|
| Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení | |
|
+4Hellohello Kolikokoli soarka Fidgety 8 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
soarka Simpařan
Poèet pøíspìvkù : 380 Join date : 19. 02. 18 Location : Praha
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 13/04/18, 08:47 pm | |
| Jak to teb krecek dokazal a co to znamena? Nejaky cunce tam hodilo zmolky? |
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 13/04/18, 10:37 pm | |
| Boha jeho, jak se až tam do toho koutku ty pozůstatky sušičky dostaly ? A s těmi Simíky teda pěkně cvičíš, co se jejich citů týká |
| | | Fidgety Admin
Poèet pøíspìvkù : 1630 Join date : 10. 10. 17
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 13/04/18, 11:07 pm | |
| soarko, asi jen prostě znečistil klec a je k tomu tato hláška Ale k té výzvě sedí jak poklice na hrnec Ludmi, on je to sousední čtvereček, akorát přes zeď. A jelikož před sušičkou už byl prach z minulého požáru, tak při tom druhém to hra kopla prostě na jiné nejbližší místo. A já s nimi necvičím, to oni se mnou! V životě mi randění nedalo tolik zabrat jako v tom bunkru. A to nemluvím o tom, co následovalo, teď jsem vypla hru, a jsem na omytí _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Lucisab Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2496 Join date : 11. 12. 17 Age : 29
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 14/04/18, 04:16 pm | |
| Jaderný zážeh, umělecké dílo a zbytky sušičky to je dost dobré ještěže v TS2 oficiálně sušička není Jinak doufám, že budou kluci brzy sklízet úspěch a nebudou si muset vybíjet frustrace někde jinde |
| | | Hellohello Simí pisálek
Poèet pøíspìvkù : 2887 Join date : 21. 11. 17 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 14/04/18, 06:44 pm | |
| Každá fotka je přímo potěšení pro oko, máš to cvaknuté v těch nejlepších momentech ten bunkr je tak krásně vybavený. Hrozně jsem se u toho nasmála dostala mě ta interakce, jak se René „nenápadně snaží o sblížení" Jej, taky jsem si říkala, co to je s tím jaderným zážehem nenapadlo mě, že je to křečkova vlastní radiace btw. taky jsem tipovala, že se spárují jinak |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 14/04/18, 08:19 pm | |
| Hele, oni se mi nechtěli párovat vůbec. Co chvíle to někdo přehnal, takže byli věčně v rozpacích a pracně vybudované romantické vztahy se vracely skoro na nulu Ale takhle by vymřeli, že, tak jsem musela máknout...A dnes uvidíte, jak to dopadlo První generace – kapitola č. 3Sheila se musela ze své nehody pořádně vyspat. Druhý den si odchytla Reného, aby mu poděkovala za záchranu. „Hele, kotě, maličkost.“ užíval si René, že je za hrdinu. Hned jí nabídnul snídani. Sheila odmítla, ale okamžitě dodala, že to není jeho kuchařským uměním, které se opravdu zlepšilo, ale po tom včerejším zážitku nemá moc chuť k jídlu. „Myslím, že vím, co ti pomůže to překousnout.“ mrkl na ní René. O chvíli později už z běžeckého pásu instruoval Sheilu, jak ze sebe vyboxovat všechny negativní zážitky. Když skončili, cítila se Sheila mnohem lépe. Nikdy by nevěřila, že bude Renému tolik vděčná. Byla dokonce natolik uvolněná, že mu vlepila pusu. To samozřejmě pro Reného byla výzva. Pevně ji tedy objal kolem pasu a ukázal jí, jak má vypadat pořádný polibek. Když ji opět pustil, pozvedl obočí a sebevědomě prohlásil.: „Zlato, vím, co by tě odreagovalo naprosto dokonale!“… Sheila byla zprvu zaskočená, ale.. … René v jejích očích stoupl jako její zachránce v ceně – najednou nebyl namyšlený panák, ale princ na bílém koni. Naopak Dennis jí v poslední době lezl svou leností na nervy čím dál víc. A tak Renému nedokázala v tu chvíli odolat! April cestou k plátnu procházela kolem ložnice a jen se pousmála. „Tak si asi vybrala!