|
| Domečky od Fidgety | |
|
+7soarka Shina Kolikokoli Lucisab Fidgety Hellohello Ludmila 11 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 16/08/18, 06:40 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 16/08/18, 11:13 pm | |
| Myslím, že mi ta BOSCH pračka vůbec nevadí a celý domek na mě působí příjemně moc se ti to povedlo |
| | | Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 17/08/18, 02:39 am | |
| Ty anglické nápisy jsou věc názoru, třeba mně se naopak líbí Ten dům je tak nádherný! tvar domu, okolí, zahrada, interiér, všechno je moc krásné! |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 22/08/18, 09:32 pm | |
| Děkuji Hello... A máš pravdu, když stavím třeba podle reálné předlohy, tak se mi líbí, že je to víc "polidštěné", ale zkusila jsem to prostě jednou zase jinak. Přesto poslední dobou přemýšlím o revizi vlastního obsahu. Pár měsíců zpátky jsem ani netušila, že se CC dělí na Alpha a Maxis match. Prostě styl od SimCredible a podobný se mi líbil už v předchozích hrách, takže jsem začala stahovat nábytek, jak jsem byla zvyklá. Až se stahováním vlasů jsem přišla, že se to odlišuje, tam si na to dávám pozor, protože u simíků vypadá Alpha fakt otřesně. A poslední dobou se mi líbí myšlenka jet v Maxis stylu i nábytek, ale vzhledem k tomu, kolik domů mám teď zařízeno pro příběh, asi to chvíli počká Když už jsme u bydlení pro příběh, tady je poslední tajná komnata v domě Anji - pokoj pro Ilonku. No a nesmí chybět dům pro Svobodovi. Ten už jsem stavěla koncem června, ale nechtěla jsem ho dávat dřív, než dojde na stěhování i v příběhu. Takže je tady až teď... Snažila jsem se, aby trochu zapadl do Lázeňské oázy, takže je trochu modernější. Mimochodem je taky stavěný podle reálných plánů, ale přiznám se, že předlohu jsem někam zašantročila _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| | | | Hellohello Simí pisálek
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 23/08/18, 05:34 am | |
| To je nádhera, opět!! Strašně se mi líbí tvůj styl stavění! Jak jsem minule říkala, že bych v tom domku chtěla bydlet, s každým dalším si to říkám zas a zas Je to úchvatný dům! :*BRAVO*:líbí se mi každá místnost, posezení venku, bazén... krása Já jako ne-hráč TS4 taky nijak vědomě nerozlišuju alpha objekty a ostatní (doteď jsem si toho nijak zvlášť nevšimla a nevěděla jsem, co přesně se alpha objekty myslí, tenhle pojem jsem předtím nikde neslyšela - i když se mi jeden styl objektů líbil víc, než ten druhý) - a tvůj styl se mi právě moc líbí! Osobně mi nepřipadá, že by ty realističtější objekty působily nějak blbě ve hře. Nejsou zase přehnaně realistické, řekla bych, že jsou to krásně zpracované downloady, klobouk dolů před takovými tvůrci. Myslím si ale, že je to zase věc názoru. Maxis-match styl možná sedí více k ostatním maxis objektům (nebo k samotným simíkům, kteří jsou tak trochu komiksoví - ale když třeba vidím tvé fotky z příběhu, kde máš tenhle realistický nábytek, vypadá to dobře a je to pastva pro oči), ale mně se třeba až tak některé maxis-match objekty často nelíbí, bývají takové hranaté, hodně pestře barevné, některé působí kýčovitě. Tím neříkám, že se mi domy vybavené v maxis-match nelíbí - mluvím jenom o některých objektech. Samozřejmě záleží, jak to člověk umí poskládat k sobě a jakého stylu chce dosáhnout. Jasně, ten maxis-match je celkový styl té hry. Od toho existují downloady, aby