Fórum o The Sims

Diskuzní fórum pro uživatele forum.thesims2.cz a ostatní fanoušky série The Sims.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Domečky od Fidgety

Goto down 
+7
soarka
Shina
Kolikokoli
Lucisab
Fidgety
Hellohello
Ludmila
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

Poèet pøíspìvkù : 1630

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty16/08/18, 06:40 pm

Tak dnes nic nového, jen jsem se rozhodla vrazit sem i soutěžní minidomek, nějak jsem na to zapomněla Červenám se  Sama za sebe jsem s domkem moc spokojená nebyla, bojovala jsem s tím, předělávala a nakonec ho nějak dodělala  SOS  Zmatený  Po babiččině kavárně jsem si dávala pozor na anglické názvy, takže i nejmenší plechovka je v simštině. Jediné, kde to nešlo, je pračka - originál Maxis se tam nevešla a jinou než tu BOSCH jsem neměla  Vyplazující jazyk  a pak teda knihovna, ale opět - nic lepšího k dispozici nemám  Mrkající

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_01

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_02

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_03

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_04

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_04b

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_05

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_06

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_07

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_08

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_09

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_10

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_11

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_12

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_13

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_14

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_15

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_16

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_17

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_18

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_19

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Minihouse_20

Návrat nahoru Goto down
https://fidgetysims.blogspot.com/
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

Poèet pøíspìvkù : 2496

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty16/08/18, 11:13 pm

Myslím, že mi ta BOSCH pračka vůbec nevadí Vysmátý a celý domek na mě působí příjemně *THUMBS UP* moc se ti to povedlo *THUMBS UP*
Návrat nahoru Goto down
https://lucilla-sims.tumblr.com/
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

Poèet pøíspìvkù : 2887

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty17/08/18, 02:39 am

Ty anglické nápisy jsou věc názoru, třeba mně se naopak líbí Úsměv  
Ten dům je tak nádherný!   Láska Láska  tvar domu, okolí, zahrada, interiér, všechno je moc krásné!  *BRAVO*
Návrat nahoru Goto down
http://www.modthesims.info/member.php?u=1113201
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty22/08/18, 09:32 pm

Děkuji Hello... A máš pravdu, když stavím třeba podle reálné předlohy, tak se mi líbí, že je to víc "polidštěné", ale zkusila jsem to prostě jednou zase jinak.

Přesto poslední dobou přemýšlím o revizi vlastního obsahu. Pár měsíců zpátky jsem ani netušila, že se CC dělí na Alpha a Maxis match. Prostě styl od SimCredible a podobný se mi líbil už v předchozích hrách, takže jsem začala stahovat nábytek, jak jsem byla zvyklá. Až se stahováním vlasů jsem přišla, že se to odlišuje, tam si na to dávám pozor, protože u simíků vypadá Alpha fakt otřesně. A poslední dobou se mi líbí myšlenka jet v Maxis stylu i nábytek, ale vzhledem k tomu, kolik domů mám teď zařízeno pro příběh, asi to chvíli počká Mrkající

Když už jsme u bydlení pro příběh, tady je poslední tajná komnata v domě Anji - pokoj pro Ilonku.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 21._6._2018_13-44-59

Domečky od Fidgety - Stránka 3 21._6._2018_13-45-09

No a nesmí chybět dům pro Svobodovi. Ten už jsem stavěla koncem června, ale nechtěla jsem ho dávat dřív, než dojde na stěhování i v příběhu. Takže je tady až teď... Snažila jsem se, aby trochu zapadl do Lázeňské oázy, takže je trochu modernější.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_01

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_02

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_03

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_04

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_05

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_06

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_07

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_08

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_09

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_10

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_11

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_12

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_13

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_14

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_15

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_16

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_17

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_18

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_19

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_20

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_21

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_22

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_23

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_24

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_25

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_26

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_27

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_28

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Andy_30

Mimochodem je taky stavěný podle reálných plánů, ale přiznám se, že předlohu jsem někam zašantročila Aha

Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

Poèet pøíspìvkù : 2989

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty22/08/18, 10:04 pm

Senzační domek, nejvíc se mi líbí ložnice, a do té vany v první koupelně bych se s gustem naložila *THUMBS UP* *BRAVO*
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty23/08/18, 05:34 am

To je nádhera, opět!!  Strašně se mi líbí tvůj styl stavění! Jak jsem minule říkala, že bych v tom domku chtěla bydlet, s každým dalším si to říkám zas a zas  Láska  Je to úchvatný dům!  :*BRAVO*:líbí se mi každá místnost, posezení venku, bazén... krása Láska

Já jako ne-hráč TS4 taky nijak vědomě nerozlišuju alpha objekty a ostatní (doteď jsem si toho nijak zvlášť nevšimla a nevěděla jsem, co přesně se alpha objekty myslí, tenhle pojem jsem předtím nikde neslyšela - i když se mi jeden styl objektů líbil víc, než ten druhý) - a tvůj styl se mi právě moc líbí!
Osobně mi nepřipadá, že by ty realističtější objekty působily nějak blbě ve hře. Nejsou zase přehnaně realistické, řekla bych, že jsou to krásně zpracované downloady, klobouk dolů před takovými tvůrci. 

Myslím si ale, že je to zase věc názoru. Maxis-match styl možná sedí více k ostatním maxis objektům (nebo k samotným simíkům, kteří jsou tak trochu komiksoví - ale když třeba vidím tvé fotky z příběhu, kde máš tenhle realistický nábytek, vypadá to dobře a je to pastva pro oči), ale mně se třeba až tak některé maxis-match objekty často nelíbí, bývají takové hranaté, hodně pestře barevné, některé působí kýčovitě. Tím neříkám, že se mi domy vybavené v maxis-match nelíbí - mluvím jenom o některých objektech. Samozřejmě záleží, jak to člověk umí poskládat k sobě a jakého stylu chce dosáhnout. Jasně, ten maxis-match je celkový styl té hry. Od toho existují downloady, aby si člověk dodal do hry něco jiného, co mu tam třeba chybí, i když jde o jiný styl. Ale dojmově se mi v interiéru asi víc líbí tyhle objekty od Simcredible apod. Působí čistě, hezky, moderně a přesto útulně. Tvůj styl i díky tomu vyniká Úsměv  

Podle mě je to spíš věc preference při hraní a stavění. Jak se říká - 100 lidí, 100 chutí. Kdysi v dobách TS2 se taky říkávalo, že kdo používá downloady v TS2 a nestaví jen maxis-only, tak je to naprosto špatné. Já si to nemyslím, líbily se mi oba typy domů. S downloady, protože takové domy přinesly něco nového, nebo maxis-match, kde bylo přímo umění k sobě sladit objekty, aby výsledek působil pěkně.
Jenže lidi na starém fóru se dělili na dvě skupiny a docela dost se mezi sebou hádali a ostře prosazovali ten svůj názor, postupem času se situace aspoň trošku uklidnila. Mně to bylo vždy líto, že se to tehdy až tak vyhrotilo. Přitom o nic nejde, každý si může stavět tak, jak chce a jak se mu to líbí. 
Takže jakýkoli styl si v budoucnosti vybereš, budu se těšit na daší domy. Úsměv  docela by mě zajímalo, jak by vypadal maxis-match styl v tvém pojetí Úsměv  a zároveň myslím, že by byla škoda se úplně vzdát tvého stylu a těchto objektů, když výsledek vypadá tak hezky a jedinečně.   Láska
Návrat nahoru Goto down
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty23/08/18, 12:19 pm

Dámy děkuji Červenám se
A Hellohello krásně jsi to vystihla. Já jsem právě taky už od dvojek stahovala, co se mi líbilo, a neřešila jsem nějaké typy downloadů, prostě jsem chtěla, aby mi interiéry ladily a právě ty sety, co někteří tvůrci dokázali vytvořit byly nad všechny maxis věci. Ale teda nedávno jsem tu hru zapnula, a nemohla jsem se v tom kvantu věcí ani zorientovat Vysmátý