“ pomyslela si. Dennis ale o průběhu událostí neměl ani tušení, jelikož podřimoval ve vířivce – spaní na gauči mu moc nesvědčilo. Později toho dne hýřil René dobrou náladou. Dokonce vzal do ruky kytaru, a začal si brnkat nějakou veselou melodii a pobrukoval něco jako ódu na svoje chlapáctví. Moc mu to nešlo, takže Dennis se rozhodl prchnout do bezpečí. Pod schody se srazil s April. „Tam bych teď nechodil, pokud nechceš přijít o uši“ varoval ji. Jelikož April tu hrůzu sama zaslechla, vzala si jeho radu k srdci a raději ho doprovodila do vířivky. Tam se Dennis pozastavil nad tím, co to Reného popadlo. „To víš, vrznul si, tak teď je mu do zpěvu.“ pronesla jakoby nic April. „Jako vy dva?“ ptal se překvapený Dennis. April vyprskla, ale když viděla Dennisův zmatený výraz, tak se zarazila. „Počkej, chceš říct, že nevíš, že René a Sheila?“ podívala se na něj zkoumavě. To už jí došlo, že opravdu nic nevěděl. A taky to vypadalo, že zábava skončila, a tak se April zvedla. „Hele, doufám, že chápeš, co to znamená pro nás dva. Takže kdyby něco, víš, kde mě najdeš.“ mrkla na něj. V tom se Dennis probral z šoku. Vůbec nechápal, co se stalo, ale potřeboval ze sebe dostat tu zradu. Vyskočil tedy ven, přistoupil k April, a políbil jí. Ta sice takovou rychlost nečekala, ale i ona už po pár týdnech toužila po nějakém tom tělesném kontaktu. Za chvíli tedy už byli zpět ve výřivce. April se vyhoupla Dennisovi na klín a naprosto upřímně mu sdělila. „Zlato, dej mi chvíli, a na nějakou Sheilu si ani nevzpomeneš.“ Přece jen to byl chlap, takže takové nabídce nemohl odolat, ať byl v tu chvíli zamilovaný, do koho chtěl. Když skončili, vydala se April do koupelny. Původně si chtěla dát sprchu, ale všimla si, že doprala pračka. Chtěla tedy dát prádlo rovnou usušit, když co čert nechtěl, dopadla stejně jako Sheila předchozí den. Naštěstí i ona měla svého zachránce – Dennis zrovna lovil něco v ledničce, nějak mu z té výřivky vyhládlo, takže byl nablízku a včas April uhasil. Ta hned skočila do sprchy, aby to ze sebe dostala. Když se dala jakžtakž do pucu, volala o pomoc znovu, protože zjistila, že neodtéká sprcha a ona už stihla vytopit koupelnu. Dennis se tedy pustil do čištění odpadu. „Bodejť by to odtékalo, když to ženský zanesete popelem!“ hudroval. Byl to dlouhý, náročný a výživný den. Ne všichni s ním byli stoprocentně spokojeni, ale i Dennis si našel svá pozitiva. Sblížení Sheily a Reného nesl těžce, ale aspoň na něj konečně zbyla volná postel. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | Kolikokoli Simík stavitel
Poèet pøíspìvkù : 960 Join date : 04. 03. 18
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 14/04/18, 08:26 pm | |
| Sušička dohazovačka Ale super, v tohle párování jsem doufala. Těším se na mrňata |
| | | Ludmila Admin
Poèet pøíspìvkù : 2989 Join date : 10. 11. 17 Age : 57 Location : poblíž Olomouce
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 14/04/18, 08:50 pm | |
| Bóže, teď jsou pro změnu hořlavé dámy, aspoň že chlapi se na to chytli A ještě by si měli vyčistit umývadlo, čuňátka |
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 14/04/18, 08:53 pm | |
| Páni to se pěkně rozjeli ta sušička je nějaká osudová už se těším na druhou generaci |
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 14/04/18, 08:54 pm | |
| Ten René, to je frajer, ten si taaaak věří ale evidentně se mu to vyplatilo. A teď je to spárováno tak, jak jsem si představovala zajímavý zvrat! Sušička dohazovačka a hořlavé dámy nemůžu se tady dneska přestat smát |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 15/04/18, 03:47 pm | |