si člověk dodal do hry něco jiného, co mu tam třeba chybí, i když jde o jiný styl. Ale dojmově se mi v interiéru asi víc líbí tyhle objekty od Simcredible apod. Působí čistě, hezky, moderně a přesto útulně. Tvůj styl i díky tomu vyniká Podle mě je to spíš věc preference při hraní a stavění. Jak se říká - 100 lidí, 100 chutí. Kdysi v dobách TS2 se taky říkávalo, že kdo používá downloady v TS2 a nestaví jen maxis-only, tak je to naprosto špatné. Já si to nemyslím, líbily se mi oba typy domů. S downloady, protože takové domy přinesly něco nového, nebo maxis-match, kde bylo přímo umění k sobě sladit objekty, aby výsledek působil pěkně. Jenže lidi na starém fóru se dělili na dvě skupiny a docela dost se mezi sebou hádali a ostře prosazovali ten svůj názor, postupem času se situace aspoň trošku uklidnila. Mně to bylo vždy líto, že se to tehdy až tak vyhrotilo. Přitom o nic nejde, každý si může stavět tak, jak chce a jak se mu to líbí. Takže jakýkoli styl si v budoucnosti vybereš, budu se těšit na daší domy. docela by mě zajímalo, jak by vypadal maxis-match styl v tvém pojetí a zároveň myslím, že by byla škoda se úplně vzdát tvého stylu a těchto objektů, když výsledek vypadá tak hezky a jedinečně. |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 23/08/18, 12:19 pm | |
| Dámy děkuji A Hellohello krásně jsi to vystihla. Já jsem právě taky už od dvojek stahovala, co se mi líbilo, a neřešila jsem nějaké typy downloadů, prostě jsem chtěla, aby mi interiéry ladily a právě ty sety, co někteří tvůrci dokázali vytvořit byly nad všechny maxis věci. Ale teda nedávno jsem tu hru zapnula, a nemohla jsem se v tom kvantu věcí ani zorientovat Do čtyřek jsem původně nestahovala vůbec - měla jsem jen jeden dalekohled (protože originálně je tam jen observatoř přes půl zahrady) a přenosné klávesy, které ve hře na začátku nebyly. Čtyřka přinesla přednastavené místnosti, které byly dokonce někdy i použitelné - však jsem s nimi postavila aspoň dva nebo tři příběhové domy. Jenže obsah přibýval pomalu, a tak došlo zase na stahování. A opět ty úžasné věci Ale jak říkám, ani já jsem netušila, že existuje dělení na Alpha/Maxis match, stáhla jsem, co se mi líbilo. A líbí se mi to pořád, jen se to moc nedá kombinovat s orignálním Maxis nábytkem, většinou se to tluče. A teď už těch věcí je přece jen mnohem víc, než na začátku. Právě proto přemýšlím, že bych to pak někdy zkusila - třeba s další generací, protože Anjin a Andrein dům fakt předělávat nechci, na to s nimi bylo dost práce _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 23/08/18, 07:16 pm | |
| Moc krásný pokoj pro Ilonku a i domek pro Svobodovi všechno je tam tak krásně sladěné a ten bazén... tvoje domky jsou vždycky tak příjemné, že mám chuť v nich bydlet sama A k downloadům... abych pravdu řekla, vždycky jsem stahovala jen to, co se mi líbilo a neřešila jsem jaký druh downloadů to je (ani netuším, zda je něco podobného pro TS2) je fakt, že jsem vždy preferovala spíše realistický nábytek (a to jsem ho měla ve hře kdysi hrozně málo, ptž mi před spoustou let pokazil hru jeden toustovač, takže jsem se dlouhou dobu i downloadům vyhýbala...) Můj názor je ten, ať si každý staví jak chce a jak to cítí například tvoje domky se mi líbí všechny a popravdě jsem si ani nikdy nevšimla, že by tvůj nábytek byl tak jiný, možná to dělá i to, že jsem čtyřku v ruce prakticky neměla, ale i tak... rozhodně používej nábytek podle vlastního uvážení vždyť podstatné přeci je, aby se to líbilo hlavně tobě a dobře se ti v nich hrálo |
