Fórum o The Sims

Diskuzní fórum pro uživatele forum.thesims2.cz a ostatní fanoušky série The Sims.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení

Goto down 
+4
Hellohello
Kolikokoli
soarka
Fidgety
8 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorZpráva
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

Poèet pøíspìvkù : 2989

Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení   Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Empty22/08/18, 08:54 pm

Taky jsem ráda,že se rozbouřené emoce v bunkru uklidnily a ta příšera zelená už nebude usilovat o život Tvých Simíků. A ta podobnost potomků je fakt zajímavá !
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

Poèet pøíspìvkù : 2496

PříspěvekPředmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení   Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Empty23/08/18, 06:54 pm

Koukám, že u obou dítek se projevily geny Reného Vysmátý snad nebudou mít i jeho povahu Vysmátý jinak se divím, že si Annabel nevšimla Laurenina břicha a že neuvažovala, kde mohla otěhotnět Aha asi se u ní vážně na maximum projevuje ta její povaha, že nikoho nepotřebuje Chichichi jinak je moc hezké, jak April bere svoji dceru takovou jaká je Láska je vidět, že je to pravá máma Úsměv a moc se mi líbí, jak se nakonec situace v bunkru uklidnila Úsměv a kraví kytky mi líto opravdu není Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
https://lucilla-sims.tumblr.com/
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

Poèet pøíspìvkù : 1474

PříspěvekPředmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení   Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Empty24/08/18, 04:18 pm

Teeda, hodně jsem toho zameškala, ale vše jsem napravila a jedním dechem dočetla. Krásně se Ti to rozjeo, trochu jsem smutnila u Tvých ztrát, ale to je hold osud i té kraví květinky je mi trochu líto. Pardon

Jinak krásné dětičky,doufám, že se dočkáme brzy dalších přírůstků. Láska
Návrat nahoru Goto down
http://janika31.tumblr.com/
Fidgety
Admin
Admin
Fidgety

Poèet pøíspìvkù : 1630

PříspěvekPředmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení   Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Empty06/03/19, 01:32 pm

Tak mě Lucisab úplně navnadila, a protože se mi nechce moc do té soutěžní zahrady, pustila jsem si na chvíli bunkr. A protože doma se mi nechce vůbec nic, hned jsem k tomu napsala i malý report Mrkající

Druhá generace – kapitola č. 7

Po narození se situace v bunkru tak nějak zklidnila. Aspoň v rámci možností. Smíření dvojčat tomu pomohlo – dalo by se říct, že chvílemi dokázaly být jedno tělo i duše :-D
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 15-1-2019-13-56-02

Všichni se soustředili na udržení bunkru a přemýšleli, co bude s lidstvem dál. Bylo jim jasné, že pokud se během následujících let situace nezlepší, budou Tobias a Hope posledními lidmi v bunkru, a jelikož byli vzájemně příbuzní, tak s jejich smrtí tu život zanikne. Přesto se snažili nepropadat beznaději a žít co nejvíce normálně.
Andrew se snažil Tobyho zasvětit do péče o bunkr od základních úkolů.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 15-1-2019-14-45-39

Sám pak opravoval, co se dalo, a každou volnou chvíli věnoval přenastavováním ovládacího panelu na tom divném rámu. Pořád nevěděl, k čemu přesně slouží, ale tušil, že je to jejich jediná naděje pro únik z tohoto vězení. Občas se mu podařilo nahodit jakési podivné vlnění, ale nikdy ho neudržel déle než pár vteřin.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 15-1-2019-14-51-32

A René? Ten pořád prudil, jak bylo jeho zvykem. Po boku mladší Lauren se snažil vyhýbat konfliktům s ostatními simíky, aby ji neodradil (měl své potřeby, že?), o to víc to schytával domek pro panenky.
„Tati, už zase?“ napomenul ho přísně Andrew. „No, co, stejně nemáš do čeho píchnout.“ rýpl si René. „Tatínek bak!“ fňukla Hope a odkráčela trucovat do svého pokojíčku.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-20-39-51

Andrew to nechápal, jeho otec věděl, jak Hope ten domek miluje, a tak trpělivě opravoval, aby jeho malá sestřička měla radost.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-20-52-41

A ona radost měla!
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-20-57-20

April si svoje vnoučata užívala, a věnovala jim veškerou péči, aby z nich vyrostli hodní lidé. Díky tomu se z ní stala doslova „Superrodička“!
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Sn-mek-obrazovky-169

Bohužel, jakoby tímto naplněním svého životního cíle ztratila smysl bytí. Nebo snad byla jen příliš unavená životem, mutace jí na síle asi taky nepřidala, a tak se brzy znovu objevil Smrťák.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-20-43-34

Překvapivě nejvíce to ořval René, zatímco Annabel si v klidu snědla svoji svačinku. Otázka jestli spíš než lítostí nebrečel strachy, že jejich  přítel vezme dvě mouchy jednou ranou.

Pro jistotu pak se Smrťákem hodil řeč na téma „Kámo, já mám ještě času dost!“. Ne že by tím mohl něco ovlivnit, ale jeho čas ve skutečnosti opravdu ještě nenadešel, takže René mi zatím zůstal a Smrťák se zdekoval (tentokrát se ani nezdržel, doufala jsem, že by mohl třeba uvařit).
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-20-45-21

Blízkost smrti ale přinutila Reného učinit jeden krok, který by už nikdo asi ani nečekal. Po jednom dostaveníčku padl před Chloe na své staré koleno.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-21-00-01-2

Mladá žena byla nejprve v šoku, ale protože Reného upřímně milovala (těžko říct proč), mohla jedině souhlasit.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-21-00-26

V duchu už si představovala, jaké šaty si vybere, až si stanoví datum pro skromný obřad.
Mezitím si Tobias vzal k srdci, že na něm bude viset fungovaní bunkru po technické stránce, a tak se začal soustředěně věnovat bádání a vědě.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-21-01-58

Bral to tak zodpovědně, že dělat blbosti s tatínkem už bylo pod jeho úroveň. Naštěstí tu byla ještě Hope, která se ráda nechala zlákat k divokému řádění se svým velkým bráchou.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-21-01-21

A protože čas musí jít dál, strhla se rovnou lavina narozenin – slavili postupně všichni kromě Reného.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Untitled-collage

Chudáka malou Hope asi ta hra nemá ráda (ostatně málokdy mi ty holčičky vyrostou nějak hezky).
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-21-12-52

Já bych si je představovala spíš takto:
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-21-26-41

Ale image měnili i ostatní.
Annabel si k dospělosti vyčesala své dlouhé vlasy – přece jen jí rozčilovalo, jak jí při zahradničení padají neustále do očí.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-21-20-52

Andrew, aby měl větší autoritu, vyštrachal někde gel na vlasy, a pokusil se trochu zkrotit své divoké vlny.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-21-58-17

Lauren si vlasy pro změnu rozpustila.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-21-59-32

A Chloe se rozhodla pro jejich zkrácení – s dlouhými kadeřemi v sobě viděla příliš ze své matky.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-22-05-08

A Tobias prostě a jednoduše docela dospěl.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-21-53-29

A závěrem ještě pár perliček:
- Nevím proč, ale simíci mi neustále prchají z bunkru. Tady možná šli uklidit nepořádek, ale jindy jen vzadu něco kutí na ventilátoru. Především ale vstupní dveře jsou zamčené pro všechny, tak nevím, co tam mají co lézt!!! Naštěstí pozemek je oplocený, takže do kontaktu s mutanty nepřišli, a snad je vždy zaženu včas, než zapůsobí radiace :-D
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 4-3-2019-21-30-05
- Ale v kleci mi asi běhá zoombík! Umřel mi Křečkoun (asi tak třetí už), nového jsem už nepořizovala a najednou čučím, že se pořád točí kolečko. Začíná být veselo.
Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Sn-mek-obrazovky-171

Návrat nahoru Goto down
https://fidgetysims.blogspot.com/
Hellohello
Simí pisálek
Simí pisálek
Hellohello

Poèet pøíspìvkù : 2887

PříspěvekPředmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení   Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Empty06/03/19, 05:42 pm

Krása! Jsem moc ráda, žes napsala další díl! Úsměv Na začátku jsem se trochu bála, jestli si ty postavy vybavím, většinu naštěstí ano Úsměv je to moc pěkně sepsané a na fotky je radost pohledět. S křečkouny a jiným zvířectvem v bunkru jsou fakt problémy Vysmátý Simíkům to moc sluší ve staré i nové verzi image. A Hope se mi taky líbí v obou variantách Úsměv i v té, jak ji nechala vyrůst hra.
Návrat nahoru Goto down
http://www.modthesims.info/member.php?u=1113201
Ludmila
Admin
Admin
Ludmila

Poèet pøíspìvkù : 2989

PříspěvekPředmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení   Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Empty06/03/19, 08:06 pm

Taky mě těší, že ses rozhodla pokračovat v psaní *THUMBS UP* Osazenstvo bunkru pěkně povyrostlo, škoda toho úmrtí, ale s tím holt člověk musí v této situaci počítat. A ten záběr "jedno tělo, jedna duše", ten se Ti fakt povedl ! Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
Lucisab
Simí pisálek
Simí pisálek
Lucisab

Poèet pøíspìvkù : 2496

PříspěvekPředmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení   Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Empty07/03/19, 05:43 pm

Tak to jsem moc ráda, že jsem tě navnadila Vysmátý hrozně moc mě těší, že jsi se rozhodla sem dát další dílek Láska ta fotka jedna duše a jedno tělo je úžasná Vysmátý jenom by mě zajímalo, která z nich se nakonec najedla, protože mi přijde, že se díky své pozici víc najedla Chloe Vysmátý Jinak René se koukám vůbec nezměnil Vysmátý chudák malá Hope, myslím, že bych se na svého tátu taky zlobila kdyby mi zničil oblíbenou hračku, když jsem byla malá Vysmátý Jinak jsem ráda, že April splnila svoji aspiraci, alespoň mohla zemřít opravdu šťastná Plačící Plačící (jenom taková otázka... neprodlužovala jsi Renému život? Nebo má prostě jenom tuhý kořínek? Vysmátý ) a Hope je mi opravdu líto... nechápu proč z ní udělala hra tak podivně upravenou holčičku Chichichi

Jinak k posledním fotkám... ten zombii křeček mě pobavil Vysmátý už vím, proč jsem svým simíkům v bunkru nepořídila mazlíčky Vysmátý jinak co se týká jejich zdrhání... možná se při tom všem naučili procházet zdí Vysmátý opravdu by mě zajímalo jak je možné, že dokázali překonat zamčené dveře Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
https://lucilla-sims.tumblr.com/
Janika31
Simík designér
Simík designér
Janika31

Poèet pøíspìvkù : 1474

PříspěvekPředmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení   Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Empty07/03/19, 06:29 pm

Paráááda.. :) Moc hezký díl. Vysmátý
Musím říct, že u videa se smrťákem jsem se docela pobavila. Vysmátý
Všichni vyrostli do krásy! Úsměv

A Zombie křeček? Ten nemá chybu. Koukám, že i 4 má docela zajímavé, nečekané momenty. Vysmátý
Návrat nahoru Goto down
http://janika31.tumblr.com/
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení   Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení - Stránka 6 Empty

Návrat nahoru Goto down

Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení
Strana 6 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Fidgety a její stavební archiv
» Domečky od Fidgety
» Fidgety stavěla i v TS2
» Kolikokoli a její bunkr
» Lucisab a její postapokalyptický svět

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Fórum o The Sims :: Soutěže :: Výzva - Apokalypsa!-