| To jsem ráda, že jsem vás párováním potěšila Mě těší ty komentáře - sušička dohazovačka! Ale aspoň k něčemu je ten krám dobrej, že A rovnou tu máme pokračování... První generace – kapitola č. 4Po pár týdnech, co se naše čtyřka konečně rozhoupala k nějakému tomu partnerskému sbližování, zjistila Sheila, že je těhotná. Po dětech vždy toužila, tak měla radost. Zároveň se však bála, co na to řekne René. Svůj osud sice přijali, ale nebyl to rozhodně rodinný typ, takže mu novinky sdělovala trochu s rozpaky. René chvíli zíral, a pak jen uznale pokýval hlavou. „Hmm, jsem prostě kanec.“ pochválil se. Dennis byl z Sheilina těhotenství vykolejený. Pořád nepřekousl, že přešla jeho několikatýdenní snahu o lichotky a flirt, a vybrala si Reného, a teď toto. Ovšem pak si ho nevolnostmi rozladěná a hormony rozbouřená Sheila podala: „Mohl bys laskavě zvednout ten líný zadek a jít udělat něco s tou sušičkou, než zase někdo blafne!“ křičela na něj hned po ránu. Po tomhle výstupu Dennis pustil Sheilu z hlavy a došel k závěru, že zlatá April, která nic neřeší a dá mu svatý pokoj (a nejen to). Nicméně po snídani se rozhodl, že nebude od věci, když se na tu sušičku podívá. To jiskření ho mělo varovat! Ale nestalo se tak, a tak další obětí vražedné sušičky se stal právě Dennis. Naštěstí mu April stihla oplatit záchranu života a uhasila ho. Bohužel vzápětí se do koupelny vřítila Sheila a začala klopit do záchodu obsah žaludku, takže se chudák nestihnul ani opláchnout. April si ho tedy vzala bokem, než se koupelna uvolní. „Víš, brouku, pro případ, že by ten krám jednou vyhrál, bys asi měl vědět, že jsem těhotná.“ sdělila mu. Dennis to vše musel chvíli vstřebat – před chvíli hořel, teď se dozvěděl, že bude otcem. Ale i u něj zvítězila radost. „Yes, teď už se mi ten mizera René nebude posmívat, že jsem neschopný.“ zaradoval se. „Ach ti chlapi, oni musí soutěžit ve všem!“ pomyslela si April. Od té doby bylo v koupelně extrémně rušno, a někdy nejen tam. Protože zatímco Sheila drhla spoušť, kterou chvíli předtím napáchala, … April už neměla kam, tak to vyklopila prostě rovnou v kuchyni. A naopak, zatímco April objímala záchod, Sheila přešlapovala před dveřmi se zkříženýma nohama. Když se konečně dostala dovnitř a už už chtěla stáhnout kalhotky, ucítila mokro. „Proboha, to je ještě brzy!“ začala panikařit, než jí došlo, že jí nepraskla voda, ale prostě se počůrala. Dalším rušným místem se stala ložnice. Vztahy v bunkru se tak nějak urovnaly a páry stabilizovaly. Dennis po zjištění, že bude otcem, zahrnoval April láskyplnou pozorností – své poznatky z knihy „Jak ji ulovit“ aplikoval nyní na ni. „Lásko, tobě to bříško tak sluší!“ rozmazloval ji. April si tu pozornost užívala, šlo mu to docela dobře, a vlastně nechápala, proč si Sheila, toužící po osudové lásce a harmonické rodině, vybrala Reného. René nesl Sheilino těhotenství malinko hůře. „Zlato, doufám, že po porodu se ti zase srovná postava!“ pronesl zírajíce nešťastně na její břicho. „Copak se ti nelíbím!“ začala natahovat Sheila (to ty hormony). „Hele, kotě, je pravda, že prsa máš teď luxusní!“ snažil se jí po svém utěšit René. Nebyl to ideální způsob, ale jelikož uměl aspoň skvěle líbat, dokázal brzy krizi zažehnat. A uměl nejen to, a protože se dámy kvůli infekci bály lézt do vířivky, byla jediná (dostupná) manželská postel téměř v permanenci. Ráno dámy probíraly, jak se s těhotenstvím vypořádávají. Sheila byla v celkem dobré náladě, nevolnosti ji už netrápily, na rozdíl od April. Sheila si k ní přisedla blíž a zkusila ji povzbudit. „Hele, vydrž! Za pár týdnů to máme za sebou!“ Brzy se její slova naplnila. Zrovna se chtěla trochu natáhnout, když v tom jí překvapila prudká bolest. „Je to tady, je to tady!“ křičela v duchu. „Sežeňte sakra někdo doktora!“ hulákala už nahlas, aniž by si uvědomila, že tu vlastně žádný není. Když se trochu vzpamatovala, stihla se ještě převléci. April ji chtěla podpořit, ale když viděla, co se děje a došlo jí, že jí to taky čeká, zjistila, že na to nemá. Doběhl i René – takový sobec nebyl, aby v tom Sheilu nechal. Nebyl to ideální partner, ale měl ji rád. Jenže začal taky akorát tak panikařit. Sheila to naštěstí zvládla a přivedla na svět holčičku Annabel. I když René doufal, že vyhraje souboj kanců a bude mít syna, vyklubal se z něj starostlivý otec – nebál se dokonce Annie i přebalit. To Sheila musela ocenit, a zamilovávala se do něj zase o něco víc. A René do ní asi taky – že by konečně začal dostávat rozum? No, a netrvalo dlouho, a přišlo to i na April „Prosím, ať je to kluk!