Do čtyřek jsem původně nestahovala vůbec - měla jsem jen jeden dalekohled (protože originálně je tam jen observatoř přes půl zahrady) a přenosné klávesy, které ve hře na začátku nebyly. Čtyřka přinesla přednastavené místnosti, které byly dokonce někdy i použitelné - však jsem s nimi postavila aspoň dva nebo tři příběhové domy. Jenže obsah přibýval pomalu, a tak došlo zase na stahování. A opět ty úžasné věci  Láska  Ale jak říkám, ani já jsem netušila, že existuje dělení na Alpha/Maxis match, stáhla jsem, co se mi líbilo. A líbí se mi to pořád, jen se to moc nedá kombinovat s orignálním Maxis nábytkem, většinou se to tluče. A teď už těch věcí je přece jen mnohem víc, než na začátku. Právě proto přemýšlím, že bych to pak někdy zkusila - třeba s další generací, protože Anjin a Andrein dům fakt předělávat nechci, na to s nimi bylo dost práce Nene Vysmátý

Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty23/08/18, 07:16 pm

Moc krásný pokoj pro Ilonku a i domek pro Svobodovi Láska všechno je tam tak krásně sladěné Láska a ten bazén... Láska tvoje domky jsou vždycky tak příjemné, že mám chuť v nich bydlet sama Vysmátý

A k downloadům... abych pravdu řekla, vždycky jsem stahovala jen to, co se mi líbilo a neřešila jsem jaký druh downloadů to je (ani netuším, zda je něco podobného pro TS2) je fakt, že jsem vždy preferovala spíše realistický nábytek (a to jsem ho měla ve hře kdysi hrozně málo, ptž mi před spoustou let pokazil hru jeden toustovač, takže jsem se dlouhou dobu i downloadům vyhýbala...)

Můj názor je ten, ať si každý staví jak chce a jak to cítí Mrkající například tvoje domky se mi líbí všechny a popravdě jsem si ani nikdy nevšimla, že by tvůj nábytek byl tak jiný, možná to dělá i to, že jsem čtyřku v ruce prakticky neměla, ale i tak... rozhodně používej nábytek podle vlastního uvážení Mrkající vždyť podstatné přeci je, aby se to líbilo hlavně tobě a dobře se ti v nich hrálo Mrkající
Návrat nahoru Goto down
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

Poèet pøíspìvkù : 1474

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty29/08/18, 07:35 pm

Šokovaný Šokovaný To je nádherný, rodinný domeček. Tvůj styl staveb je božský. Láska Moc se mi líbí kout s bazénem, úplně bych se tam viděla, jak si tam vegetím. Chichichi

Jinak interiér je jedním slovem DOKONALOST. Pokojíček pro Ilonku jsem si zamilovala. Jemné, dívčí. Úsměv
Ostatní místnosti jsou ovšem také skvost.
Jen tak dál, jde Ti to skvěle. *BRAVO* Láska
Návrat nahoru Goto down
http://janika31.tumblr.com/
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty07/09/18, 07:38 pm

Holky děkuji za chválu, musím se zase červenat Červenám se

Jinak ještě dodávám fotky z domku v džungli, s křížkem po funuse se zapomenutým půdorysem. A to jsem si nachystala pěkně koláž, aby to bylo dobře vidět Vysmátý Jen už jsem si ji nenahrála na postimage a ve spěchu jsem zapomněla zkontrolovat, jestli mám vše  Tydýt ... No což, ani praxe blbost nevyloučí  Nevím

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_01

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_02

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_03

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_04

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_05

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_06

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_07

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_08

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_09

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_10

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_10b

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_11

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_12

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_13

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_14

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_15

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_16

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_17

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_17b

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_18

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_19

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Dzungle_22

Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty09/09/18, 02:27 am

Moc pěkný domek *THUMBS UP* jen je škoda toho půdorysu, ale stane se Mrkající ne nadarmo se říká, když se spěchá má si člověk raději sednout Vysmátý ale dílko je to moc podařené Úsměv
Návrat nahoru Goto down
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty09/09/18, 10:04 am

Moc krásný domeček. Útulný, jen si sednout ven k tomu krbu.

