrňatům |
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 31/03/18, 06:48 pm | |
| |
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 01/04/18, 10:21 am | |
| Nádhera! Krásně barevné a roztomilé! tam se vyřádí. Takže všechny ty objekty jsou funkční? |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 01/04/18, 09:42 pm | |
| Jé děkuji, taky se těším, až se tam se svými maminami a jejich ratolestmi vydám. Jsou to objekty hodně z kolekcí (Batolata, Dětský pokoj apod.) a měly by být funkční - i ty polštářky jsou tuším na sezení, jen ty barevné špalky jsou dekorace. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 08/06/18, 10:21 pm | |
| Vítejte v Kavárně U babči Elie. Jedná se o budovu na konci ulice Windenburgu, která leží na samém břehu řeky. Díky tomu je u kavárny klid, nejezdí tu žádná auta, kolem se plaví akorát lodě. Vybavený kávový bar, včetně zásoby výborných zákusků, je nezbytností. Zařízení kavárny se nese v romantickém duchu a doplňuje se s trochou "domácí" výzdoby. V zadní části kavárny se nachází dětský koutek. Stůl s ním sousedící je z praktického důvodu zařízen židlemi bez čalounění. A ubrus tu chybí také schválně! Na opačné straně kavárny, co nejdále od ruchu, můžete vystoupat do malého obýváčku. Je to nejklidnější část kavárny a vybízí k relaxaci s knihou. Těch je tu dostatečné množství z různých žánrů. Mimochodem všechny ty dobroty vznikají v malé, ale dobře vybavené kuchyňce za schody. V suterénu pak najdete toalety. A nesmí chybět ani posezení na terase s výhledem na řeku. Její kouzlo vynikne hlavně v noci, když se zapálí svíčky v lucerničkách na zdi a ve skleničkách na stole. Majitelkou je paní Eleanora Sweets, která vaří kávu a peče všechny dobroty s láskou a úsměvem. No a půdorysy nakonec. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| |
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 10/06/18, 04:49 pm | |
| Překrásná útulná kavárnička hned bych si tam zašla na čokoládu a zákusek |
|
| |
Ludmila Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 10/06/18, 08:34 pm | |
| Moc hezké, to posezení s krásnými polštáři, ty krásné ubrusy uvnitř, nedivím se, že v dětském koutku chybí |
|
| |
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 19/06/18, 01:38 pm | |
| To dětské hřišťátko je kouzelné! Nějaké podobné bych potřebovala i v reálu pro ty svoje dva malý raubíře No a kavárna je naprosto nádherná |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 19/06/18, 03:38 pm | |
| Děkuji dámy za pochvaly Kavárnička mě docela potrápila na to, že jsem si ji vlastně vymyslela Tak jsem ráda, že jsem to nakonec dala dohromady A Shino, taky by se mi líbilo v reálu. Teď jsem byla na "písku hrůzy" u paneláku, bohužel jeden z mála v okolí, kde je odpoledne stín. Jenže je to oblíbené místo nejen pro děti, ale také divných individuí. Zrovna když jsme odcházeli, došla tam partička s lahváčema, děcka neděcka, si k tomu samozřejmě zapálili Ale byli tři a já sama - no mám se o něco pokoušet? _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 29/06/18, 02:29 pm | |
| POZOR - Spoiler k příběhuKdysi jsem si stáhla dům Clematis Cottage k fanouškovskému hernímu balíčku Cottage Garden Stuff for Sims 4. Už tehdy jsem ho chtěla pro Anju, ale vyhrál domek u řeky. Teď ale nastala chvíle, kdy bylo jasné, že by se mé kvarteto Anja, Karel, Bela a Joey mělo posunout dál. Takže bylo načase jim pořídit něco většího. Clematis Cottage tedy dostal nástavbu, změnila se trochu vnitřní dispozice a hlavně vybavení, aby to pořád byl styl Anji. A tady je výsledek. Dům jako takový, včetně zahrady. Nechybí Joeyho bouda, ani místo pro Anjinu zahrádku. Teď se dívám, že mi haprují barvy okraje střechy, tak to budu muset opravit :o/ Vstup do domu - holínky pro všechny a Joeyho výbava. Hlavní místnost - obývací pokoj, pracovní kout, pelíšek. A v druhé části prostorná kuchyň s velkým jídelním stolem. Ložnice a koupelna Anji a Karla. V přízemí je (krom WC pro hosty) ještě technická místnost - komora, prádelna, a zásobárna psího žrádla v jednom. Nový pokoj Bely a koupelna v patře. A půdorysy. Druhá místnost v patře zatím zůstává tajemnou komnatou P.S. Je to stavěno dávno před Seasons, jen jsem ho sem nechtěla dávat před příběhem, takže možná pak dojde ještě na pár uprav _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 29/06/18, 04:19 pm | |
| Nádherný a útulný dům, pro mě je všechno dokonalé, posezení na zahradě, exteriér, interiér, příjemné a jemné barvy uvnitř i použitý materiál - dřevo chtěla bych tam bydlet |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 29/06/18, 10:09 pm | |
| Děkuji Exteriér teda není z velké části má práce, okolí domu zůstalo původní, ale zbytek už jsem si uzpůsobila dle svého. Moc mě těší, že se ti to tak líbí _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Lucisab Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 30/06/18, 09:12 pm | |
| Moc příjmený domek musím souhlasit s Hellohello, že bych tam taky moc ráda bydlela všechno je tak pěkně sladěné a barevně je všechno pěkně řešené jsem moc zvědavá, co se skrývá v tajemné komnatě doufám, že nás nebudeš napínat dlouho |
|
| |
Ludmila Admin
| |
| |
soarka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 380 Join date : 19. 02. 18 Location : Praha
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 01/07/18, 10:36 am | |
| No to je nádhera, božský domeček! Já bych změnila tu kytičkovou koupelnu malinko, ale to by bylo všechno ta světýlka kolem sloupu v kuchyni jsou krásný nápad |
|
| |
Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 07/07/18, 08:53 pm | |
| Téda, vy umíte tak krásně potěšit, to má člověk hned chuť stavět dál soarko, ta kytičková koupelna je myšlena jako ryze dětská.. Jak Bela vyroste, kytičky půjdou z domu, řekla bych _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
|
| |
Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| |
| |
Shina Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 272 Join date : 20. 01. 18
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 19/07/18, 12:12 am | |
| To je nádherný domek! Je moc příjemně zařízený. Takové bydlení by se mi líbilo i v reálu |
|
| |
Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 19/07/18, 05:31 pm | |
| Domek skvělý, ale ta koupelna v patře - ta je nejlepší |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety | |
| |
|