“ NEBYL! Byla to holčička… A pak ještě jedna holčička!!!! April přivedla na svět dvojčátka Chloe a Lauren. Tak a teď už víte, proč jsem předevčírem málem hodila PC z okna. Ale je to moje chyba, protože mám zafixované jahody a jabka, místo mrkví, takže jsem tomu moc nepomohla. _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 15/04/18, 04:50 pm | |
| Moc hezky napsané Reného komentář, že je kanec a Dennis a jeho radost, že se mu René nebude posmívat ach ti chlapi Jinak ty tři holky ti vůbec nezávidím jak to teď budeš dělat? Necháš jednu na ocet a druhé pořídíš ještě kluka? |
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 15/04/18, 06:32 pm | |
| Ten René je magor být Dennisem, snažím se od něho držet dál a nechytat jeho manýry. Pěkně nafoceno a vtipně napsáno - ta sušička je ale vražedný nástroj Zajímalo by mě, jak to vyřešíš dál, když se narodilo tolik holek |
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 15/04/18, 08:07 pm | |
| Tři holky Tak to je síla. Ale dostalo mě, jak má Dennis popel kolem brýlí Jinak, myslím, že jsme určili nepsané pravidlo, že když budou 3 holky, tak tu jednu můžeš "přeoperovat" na kluka :). |
| | | Ludmila Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 15/04/18, 08:15 pm | |
| Jejda, tolik ženského elementu To je asi výhoda TS2 - hru po zplození nevhodného potomka neuložit a zkoušet to znovu. Jsem zvědavá, jak se dá holčička předělat na kluka a jak budou všichni potomci vypadat, až povyrostou |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 15/04/18, 08:18 pm | |
| No, můžu říct, že v první chvíli jsem šla nazad Pak jsem dlooouho přemýšlela, co s nima, jestli právě podle toho pravidla jednoho změním Jenže u mimina mi přepnout pohlaví nešlo, i s cheaty v CAS je mám pořád neaktivní, a čekat se mi nechtělo. Kdybych si blbě nevložila do hry MCCC a fungoval, tak bych si to asi pohlídala předem. Ale takto, stalo se... Tak uvidíme, jestli nakonec neobjeví nějakého pindíka.. Protože čtyři děti na dvě postýlky budou mazec, nemluvě o tom, že jeden z výchozí čtyřky se vnoučka nemůže dožít _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 15/04/18, 08:36 pm | |
| To si nemyslím, že budou muset... Buď bude operace, nebo si toho čtvrtého prťouse ohlídám _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 15/04/18, 08:37 pm | |
| No vidíš :). Jinak to s tím čekáním než vyrostou - já hraju na ten nejkratší životní lifespan a obě mimina mi vyrostla ještě ten den večer, když se narodila |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 15/04/18, 10:53 pm | |
| Tak to já jedu na střední, jinak by nestihli vůbec nic, hlavně teda dovednosti... A mimochodem zjišťuju, že najít aspiraci, která se dá plnit v bunkru není jen tak Edit 16.04.2018 22:30:01 - Aktualizovány aspirace simíků _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | soarka Simpařan
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 18/04/18, 12:11 pm | |
| Tolik holek, to je teda síla Já začnu krátký lifespan až mi simíci zestárnou, jinak jedu tak jak to je nastavený ve hře budeš dělat svatby? |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 18/04/18, 02:05 pm | |