Oceňuji použité barvičky. Láska *OK*
Krásná práce.
Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty09/09/18, 10:49 am

Jak už jsem se vyjádřila v soutěžním vlákně, opravdu škoda toho zapomenutého půdorysu. Ale nadchla mě koupelna, a celkově je to fajn exotické bydlení *BRAVO*
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty09/09/18, 11:14 am

Nádherný dům! Jak už jsem psala v hodnocení, moc se mi líbí ty keramické obklady, vázy, kachličky na krbu a fontánce. Krásně to k sobě pasuje a dům působí opravdu stylově. A ten bazének se svíčkami  Láska
Dokonalá atmosféra a plně zasloužený plný počet bodů. Všechno k sobě pěkně sedí a čím dýl se na ten dům dívám, tím víc se mi líbí. Jsi mistr stavitel  Láska
Návrat nahoru Goto down
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty10/09/18, 10:28 pm

Děkuji za pochvaly Láska Červenám se
@Lucisab, to zní hezky  *THUMBS UP* Ale když "makám" po obědě, tak u toho sice sedím, ale většinou spěchám, abych stihla co nejvíc, než se vzbudí ten malý andílko-čertík Andílek  Ďáblík   ... A občas odbíhám hledat dudlík, a to se fakt blbě soustředí  Šílený
@Hellohello ani nevíš, jak jsi mě potěšila  Láska  (až dojala  Plačící )  Já si pamatuju, jak jsem už na starém fóru obdivovala tvé stavby, ty perfektně rozvržené a sladěné interiéry, takže pro mě jsi byla mistrem vždy ty Pro Tebe

Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty11/09/18, 05:33 pm

Já ti rozumím, Fidgety Mrkající doma mám teď nastěhovanou nastálo moji malou neteř a s ní je podobná sranda, hlavně když má chuť brát a tahat všechno co má v dosahu Vysmátý Zmatený takže tě obdivuji, jak to všechno zvládáš dohromady a dokážeš i narychlo stvořit tak krásná a útulná obydlí Láska
Návrat nahoru Goto down
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty24/09/18, 10:02 pm

Původně jsem nevěděla, jestli se vůbec soutěže o koupaliště zúčastnit - zvlášť když jsem viděla, jaká skvělá, až velkolepá díla se tu objevila. Ale ta chuť udělat si své koupaliště tu byla a nakonec, i když pomalu pozdě, jsem se k tomu dokopala a za dva večery (což je na mě sakra málo), bylo hotovo. Moje koupaliště je takové obyčejné, ale snad si na něm každý símík najde to své.

Na nábřeží ve Windenburgu stojí v podstatě obyčejná cihlová budova. Kdysi tu možná stála nějaká továrna, ale před pár lety se tu otevřelo moderní koupaliště spojené s malým wellness centrem.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_01

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_02

U vchodu najdete recepci, kde zaplatíte vstupné, příp. si zakoupíte vybrané služby.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_03

Naproti je malá kavárna - nad zákuskem a šálkem kávy si můžete např. zkrátit čekání na svou drahou, pomalejší polovičku (a ten louda nemusí být nutně žena!)
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_04

Za příčkami se po obou stranách nachází vstupy do šaten, přes které se vchází do hlavní části - k bazénům.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_05

Nesmí chybět toalety a sprchy.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_06

Vnitřní bazén s brouzdalištěm pro nejmenší.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_07

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_08

Na galerii nad bazénem najdete další občerstvení a vstupy do wellness místností.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_09

Je libo masáž?
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_10

K dispozici jsou dvě sauny.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_11

Ve cvičebním sále si můžete zaběhat, zaposilovat nebo navštívit lekci jógy.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_12

V horkých dnech využijete i venkovní bazén.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_13

I u něj najdete něco k občerstvení, a v koutku nechybí ani toalety.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_14

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_15

Zatímco od ruchu ulice je koupaliště odděleno vysokým dřevěným plotem, na opačně straně se co nejvíce otevírá přilehlému zálivu.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_16

Ani venku se nezapomnělo na prťata - brouzdaliště je zde i se skluzavkou, nechybí ani houpačka.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_17

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_18

A půdorysy (i když tentokrát asi nepovinné), pro přehled.
Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_19

Domečky od Fidgety - Stránka 3 Swimming_Pool_20

A to je vše přátelé, je to takové horkou jehlou šité (od šití jsem si k tomu vlastně odskočila), ale snad se to tu neztratí Mrkající

Návrat nahoru Goto down
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty24/09/18, 10:25 pm

Moc pěkné, Fidgety, škoda, že některé drobnosti nejsou v TS2 - třeba ty věci pro dětičky Mrkající Jen nevím, co je to tmavé na zdi vedle stánku s občerstvením - nějaká dekorace ?
Návrat nahoru Goto down
Kolikokoli
Simík stavitel
Simík stavitel
Kolikokoli

Poèet pøíspìvkù : 960

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty24/09/18, 11:02 pm

Tak na tohle mám, prosím, prosím, pár dotazů Andílek
1. Kde jsi vzala ty krásný Maxis matched lehátka :o
2. Jak se ti povedlo postavit fontánku uvnitř :o
3. Jaké je tvoje EA ID a sdílela bys tohle koupaliště? Andílek

Více při hodnocení Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
http://simkiim.tumblr.com
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty25/09/18, 12:43 pm

Ludmilo, to věřím, já i tak měla problém, co dát k bazénkům, takže brouzdaliště je udělané z fontánky (protože ten bazének z ročního období je fakt pidi), a skluzavka normálně do vody nekončí, ale co už :-D

Kolikokoli, lehátka jsou ODSUD, narazila jsem na ně náhodou, ve hře jsem je nezkoušela, ale musela jsem je tam mít Vysmátý
Fontánku jsem postavila tak, že jsem zbourala kus zdi a podlahu, a pak jsem tam hodila fontánku a místnost znovu zavřela. Podlaha pak šla normálně natáhnout ručně, protože to nebralo jako místnost. Jen se mi nevrátil strop, což na jednu stranu nevadilo, stejně to mělo být otevřené přes dvě patra, ale nebyly tam ani čtverečky, takže světla prostě levitují ve vzduchu Pššt
Galerii jsem (zatím) nepoužívala, ale můžu to zkusit dát na stažení.

Návrat nahoru Goto down
Kolikokoli
Simík stavitel
Simík stavitel
Kolikokoli

Poèet pøíspìvkù : 960

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty25/09/18, 12:48 pm

Ahaaa, tak to mě nikdy nenapadlo udělat prvně fontánku a pak místnost Vysmátý A děkuji za odkaz na lehátka *BRAVO*
Návrat nahoru Goto down
http://simkiim.tumblr.com
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty25/09/18, 09:27 pm

Kolikokoli napsal:
Ahaaa, tak to mě nikdy nenapadlo udělat prvně fontánku a pak místnost Vysmátý A děkuji za odkaz na lehátka *BRAVO*
Mě to sice napadlo, ale nešlo mi to, tak jsem hledala na netu, a asi se musí zbourat i podlaha, prostě aby to hra neevidovala jako místnost  Aha  

Ludmila napsal:
Moc pěkné, Fidgety, škoda, že některé drobnosti nejsou v TS2 - třeba ty věci pro dětičky Mrkající Jen nevím, co je to tmavé na zdi vedle stánku s občerstvením - nějaká dekorace ?
Zapomněla jsem odpovědět na dotaz - je to dekorace - prázdná zeď vypadala blbě, a dát tam lahve s alkoholem mi přišlo nepatřičné nějak, i když je to bar Pardon

Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty27/09/18, 09:05 pm

Nádherné koupaliště! Láska nechci se moc rozepisovat kvůli hodnocení, ale je to paráda Úsměv
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty29/09/18, 12:10 pm

Krásné koupaliště a úchvatné prostředí  Láska
Návrat nahoru Goto down
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty29/09/18, 01:00 pm

Moc nádherné koupaliště Fidgety. Láska Ohromně se mi líbí ta dětská část. Šokovaný *BRAVO*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Domečky od Fidgety   Domečky od Fidgety - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Domečky od Fidgety
Strana 3 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Fidgety stavěla i v TS2
» Fidgety a její stavební archiv