| | | Janika31 Simík designér
Poèet pøíspìvkù : 1474 Join date : 06. 02. 18 Age : 32
| | | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 07/09/18, 07:38 pm | |
| _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 09/09/18, 02:27 am | |
| Moc pěkný domek jen je škoda toho půdorysu, ale stane se ne nadarmo se říká, když se spěchá má si člověk raději sednout ale dílko je to moc podařené |
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 09/09/18, 10:04 am | |
| Moc krásný domeček. Útulný, jen si sednout ven k tomu krbu. Oceňuji použité barvičky. Krásná práce. |
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 09/09/18, 10:49 am | |
| Jak už jsem se vyjádřila v soutěžním vlákně, opravdu škoda toho zapomenutého půdorysu. Ale nadchla mě koupelna, a celkově je to fajn exotické bydlení |
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 09/09/18, 11:14 am | |
| Nádherný dům! Jak už jsem psala v hodnocení, moc se mi líbí ty keramické obklady, vázy, kachličky na krbu a fontánce. Krásně to k sobě pasuje a dům působí opravdu stylově. A ten bazének se svíčkami Dokonalá atmosféra a plně zasloužený plný počet bodů. Všechno k sobě pěkně sedí a čím dýl se na ten dům dívám, tím víc se mi líbí. Jsi mistr stavitel |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 10/09/18, 10:28 pm | |
| Děkuji za pochvaly @Lucisab, to zní hezky Ale když "makám" po obědě, tak u toho sice sedím, ale většinou spěchám, abych stihla co nejvíc, než se vzbudí ten malý andílko-čertík ... A občas odbíhám hledat dudlík, a to se fakt blbě soustředí @Hellohello ani nevíš, jak jsi mě potěšila (až dojala ) Já si pamatuju, jak jsem už na starém fóru obdivovala tvé stavby, ty perfektně rozvržené a sladěné interiéry, takže pro mě jsi byla mistrem vždy ty _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 11/09/18, 05:33 pm | |
| Já ti rozumím, Fidgety doma mám teď nastěhovanou nastálo moji malou neteř a s ní je podobná sranda, hlavně když má chuť brát a tahat všechno co má v dosahu takže tě obdivuji, jak to všechno zvládáš dohromady a dokážeš i narychlo stvořit tak krásná a útulná obydlí |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 24/09/18, 10:02 pm | |
| Původně jsem nevěděla, jestli se vůbec soutěže o koupaliště zúčastnit - zvlášť když jsem viděla, jaká skvělá, až velkolepá díla se tu objevila. Ale ta chuť udělat si své koupaliště tu byla a nakonec, i když pomalu pozdě, jsem se k tomu dokopala a za dva večery (což je na mě sakra málo), bylo hotovo. Moje koupaliště je takové obyčejné, ale snad si na něm každý símík najde to své. Na nábřeží ve Windenburgu stojí v podstatě obyčejná cihlová budova. Kdysi tu možná stála nějaká továrna, ale před pár lety se tu otevřelo moderní koupaliště spojené s malým wellness centrem. U vchodu najdete recepci, kde zaplatíte vstupné, příp. si zakoupíte vybrané služby. Naproti je malá kavárna - nad zákuskem a šálkem kávy si můžete např. zkrátit čekání na svou drahou, pomalejší polovičku (a ten louda nemusí být nutně žena!) Za příčkami se po obou stranách nachází vstupy do šaten, přes které se vchází do hlavní části - k bazénům. Nesmí chybět toalety a sprchy. Vnitřní bazén s brouzdalištěm pro nejmenší. Na galerii nad bazénem najdete další občerstvení a vstupy do wellness místností. Je libo masáž? K dispozici jsou dvě sauny. Ve cvičebním sále si můžete zaběhat, zaposilovat nebo navštívit lekci jógy. V horkých dnech využijete i venkovní bazén. I u něj najdete něco k občerstvení, a v koutku nechybí ani toalety. Zatímco od ruchu ulice je koupaliště odděleno vysokým dřevěným plotem, na opačně straně se co nejvíce otevírá přilehlému zálivu. Ani venku se nezapomnělo na prťata - brouzdaliště je zde i se skluzavkou, nechybí ani houpačka. A půdorysy (i když tentokrát asi nepovinné), pro přehled. A to je vše přátelé, je to takové horkou jehlou šité (od šití jsem si k tomu vlastně odskočila), ale snad se to tu neztratí _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Ludmila Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 24/09/18, 10:25 pm | |
| Moc pěkné, Fidgety, škoda, že některé drobnosti nejsou v TS2 - třeba ty věci pro dětičky Jen nevím, co je to tmavé na zdi vedle stánku s občerstvením - nějaká dekorace ? |
| | | Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 24/09/18, 11:02 pm | |
| Tak na tohle mám, prosím, prosím, pár dotazů 1. Kde jsi vzala ty krásný Maxis matched lehátka :o 2. Jak se ti povedlo postavit fontánku uvnitř :o 3. Jaké je tvoje EA ID a sdílela bys tohle koupaliště? Více při hodnocení |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 25/09/18, 12:43 pm | |
| Ludmilo, to věřím, já i tak měla problém, co dát k bazénkům, takže brouzdaliště je udělané z fontánky (protože ten bazének z ročního období je fakt pidi), a skluzavka normálně do vody nekončí, ale co už :-D Kolikokoli, lehátka jsou ODSUD, narazila jsem na ně náhodou, ve hře jsem je nezkoušela, ale musela jsem je tam mít Fontánku jsem postavila tak, že jsem zbourala kus zdi a podlahu, a pak jsem tam hodila fontánku a místnost znovu zavřela. Podlaha pak šla normálně natáhnout ručně, protože to nebralo jako místnost. Jen se mi nevrátil strop, což na jednu stranu nevadilo, stejně to mělo být otevřené přes dvě patra, ale nebyly tam ani čtverečky, takže světla prostě levitují ve vzduchu Galerii jsem (zatím) nepoužívala, ale můžu to zkusit dát na stažení. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 25/09/18, 12:48 pm | |
| Ahaaa, tak to mě nikdy nenapadlo udělat prvně fontánku a pak místnost A děkuji za odkaz na lehátka |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 25/09/18, 09:27 pm | |
| - Kolikokoli napsal:
- Ahaaa, tak to mě nikdy nenapadlo udělat prvně fontánku a pak místnost Vysmátý A děkuji za odkaz na lehátka *BRAVO*
Mě to sice napadlo, ale nešlo mi to, tak jsem hledala na netu, a asi se musí zbourat i podlaha, prostě aby to hra neevidovala jako místnost - Ludmila napsal:
- Moc pěkné, Fidgety, škoda, že některé drobnosti nejsou v TS2 - třeba ty věci pro dětičky Jen nevím, co je to tmavé na zdi vedle stánku s občerstvením - nějaká dekorace ?
Zapomněla jsem odpovědět na dotaz - je to dekorace - prázdná zeď vypadala blbě, a dát tam lahve s alkoholem mi přišlo nepatřičné nějak, i když je to bar _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 27/09/18, 09:05 pm | |
| Nádherné koupaliště! nechci se moc rozepisovat kvůli hodnocení, ale je to paráda |
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety 29/09/18, 12:10 pm | |
| Krásné koupaliště a úchvatné prostředí |
| | | | Sponsored content
| Předmět: Re: Domečky od Fidgety | |
| |
| | | | Domečky od Fidgety | |
|
Similar topics | |