| soarko, odpoví ti i pokračování, ale ano - pokud mám mít naději, splnit aspoň nějakou aspiraci, tak stejně musím První generace – kapitola č. 5Situace, kdy se narodila tři děvčata, nebyla zrovna příznivá. Prognóza na zlepšení ovzduší nebyla vůbec příznivá, radiace se od jejich příchodu prakticky nesnížila, takže za tohoto stavu by nedokázali splnit své poslání. Došlo tedy na krizovou poradu, co dál. Dennis s April měli jasno. „Podívejte, my máme dvě děti, vy jedno. Řada je tedy na vás.“ pronesla rozhodně April. Sheila sice trochu vzdorovala, proč má být ta, co bude riskovat další porod bez lékaře. Ale nikdy nechtěla mít jedináčka, tak nakonec souhlasila. A René? Ten měl šanci vyhrát souboj kanců a ještě si užívat víc, než obvykle. Takže zatímco April a Dennis hlídali, začali René se Sheilou pracovat na miminku. A rozhodně jim to nevadilo. „Pojď si pro mě!“ provokovala Sjeila Reného. „Dnes jsem byl fakt dobrej! To bude kluk, jako buk!“ chválil se René, když bylo po všem. Občas se ale museli i oni sami postarat o Annie. „Lásko, sice to ničemu nevadí, ale to, co přebaluješ, není naše dcera, víš to, že?“ upozornila Sheila Reného. Tak i jeho dostihla sdílená péče v bunkru. Měsíce utíkali a děti rostly. Nejprve samozřejmě Annabel. Ta se hned rozplakala, když zjistila, v jakém stavu jsou domečky pro panenky. A tak musel strejda Dennis zachránit situaci. A o pár týdnů později oslavily narozeniny i Chloe a Lauren. Navíc se ukázalo, že snaha Reného a Sheily nesla ovoce. Minimálně v tom, že Sheila byla těhotná. Tentokrát poctivě baštila mrkve! „Kotě, takhle vypadá jasnej kluk!“ měl v tom jasno René (a MCCC ultrazvuk mu dal za pravdu, takže ani Velký bratr nemusel zasahovat). Po narozeninách děvčat se Dennis rozhodl dát April najevo, že už si dávno uvědomil, že ona je ta pravá. A tak najednou klečel na koleni, s prstýnkem v ruce. April si nabízený prstýnek vzala a se zájmem prohlížela. Asi se v ní neubránila její umělecká duše a musela ho zhodnotit. „Takže co mi odpovíš?“ připomněl se klečící Dennis. Samozřejmě souhlasila! Bylo jí jedno, že je nemá kdo oddat. Pro ni bylo důležité, že Dennis byl už jen a jen její. Jinak byl ale život v bunkru docela všední. Pokud tedy žijete v divočině. Tři batolata dávala čtyřem dospělým pekelně zabrat. Nemluvě o tom, že je nebylo kam uložit. Překvapivě se ale předvedl René. Asi tím, jak byl aktivní, se z něj vyklubal skvělý táta i strejda. A najednou nadešel den, kdy Sheila začala opět rodit. „Mamintó, proč tak hetáš?“ ptala se Annabel maminky. „Zlatíčko, běž si hrát, ano, mamince není dobře.“ vyhnala ji Sheila raději z ložnice. A tak si Annie šla hrát! Mimochodem čerstvě vykoupaná! „Je to kluk! Je to kluk!“ křičela Sheila na celý bunkr, když malý Andrew konečně přišel na svět. René, který porod tak nějak dokázal zaspat, se konečně probudil, a chytl dodatečnou předporodní paniku. Pak už si všichni oddechli. Aspoň na chvíli. Protože udržet čtyři děti naživu, to bude výzva! _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| | | soarka Simpařan
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 18/04/18, 03:39 pm | |
| Tak gratuluju ke klukovi vypada to, ze se dockame i 3. generace, pokud teda, jak jsi napsala, udrzis deti nazivu |
| | | Fidgety Admin
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 18/04/18, 04:10 pm | |
| Děkuji, ale už vím, proč jsem tak dlouho nehrála s osmi simíky... Naživu je udržím, spíš aby nedošla zmutovaná sociálka - už dvakrát mě to varovalo, když měly hlad _________________ Rodokmen - Historie jednoho rodu ---- MOJE BODOVÁNÍ[/b][/color] k Výzvě Apokalypsa Můj blog: Fidgety a její simíci ---- Moje FB stránka: FidgetySims A něco úplně o něčem jiném, než jsou simíci: Moje homemade (s)tvoření
|
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení 18/04/18, 04:29 pm | |
| Hurá!!! Kluk! Já musela přesunout tu dětskou jídelní židličku, aby nebyla použitelná, protože Mia (ona jediná) do ní furt obě děcka strkala. Ale od té doby, co ji mám bokem, tak mi už taky hládnou Fidgety a zvládáš platit elektřinu? :D. |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení | |
| |
| | | | Fidgety a její apokalyptičtí vyvolení | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |